- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #2.201
Şükür ki ya bunu öğrendim arkadaş mesaj attı diğeri sakinleştirdi vs neyseki birle yok test yaptım test iyice kızarmışAdet olamadığın için oluyodur kuzumişk 1-2 ay böyle devam ediyo regl döneminde sonra geçiyomuş
Evet hepsi oluyor ztn iş kalmadı bebeğimin cnm evladım daha susam kdrAA doğru sen hamistin dimiben hala test yapmadım yarında olmazsam pzaryesi yaparım kasık ağrım var karnım ağrıyor göğüsler zaten sis halsizlik vücut sizlamasi
Yaaa büyüyo annesiŞükür ki ya bunu öğrendim arkadaş mesaj attı diğeri sakinleştirdi vs neyseki birle yok test yaptım test iyice kızarmış
Sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olsun insalalh canımEvet hepsi oluyor ztn iş kalmadı bebeğimin cnm evladım daha susam kdr
Sen bir hafta benden öndesin benim bugün bat günü ama ben kan veremedim almanyada kan İle bakmıyorlar 6 ekimde gidince idrar İle bakacaklar önce sonrasını bilmiyorım hiç yaşamadım ilk kez yaşayacağım bakalım bnm t C ye yakın ama bnm 4. Haftam bittiYaaa büyüyo annesikanda kaç çıktı bak ben kendiminkini atcam bugün artık son testim dahada yapmıcam test t c den daha koyu sende at bakıyım testini
Amin canımSağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olsun insalalh canımdarısı basima
Ya çok güzel eğer bu strip testler kasetlerle aynı ölçüdeyse senin şuan beta 200-400 arası kuzumSen bir hafta benden öndesin benim bugün bat günü ama ben kan veremedim almanyada kan İle bakmıyorlar 6 ekimde gidince idrar İle bakacaklar önce sonrasını bilmiyorım hiç yaşamadım ilk kez yaşayacağım bakalım bnm t C ye yakın ama bnm 4. Haftam bitti
Ooo maşallah diyeyim bilmiyorım erken gebelik ama gün gün arttı düne göre mesela atayım Sünniler den daha parlak tek tek olanlar dün birlikte olan bugün ztn en yüksek 220 civarıymış 4. Hafta sanırım biterken mi girerken mi bilmiyorımYa çok güzel eğer bu strip testler kasetlerle aynı ölçüdeyse senin şuan beta 200-400 arası kuzum
Benim bi şey dememe gerek kalmadı konuşmaları okumuş gibi benimki hallendiEt kız ettttt durmaaaaaaaa
Teşekkürler canımMerhaba . kadın doğuma gitmiştim gebelik öncesi bunu önerdi görseli ekledim.
Bana da kadın doğum değil ama alerji için yıllardır gittiğim doktorum artık bebek düşünüyoruz diyince bunu yazdı.Teşekkürler canım
Anladım kuzum test erken testse daha düşükte olabilir senin şuan varsa elinde normal erken olmayan kaset test yap bakalımm onda çizgi nasıl çıkıcakOoo maşallah diyeyim bilmiyorım erken gebelik ama gün gün arttı düne göre mesela atayım Sünniler den daha parlak tek tek olanlar dün birlikte olan bugün ztn en yüksek 220 civarıymış 4. Hafta sanırım biterken mi girerken mi bilmiyorım
Folat miktarına bak 400 falansa tamam ama değilse folik asit ayrıca al yaterli gelmezBana da kadın doğum değil ama alerji için yıllardır gittiğim doktorum artık bebek düşünüyoruz diyince bunu yazdı.
Onlardan elimde kalmadı bunlar takip testim ama Ovulasyon ile takip ediyorum Ovulasyon t çizgisi pik şeklinde gidiyorAnladım kuzum test erken testse daha düşükte olabilir senin şuan varsa elinde normal erken olmayan kaset test yap bakalımm onda çizgi nasıl çıkıcak
400 canım güzel bi takviye gibi geliyor banaFolat miktarına bak 400 falansa tamam ama değilse folik asit ayrıca al yaterli gelmez
Hadi bakAlım güzel şifa olsun düzenli devam et400 canım güzel bi takviye gibi geliyor banahepimize şifa olur inşallah
Senin de koyulaşmış ya çok sevindim yerleşirken annesine sancı yapıyor minik mucize demekHadi bakAlım güzel şifa olsun düzenli devam et
Ikinciye cesaret etmek benim 4 senemi aldı nerdeyse üçüncü muuuuu nasıl nasıl geliyo o his helalll sana diyorum ,Garantiye almak açısından (ki aslında garanti diye birşey yok da hani ihtimali arttırmak açısından diyelim) adet biter bitmez günaşırı veya 3-2-3-2beraberlik öneriliyor. Kaçma şansı olmaz diye. Ama daha da az yapmak istersen yumurtlama öncesi ve yumurtlama günü, yine de şansın yüksek olduğu günlerdir, yaparsan iyi olur diye biliyorum çünkü sperm 3-5gun arası canlı kalabiliyor kadında. Yumurta gelince hooop büyük kavuşma
Kuzum 3. Olacak Benim
Canım o kadar akıl edemez de , pozisyon gereği kaçamadı diyelimGünü değil diye mi kaçmadı kız hayırdıryoksa sen mi izin vermedin??
Biz de adet bitimiyle birlikte bi gün aşırı gittik sadece son hafta 3 güne uzadı ara bata kadar böyle mi gitse bilemedimbelki geç yumurtlama olur?!
Canım benim ilk gebeligimin ilk 5 ayı hep ağrılarla geçti doktor normal dedi bağ dokuların gelisiyor çocuğu taşımak için dedi. Her adet doneminde de adet gibi sancı çektim rahat olKızlar yarın bat günü sancıya uyandım şuan kımıldayamıyorun aşırı ağrım var Ölüyorum sanki tek taraflı gibi ama dua edin
İnşallah hayırlısıysaVuhuuuuuuuugol olsun hemiiiiii
Aynen bak aynı şey yazılmış zatenAdet olamadığın için oluyodur kuzumişk 1-2 ay böyle devam ediyo regl döneminde sonra geçiyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?