Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

çok güzel ya darısı başımıza :hulya: bende kaçırmadım umarım hayırlısı olsun çok sevindim... keçiboynuzu işine bende başlım bariii akannehir ama 2-3 saat nasıl dayanılır orasını bilemicem çok sabırsızımdırda yatamam öle uzun müddet eyvahedigeldismile eveeeeeeeeeeeettttttttt bize soruyodu kadir gecesi günah olurmu diyeee hatırlıyorum ben o günü lülülülülülü

kız yarın geç kalmış olursun falan bence kocişinle barışş bilmiyorumkismile

aman canım hiç istemiyo bu günde bel agrısyla bırlıkte kahverengi akıntı geldi bende zaten hamileyim moduna girdim sanki hemen anladımda hamile kaldıgımı o yüzdn pas vermiyorum adama:lepi:

GURBET GÜZELİ---------maşallah allah bağışlasın yavrularını sana hayırlısıyla bir tane daha versin inş. sana ve tüm bekleyen arkadaşlara içindede bana inş. kaydirigubbakcemile2

arkadaşlar yumurtlama gününü gösteren testlerden bende alayım diyorum bunu nasıl kullanıyoruz hiç bilgim yok da bilmiyorumkismile

arkadaslar yaabende 5 ekimde adet olacam ama insallah olmam yumurtlama gununde iliskiye girdik
akintim var iki gundur ve belim agriyorrr umutlandim yaaaaa

arkadaşım bana da bu tablodan yapar mısın?benim adet başlangıcım 13 eylül bitiş 20 eylül 30 günde bir oluyorum teşekkürler?
kirmiziyla yazili gunler iliski gunleri canim
13eylul

Beginn der Periode
14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

yumurtanin catladigi gün
26

Fruchtbar
27

Fruchtbar
28

Sehr fruchtbar
29

Eisprung
30

bu gune kadar iliski öneriliyor

1ekim

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13ekim

adet olacagin gün14

15

adet olmadi ise
test yap
GURBET GÜZELİ---------maşallah allah bağışlasın yavrularını sana hayırlısıyla bir tane daha versin inş. sana ve tüm bekleyen arkadaşlara içindede bana inş. kaydirigubbakcemile2
aminnnnnnn kucaklariniz bebk dolsun emiiiiii

arkadaşlar yumurtlama gününü gösteren testlerden bende alayım diyorum bunu nasıl kullanıyoruz hiç bilgim yok da bilmiyorumkismile
canim ne zamn kasiklarin agridi test yap sabahlari saat 10 da yap ve 8 den itibaren sivi tuketme cift cizgiyi gordugun aandan 24 saat sonra hemen esine yapisss olduda bitti masallaaaaahŞeniz

gurbetgüzeli ablacım maaşallah 4 numaralı bebişimi düşünüyorsun süpersın banada ALLAH nasip ederse 3 kadar yolu var geniş aile olmayı sevıyorum

günaydın kızlar..bugün nasılız bakalım?
benim pek keyfim yok.. dün midem falan çok bulanıyo ,belim ağrıyodu gittim meraklandım test aldım negatif çıktı ohaoldumsmile eşim çok bozuldu bu duruma..kesin bende bir sıkıntı var falan demeye başladı ki hiç beklemiyodum ondan böyle tepkiler.açıkcası onun bu kadar istediğinide bilmiyordum..nasıl bekledi 5 dk sonuç belli olana kadar görmeliydiniz. bilmiyorum ya moralim bozuldu benimde onu öle görünce.. kızlar bana tavsiyeleriniz varmı.ben takviye hiçbişey yapmıyorum..neler yapmalıyım sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…