Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

oo dükkan acılıyor demek kı hadı hayırlısı aklinialirimsmile

canım hayırlı olsun bu ayki tükkanın: çelenk göndermek istiyorum sana buyur hayatımmma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

bende denıcem bu ay onları hep sap gıbı kalktım ayaga fılan hıc oyle kahve fılan da ıcırmedım

bu ay ne var ne yok koyucam ortaya
kaydirigubbakcemile3

kızlar aklıma ne takıldı... şimdi ben cumartesi günü muayene oldum ya.. bişey olsa orda çıkardı demi..yani benim bu ayı beklemem gerek kalmadı demi? eyvahedigeldismile

canım hayırlı olsun bu ayki tükkanın: çelenk göndermek istiyorum sana buyur hayatımmma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
:roflol: :roflol:

bende denıcem bu ay onları hep sap gıbı kalktım ayaga fılan hıc oyle kahve fılan da ıcırmedım

bu ay ne var ne yok koyucam ortaya
kaydirigubbakcemile3
ha bide soğan içicem ben. bir de incir kürü düşünmüştüm de adetken başlanıyormuş sanırım geciktim. beklerken sıkılmayız umarım yaa

kızlar aklıma ne takıldı... şimdi ben cumartesi günü muayene oldum ya.. bişey olsa orda çıkardı demi..yani benim bu ayı beklemem gerek kalmadı demi? eyvahedigeldismile
sen muayene olduğunda adetine kaç gün vardı, kese zaten 5-6 hafta sonra görünüyor bildiğim kadarıyla.

hee öyle tabiii sengözlerimebaksanab

anam kahve ne işe yarıyomuş ne kahvesi nes mi türk mü
Türk kahvesi evet, spermi hareketlendiriyormuş

o kadar karıstırma kız ya ters teperse ..kendım ıcın bırsey kullanmıyacagım ben

esım ıcın kecı boynuzu pekmezı var aklına gelırse onu ıcıcek gunde bı kasık ..

bı de yastık koyup kalkmıcam hemen bu sefer ..

:roflol: :roflol:

Türk kahvesi evet, spermi hareketlendiriyormuş

ben onu özellikle yapmadım ama biz eşimle her akşam yemekten sora türk kahvesi içeriz ama tık yok daha :) bide ben domates çorbasının erkekte sperm sayısını çok fazla artırdığını duydum bol bol domates çorbası yapıyom şimdi bakalım nolcak

pekmezi de işe yarıyomuymuş, ben kaynatılacak gibi şeyler okumuştum. aktardan mı aldın?

aha bide domates çorbası çıktı başımıza eşim çok sever yapayım bol bol.

adetime 10 gün kadar vardı muayene olduğumda...

Genel olarak 4-5. hafta arasında rahim içinde gebelik kesesi izlenir mişş. seninki görünmez ki.

Allahim ekim ayi üyelerimize ugur getirsin insallahhhhh

SEN BIZLERIN DUALARINI BOS CEVIRME

AMINNNNNNNNNN

1)bh8076.......................................... ..............1 ekim:Saruboceq:
2-)................................................. ......... ............1 ekim:Saruboceq:

3.) sumak............................................. ............1 ekim :Saruboceq:
4.) butka............................................. ..............1 ekim:Saruboceq:
5.) bayanseyma........................................ .......1 ekim:Saruboceq:

6-) tuma.............................................. ................1 ekim:Saruboceq:

1-)taf.............................................. ....................2 ekim:Saruboceq:
2-)a_emet26......................................... .............2 ekim:Saruboceq:

3-) masal_naz......................................... .............2 ekim:Saruboceq:
4-)recel............................................ ......................2 ekim:Saruboceq:
5-)esedas........................................... ....................2 ekim:Saruboceq:
6-)hePollyanna...................................... ................2 ekim:Saruboceq:

1-)elf_86........................................... ...................3 ekim:Saruboceq:

2-) poti.............................................. ...................3 ekim:Saruboceq:
3-)ss_ssxxxx................................. ......................3 ekim:Saruboceq:

