- 17 Mayıs 2010
- 5.206
- 9
- 158
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
Bende merakla ekimin 2 sini bekliyorum kızlar benide aranıza alırmısınız
işte bööööle kalırsın burda bu topik bağımlılık yapıyo
yohh heruf calisiyor onu goturemem yaaaaaaa bakalim bir sekide halledecemmkocacığını da al git gurbet güzeli yanından ayırma. yumurtaları kaçırmayınkaydirigubbakcemile3
bu arada dünkü ovulasyon takibi için teşekkür edemedim,şimdi teşekkür ediyorum
yeni geldim ama bağımlılık yaptınız bende ayrılamıyorum butun gün bilgisayarı yarım saat bile kapalı tutamadım yaaakaydirigubbakcemile5
canim benimmmm topigimizin üyeleri birbirinden özel ve güzellllllll her birinin yeri ayriii nasil bagimlilik yapmasinnnnn hepiniz birer gülsünüzz insallahhhh dogum topigindedehe yaw bağımlılık yaptı lavaboya bile gitsem aklım burdaolumunekankayizsmile
zeynebim bide sana bir afilli ticker yapalim he ne dersinnnişte bööööle kalırsın burda bu topik bağımlılık yapıyo
he yaw bağımlılık yaptı lavaboya bile gitsem aklım burdaolumunekankayizsmile
delikafadulden
gitme ozaman leğen neyimize yetmiyor eskiden lavabo mu varmış:dance:
yohh heruf calisiyor onu goturemem yaaaaaaa bakalim bir sekide halledecemm
canim bisey degil canimm siz hamis olun yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
delikafadulden
gitme ozaman leğen neyimize yetmiyor eskiden lavabo mu varmış:dance:
insalalh canim ticker yaptim buradan takip et yumurtlama gununuuuuamiiiin gurbey güzelim amiiin. bugün adetim bitiyor çalışmalara başlicaz inşallah kaydirigubbakcemile3
NASIL OLMUS KIZZZ SENIN TICKERRRRR
canim nasil imzaya eklendigini umarim biliyon dimi:uhm:çok cici olmuşlar ablası ellerine sağlık:hulya:
canim nasil imzaya eklendigini umarim biliyon dimi:uhm:
delikafadulden
gitme ozaman leğen neyimize yetmiyor eskiden lavabo mu varmış:dance:[/ben yokken sohbet konusu baya bi değişmiş..
delikafadulden
gitme ozaman leğen neyimize yetmiyor eskiden lavabo mu varmış:dance:[/ben yokken sohbet konusu baya bi değişmiş..
evet galiba öle oldu terbiyesisleştik birass kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?