- 1 Mart 2009
- 848
- 197
- 133
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
ayyy ne sexiii şey o öleeee kimi bekliyor ordaaadelikafadulden
artık orası belli değillll...bu yaşta bu kadar hava bu kokoşluk normal değilbayanssulusmile
:sm_cool:
selam canlarım...
ahanda yettimmmmm
hakıkaten tüm gün bu sitedeyim
hamıle olsak bile geçmez bunun bagımlılıgı bu sefer hamıle topigine geçeruk
orada bulusuruz..
superrr bılgılenıyoruz burdaaaaaa turkbayragi
ANACIM KULLANICI PANELINE BAS oradanprofile gir ve en asagida imza yerine sag tikla yapistr yazisina bas ondan sonra yollageldim cnm,,gerçekten hala yapıştıramadım beceriksizmiyim ne :2:
tickerine tickerine tickerine yandım bedavamı sandın isviçreden aldım:)
he gülüm he..
neyapalım bu bebek milleti doğmadan önce de madara ediyomus ınsanı doğduktan sonra demekkı tamamen ele geçiriyolar..
yas 34 anacim 3 cocugum var bir kiz iki oglan isvicredenim ve yarismaci arkadaslara basarilar dilerimvız vız arı takkeyi delmeye geliyo kaçma yumurta bu ay olucak sırnaşık şey:roflol:aay allahım yaa alemsin kız sengurbetcim snin yaş kaç acep :1rolleyes:
heeeeeeeeeeee ohhh sefam olsunnnnnntickerine tickerine tickerine yandım bedavamı sandın isviçreden aldım:)
aynen öleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehe gülüm he..
neyapalım bu bebek milleti doğmadan önce de madara ediyomus ınsanı doğduktan sonra demekkı tamamen ele geçiriyolar..
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnAllah tüm bebiş isteyenlere tez zamnda versin inş kızlar bende yeniyim 2 ekim adet tarihim benide eklersen çok sevinirim
ne diyon giii gönunu al Şenizbitir su isiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiofff bugün adetimin 16. günü degerlendırmem lazımdı ama kocişe kızdım yapmıcam çalışma:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?