- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.781
aaaa neden öyle dedin?bence sen hemen hamıle kalacaksın kahvekolık guclubacismile
adetime 10 gün kadar vardı muayene olduğumda...
bisey degil canoooooosağol canım ellerine sağlık
ekledummm bitanemGUrbetGüzeli benim adet tarihi 12 Ekim. Listede 8 Ekim yazıo... Benim de yumurtlama dönemim çalışmalara devam bakalıım neeler olacak.
gazaniz mubarek olsun canim simdidennnnkızlarrrrrrr selam hepinizeopuyorumnanaktan ovulasyon testleriyle takip etmem sonucunda nihayet gecikmelide olsa bugün çift çizgiyi gördüm.yalnız ikiside aynı tonda değil olması gereken az daha silik duruyo yarın birdaha yapacağım ama bugünden çalışmaya başlıyoruz Allah yardımcımız olsun dua edin hepinizi öpüyorum kıslarrrkaydirigubbakcemile5
günaydınlar...günaydınlar...sositososito
günaydııııııııın
Günaydın Kızlar...
Günaydın kızlarrr :lepi:
Her sabah ilk burayı ziyaret ediyorum ne var ne yok bakmak için sempatiksalakcinni
günaydın hanımlarr opuyorumnanaktan
ekime çok az kaldı inşallah hepimiz güzel haberler alırız bayanssulusmile
teyzeleri oglum her gece dua ediyomus kardesi olsun diye(8 yasinda)banada dün aksam söylüyo.anne ben allaha kuran okuyorum kardesim gelsin diye diyosenağlama.kendimi zor tuttum aglamamak icin,insallah rabbim yavrumun dualarini kabul eder:Saruboceq:
Kızlar gebelik belirtilerinden bahsetmişken,sizlerle bir olayı paylaşıcam;
Eşimin bir arkadaşının karısı kadının 2 tane çocuğu var 2.çocuktan sonra hamiş kalıyor tabiki diğer bebeğide küçük kadın farketmiyor :sm_confused: işte ne bir bulantı,ne aş erme ne ağrı ne sancı regli olmuyor tabi fakat onuda emzirmesine bağlıyor.Taki doğum sancısı tutana kadar,kadın sancılanıyor kasılıp kalıyor.Eşi eve ambulans çağırıyor,hastaneye gidiyorlar kadını önce normal muayene sonra kadın doğuma alıyorlar.Eşi tabi hiçbirşeyin farkında değil,doktor içeriden çıkıyor adamın kucağına bir bebek tutuşturup bunu hemen filan hastahaneye yetiştirin yoksa bebek ölecek delikafadulden adam şok CADIARZU
Hiçbirşey anlayamadan bebeği götürüyor,bebeğin kendinin olduğunu sonradan öğreniyor akannehir
Biz bunu duyunca çok şaşırmıştık nasıl yani diye yerimseniben
benim de kuzenim öyle olmus dere tepe düz gitmis atlamais ziplamis 9 aylik olmus sancilanmis karnida cikmamis fark etmemis bir gitmisler pipili dogmusss hehhehehhehebenimde bir arkadas vardi,3 tane cocugu vardi.ev tasiniyodu.baya yogundu 3 cocuk okullari, evin stresi derken kadin normal rutin kontrol icin doktora gidiyo.4 aylik hamile oldugunu ögreniyo ohaoldumsmile.hic bisey anlamamis.her ay adet görmüs.
bende yurt disindayim siz trdekiler cok cok sanslisiniz istediginiz zaman dr degisebiliyorsunuz canlarim bizim olanaklar kisitli buradaaaaAnladım canım
Bende şu yurt dışındaki sağlık sistemini pek çakamadım nasıl acep diye.İnsanlar ölene kadar müdahale yokmu ne sempatiksalakcinni
Şu hause dizisi varya onu izliyorum 2 gündür adamları denek gibi kullanıyorlar.
