- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
ben dayanamayip bugun yine yaptim aslinda dayaniyordum ama esim hadi bidaha yap bugun dedi yine gordum negatifi gec dollenme olmadigi surece bu erken gebelik testlerinde 4 gun oncesinde silikde olsa cikmasi lazim ama sen kendini tutabiliyorsan dayan biraz daha 2 gun once falan yap offfffffffffffffffffffffffffffffff cok kotu oldum ama ne yapayim ekim ayina insallah diyorumakannehir
canim ben hem kuru yedim inciri hem hurma yedim oda kolaylastiriyor hamis kalmayi bide folik asid ictim bide klomennnnnarkadaşlar incir tüketirken kür olarak mı tüketmek lazım yoksa kuru incir olarak mı hangisi faydalı?
bekle kizzzzz heran müjde verebilirsinnnnnben de bu sayfaya gelmenin eşiğindeyim 24 eylül.ama dün itibariyle adet belirtilerim başladı.bu ayda gitti ne yapalım hayırlısı.
bide yesil cayi sakin icmeyinnnnnnadacayı gebelıgın ilk 3 ayında dusuk rıskını arttırıyormuş ıbrahım saracoğlunun sıtesınde yazıyo gebe olup olmadıgından emın olmayanlar ıcmesın kızlar
canim etin her turlusu yasak hamis kaana dek cunku onun icindeki madde hams kalmayi zorlastiriyormusss etten uzak durunnnnnnnnbence en iyi takviye peteklı bal , gune baslarken duzgun bir kahvaltı aksam yatmadan 1 bardak süt bol meyve.. haftada ıkı kez et.
hata duzeltildi canimmmmmm bisey degil insallah bu ayhamis kalanimiz olurrrrrrrcanım ellerine sağlık liste çok hoş olmuşş
ama bbende 2 kere yazılmışımmm sempatiksalakcinni
bu arada benim hesabıma göre 7 ekim adet günüm ama nette hesapladım 8 ekim diyo ya
neyse sen hangini istersen onu yazz canım benim için farketmezzz
emeğin için ayrıca teşekkürlerr
ayyyyyyy cok guzellllb gelssin ikizlerrrrrr incir cogul gebelige davetiye cikariir biliyon dimiiiiiiselammmmm baaayaaaannnnnlarrrr
nasılsınız bugün????
haberler bende :
çarşıya çıktım:
dijital termometremi aldım
kocişime keçiboynuzu pekmesi aldım
kendime incirleri aldım
sumaklı soğan yemek için sumakımı aldım
ohhhh
bide su adet bitse de çalışmalara başlasak
tabi bu yazıyı yazarken adacayıda içiyorum:)))
bu yüklemelere vücut nasıl tepki verecek bakalım???
kizlar bu is sabir isi akliniza hic getirmeyin stres yapmayin surekli birseylerle mesgul olun ve dua edin yavrulamiz gelecekkkkkkk
canim ben hem kuru yedim inciri hem hurma yedim oda kolaylastiriyor hamis kalmayi bide folik asid ictim bide klomennnnn
İnşaLLah çift çizgiLi pozitif bir tepki verir cNm
ayyyyyyy cok guzellllb gelssin ikizlerrrrrr incir cogul gebelige davetiye cikariir biliyon dimiiiiii
hadı hayırlısı atom karıncaya donuseceksınnnnnnkaydirigubbakcemile3
yumurtalarin kaliteli olmasi icin canim dr. agitmeden kullandim siz siz olun dr.a danisn benim burada imkan yoktu kafadan kullandim bennnnklomen yumurta çatlaması için miydi bir de doktor kontrolünde mi kullanıyorsun?
canim bitkisel olarak sadece incir kürü nete yaz cikar sonrada yumurtlama gunu yakala yap bebsiiiiikızlar bitkisel neler yapabiliriz bu gebeiliği kolaylaştırmak için
Süpersin canım...
Bu ay çalışmalar çok çetin geçecek desenezemuszemus
İnşallah pozitifi getirir tüm bu çabaların canım...
Ben de iyi sayılırım ama bugün üzgünüm biraz..
Adetime 4 5 gün kaldı.Dünde kociş termometre almıştı sabah ölçtüm 36.4.
Ama hamile kadınlarda 37 ve civarı olurmuş vücut ısısı yani buradan adet günümün gelmek üzere olduğunu ve hamile olmadığımı anladım;ister istemezde üzüldüm...Hayırlısı olsun inşallah
adacayı gebelıgın ilk 3 ayında dusuk rıskını arttırıyormuş ıbrahım saracoğlunun sıtesınde yazıyo gebe olup olmadıgından emın olmayanlar ıcmesın kızlar
ben dayanamayip bugun yine yaptim aslinda dayaniyordum ama esim hadi bidaha yap bugun dedi yine gordum negatifi gec dollenme olmadigi surece bu erken gebelik testlerinde 4 gun oncesinde silikde olsa cikmasi lazim ama sen kendini tutabiliyorsan dayan biraz daha 2 gun once falan yap offfffffffffffffffffffffffffffffff cok kotu oldum ama ne yapayim ekim ayina insallah diyorumakannehir
haydeeeeeeeecanım benide 2 kez yazmışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?