- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.581
ay canımsınya neilginç bıbenzetmekaydirigubbakcemile3makyajsızda olsan iyi bak güzelsindir hem silik çıktıysa yumurtlama başlamak üzere çalışmalara devamŞeniz:hulya:
tavus kuşu gibi tüyleri kabartıyoruz diyosunnnnn:):)
yok yok anam bugun hiç güzei diilim makyaj yapacak dahı dermanım yok.
anne adayları benim şu bir hafta içinde çok fazla uykum gelmeye başladı. çok fazla uyku uyumayan ben artık başımı yastıktan kaldıramaz oldum. sizinde oluyormu böle? en son hamileyken böyle çok uyurdum ve şimdide böle çok uyur oldum eyvahedigeldismile
aslında bende regl dönemlerımde hamılelık belırtılerıne benzer belırtıler yaşıyorum gereksiz bır ümit içine giriyorum hayırlısı ALLAH hepimize nasip etsin AMİNNopuyorumnanaktan
daha regli tarihlerine baya var,ama dediğin gibi hamilelik belirtileri ve regli belirtileri birbirine çok benziyormuş bakalım,hayırlısı diyelim yaklaşan günlerde belirtiler daha artar:)
benimde 8 ekim cnm.Sağ kasığımda 2 gündür batma var belim felaket ağrıyo.Birde çok yorgun hissediyorum kendimi ama yorgunluğum sanırsam evde yaptığım işlerden kaynaklanıyor
ben de şimdi aynı şeyi düşünüyordum,ev işleri:) daha varmış tarihine,belki de yumurtlama oluyodur batma falan varsa,takip ettin mi bu ay?
beklenmeyen tarıh kaçı belirtiler bır öncekıyle aynı bekliyelim bakalım hepimiz çok heycanlıyız inşallah hamilesindir:CüvCüv:hihoyyytanne adayları benim şu bir hafta içinde çok fazla uykum gelmeye başladı. çok fazla uyku uyumayan ben artık başımı yastıktan kaldıramaz oldum. sizinde oluyormu böle? en son hamileyken böyle çok uyurdum ve şimdide böle çok uyur oldum eyvahedigeldismile
Canım dün televizyonda bile söyledi mevsimsel uyku ve yorgunluk diye.Bende geçen ay senin gibi hamilelikmi diye düşündüm fakat değilmiş opuyorumnanaktan
arkadaslar 5 ekimde ve öncesınde edet olucak olup suanda kendısınde değişiklikler hisseden varmı bemım agzımın tadı bozuldu yedıklerımden tat almıyorum bu belirtimidir bılmıyorum
ben de şimdi aynı şeyi düşünüyordum,ev işleri:) daha varmış tarihine,belki de yumurtlama oluyodur batma falan varsa,takip ettin mi bu ay?
yok takip edemedim.ama 3 gün önce akıntım vardı ve bitti.ama kasığımdaki batma ve bel ağrım bitmedi.
beklenmeyen tarıh kaçı belirtiler bır öncekıyle aynı bekliyelim bakalım hepimiz çok heycanlıyız inşallah hamilesindir:CüvCüv:hihoyyyt
bende 5 ekimde adet olcam ama dünden önceki bi kaç günde kasık ve bel agrılarım vardı ama artık cok hafif sağ kasığım dokununca acıyo ve inanılmaz iştahım açıldı bide çok sıkıntı basıyo hamilemiyim bilemiyorumCADIARZU
bende sicakladim uykum geldi ve halada var uykummmarkadaslar 5 ekimde ve öncesınde edet olucak olup suanda kendısınde değişiklikler hisseden varmı bemım agzımın tadı bozuldu yedıklerımden tat almıyorum bu belirtimidir bılmıyorum
canım ben de 5 ekimi bekliyorum,değişiklik pek yok gibi sadece aşırı sıcaklıyorum ne hikmetse,bir de yorgun hissediyorum ama geçen ay da böyleydi,bi numara olmadı:)
canim gelir hafif sik sut degil de sari akintiGurbetGüzeli Hamile olsam bile nasil süt gelecek ki yani olamaz ki :S
benimde uykum var havalardan sanirim canimmmm yaaaanne adayları benim şu bir hafta içinde çok fazla uykum gelmeye başladı. çok fazla uyku uyumayan ben artık başımı yastıktan kaldıramaz oldum. sizinde oluyormu böle? en son hamileyken böyle çok uyurdum ve şimdide böle çok uyur oldum eyvahedigeldismile
canim buyk htimal hamissin insaallahhhhhbende 5 ekimde adet olcam ama dünden önceki bi kaç günde kasık ve bel agrılarım vardı ama artık cok hafif sağ kasığım dokununca acıyo ve inanılmaz iştahım açıldı bide çok sıkıntı basıyo hamilemiyim bilemiyorumCADIARZU
bu sağ kasık dediğiniz rahimin olduğu yerdeki sağ tarafmı?
canim buyk htimal hamissin insaallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?