Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

selam canlarım...
ahanda yettimmmmm
hakıkaten tüm gün bu sitedeyim
hamıle olsak bile geçmez bunun bagımlılıgı bu sefer hamıle topigine geçeruk
orada bulusuruz..
superrr bılgılenıyoruz burdaaaaaa turkbayragi

bence de ya..
inş bi hamiş kalalım da gebelik topiğinde güzel günlerimizi anılarımızı paylaşalım..
ahhh ahhhhhhh:enbuyukkk:

vız vız arı takkeyi delmeye geliyo kaçma yumurta bu ay olucak sırnaşık şey:roflol:aay allahım yaa alemsin kız sen gurbetcim snin yaş kaç acep :1rolleyes:

Allahim ekim ayi üyelerimize ugur getirsin insallahhhhh

SEN BIZLERIN DUALARINI BOS CEVIRME

AMINNNNNNNNNN

1)bh8076.......................................... ..............1 ekim:Saruboceq:
2-)................................................. ......... ............1 ekim:Saruboceq:

3.) sumak............................................. ............1 ekim :Saruboceq:
4.) butka............................................. ..............1 ekim:Saruboceq:
5.) bayanseyma........................................ .......1 ekim:Saruboceq:

6-) tuma.............................................. ................1 ekim:Saruboceq:

1-)taf.............................................. ....................2 ekim:Saruboceq:
2-)a_emet26......................................... .............2 ekim:Saruboceq:

3-) masal_naz......................................... .............2 ekim:Saruboceq:

4-)recel............................................ ......................2 ekim:Saruboceq:
5-)esedas........................................... ....................2 ekim:Saruboceq:
6-)hePollyanna......................................................2 ekim:Saruboceq:

1-)elf_86........................................... ...................3 ekim:Saruboceq:

2-) poti.............................................. ...................3 ekim:Saruboceq:

1-)nurumm........................................... .................4 ekim:Saruboceq:

2-) yagmuurr.......................................... ...............4 ekim:Saruboceq:

1.) havalikiz......................................... ..................5 ekim:Saruboceq:
2-)yasersu.......................................... ....................5 ekim:Saruboceq:
3-)................................................. ........ ..................5 ekim:Saruboceq:

4-)mistrall......................................... .....................5 ekim :Saruboceq:
5-)pearlheart....................................... ..................5 ekim :Saruboceq:
6-)beklemede........................................ ..................5 ekim:Saruboceq:
7-)................................................. .............................5 ekim:Saruboceq:

1-)mysweetbaby...................................... ............. 6 ekim:Saruboceq:

2-)pokahontas........................................ .................6 ekim:Saruboceq:
3-)................................................. ........ .................6 ekim:Saruboceq:

1.) mannak............................................ ................. 7 ekim:Saruboceq:

2-) ESMA_22........................................... ...................7 ekim:Saruboceq:

1-)seda7332......................................... ..................8 ekim :Saruboceq:
2-)............................................. ..................................8 ekim:Saruboceq:
3-)cileklisakiz..................................... ......................8 ekim:Saruboceq:
4.) medicalsecreter................................... .............8 ekim:Saruboceq:
5.) nazlisah.......................................... .....................8 ekim:Saruboceq:

6-)elmakurdumusun................................... ..............8 ekim:Saruboceq:

1-)pinks............................................ .........................9 ekim:Saruboceq:
2.) nurun............................................. .....................9 ekim :Saruboceq:
3.) gulsah84.......................................... ...................9 ekim:Saruboceq:
4.) jellymelly........................................ .....................9 ekim:Saruboceq:

5-)sevilaycan....................................... .....................9 ekim:Saruboceq:

1-)pelin67.......................................... .........................10 ekim:Saruboceq:

1-)....................................... ......................................11 ekim:Saruboceq:
2-).......................................... ...................................11 ekim :Saruboceq:

1.) _eslem_........................................... ...................12 ekim:Saruboceq:
2-)sinemeeren................................................. ......... 12 ekim:Saruboceq:
3-)miray_80......................................... .....................12 ekim:Saruboceq:
4-)aytasi84......................................... ......................12 ekim:Saruboceq:
5-)..................................... .........................................12 ekim:Saruboceq:

1-) melisdeniz........................................ ..................13 ekim:Saruboceq:
2-)delimavi48.................................................. .........1 3 ekim:Saruboceq:

3-)ensarnaz......................................... ... ................13 ekim:Saruboceq:
4-)................................................. .... ......................13 ekim :Saruboceq:
5-)................................................. ...... ........................13 ekim:Saruboceq:

1.) keramos........................................... ................... 14 ekim:Saruboceq:
2.) _zeynep........................................... ......................14 ekim:Saruboceq:

3-) missbon........................................... .......................14 ekim:Saruboceq:
4-)
melegm08.......................................... .......................14 ekim:Saruboceq:

