Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

sağol canım ellerine sağlık
bisey degil canoooooo
GUrbetGüzeli benim adet tarihi 12 Ekim. Listede 8 Ekim yazıo... Benim de yumurtlama dönemim çalışmalara devam bakalıım neeler olacak.
ekledummm bitanem
gazaniz mubarek olsun canim simdidennnn
günaydınlar...günaydınlar...sositososito

günaydııııııııın

Günaydın Kızlar...

Günaydın kızlarrr :lepi:
Her sabah ilk burayı ziyaret ediyorum ne var ne yok bakmak için sempatiksalakcinni

günaydın hanımlarr opuyorumnanaktan
ekime çok az kaldı inşallah hepimiz güzel haberler alırız bayanssulusmile

benim de kuzenim öyle olmus dere tepe düz gitmis atlamais ziplamis 9 aylik olmus sancilanmis karnida cikmamis fark etmemis bir gitmisler pipili dogmusss hehhehehhehe
bende yurt disindayim siz trdekiler cok cok sanslisiniz istediginiz zaman dr degisebiliyorsunuz canlarim bizim olanaklar kisitli buradaaaa
Merhaba,

Bencede adet gecikmesini bekleyin kızlar, dün akşam yazım adetime 5 gün kala hem kan hende israr testinde hamile olduğunu öğrendim sonra adetim 1 gün gecikme ile geldi meğerse kimysal gebelikmiş :gitme:
canim kiyamam yaaaaaaaa
günaydın kızlarr...

nasılsınız bakalım
günaydin canim biz iyiyiz sen nasilsinnnnnn
oki canim oradan takip edersiniz o zaman

senin adam kara kara dusunuyor giiiii

sende böyle yapppp yani giyinn heeeee

merhaba kızlar ben geldım benım kasık sancılarım başladı daha 7 gün var ama erkenmı kırmızı kartı görücem acaba
bekle bakalim canim insallah olmassinnnn
buda benden olsun 100%

kızlar aklıma ne takıldı... şimdi ben cumartesi günü muayene oldum ya.. bişey olsa orda çıkardı demi..yani benim bu ayı beklemem gerek kalmadı demi? eyvahedigeldismile
canim heyecanlanma insallah diger ay olur yada yumurtlama gunun gecmediyse bu ay da tutarrrr
hee öyle tabiii sengözlerimebaksanab

anam kahve ne işe yarıyomuş ne kahvesi nes mi türk mü

Cinsel gücü, performansı arttıran çayın tarifini aşağıda bulabilirsiniz arkadaslarim.
Malzemeler:
- 1 çay kaşığı dolusu mate yaprağı
- 1 çay kaşığı ginseng
- Yarım tatlı kaşığı yeşil çay
- Yarım tatlı kaşığı toz zencefil
- 2 adet avokadı yaprağı
Bu miktar yaklaşık l su bardağı veya büyükçe bir çay fincanı su içindir. Diğer, çaylar gibi demlenir, biraz ılıdıktan sonra içilir. Mutlaka iyi ve kaliteli su kullanın. Günde 2-3 fincan kadar içebilirsiniz.
Yüksek tansiyonu olanların içmesini önermiyoruz.

hıslerım kuvvetlıdır ,benden once hamıle kalacaksın hatta ne bıleyım boyle gecıyor ıcımden hep

kısmet artık

Cinsel gücü, performansı arttıran çayın tarifini aşağıda bulabilirsiniz arkadaslarim.
Malzemeler:
- 1 çay kaşığı dolusu mate yaprağı
- 1 çay kaşığı ginseng
- Yarım tatlı kaşığı yeşil çay
- Yarım tatlı kaşığı toz zencefil
- 2 adet avokadı yaprağı
Bu miktar yaklaşık l su bardağı veya büyükçe bir çay fincanı su içindir. Diğer, çaylar gibi demlenir, biraz ılıdıktan sonra içilir. Mutlaka iyi ve kaliteli su kullanın. Günde 2-3 fincan kadar içebilirsiniz.
Yüksek tansiyonu olanların içmesini önermiyoruz.

ben doğadan hazır çayını aldım buna benzer şeyler var içindekiler :mate yaprağı,rooibos,nane,adaçayı,ginseng%8,kakule,necefil,tarçın,kişniş,limon mersini,karanfil günde 4 poşete kadar içilmesi tavsiye edilir diyo

ay ınsallah ama kaderımız senle hep gün beklemekle mı gececek be kahvekoliğim

hehe önce düğün sonra kpss sonra sahur sonra bebek

olur mu olur senin Efe benim Masal aklinialirimsmile

opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
ay ınsallah ama kaderımız senle hep gün beklemekle mı gececek be kahvekoliğim

hehe önce düğün sonra kpss sonra sahur sonra bebek

olur mu olur senin Efe benim Masal aklinialirimsmile

opuyorumnanaktan
hakkaten yaaa kaydirigubbakcemile2
benim bi arkadaşım var doğum günlerimiz 1 gün, nişanımız 1 ay, düğünümüz 2 hafta arayla oldu. kpss ye girdi bekliyor :) şimdide bebek için çalışıyorlarmış (ben söylemedim tabi çalışıyoruz diye) onun gibi aynı :)

evet su_su..

nasıl gidiyor atom karınca arkadasımbenım:lepi:

kaydirigubbakcemile3 ii gidiyor arkadaşım.valla kabız olmuşum,kasığımda batma var belimde ağrı oluyo arada 2 dirde göğsüme 2 saniyelik bir sızı giriyo ve gidiyo.Sende varmı böyle bişeyler.ya psikolojikmi oluyo diyorum ama bazen kasık ve bel ağrımdan ayağa bile kalkamıyorum.Bu kadar erken olurmu ki belirtiler.:sm_confused:

bız de herkes ogrendı herkes bılıyor :gitme:

dunkundan daha koyu ama kontrol çizgisi kadar koyu diil sumak bacı yorum at:):)

canım bılmıyorum kı ,ben hıc kullanmadım her gun mü ılıskıye gırıceksın pekı en koyu oldugu gün mü ?

ben bi mamak yiyim de geleyim bayılcam açlıktan cokacimcoook

afıyet olsun opuyorumnanaktan

bende kasıklarda hassasıyetten baska bişi yok cnm bea

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…