- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.761
senden hıc beklemezdım boyle bırsey demenıııııı kaydirigubbakcemile3
tabi tabiiiiiiiiii :jeyyar:aaa o ne bis bilmiyos öyle şeyler ayıppp derler :kedi:
ya hassas bölge derken orayı demek istemedim. kocası sonuçta o bilir. nası desem sempatiksalakcinniamaaaan alıntı yapmışsınız da editleyemem de. bugün tükkanı açıcam ya ondan böyleyim heralde :1rolleyes:
ya hassas bölge derken orayı demek istemedim. kocası sonuçta o bilir. nası desem sempatiksalakcinniamaaaan alıntı yapmışsınız da editleyemem de. bugün tükkanı açıcam ya ondan böyleyim heralde :1rolleyes:
iviit. burdan öğrendiklerimi deneyeceğim bakalım. turkish coffee yastık falan..oo dükkan acılıyor demek kı hadı hayırlısı aklinialirimsmile
hee öyle tabiii sengözlerimebaksanab
tabi tabiiiiiiiiii :jeyyar:
bende denıcem bu ay onları hep sap gıbı kalktım ayaga fılan hıc oyle kahve fılan da ıcırmedım
bu ay ne var ne yok koyucam ortaya kaydirigubbakcemile3
kızlar aklıma ne takıldı... şimdi ben cumartesi günü muayene oldum ya.. bişey olsa orda çıkardı demi..yani benim bu ayı beklemem gerek kalmadı demi? eyvahedigeldismile
:roflol: :roflol:canım hayırlı olsun bu ayki tükkanın: çelenk göndermek istiyorum sana buyur hayatımmma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
ha bide soğan içicem ben. bir de incir kürü düşünmüştüm de adetken başlanıyormuş sanırım geciktim. beklerken sıkılmayız umarım yaabende denıcem bu ay onları hep sap gıbı kalktım ayaga fılan hıc oyle kahve fılan da ıcırmedım
bu ay ne var ne yok koyucam ortaya kaydirigubbakcemile3
sen muayene olduğunda adetine kaç gün vardı, kese zaten 5-6 hafta sonra görünüyor bildiğim kadarıyla.kızlar aklıma ne takıldı... şimdi ben cumartesi günü muayene oldum ya.. bişey olsa orda çıkardı demi..yani benim bu ayı beklemem gerek kalmadı demi? eyvahedigeldismile
Türk kahvesi evet, spermi hareketlendiriyormuşhee öyle tabiii sengözlerimebaksanab
anam kahve ne işe yarıyomuş ne kahvesi nes mi türk mü
:roflol: :roflol:
Türk kahvesi evet, spermi hareketlendiriyormuş
pekmezi de işe yarıyomuymuş, ben kaynatılacak gibi şeyler okumuştum. aktardan mı aldın?o kadar karıstırma kız ya ters teperse ..kendım ıcın bırsey kullanmıyacagım ben
esım ıcın kecı boynuzu pekmezı var aklına gelırse onu ıcıcek gunde bı kasık ..
bı de yastık koyup kalkmıcam hemen bu sefer ..
aha bide domates çorbası çıktı başımızaben onu özellikle yapmadım ama biz eşimle her akşam yemekten sora türk kahvesi içeriz ama tık yok daha :) bide ben domates çorbasının erkekte sperm sayısını çok fazla artırdığını duydum bol bol domates çorbası yapıyom şimdi bakalım nolcak
adetime 10 gün kadar vardı muayene olduğumda...
aha bide domates çorbası çıktı başımızaeşim çok sever yapayım bol bol.
Genel olarak 4-5. hafta arasında rahim içinde gebelik kesesi izlenir mişş. seninki görünmez ki.
kist için evet yumurtalıkları temizliyormuş. evet çörekotu bal kist yapıyomuş bende duydum. riskli biraz.aktardan almıstık , esımın ısı geregi zayıfladı bu aralar onun ıcın aldık ama bunun ıcınde kullanacagız .
sogan kürü kıst ıcın dımı ,ben bı de çörekotu bal karısıımını okudum ,ama o da bir kac kısı de kist yokken kullandıkları ıcın kist yapmıs korkuyorum valla bırsey kullanmaya.
bekle kesinlikle. çalışmalara devam :)inşallah öyledir cnm ya..zaten test yaptım negatif çıktı,doktra gittim bişey demeyince bende heralde bebek falan yok bu ay ümidimi yitireyim bari dedim... neyse az kaldı zaten bekleyim bari...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?