- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.861
üzerine de kahve icilir dimi kizzzzofff abla Allah razı olsun...muhteşemdi yemeklercokacimcoook
1 ekimde yap bakalim bide adet olmassan iyi canimmerhaba arkadaşlar...1 ekim benim adet tarihim....
fakat dayanamadım 3 kere test yaptım....kafam karıştı....3 gün önce yaptıgım testte ikinci çizgi silikti, ertesi gün ki testte ikinci çizgi dahada silikti, bugün yaptıgım 3. testte de ikinci çizgi hiç yokşimdi nedemek bu yaaaa...yorumlar mısınız?
bu arada 10 gündür kasıklarım ağrıyor...baş dönmelerim var....ve birde çok sık acıkıyorum ????????
merhaba arkadaşlar...1 ekim benim adet tarihim....
fakat dayanamadım 3 kere test yaptım....kafam karıştı....3 gün önce yaptıgım testte ikinci çizgi silikti, ertesi gün ki testte ikinci çizgi dahada silikti, bugün yaptıgım 3. testte de ikinci çizgi hiç yokşimdi nedemek bu yaaaa...yorumlar mısınız?
bu arada 10 gündür kasıklarım ağrıyor...baş dönmelerim var....ve birde çok sık acıkıyorum ????????
kirmizi yazi li yer haric bende hepsi oldu ve adetim 3 gun önce geldi ve yogun yasadim adeti ilk defa bu ayyyyarkadaşlar bende iştahsızlık var midem kazınıyo fakat bişey yiyemiyorum ordaki tatlıları gördüğümde bile canım çekmedi normalde olsa içim giderdi o tatlılara hatta bakamadım bile,sağ kasığımda ara ara batmalar oluyo, karnımada arasıra ağrılar giriyo kısa süreli.. belim bacaklarım sanki adet olcakmışım gibi ağrıyo, göğüslerimde şiş ve hassaslaştı bazen üşüyom bazen ateş basıyo ve halsizlik var adetime daha 6 gün var...sizdede böle belirtiler oluyomu arkadaşlar..inşallah bu sefer olur:Saruboceq:
ilginç gerçekten benimde kafam karıştıCADIARZU bence sen bi kan testi yaptır.sonuç kesin olur.
yarini iple cekiyorum canimmmmçok tuhaf dimi yaa bende böyle şey ilk kez gördüm ???kan verdim bugün...sonuç yarın...nasıl gececek zaman bilmiyorum içim içimi kemiriyor?
çok tuhaf dimi yaa bende böyle şey ilk kez gördüm ???kan verdim bugün...sonuç yarın...nasıl gececek zaman bilmiyorum içim içimi kemiriyor?
şimdi bende mi adet olacam yanimafoldumbenkirmizi yazi li yer haric bende hepsi oldu ve adetim 3 gun önce geldi ve yogun yasadim adeti ilk defa bu ayyyy
sonuç belki bugün çıkmıştır internetten bakabilirsin cnm
arkadaşlar kasık agrılarım geçti sadece arada cok hafıf agrıyo gecıyo hemen o da hareket ettıgımde az öncede sarı akıntı geldı yaa adetmi olcam acaba daha 7 gün var ama
internet sayfası açılmıyor...bakamıyorum..
bende adetime 10 gün kala başladı kasık ağrıları....hala daha var...adetim 1 ekim...yarın kan sonuçlarımı alıcam...bakalım...ama kasık ağrısı batması krampları gebelik belirtisi sayılır genelde...
şimdi bende mi adet olacam yanimafoldumben
inşallah olmazsın canım benimde 9 gün var benim göğüs uçlarım cok acıyor bide dolgunlaştı ben bu aydan cok umutluyum çünkü benim adet döneminde bile gögüslerim acımaz
kızlar alemsiniz ya kaynanalar görümce elti hepsi aynı sinir oluyorum öyle diyenlere sanki bizim elimizde olan bişi bnde kimseye demiyorum çalışmalara başladık diye hamile kalana kadar sölemicem sonra sanoyılar olmuyo fln libido yerlerde o zmanada gelde çocuk yap o moralle gerçi dahada azimlenmek lasım sıkı sıkıya kocişlere yapışmak lasım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?