- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.501
eylülcüm çok üzüldüm umarım en kısa sürede yeniden o güzel duyguyu yaşarsın....
yağmur ve ceza83 ; tebrik ederim rabbim sağlıkla yavrularınızı kucağınıza almayı nasip eder inşallah
smirnacim cok gecmis olsun Allah en kisa zamnda sana tekrar hamile kalmayi nasip eder ve bebisini saglicakla kucagina almayida
of offf 28 ekim gelsede artik benimde kafam rahatlasa
soru isareti kalksaaaa:1ninca:
oglak belki hamilesindir cnm sen
ya benimde 2-3 gundur kahverengi akinti geliodu
bugun kesildi....
aslinda bazen oluyo benim regl habercisi gelrdi hep fakat regl olana kadar gelirdi
bugun kesilmesini tuhaf buldum..bilmiyorum tabi yarin gene olur belki
ya acaba demek beni cok yoruyor...o yuzden olcaksam olayim artik... ay ne zormus ya hamile kalmaya calismak....:2:
ne kadardır deniyosunuz canım.çok oldu mu?bu kadar takma kafana.ben zamanında çok taktım ve sonuç sıfır.şimdi kafam rahat adet olursam da olsun bi an önce de yeni çalışmalara başlayalımkaydirigubbakcemile3
iyi aksamlar hanimlar sizide mi uyku tutmuyor
benim adim listeden silindi ama hala regl olmadim ben gecen hfata bin tane belirtim vardi 24 u regl gunu test yaptim cikmadi bugun kasiklarimda agri var olacakmiyim olmayacakmiyim diye icim hop hop ediyor
esimde bu ay cok istemistim dedi icim ciz etti inanin
atesimde yukselme yok ama gecen haftdan beri hala goguslerimde damarlar var agri olmamasi sadece damarlar olmasi normalmi
testim olmadigi icin yeniden yapamadim internetten siparis ettim yarin gelecek insallah gelir gelmez yapacagim sizlerede haber veririm mutlaka
sizler ne dusunyorsunuz hanimlar olabilirmiyim hamile sizce?
günaydın hanımlar opuyorumnanaktan
29 kimi bekliyorum son 2 gün yani eyvahedigeldismile karnım acayip şişti patlayacak gibi çok da gazım var :kedi: ateşim bu sabah da iyiydi ama yarın bakalım ne olacak Allah hayırlısını versin.boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?