Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

arkadaşlar acil yardım bel agrım arttı az önce lavaboya gittim çok az kahverengi bi lekelenme vardı adetime daha 12 gün var biri bana yardımcı olabilirmi bu nedir

anaaam ticker yapmayan kalmamış. hele yazılar süper olmuş :roflol:
heeeee sanada yapah gel kizzzzzzzzzzzz

arkadaşlar acil yardım bel agrım arttı az önce lavaboya gittim çok az kahverengi bi lekelenme vardı adetime daha 12 gün var biri bana yardımcı olabilirmi bu nedir
yerlesme kanasi olabuluuuuu bu 11111111111
bide yumurtluyon olabuluuuuu buda 222222
sadece belindemi agri buda 33333333

offf off beklemek çok zormuş...ben de bu gün regli oldum ve normalden çok daha az ve açık renk.acaba yinede kan testi yaptırsam mı ki?böyle bir şey mümkün mü?yani daha yeni hamile kaldıysam regli olunur mu?

biraz gulelimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
anam ben buna bayildimmm yawwlmaz::roflol:

offf off beklemek çok zormuş...ben de bu gün regli oldum ve normalden çok daha az ve açık renk.acaba yinede kan testi yaptırsam mı ki?böyle bir şey mümkün mü?yani daha yeni hamile kaldıysam regli olunur mu?
bekle canim bir iki gun gecsin benceeeeeee
ya bende yaptım ama kontrol panelinde nereye ekleyeceğimi hala bulamadım:kedihaoldumsmile
canim profile gir oradan en asagiya in imza yerine yapistrrrrrrr yolla
Kızlar hepinizi çok seviyorum iyi ki bu siteyi bulmuşum.. Bırbıı-rımızı tanımasak bıle manevı destek tavan burda.. Harıka bısey bu da..

süpersin ya..alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
sende

yaaaa evet sadece belimde ağrı var batıyo offffffffffffffffffff
valla bebkde yerlesiyor olabilir bekle bakalim akintin ne duruma gelcekkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…