Ekim Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim..

1 ekimde yap bakalim bide adet olmassan iyi canim

ilginç gerçekten benimde kafam karıştıCADIARZU bence sen bi kan testi yaptır.sonuç kesin olur.

arkadaşlar bende iştahsızlık var midem kazınıyo fakat bişey yiyemiyorum ordaki tatlıları gördüğümde bile canım çekmedi normalde olsa içim giderdi o tatlılara hatta bakamadım bile,sağ kasığımda ara ara batmalar oluyo, karnımada arasıra ağrılar giriyo kısa süreli.. belim bacaklarım sanki adet olcakmışım gibi ağrıyo, göğüslerimde şiş ve hassaslaştı bazen üşüyom bazen ateş basıyo ve halsizlik var adetime daha 6 gün var...sizdede böle belirtiler oluyomu arkadaşlar..inşallah bu sefer olur:Saruboceq:

kirmizi yazi li yer haric bende hepsi oldu ve adetim 3 gun önce geldi ve yogun yasadim adeti ilk defa bu ayyyy

böyle belirti yazıyorsunuz ya ben bi tuhaf oluyorum.
ben ne adet olacağımı anlarım ne yumurtladığımı. hiç dinlemem kendimi. annem de benim gibi hiç öyle belirti yaşamamış. bulantısı bile olmamış normal devam etmiş hayatına. iyi mi kötü mü bilmiyorum. yaşıyor da anlamıyor muyum, salak mıyım neyim bilmem.

arkadaşlar kasık agrılarım geçti sadece arada cok hafıf agrıyo gecıyo hemen o da hareket ettıgımde az öncede sarı akıntı geldı yaa adetmi olcam acaba daha 7 gün var ama

arkadaşlar kasık agrılarım geçti sadece arada cok hafıf agrıyo gecıyo hemen o da hareket ettıgımde az öncede sarı akıntı geldı yaa adetmi olcam acaba daha 7 gün var ama

bende adetime 10 gün kala başladı kasık ağrıları....hala daha var...adetim 1 ekim...yarın kan sonuçlarımı alıcam...bakalım...ama kasık ağrısı batması krampları gebelik belirtisi sayılır genelde...

evet bende hamile olabilirim diye düşünüyodum yaklaşık 1 haftadır bel ağrıları kasık agrılarım vardı belirgin bir şekilde ve göğsümde dokununca acıma hissi vardı fakat bugün çogu geçti sadece ara ara kasıklarımda çok hafif agrılar oluyo ani hareketlerde bıde akıntım fazla son iki saattir kendimi hep ıslak hissediyorum adet belirtisimi ayırdedemiyorum artık

inşallah olmazsın canım benimde 9 gün var benim göğüs uçlarım cok acıyor bide dolgunlaştı ben bu aydan cok umutluyum çünkü benim adet döneminde bile gögüslerim acımaz

evet benimde öle adet dönemimde bile gögüslerim acımıyor sadece 2.-3 gün kala belim kasıklarım ve bacaklarım ağrımaya başlar ama bu ay 10 gün önceden başladı bu belirtiler

kızlar alemsiniz ya kaynanalar görümce elti hepsi aynı sinir oluyorum öyle diyenlere sanki bizim elimizde olan bişi bnde kimseye demiyorum çalışmalara başladık diye hamile kalana kadar sölemicem sonra sanoyılar olmuyo fln libido yerlerde o zmanada gelde çocuk yap o moralle gerçi dahada azimlenmek lasım sıkı sıkıya kocişlere yapışmak lasım :)))

haklısın cnm..zaten kaynanalar bir alem.. en iyisi hiç umursamamak ama o da elde değil. yani ben yapamıyorum en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…