- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.841
ekledum insallah topik ugurlu gelirrrkıslarr bendee katılıyımm aranıza benimmde adetimin 9ekimde gelmesi lazımm merakla bekliyorum gelmemesini:)) ayy rabbim gönlümüze göre versin inşallahhhhhhhhh:)) benidee ekleyin listeyeee
olur canim yaaa merak etme banim oglanda midem bile bulamadi sadece basim dönuyordu onuda yorgunluktan dir diyordum ve hamis ciktimmmmmkızlaaaar birileri ile konuşmaya çok ihtiyacım var
bugün doktora gittim. göğüslerimde aşırı şişlik vardı iki aydan beri. adetim de bu ay çok sancılı sürdü ve 3. gün bitti. üstüne görme olabilme ihtimalini düşünerek kan testi verdi. yarın sabah kan vercem.
ama ben tam kendimi alıştırmışken, şimdi yine acaba hamile miyim diye düşünmeye başladım.. ama göğüs şişliğinden başka bir belirti yok. bu kadar belirtisiz bir hamilelik olabilir mi acaba????
canim insallahh hayirli haberlerini bekliyoruzzzzzkızlaaaar birileri ile konuşmaya çok ihtiyacım var
bugün doktora gittim. göğüslerimde aşırı şişlik vardı iki aydan beri. adetim de bu ay çok sancılı sürdü ve 3. gün bitti. üstüne görme olabilme ihtimalini düşünerek kan testi verdi. yarın sabah kan vercem.
ama ben tam kendimi alıştırmışken, şimdi yine acaba hamile miyim diye düşünmeye başladım.. ama göğüs şişliğinden başka bir belirti yok. bu kadar belirtisiz bir hamilelik olabilir mi acaba????
canim insallahh hayirli haberlerini bekliyoruzzzzz
buyrunnnnnn
yetermi giiiiiiii
buyur canim önce karnini doyurinşallah abla inşallah...bakıyorum tatlıları götürüyorsunuz insan bana da ayırır mafoldumben biraz. okuldan geldim yorgunum açımmmmsempatiksalakcinni
canim ekledimmmm insallah gelmezarkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum benimde 4 ekimde adet olmam gerekiyo. benide alır mısınz aranıza
arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum benimde 4 ekimde adet olmam gerekiyo. benide alır mısınz aranıza
arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum benimde 4 ekimde adet olmam gerekiyo. benide alır mısınz aranıza
hoşgeldin cnm aramızaa.s
canim ekledimmmm insallah gelmez
hoşbulduk arkadaşlar teşekkür ederim benide aranıza kabul ettiğiniz için..
Allah Allah benim bildiğim giderek belirginleşir. 1 hafta bekle bakalım ne çıkacak.merhaba arkadaşlar...1 ekim benim adet tarihim....
fakat dayanamadım 3 kere test yaptım....kafam karıştı....3 gün önce yaptıgım testte ikinci çizgi silikti, ertesi gün ki testte ikinci çizgi dahada silikti, bugün yaptıgım 3. testte de ikinci çizgi hiç yokşimdi nedemek bu yaaaa...yorumlar mısınız?
bu arada 10 gündür kasıklarım ağrıyor...baş dönmelerim var....ve birde çok sık acıkıyorum ????????
kızlar ben çıkıyorum,hoşçakalın kendinize cici bakın byby
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?