Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

selammmmm baaayaaaannnnnlarrrr
nasılsınız bugün????
haberler bende :
çarşıya çıktım:
dijital termometremi aldım
kocişime keçiboynuzu pekmesi aldım
kendime incirleri aldım

sumaklı soğan yemek için sumakımı aldım

ohhhh
bide su adet bitse de çalışmalara başlasak
tabi bu yazıyı yazarken adacayıda içiyorum:)))

bu yüklemelere vücut nasıl tepki verecek bakalım???

İnşaLLah çift çizgiLi pozitif bir tepki verir cNm

hadı hayırlısı atom karıncaya donuseceksınnnnnnkaydirigubbakcemile3

CANIM HATA duzeltldi eksiklerim olursa bildirin duzeltelim canim benim sagolllll

canım ellerine sağlık liste çok hoş olmuşş

ama bbende 2 kere yazılmışımmm sempatiksalakcinni

bu arada benim hesabıma göre 7 ekim adet günüm ama nette hesapladım 8 ekim diyo ya
neyse sen hangini istersen onu yazz canım benim için farketmezzz

emeğin için ayrıca teşekkürlerr

Süpersin canım...
Bu ay çalışmalar çok çetin geçecek desenezemuszemus
İnşallah pozitifi getirir tüm bu çabaların canım...
Ben de iyi sayılırım ama bugün üzgünüm biraz..
Adetime 4 5 gün kaldı.Dünde kociş termometre almıştı sabah ölçtüm 36.4.
Ama hamile kadınlarda 37 ve civarı olurmuş vücut ısısı yani buradan adet günümün gelmek üzere olduğunu ve hamile olmadığımı anladım;ister istemezde üzüldüm...Hayırlısı olsun inşallah

adacayı gebelıgın ilk 3 ayında dusuk rıskını arttırıyormuş ıbrahım saracoğlunun sıtesınde yazıyo gebe olup olmadıgından emın olmayanlar ıcmesın kızlar

ademerve üzme tatlı canını..bekle bakalım...belki düşündüğün gibi olmaz..umudunu yitirme.

Sağol canım ilgin için teşekkür ederim.
Tabii kırmızıları görene kadar bu ay için bir nebzede olsa devam ediyor umudum bu ay olmazsada bu sayfada yani ekim ayında umutlarımızı devam ettiririz inşallah

ben de bu sayfaya gelmenin eşiğindeyim 24 eylül.ama dün itibariyle adet belirtilerim başladı.bu ayda gitti ne yapalım hayırlısı.

arkadaşlar incir tüketirken kür olarak mı tüketmek lazım yoksa kuru incir olarak mı hangisi faydalı?

benim bildiğim ve arasıra içtiğim, kuru inciri bir litre suda 15 dk kaynatıyosun ve günde bir defa içiyorsun. yani annemin verdiği ve bana uygulattığı yöntem bu.

canim kusura bakma ben mesaji yazdiktan sonra bilgisayari kaptmistim gormemisim aslinda bakarsan ihtimal kesinlikle var sana adini vedigim site vardi ya oradaki hamile bayanlarin grafiklerini inceledim ben 36.5 ile bile hamile oldugunu ogrenen var yani vucut isisida kisiden kisiye fark ediyor ben gecen ay regl oldugumda 36.6 idi simdi 36.7 olunca o yuzden pek ihtimal vermiyorum gebelige bugunde yine yukselmedi yine 36.7 ve karin agrilarim basladi hafiften

Ben de sana diğer topicten yazmıştım.
Umut verdin bana.Sabah sabah eşimde ben de üzüldük çok.
Demek ki seninkide aynı durumda.Ama benımkınden fazla.
Bir de ben su an anlamıyorum kendimi çünkü ilk defa ölçtüm bugün öncesini bilemiyorum.
Ne zaman test yapsak çıkar kı tatlım?

ben dayanamayip bugun yine yaptim aslinda dayaniyordum ama esim hadi bidaha yap bugun dedi yine gordum negatifi gec dollenme olmadigi surece bu erken gebelik testlerinde 4 gun oncesinde silikde olsa cikmasi lazim ama sen kendini tutabiliyorsan dayan biraz daha 2 gun once falan yap offfffffffffffffffffffffffffffffff cok kotu oldum ama ne yapayim ekim ayina insallah diyorumakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…