- 21 Aralık 2009
- 1.462
- 117
- 363
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.001
ademerve kullanıcısından alıntı
Canım hemen anlatayım ben size kendi durumumu yardımcı olurum ınsallah..
Biz bir geçen ay denemiştik 2 3 kere ama yumurtlama gününe bakmadan adam akıllı ilk defa bu ay denedik.Önce eşim eczaneden ovulasyon testi aldı nette de satılıyor biliyorsunuz çok yaygın ama biz kredi kartı kullanmadığımız için mecburen eczanelere baktık sadece bir tanesinin deposunda bie paket 5li olandan varmış eşim aldı. Ben normalde son aylardaki durumuma bakarsak 31günde bir adet oluyordum sat ım 24ağustos netteki programlardaki hesaplayıcılara göre döngümün 16. yada 17.günü yumurtlama günüm elimde de 5tane test var.Neyse ilk testimi ben döngümün 11.günü yaptım ama negatif çıktı zatende erkendi 13.gün yaptım tçizgisi cden bile çok koyuydu yani pozitif...Kadir gecesiydi o gecede bu arada;eşimle ikilemde kaldık günaha girer miyiz diye ama geceye kadar ibadetimizi yaptık duamızı ettik ve çalıştık;diğer gün test yaptım çizgiler aynı koyuluktaydı o gündeçalıştık diğer günlerde ise çizgi silikleşti ve negatife döndü.Ben yaklasık 2 3 saat yattım popomun altına yastık koydum;Duşu da hep sahurun sonuna doğru aldım. Bu arada eşime de keçiboynuzu pekmezi yedirdim bunun da işe yaradığını düşünüyorum ve Allah'ım nasip etti iki hamile olduğumu öğrendim dilerim kucağıma aldığım günleri de görürüm.Umarım yardım edebilmişimdir kızlar.En yakın zamanda güzel haberlerinizi bekliyorum
ne diyon giii gönunu al Şenizbitir su isiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiklava:
o benim gönlümü alsın o kızdırdı beni aman zaten belim kasıklarım bacaklarım her yerim agriiiii hiç halimde yok yarın yapsak olmamı
kız yarın geç kalmış olursun falan bence kocişinle barışş bilmiyorumkismile
kirmiziyla yazili gunler iliski gunleri canimarkadaşım bana da bu tablodan yapar mısın?benim adet başlangıcım 13 eylül bitiş 20 eylül 30 günde bir oluyorum teşekkürler?
aminnnnnnn kucaklariniz bebk dolsun emiiiiiiGURBET GÜZELİ---------maşallah allah bağışlasın yavrularını sana hayırlısıyla bir tane daha versin inş. sana ve tüm bekleyen arkadaşlara içindede bana inş. kaydirigubbakcemile2
canim ne zamn kasiklarin agridi test yap sabahlari saat 10 da yap ve 8 den itibaren sivi tuketme cift cizgiyi gordugun aandan 24 saat sonra hemen esine yapisss olduda bitti masallaaaaahŞenizarkadaşlar yumurtlama gününü gösteren testlerden bende alayım diyorum bunu nasıl kullanıyoruz hiç bilgim yok da bilmiyorumkismile
insallah temel atilmistir canimmmmmmmmmarkadaslar yaabende 5 ekimde adet olacam ama insallah olmam yumurtlama gununde iliskiye girdik
akintim var iki gundur ve belim agriyorrr umutlandim yaaaaa
Allah muhabbetinizi artirsin canimmmmmmmmmmmmmmmmmtsk ederim gurbet güzeli bu ay mutlaka alıcam yapış yapış bir hal oldum kocişe zaten :) 9 ay oldu bebiş yok
aminnn cümlemizin eeee muhabbet olmadan olmuyor bu işler allah yardımcımız olsun burdaki herkesin bebişi olsun:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?