- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
aynen :1rolleyes:
gurbet abla yapmış ikram etmiş kaçırdım.
tamam ben bi cadıyım o kabul.
ama sana laf sokmadım inan bak :1hug:
canım biliyom laf sokmadıgını o amacla cadı demedım tatlı cadı anlamında.. hani sempatıklık acısından muah.
aynen :1rolleyes:
gurbet abla yapmış ikram etmiş kaçırdım.
tamam ben bi cadıyım o kabul.
ama sana laf sokmadım inan bak :1hug:
canım biliyom laf sokmadıgını o amacla cadı demedım tatlı cadı anlamında.. hani sempatıklık acısından muah.
thanks yerimseniben
baslıcam ben boyle askın ızdırabına sınır edıyolar burda benı agzımı bıozcam sımdı ne sttrktn bı ısyerı burası ya
heeeee sanada yapah gel kizzzzzzzzzzzzanaaam ticker yapmayan kalmamış. hele yazılar süper olmuş :roflol:
test yapmaya vcye gittim birisi kapıyı kırıyo güm güm güm belli ki (kapı kilitli) biri var dimi ışlık yanıyo öküz görüyosun
kahve içmiyorum içerde dedım neymiş profösürun kakası gelmiş onunkı b...ta benımki b.... değilmi dedim çok özür dilerim kızlar sınırlendim yaa.. ama daha hıncımı alamadım hırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr zaten test te negatif..........Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
yerlesme kanasi olabuluuuuu bu 11111111111arkadaşlar acil yardım bel agrım arttı az önce lavaboya gittim çok az kahverengi bi lekelenme vardı adetime daha 12 gün var biri bana yardımcı olabilirmi bu nedir
yerlesme kanasi olabuluuuuu bu 11111111111
bide yumurtluyon olabuluuuuu buda 222222
sadece belindemi agri buda 33333333
cnm sıkma canını..malesef iş hayatında hepimiz belli sıkıntılar yaşıyoruz. çalışan bayan olmak gerçekten çok zor.
yerlesme kanasi olabuluuuuu bu 11111111111
bide yumurtluyon olabuluuuuu buda 222222
sadece belindemi agri buda 33333333
ya bende yaptım ama kontrol panelinde nereye ekleyeceğimi hala bulamadım:kedihaoldumsmile
biraz gulelimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
anam ben buna bayildimmm yawwlmaz::roflol:
bekle canim bir iki gun gecsin benceeeeeeeofff off beklemek çok zormuş...ben de bu gün regli oldumve normalden çok daha az ve açık renk.acaba yinede kan testi yaptırsam mı ki?böyle bir şey mümkün mü?yani daha yeni hamile kaldıysam regli olunur mu?
canim profile gir oradan en asagiya in imza yerine yapistrrrrrrr yollaya bende yaptım ama kontrol panelinde nereye ekleyeceğimi hala bulamadım:kedihaoldumsmile
Kızlar hepinizi çok seviyorum iyi ki bu siteyi bulmuşum.. Bırbıı-rımızı tanımasak bıle manevı destek tavan burda.. Harıka bısey bu da..
sendesüpersin ya..alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
valla bebkde yerlesiyor olabilir bekle bakalim akintin ne duruma gelcekkkkkyaaaa evet sadece belimde ağrı var batıyo offffffffffffffffffff
biraz gulelimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
anam ben buna bayildimmm yawwlmaz::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?