1-)nurumm........................................... .................4 ekim:Saruboceq:

2-) yagmuurr.......................................... ...............4 ekim:Saruboceq:
3-)................................................. ............................4 ekim:Saruboceq:

1.) havalikiz......................................... ..................5 ekim:Saruboceq:
2-)yasersu.......................................... ....................5 ekim:Saruboceq:
3-)irm83........................................ ........ ..................5 ekim:Saruboceq:

4-)mistrall......................................... .....................5 ekim :Saruboceq:
5-)pearlheart....................................... ..................5 ekim :Saruboceq:
6-)beklemede........................................ ..................5 ekim:Saruboceq:
7-)babisim............................. .............................5 ekim:Saruboceq:

1-)mysweetbaby...................................... ............. 6 ekim:Saruboceq:

2-)pokahontas........................................ .................6 ekim:Saruboceq:
3-)................................................. .... ........ .................6 ekim:Saruboceq:

1.) mannak............................................ ................. 7 ekim:Saruboceq:

2-) ESMA_22........................................... ...................7 ekim:Saruboceq:

3-)yaseminaltun..................................... ............ ......7 ekim:Saruboceq:
4-)su_41............................................ ............................7 ekim:Saruboceq:

1-)seda7332......................................... ..................8 ekim :Saruboceq:
2-)SeLiNa23.................................................. ...........8 ekim:Saruboceq:
3-)......................................................... ......................8 ekim:Saruboceq:
4.) medicalsecreter................................... .............8 ekim:Saruboceq:
5.) nazlisah.......................................... .....................8 ekim:Saruboceq:

6-)elmakurdumusun................................... ..............8 ekim:Saruboceq:

7-)su_su............................................ ............................8 ekim:Saruboceq:

1-)pinks............................................ .........................9 ekim:Saruboceq:
2.) nurun............................................. .....................9 ekim :Saruboceq:
3.) gulsah84.......................................... ...................9 ekim:Saruboceq:
4.) jellymelly........................................ .....................9 ekim:Saruboceq:

5-)sevilaycan....................................... .....................9 ekim:Saruboceq:

6-)................................................. .................................9 ekim:Saruboceq:

1-)pelin67.......................................... .........................10 ekim:Saruboceq:

2-)................................................. ..................................10 ekim:Saruboceq:

1-)....................................... ......................................11 ekim:Saruboceq:
2-).......................................... ...................................11 ekim :Saruboceq:
3-)................................................. ...............................11 ekim:Saruboceq:

1.) _eslem_........................................... ...................12 ekim:Saruboceq:
2-)sinemeeren....................................... .......... ......... 12 ekim:Saruboceq:
3-)miray_80......................................... .....................12 ekim:Saruboceq:
4-)aytasi84......................................... ......................12 ekim:Saruboceq:
5-).GülşahS.................................... ...........................12 ekim:Saruboceq:

6-)cileklisakiz....................... ...............................12 ekim:Saruboceq:

1-) melisdeniz........................................ ..................13 ekim:Saruboceq:
2-)delimavi48.................................................. .........1 3 ekim:Saruboceq:
3-)ensarnaz......................................... ... ................13 ekim:Saruboceq:
4-)exporter............................... .... ......................13 ekim :Saruboceq:
5-)................................................. ...... ........................13 ekim:Saruboceq:

1.) keramos........................................... ................... 14 ekim:Saruboceq:
2.) _zeynep........................................... ......................14 ekim:Saruboceq:

3-) missbon........................................... .......................14 ekim:Saruboceq:
4-)
melegm08.......................................... .......................14 ekim:Saruboceq:

5-)funda89................................. .....................................14 ekim:Saruboceq:

1-) tontonruz............................... ........... .........................15 ekim:Saruboceq:
2-)................................................. .........................................15 ekim:Saruboceq:

1-)yasamak.......................................... .............................16 ekim:Saruboceq:

2-) fasta............................................. ................................16 ekim:Saruboceq:
3-) siyasiya.......................................... ...............................16 ekim:Saruboceq:

