Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

hepimiz hamile olalııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım :Saruboceq:

mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben inşallah canım inşallah sabır kalmadı artık bende yaaa dayanamaz hale geldim :gitme: :gitme: :gitme: :gitme:

sabah 11de kalktım gözüm hala yatakta ya inanamıyorum kendime pesss alsanaalsanasmile

evet kizlar bendede gerim sayim basladi 3 ekim adet tarihim,tüm aksilik ve olusuzluklara ragmen esimi 3 kez yakalayabildim yumurtlama günündekaydirigubbakcemile3.insallah tutmustur.insallah hepimiz hamis oluruzzzz canlar:Saruboceq:

gurbet güzeli benim beklenen adet tarihi değişti 2 gün erken hastalandım bu ay hatta 3 gün yani ekimde beklenen tarih 25 ekim oldu canım değiştirirsen sevinirim
biz de ovulasyon testi aldık bir de preseed alıcaz bakalım hayırlısı

bu ayda hamiş olamazsam bende bırakacağım artık düşünmeyeceğim bile.:sinifsinif:

Bırakacağım derken opuyorumnanaktan kız herhalukarda yapcan zaten.Yanlız ben şunu söyliyim stres yapınca birde olsun diye yapınca olmuyor bu bebiş.Normalde benimki yanımdan geçse hamile kalan bir kadındım ben ya...

valla bende kendimi öyle biliyordumda olmuyo bu sefer.herhalde dediğin gibi çok kafaya takıyoruz ve stres yapıyoruz farkında olmadan.benneyaptımki

arkadaşlar ya bi şey sorucaktım benim ilişkiden sonra kasıklarımda ve yumurtalıklarımda ağrı oldu sizdede oluyor mu acaba bu neyin belirtisi ki?

kızlar slm pek giremiorum umarım iisinizdir.bişi sorcam ilişkiden sonra ben bacaklarımı kaldırıp bekliodum sonra biraz kıpırdayınca vajinamdan gaz gibi bişi çıktı bayaa bu durrum gebgliğe engelmi nedir buuuu

Hava
Canım ilişkiye girerken bazı pozisyonlarda oluyor o bende bunu deneyerek keşfettim aklinialirimsmile
Sıkma canını bişicik olmaz :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…