- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
canim eylul topignde bir arkadas gunu gecmis bir testle yapti ve sonuc pozitiffffKızlar diğer topikede yazdım ama sesimi duyan olmadı...
Eşim dün gebelik testi almış.Adetime daha 4gün fln var dayanamadım ben yine.
Neyse bugün bir baktım;testin tarihi 06/2010.Bu testin güvenilirliği var mıdır,sonucu etkiler mi?
Başınıza geldimi hiç?
kiz yoksa senmiydin anam bir orasi bir burasi basim döndu bide ütü yapiyom gidip geliyom bende trden getirdim testleri baklaim ne sonuc verecekk burada tr parasi 15 lira trden 3 lr.ya aldimmmmKızlar diğer topikede yazdım ama sesimi duyan olmadı...
Neyse bugün bir baktım;testin tarihi 06/2010.Bu testin güvenilirliği var mıdır,sonucu etkiler mi?
Başınıza geldimi hiç?
canim eylul topignde bir arkadas gunu gecmis bir testle yapti ve sonuc pozitiffff
Canım sen daha baştan yenilgiyi kabul ettin ama olmadı şimdi..
Senin moralin tam olacak ki bebişte gelsin;biliyorsun ki stresten yüzlerce ailenin sebepsiz yere çocuğu olmuyor.Biz Allah'tan hayırlısını dilicez denemeye devam edicez zamanı gelince gelicek inşallah bebeklerimiz
Kızlar diğer topikede yazdım ama sesimi duyan olmadı...
Başınıza geldimi hiç?
Kızlar diğer topikede yazdım ama sesimi duyan olmadı...
Başınıza geldimi hiç?
kaydirigubbakcemile5bir sey degul bacummmmteşekkür ederim tatlımmmmmmmm
canm ben seninde negatif çıktı sanıyodum seni burada görünce hayırlısı olsun inş....
inş hayırlısıyla göbüşte bebiş vardır....:Saruboceq::Saruboceq:
haydeeeeeeee
nere yazcam seniiii hangi gunnnnnn
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIYM
Allahim ekim ayi üyelerimize ugur getirsin insallahhhhh
SEN BIZLERIN DUALARINI BOS CEVIRME
AMINNNNNNNNNN
1)seyhas.......................................... ..............?? ekim:Saruboceq:
2-)melisdeniz....................................... ............1 ekim:Saruboceq:
3.) sumak............................................. ............1 ekim :Saruboceq:
4.) butka............................................. ..............1 ekim:Saruboceq:
5.) bayanseyma........................................ .......1 ekim:Saruboceq:
1-)taf.............................................. ....................2 ekim:Saruboceq:
2-)a_emet26......................................... .............2 ekim:Saruboceq:
1-)elf_86........................................... ...................3 ekim:Saruboceq:
2-) poti.............................................. ...................3 ekim:Saruboceq:
1-)pearlheart....................................... ................4 ekim :Saruboceq:
2-)nurumm........................................... .................4 ekim:Saruboceq:
3-) yagmuurr.......................................... ...............4 ekim:Saruboceq:
1.) havalikiz......................................... ..................5 ekim:Saruboceq:
2-)yasersu.......................................... ....................5 ekim:Saruboceq:
3-)yagmuurr......................................... ..................5 ekim:Saruboceq:
4-)mistrall......................................... .....................5 ekim :Saruboceq:
1-)mysweetbaby...................................... ............. 6 ekim:Saruboceq:
1.) mannak............................................ ................. 7 ekim:Saruboceq:
2-) ESMA_22........................................... ...................7 ekim:Saruboceq:
1-)seda7332......................................... ..................8 ekim :Saruboceq:
2-)poti............................................. ..........................8 ekim:Saruboceq:
3-)cileklisakiz..................................... ......................8 ekim:Saruboceq:
4.) medicalsecreter................................... .............8 ekim:Saruboceq:
5.) nazlisah.......................................... .....................8 ekim:Saruboceq:
1-)pinks............................................ .........................9 ekim:Saruboceq:
2.) nurun............................................. .....................9 ekim :Saruboceq:
3.) gulsah84.......................................... ...................9 ekim:Saruboceq:
4.) jellymelly........................................ .....................9 ekim:Saruboceq:
1-)sevilaycan....................................... ..................11 ekim:Saruboceq:
2-)keramos.......................................... ..................11 ekim :Saruboceq:
1.) _eslem_........................................... ...................12 ekim:Saruboceq:
2-)gülsah84......................................... ....................12 ekim:Saruboceq:
3-)miray_80......................................... .....................12 ekim:Saruboceq:
4-)aytasi84......................................... ......................12 ekim:Saruboceq:
1-) melisdeniz........................................ ..................13 ekim:Saruboceq:
2-)esma-22................................................ ..............1 3 ekim:Saruboceq:
3-)nurun............................................ ........................13 ekim:Saruboceq:
4-)zeynep........................................... ......................13 ekim :Saruboceq:
5-)eslem............................................ ........................13 ekim:Saruboceq:
1.) keramos........................................... ................... 14 ekim:Saruboceq:
2.) _zeynep........................................... ......................14 ekim:Saruboceq:
1-)yasamak.......................................... .......................16 ekim:Saruboceq:
2-) fasta............................................. ............................16 ekim:Saruboceq:
47 kisi kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
BIR ISTEDIGIN OLMASI ICIN DUA
Hakim ve kerim olan Allah'dan başka ilah yoktur. Yüce arşın Rabbini tesbih ederim. Hamd, alemlerin Rabbi Allah'a hastır. Rabbim! Senden, rahmetini ve mağrifetini gerektiren değerli şeyleri ve her günahtan uzak olmayı istiyorum. Allah'ım! Bizde bağışlanmadık günah, atılmadık üzüntü, (senin rızana uygun) giderilmedik ihtiyaç bırakma, ey merhametlilerin merhametlisi.
Allah'ım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN.MAAŞALLAH LİSTEMİZE
EKIM AYIMIZ BOL HAMİŞLİ OLSUNNN İNŞŞŞŞŞ
günaydın kızlar..ya bu folik asit sizdede mide bulantısı yapıyomu? ben günde 1 defa akşamları alıyorum...dün akşam ilacı içtim bir mide bulantım vardıki anlatamam.şu an hala midem bir tuhaf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?