- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.621
arkadaşlar ya bi şey sorucaktım benim ilişkiden sonra kasıklarımda ve yumurtalıklarımda ağrı oldu sizdede oluyor mu acaba bu neyin belirtisi ki?
Arkadaşlar acayip kabız olmuşum:kedi:valla sıkmakta istemiyrum kendimi sanki sıkarsam hamiş olamayacakmışım gibi geliyo off offfffisfisfis
Hava
Canım ilişkiye girerken bazı pozisyonlarda oluyor o bende bunu deneyerek keşfettim aklinialirimsmile
Sıkma canını bişicik olmaz :hulya:
arkadaşlar ya bi şey sorucaktım benim ilişkiden sonra kasıklarımda ve yumurtalıklarımda ağrı oldu sizdede oluyor mu acaba bu neyin belirtisi ki?
sıkma kendini okadar rahat oooolll. birde kabızlık için kuru kayısı ye ya da kayısı suyu iç iyi gelir miğdeni yumuşatır .herşey olacağına varır strese sokma kendiniiii
cnm ilişki sırasında agrı oluyosa kontrole gıt derım.. kıst vs olabılür
yalnızca ılıskı sonrasında oluyosa bişi olmaz çok çalışmaktan oluyo tatlımturkbayragi
amin canım inş. ümitlerden başka bi caremiz kalmadı zaten.hayırlısı olsun hepimiz için.
reglimin bittiği günden beri hiç aksatmadım bu ay hergün yakalıyorum eşimi 1 gün bile olmadığı olmadı.
tşk ederim cnm hemen alıp içicem
maşallah anam kuvvet macunu fln mı yediniz ben hergün düşünemiyom pehh
biz bayanlar çok çalışkanız ya:dance::lepi:
hergün değil de gün aşırı ilişki daha sağlıklı değil mi ? spermler ozaman daha kaliteli oluyormuş benim bildiğim
bende öyle biliyorum gülüm zeynoooooo
biz bigün çalışıyos bigün mola veriyos yarın yine işbaşıkaydirigubbakcemile3 yanında da keçiboynuzu pekmezi fındık kaydirigubbakcemile3
evet bende öyle biliyorum ama bi arkadşm 14-15-16.günlerinde ilişkide bulunmuş ve hamile kaldı nasip kısmet meselesi valla nasibimizde varsa olur bizimde bu 4.denememiz bu ayı bekliyorum bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?