Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

smirnacim cok gecmis olsun Allah en kisa zamnda sana tekrar hamile kalmayi nasip eder ve bebisini saglicakla kucagina almayida

ya benimde 2-3 gundur kahverengi akinti geliodu
bugun kesildi....
aslinda bazen oluyo benim regl habercisi gelrdi hep fakat regl olana kadar gelirdi
bugun kesilmesini tuhaf buldum..bilmiyorum tabi yarin gene olur belki
ya acaba demek beni cok yoruyor...o yuzden olcaksam olayim artik... ay ne zormus ya hamile kalmaya calismak....:2:

ne kadardır deniyosunuz canım.çok oldu mu?bu kadar takma kafana.ben zamanında çok taktım ve sonuç sıfır.şimdi kafam rahat adet olursam da olsun bi an önce de yeni çalışmalara başlayalımkaydirigubbakcemile3

valla haklisin cnm amann takmiyorum artik diyince belki olur
ama benim dilim soyluyorda icten gelerek soyleyemiyorum fakat en dogrusu,
allah saglikli hayirli bebis nasip etsin ..yeterki bu onemli olan gec olsun da guc olmasin.....

vallahi aynı fikirdeyim ben çok taktım ilk ay mahvoldum adet olamıyorum stresten artık bu kadar takmak yok

iyi aksamlar hanimlar sizide mi uyku tutmuyor
benim adim listeden silindi ama hala regl olmadim ben gecen hfata bin tane belirtim vardi 24 u regl gunu test yaptim cikmadi bugun kasiklarimda agri var olacakmiyim olmayacakmiyim diye icim hop hop ediyor
esimde bu ay cok istemistim dedi icim ciz etti inanin
atesimde yukselme yok ama gecen haftdan beri hala goguslerimde damarlar var agri olmamasi sadece damarlar olmasi normalmi
testim olmadigi icin yeniden yapamadim internetten siparis ettim yarin gelecek insallah gelir gelmez yapacagim sizlerede haber veririm mutlaka
sizler ne dusunyorsunuz hanimlar olabilirmiyim hamile sizce?

kizlae bütün belirtilerime ragmen test negatif cikti sanirim bu ay da kendimi kandirdimm
allah bir an önce kavustursun meleklerimize

günaydın hanımlar opuyorumnanaktan
29 kimi bekliyorum son 2 gün yani eyvahedigeldismile karnım acayip şişti patlayacak gibi çok da gazım var :kedi: ateşim bu sabah da iyiydi ama yarın bakalım ne olacak Allah hayırlısını versin.boshayallersmile

kızlar ben adet oldum bu sabah.:tomato:
yaşadığım belirtiler inanılmaz birşey vayy be nasıl bi psikolojiye sahipmişim.klava:
ben sadece bakışlarımla boğayı öldürebilirim demekki.:roflol:
neyse aslında iyi oldu 2 gün gecikti çok fena şiştim felaket gaz ve karın ağrısı var şuanda.:sm_confused:
kasım listesine ekleyim artık geceyim oraya.vereliniortak
inş beklemede olanlar bize güzel haberleri verirler.:Saruboceq:

ben bu damar olayına takıldım adet zamanı dışında baktım benim damarlar zaten hep belirgin bilmiyorumkismile yani ben ondan anlayamam heralde kaydirigubbakcemile3 ama hormonlardan dolayı göğüslerin şişip acıması lazım tabi herkeste aynı etkiyi göstermez belki bilemiyorum CADIARZU sen ovulasyon testiyle yumurtlama gününü tespit ederek regl gününü belirlemiştin değil mi o zaman bu gecikmenin bir sebebi olmalı yani idrarda hemen çıkmayabiliyormuş 1 haftaya kadar çıkar idrarda eğer hamilelik varsa inşallah hamilesindir:Saruboceq:

Benim de 29 Ekim.. turkbayragi

Karnım şiş ve regl sancısı gibi sancı da var bilmiyorum ama son 2 gün.

Hadi bakalım heyecanla bekliyoruz kızlar..

1-)sblkmbsr.......................................... ......................................27 ekim
2-Melegim ve Askim............................................. .....................27 ekim
3-)melda77.......................................... .......................................27 ekim

hanımlar sizden ne haber test yaptınız mı durumlar nedir :hulya: ekim ayının şu son günlerinde kimse kalmamış grupta :gitme:

evet canim ovulasyon testine gore tespit etmistim ama bu ay onuda duzgun anlayamadim heray normal bir sekilde pozitiften sonra cizgi giderdi bu ay bi acayiplik oldu ya 2 cizgi ayni renkte yada 2. cizgi digerine yakin kirmizi cikti bende sasirdim kaldim acikcasi korktum kist vardir diye belki bu yuzden gecikme yasiyorum testlerim gelseyde tekrar yapip haber verecektim izlere ama malesef gelmedi
bu arada dun adet sancilarim bastirdida bastirdi 5 dk ya bir tuvalete gidip kontrol ettim ama yoktu bakalim bugun ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…