- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
ben gideyim uzanayim karnim agriyorrrrrrr görusuruz canlarrrrrrr
gurbet güzeli teşekkür edrim cevap yazdığın için.kızzlaarr iyiki ben de üye olmuşum.sabah moralim çok bozuktu valla siteyi açana kadar.heleki ekimi bekleyenleri görünce çok daha ii hissettim kendimi.
daha 1 ay oldu bebişe karar vereli ve merak ettiğim çok şey var.ovulasyon gününü test olmadan tahmini hesaplamayı bilen var mı?benim çok düzenli oluyor reglim.geçen ay ayın 22 sinde oldum ve yaklaşık 4-5 gün sürdü.şimdi ayın 23 ü ve 1. fünüm.tahmini ovulasyon ne zamandır?lütfeenn yardımm
canim 23 eylul adet tarihin dimi 31 gunde bir adet oluyorsungurbet güzeli teşekkür edrim cevap yazdığın için.kızzlaarr iyiki ben de üye olmuşum.sabah moralim çok bozuktu valla siteyi açana kadar.heleki ekimi bekleyenleri görünce çok daha ii hissettim kendimi.
daha 1 ay oldu bebişe karar vereli ve merak ettiğim çok şey var.ovulasyon gününü test olmadan tahmini hesaplamayı bilen var mı?benim çok düzenli oluyor reglim.geçen ay ayın 22 sinde oldum ve yaklaşık 4-5 gün sürdü.şimdi ayın 23 ü ve 1. fünüm.tahmini ovulasyon ne zamandır?lütfeenn yardımm
canim kirmizi ile yazili gunler yumurtalam gunerin sen bde kendini bu gunlerde dinle kasiklarda agrin olacaksa takvimle bire bir gidiyorsun demektirrrrrgurbet güzeli teşekkür edrim cevap yazdığın için.kızzlaarr iyiki ben de üye olmuşum.sabah moralim çok bozuktu valla siteyi açana kadar.heleki ekimi bekleyenleri görünce çok daha ii hissettim kendimi.
yinede ayrilamiyom bak burdayimm gidip simdi yatam ben yaaageçmiş olsun..iyi bak kendine...
heeeee bunlardan olsun cifter cifter emiiiiii
muhtemelen 9ekimde yumurtlayacaksın ama tabi değişebilir o yüzden sen 6 ekimle 11 ekim arası gün aşırı çalışmada bulun :hulya: ve vücudunu takip et kasıklarında belinde ağrı olacak mı o günlerde ve akıntın çoğalşacak mı diye kaydirigubbakcemile5
aminnnnarkadaşlarrr çooooooookk teşekkür ederimmm bilgilendirme içinn hepinizin güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorr olucam bi türlü ayrılıp işe güce konsantre olamıyorumm :)
yaa benimde bel agrım var ve kahverengi lekelenme adetimin 16. günü sence yumurtluyormuyum yoksa daha önceden hamile kalmış olabirmiyim
hımmboshayallersmile yumurtluyor da olabilirsin hamile kalmış da olabilirsin adet aralıkların genelde kaç gün oluyor kısaysa gebe kalmış olabilirsin yani yerleşme kanaması gibi birşey olabilir ama uzunsa yumurtluyorsun demektir bence olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?