1-) .................................................. ........... .........................15 ekim:Saruboceq:

1-)yasamak.......................................... .............................16 ekim:Saruboceq:

2-) fasta............................................. ................................16 ekim:Saruboceq:
3-) siyasiya.......................................... ...............................16 ekim:Saruboceq:

4-)er_ca............................................ ...................................16 ekim:Saruboceq:

1-) özlemk............................................ ............................17 ekim:Saruboceq:

2-)aRSe1905......................................... ............................17 ekim:Saruboceq:
3-)minidugu......................................... ..............................17 ekim:Saruboceq:
4-)gurbetguzeli..................................... ..............................17 ekim:Saruboceq:

1-)komagene......................................... .............................18 ekim:Saruboceq:

1-)hbyrm............................................ .................................19 ekim:Saruboceq:
2-)kahvekolik....................................... ....................................19 ekim:Saruboceq:
3-)dosthane .................................................. ............................19 ekim:Saruboceq:

1-)miniciik.......................................... .......................................21 ekim:Saruboceq:

2-)şeker-leblebi........................................... ...............................22 ekim:Saruboceq:

1-)yuba............................................. ......................................24 ekim:Saruboceq:
2-)sinembrs.................................................. ..........................24 ekim:Saruboceq:

1-) oglak75........................................... .................................30 ekim:Saruboceq:

64 kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :teselli:

BIR ISTEDIGIN OLMASI ICIN DUA

Hakim ve kerim olan Allah'dan başka ilah yoktur. Yüce arşın Rabbini tesbih ederim. Hamd, alemlerin Rabbi Allah'a hastır. Rabbim! Senden, rahmetini ve mağrifetini gerektiren değerli şeyleri ve her günahtan uzak olmayı istiyorum. Allah'ım! Bizde bağışlanmadık günah, atılmadık üzüntü, (senin rızana uygun) giderilmedik ihtiyaç bırakma, ey merhametlilerin merhametlisi.

Allah'ım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN.MAAŞALLAH LİSTEMİZE

EKIM AYIMIZ BOL HAMİŞLİ OLSUNNN İNŞŞŞŞŞ

vız vız arı takkeyi delmeye geliyo kaçma yumurta bu ay olucak sırnaşık şey:roflol:aay allahım yaa alemsin kız sen gurbetcim snin yaş kaç acep :1rolleyes:
yas 34 anacim 3 cocugum var bir kiz iki oglan isvicredenim ve yarismaci arkadaslara basarilar dilerim
tickerine tickerine tickerine yandım bedavamı sandın isviçreden aldım:)
heeeeeeeeeeee ohhh sefam olsunnnnnn

he gülüm he..
neyapalım bu bebek milleti doğmadan önce de madara ediyomus ınsanı doğduktan sonra demekkı tamamen ele geçiriyolar..
aynen öleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Allah tüm bebiş isteyenlere tez zamnda versin inş kızlar bende yeniyim 2 ekim adet tarihim benide eklersen çok sevinirim
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

offf bugün adetimin 16. günü degerlendırmem lazımdı ama kocişe kızdım yapmıcam çalışma:umursamaz:

ademerve kullanıcısından alıntı

Canım hemen anlatayım ben size kendi durumumu yardımcı olurum ınsallah..

Biz bir geçen ay denemiştik 2 3 kere ama yumurtlama gününe bakmadan adam akıllı ilk defa bu ay denedik.Önce eşim eczaneden ovulasyon testi aldı nette de satılıyor biliyorsunuz çok yaygın ama biz kredi kartı kullanmadığımız için mecburen eczanelere baktık sadece bir tanesinin deposunda bie paket 5li olandan varmış eşim aldı. Ben normalde son aylardaki durumuma bakarsak 31günde bir adet oluyordum sat ım 24ağustos netteki programlardaki hesaplayıcılara göre döngümün 16. yada 17.günü yumurtlama günüm elimde de 5tane test var.Neyse ilk testimi ben döngümün 11.günü yaptım ama negatif çıktı zatende erkendi 13.gün yaptım tçizgisi cden bile çok koyuydu yani pozitif...Kadir gecesiydi o gecede bu arada;eşimle ikilemde kaldık günaha girer miyiz diye ama geceye kadar ibadetimizi yaptık duamızı ettik ve çalıştık;diğer gün test yaptım çizgiler aynı koyuluktaydı o gündeçalıştık diğer günlerde ise çizgi silikleşti ve negatife döndü.Ben yaklasık 2 3 saat yattım popomun altına yastık koydum;Duşu da hep sahurun sonuna doğru aldım. Bu arada eşime de keçiboynuzu pekmezi yedirdim bunun da işe yaradığını düşünüyorum ve Allah'ım nasip etti iki hamile olduğumu öğrendim dilerim kucağıma aldığım günleri de görürüm.Umarım yardım edebilmişimdir kızlar.En yakın zamanda güzel haberlerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…