- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.741
burasi türkiye gibi degilki tr de sabah ver kani öglen al.ne güzel,burda ibini dibini soruyolar,hem hemende gelmiyo sonuclar,gitsem dr daha erken bekleyin der kesin.
Çoook kararsızım önce haftaya kan testi yaptırayım diyorum,sonra aman bekle biraz daha diyorum,sonra eczanenin önünden geçerken test alsammı diyorum (elimde mevcutları geçen ay bitirdim) sanki eczanelerde test bitecek son güne kalsam.
Anladım canım
Bende şu yurt dışındaki sağlık sistemini pek çakamadım nasıl acep diye.İnsanlar ölene kadar müdahale yokmu ne sempatiksalakcinni
Şu hause dizisi varya onu izliyorum 2 gündür adamları denek gibi kullanıyorlar.
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile gel dayanalım bu sefer elmakurdu..
adetmımızı bekleyelımmmmmm
umutlarımız sönecekse erkenden sönmesin ne dersin?
test yapmamak için sen beni tut ben seni tutayım..sempatiksalakcinni
Günaydın Kızlar...
teyzeleri oglum her gece dua ediyomus kardesi olsun diye(8 yasinda)banada dün aksam söylüyo.anne ben allaha kuran okuyorum kardesim gelsin diye diyosenağlama.kendimi zor tuttum aglamamak icin,insallah rabbim yavrumun dualarini kabul eder:Saruboceq:
iyiyim selina sen nasılsın
seksi bir gecelik giyip hassas bölgelerini uyarmayı denesene? ne depresyon kalır ne bişey o zaman.merhabalar kızlar....bu ar ben hiç umutlu değilim....bu ay sadece 2 kez çalıştı ama benim kociş depresyondaymış hiç bişey yapmak istemiyorum deyip yatıyor herhalde biz 2 çalışmayla kalırız bu ay :1no2:
seksi bir gecelik giyip hassas bölgelerini uyarmayı denesene? ne depresyon kalır ne bişey o zaman.
anammmmmmmm nediyin gızzzzzzz:roflol::roflol:
ama tabı depresyondan ancak bu sekılde cıkar..
seksi bir gecelik giyip hassas bölgelerini uyarmayı denesene? ne depresyon kalır ne bişey o zaman.
hani bu topicte açık konuşacaktık uleyynn
ayy yazdığım komiğime gitti ama doğru yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?