Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

inşallah cnm bide öle hava çıkınca sanki içime bişiler aktı acaba hava çıkınca spermler daha rahatmı ilerledii ne biliim :)

Arkadaşlar acayip kabız olmuşum:kedi:valla sıkmakta istemiyrum kendimi sanki sıkarsam hamiş olamayacakmışım gibi geliyo off offfffisfisfis

Arkadaşlar acayip kabız olmuşum:kedi:valla sıkmakta istemiyrum kendimi sanki sıkarsam hamiş olamayacakmışım gibi geliyo off offfffisfisfis

sıkma kendini okadar rahat oooolll. birde kabızlık için kuru kayısı ye ya da kayısı suyu iç iyi gelir miğdeni yumuşatır .herşey olacağına varır strese sokma kendiniiii

arkadaşlar ya bi şey sorucaktım benim ilişkiden sonra kasıklarımda ve yumurtalıklarımda ağrı oldu sizdede oluyor mu acaba bu neyin belirtisi ki?

cnm ilişki sırasında agrı oluyosa kontrole gıt derım.. kıst vs olabılür
yalnızca ılıskı sonrasında oluyosa bişi olmaz çok çalışmaktan oluyo tatlımturkbayragi

evt ölee:)) ben sıramı savdım kociş gidio 26 1 i arası idi biz 26 27 yaptık bekliyorum umarım olmam adett hayırlısı 14 ekimi bekliorummmmmmm artık isteyen herkese versin Allahımm

biz bigün çalışıyos bigün mola veriyos yarın yine işbaşıkaydirigubbakcemile3 yanında da keçiboynuzu pekmezi fındık kaydirigubbakcemile3

evet bende öyle biliyorum ama bi arkadşm 14-15-16.günlerinde ilişkide bulunmuş ve hamile kaldı nasip kısmet meselesi valla nasibimizde varsa olur bizimde bu 4.denememiz bu ayı bekliyorum bakalım.

doğru canımda hergün arka arkadaya fazla değilmi:)adetin 10.cu gününden itibaren 20.ci gününe kadar 1 gün durup bir gün dinlenerek yapmak lazım,ben şahsen ovulasyon testi fln yapmıyorum öyle takipte etmiyorum yumurtlamayı dediğim gibi 10.cu günden sora çalışmalar başlıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…