canim kiyamam yaaaaaaaaMerhaba,
Bencede adet gecikmesini bekleyin kızlar, dün akşam yazım adetime 5 gün kala hem kan hende israr testinde hamile olduğunu öğrendim sonra adetim 1 gün gecikme ile geldi meğerse kimysal gebelikmiş :gitme:
günaydın kızlarr...
günaydin canim biz iyiyiz sen nasilsinnnnnnnasılsınız bakalım
oki canim oradan takip edersiniz o zamançok duygulandım yaa :çok üzgünüm:
herkese günaydın kızlaaarr
gurbet abla konunun ilk mesajını editleme özelliği gelmiş. yani listemizi en başa alırsan hem senin için kolaylık olurr hemde takibi kolay olur.
senin adam kara kara dusunuyor giiiiimerhabalar kızlar....bu ar ben hiç umutlu değilim....bu ay sadece 2 kez çalıştı ama benim kociş depresyondaymış hiç bişey yapmak istemiyorum deyip yatıyor herhalde biz 2 çalışmayla kalırız bu ay :1no2:
bekle bakalim canim insallah olmassinnnnmerhaba kızlar ben geldım benım kasık sancılarım başladı daha 7 gün var ama erkenmı kırmızı kartı görücem acaba
ya hassas bölge derken orayı demek istemedim. kocası sonuçta o bilir. nası desem sempatiksalakcinniamaaaan alıntı yapmışsınız da editleyemem de. bugün tükkanı açıcam ya ondan böyleyim heralde :1rolleyes:
canim heyecanlanma insallah diger ay olur yada yumurtlama gunun gecmediyse bu ay da tutarrrrkızlar aklıma ne takıldı... şimdi ben cumartesi günü muayene oldum ya.. bişey olsa orda çıkardı demi..yani benim bu ayı beklemem gerek kalmadı demi? eyvahedigeldismile
hee öyle tabiii sengözlerimebaksanab
anam kahve ne işe yarıyomuş ne kahvesi nes mi türk mü
bılmem ıcımden hep öyle geciyor :)
bilmem ki kistim, haplarım... zor gibi.hıslerım kuvvetlıdır ,benden once hamıle kalacaksın hatta ne bıleyım boyle gecıyor ıcımden hep
kısmet artık
hakkaten yaaa kaydirigubbakcemile2ay ınsallah ama kaderımız senle hep gün beklemekle mı gececek be kahvekoliğim
hehe önce düğün sonra kpss sonra sahur sonra bebek
olur mu olur senin Efe benim Masal aklinialirimsmile
opuyorumnanaktan
gördün mü cift cizgiyi aynı mıydı daha mı koyu
Tatlım sende 8 ekimi bekliyorsun sanırım sende bize katıl olumunekankayizsmile birlikte bekleyelim opuyorumnanaktan
Evet cnm birlikte bekleyelim.Zaten ben reglim geçinceye kadar test yapmıyorum moralim bozulsunda istemyorum.olumunekankayizsmile
evet su_su..
nasıl gidiyor atom karınca arkadasımbenım:lepi:
hakkaten yaaa kaydirigubbakcemile2
benim bi arkadaşım var doğum günlerimiz 1 gün, nişanımız 1 ay, düğünümüz 2 hafta arayla oldu. kpss ye girdi bekliyor :) şimdide bebek için çalışıyorlarmış (ben söylemedim tabi çalışıyoruz diye) onun gibi aynı :)
dunkundan daha koyu ama kontrol çizgisi kadar koyu diil sumak bacı yorum at:):)
ben bi mamak yiyim de geleyim bayılcam açlıktan cokacimcoook
kaydirigubbakcemile3 ii gidiyor arkadaşım.valla kabız olmuşum,kasığımda batma var belimde ağrı oluyo arada 2 dirde göğsüme 2 saniyelik bir sızı giriyo ve gidiyo.Sende varmı böyle bişeyler.ya psikolojikmi oluyo diyorum ama bazen kasık ve bel ağrımdan ayağa bile kalkamıyorum.Bu kadar erken olurmu ki belirtiler.:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?