4-)er_ca............................................ ...................................16 ekim:Saruboceq:
5-)................................................. ..........................................16 ekim:Saruboceq:

1-) özlemk............................................ ............................17 ekim:Saruboceq:

2-)aRSe1905......................................... ............................17 ekim:Saruboceq:
3-)minidugu......................................... ..............................17 ekim:Saruboceq:
4-)gurbetguzeli..................................... ..............................17 ekim:Saruboceq:
5-)................................................. ..........................................17 ekim:Saruboceq:

1-)komagene......................................... .............................18 ekim:Saruboceq:
2-)................................................. .........................................18 ekim:Saruboceq:

1-)hbyrm............................................ .....................................19 ekim:Saruboceq:
2-)kahvekolik....................................... ....................................19 ekim:Saruboceq:
3-)dosthane .................................................. ............................19 ekim:Saruboceq:
4-)optimist_balim................................... ....................................19 ekim:Saruboceq:
5-)................................................. ................................................19 ekim:Saruboceq:

1-)smirna35......................................... ........................................20 ekim:Saruboceq:

1-)miniciik.......................................... .......................................21 ekim:Saruboceq:
2-)gunslinger........................................ .....................................21 ekim:Saruboceq:

1-)şeker-leblebi........................................... ...............................22 ekim:Saruboceq:
2-)................................................. .................................................2 2 ekim:Saruboceq:

1-)bonbonsekerim.................................... ................................23 ekim:Saruboceq:
2-)ateskum................................................. ...............................23 ekim:Saruboceq:

1-)yuba............................................. ......................................24 ekim:Saruboceq:
2-)sinembrs.................................................. ..........................24 ekim:Saruboceq:
3-)................................................. .............................................24 ekim:Saruboceq:

1-)oglak75.......................................... .......................................25 ekim:Saruboceq:

1-) .................................................. .................................................3 0 ekim:Saruboceq:
2-)................................................. ...........................................30 ekim:Saruboceq:

80 kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :teselli:

BIR ISTEDIGIN OLMASI ICIN DUA

Hakim ve kerim olan Allah'dan başka ilah yoktur. Yüce arşın Rabbini tesbih ederim. Hamd, alemlerin Rabbi Allah'a hastır. Rabbim! Senden, rahmetini ve mağrifetini gerektiren değerli şeyleri ve her günahtan uzak olmayı istiyorum. Allah'ım! Bizde bağışlanmadık günah, atılmadık üzüntü, (senin rızana uygun) giderilmedik ihtiyaç bırakma, ey merhametlilerin merhametlisi.

Allah'ım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN.MAAŞALLAH LİSTEMİZE

EKIM AYIMIZ BOL HAMİŞLİ OLSUNNN İNŞŞŞŞŞ

aktardan almıstık , esımın ısı geregi zayıfladı bu aralar onun ıcın aldık ama bunun ıcınde kullanacagız .

sogan kürü kıst ıcın dımı ,ben bı de çörekotu bal karısıımını okudum ,ama o da bir kac kısı de kist yokken kullandıkları ıcın kist yapmıs korkuyorum valla bırsey kullanmaya.

aha bide domates çorbası çıktı başımıza eşim çok sever yapayım bol bol.

Genel olarak 4-5. hafta arasında rahim içinde gebelik kesesi izlenir mişş. seninki görünmez ki.

inşallah öyledir cnm ya..zaten test yaptım negatif çıktı,doktra gittim bişey demeyince bende heralde bebek falan yok bu ay ümidimi yitireyim bari dedim... neyse az kaldı zaten bekleyim bari...

kist için evet yumurtalıkları temizliyormuş. evet çörekotu bal kist yapıyomuş bende duydum. riskli biraz.

inşallah öyledir cnm ya..zaten test yaptım negatif çıktı,doktra gittim bişey demeyince bende heralde bebek falan yok bu ay ümidimi yitireyim bari dedim... neyse az kaldı zaten bekleyim bari...
bekle kesinlikle. çalışmalara devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…