Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

bnm göğüslerim hep çok hassaslaşırdı adetime yakın oyüzden göğüslerimden anlamadım en belirgin belirtiler idrar rengimin çok koyu ve yoğun kokulu olmasıydı birde gaz problemim çok oldu halada devam ediyor,ani oturup kalkmalardada sol kasığıma kramp girer gibi oluyordu birde baş dönmem olmuştu 2 gün adetime 2 gün kala idrar testi yaptım pozitif çıkmıştı.
alintidirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

aynen gaz bende de var, birde karnımın altı kasıklarım da sanki iğneler batıyor gibi ve dokunduğum zaman çok sert...elime resmen bir sertlik geliyor..

kızlar bence kendimizi çok kaptırmayalım.çok fazla da kendimizi dinlemeyelim.bazen oluyor ya her zaman yaşadığımız olaylar kendimizi çok yoklamamızdan olağanüstü gelir.çok ümitlenmeyelim ki sonra çok üzülmeyelim....

belirtiler kişiden kişiye değişiyor..kendimizi şartlanmamıza gerek yokkk....
rabbim inşşşş hepimzi en en en en kısa zamanda sevindirir....:Saruboceq:

kızlarya dünde yazdım ama cvp alamadım ( benim eşimle görüşmem kısıtlı zamanlarda oluyor ben bu ay adetin 9 11 gün oldu ilişki olasılık varmıki sperm okadar yaşarmıkii??

erken yumurtlama olduysa yaşayabilir,spermler duruma göre 3 gün kadar canlı kalabiliyorlar ama duruma göre değişiyor..sen kaç günde bir adet oluyosan tahmini yumurtlama hesabı yapabilirsin[/QUOTE]

arkadaşlar bişey soracaktım erken yumurtlama hesaplanan yumurtlama döneminden önce mi oluyor?

selam sekerlerrrrrrrr,bende dayanamayip test yaptim sonuc tabiki negatiffff,amannnnn merakim gitti,iki gün sonra bi daha yaparim.kaydirigubbakcemile3.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…