Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

günaydın kızlarrrrrrrrrr

gurbetgüzeli ablacım maaşallah 4 numaralı bebişimi düşünüyorsun süpersın banada ALLAH nasip ederse 3 kadar yolu var geniş aile olmayı sevıyorum
AMINNNNN INSALAHHHHH olsun cifter cifterrrrrrrrrr evet yaaaa esimide kandiramiyom aradaki casuzu deldim gecen ay olmadi bu ay delecem kismetseeeee
günaydın arkadaşlar

canim yaaaa moralinizi bozmayin maydonoz ve süt kürü var 3 gun boyunca yapiliyormus onu denesen gebeligi kolaylastiriyormussss

ben gidip yatiyom kizlarrrrrr yusuf butun gece beni uyutmadi simdide erkenden hortladi callio izliyor yatcam ben yatabilirsemmmmmm

Kızlarrr günaydın;
Dün geceyide pas geçmedik,hadi bakalım gurbetgüzeli senin yaptığın tabloya göre bu günde devam.8 ekimde bamya toplamaya opuyorumnanaktan

mistrall nekadardır bekliyorsunuz bebişi

günaydın kıslar...
sabah sabah temizliğe giriştim. şimdide fırına bi börek atıcam...
akşama bizde okey partisi var ama kıs kısa:) adamları gönderces...
gelmek isteyene kapım açık.

merhabalr ben her zaman girip yazamıyorum çalıştıgım için ama fırsat buldukça girip okuyorum.bizde 4 ay oldu korunmayı bırakalı..bu ay farklı olrak ateş ölçmeye basladım en azından yumurtlma günmü kestiririm diye düşnürüm...inş. ekim ayında bol bol haiş dolar burası

amin anşallah canım...
bende ateş ölçüyorum incir suyu içiyorum
kocamcımada fındık fıstık türk kahvesi keçiboynuzu pekmesi yedirmeye çalışıyorum.
ee hadi hayırlısı bakalımmmm
:lepi:bir gün hepimiz hamişş olacazzz:lepi:

günaydın kıslar...
sabah sabah temizliğe giriştim. şimdide fırına bi börek atıcam...
akşama bizde okey partisi var ama kıs kısa:) adamları gönderces...
gelmek isteyene kapım açık.

Ayyy ne güzel olurdu,bende çok severim okey oynamayı bazen benimkiyle oynarız.Ya uzak olmasan gelirdim ben opuyorumnanaktan

benim altı yasına bir oğlum var ben ikinci bebişi isitoyrum nasipse ama eşim olursa olur olmazsa olmaz havasına o yüzden ona pek bişey yedirip içeremiyorum...hatta yumurtlama günlerimi bile belli etmiyorum ona çünkü benim kadar üstüne düşmüyor..

SLm kızLarrrrr HepiMiz için güseL bi gün oLsun inş:sm_cool:
Ya kısLar benm adetimi 4 gün geÇmesine rağMen göğüsLerim haLa baLon gißi anLAmadım gitti CADIARZU yine mi adet oLcam ne ow my goat ALLah korusun:Saruboceq:

oh maaşallah bende ates ölçüyorum 1 aydır hayıt suyu içiyorum faydasını hissetmeye başladım buay hepimiz müjdeli haberlerı verelım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…