- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.021
günaydın kızlarrrrrrrrrr
AMINNNNN INSALAHHHHH olsun cifter cifterrrrrrrrrr evet yaaaa esimide kandiramiyom aradaki casuzu deldim gecen ay olmadi bu ay delecem kismetseeeeegurbetgüzeli ablacım maaşallah 4 numaralı bebişimi düşünüyorsun süpersın banada ALLAH nasip ederse 3 kadar yolu var geniş aile olmayı sevıyorum
günaydın arkadaşlar
canim yaaaa moralinizi bozmayin maydonoz ve süt kürü var 3 gun boyunca yapiliyormus onu denesen gebeligi kolaylastiriyormussssgünaydın kızlar..bugün nasılız bakalım?
benim pek keyfim yok.. dün midem falan çok bulanıyo ,belim ağrıyodu gittim meraklandım test aldım negatif çıktı ohaoldumsmile eşim çok bozuldu bu duruma..kesin bende bir sıkıntı var falan demeye başladı ki hiç beklemiyodum ondan böyle tepkiler.açıkcası onun bu kadar istediğinide bilmiyordum..nasıl bekledi 5 dk sonuç belli olana kadar görmeliydiniz. bilmiyorum ya moralim bozuldu benimde onu öle görünce.. kızlar bana tavsiyeleriniz varmı.ben takviye hiçbişey yapmıyorum..neler yapmalıyım sizce?
mistrall nekadardır bekliyorsunuz bebişigünaydın kızlar..bugün nasılız bakalım?
benim pek keyfim yok.. dün midem falan çok bulanıyo ,belim ağrıyodu gittim meraklandım test aldım negatif çıktı ohaoldumsmile eşim çok bozuldu bu duruma..kesin bende bir sıkıntı var falan demeye başladı ki hiç beklemiyodum ondan böyle tepkiler.açıkcası onun bu kadar istediğinide bilmiyordum..nasıl bekledi 5 dk sonuç belli olana kadar görmeliydiniz. bilmiyorum ya moralim bozuldu benimde onu öle görünce.. kızlar bana tavsiyeleriniz varmı.ben takviye hiçbişey yapmıyorum..neler yapmalıyım sizce?
ALLAH sağlıklı bamya nasıp etsın hayırlısıyla su lısteyı hamılelerle doldursak keşke:Saruboceq:Kızlarrr günaydın;
Dün geceyide pas geçmedik,hadi bakalım gurbetgüzeli senin yaptığın tabloya göre bu günde devam.8 ekimde bamya toplamaya opuyorumnanaktan
mistrall nekadardır bekliyorsunuz bebişi
senin tickerinin üstündeki yazıya kurban olayım Şeniz pekde güzelbi ben çözemedim şu işi :sinifsinif:
merhabalr ben her zaman girip yazamıyorum çalıştıgım için ama fırsat buldukça girip okuyorum.bizde 4 ay oldu korunmayı bırakalı..bu ay farklı olrak ateş ölçmeye basladım en azından yumurtlma günmü kestiririm diye düşnürüm...inş. ekim ayında bol bol haiş dolar burası
günaydın kıslar...
sabah sabah temizliğe giriştim. şimdide fırına bi börek atıcam...
akşama bizde okey partisi var ama kıs kısa:) adamları gönderces...
gelmek isteyene kapım açık.
amin anşallah canım...
bende ateş ölçüyorum incir suyu içiyorum
kocamcımada fındık fıstık türk kahvesi keçiboynuzu pekmesi yedirmeye çalışıyorum.
ee hadi hayırlısı bakalımmmm
:lepi:bir gün hepimiz hamişş olacazzz:lepi:
3-4 aydır falan korunmuyoruz. ama dediğim gibi bizde takviye hiçbişey yok sadece kendi çapımızda deniyoruz.
amin anşallah canım...
bende ateş ölçüyorum incir suyu içiyorum
kocamcımada fındık fıstık türk kahvesi keçiboynuzu pekmesi yedirmeye çalışıyorum.
ee hadi hayırlısı bakalımmmm
:lepi:bir gün hepimiz hamişş olacazzz:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?