Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
AA doğru sen hamistin dimi ben hala test yapmadım yarında olmazsam pzaryesi yaparım kasık ağrım var karnım ağrıyor göğüsler zaten sis halsizlik vücut sizlamasi
Evet hepsi oluyor ztn iş kalmadı bebeğimin cnm evladım daha susam kdr

Şükür ki ya bunu öğrendim arkadaş mesaj attı diğeri sakinleştirdi vs neyseki birle yok test yaptım test iyice kızarmış
Yaaa büyüyo annesi kanda kaç çıktı bak ben kendiminkini atcam bugün artık son testim dahada yapmıcam test t c den daha koyu sende at bakıyım testini

Eklentiler

• 49731649-D87E-4AAD-B781-406FF6B37687.webp
    72,3 KB · Görüntüleme: 61
Yaaa büyüyo annesi kanda kaç çıktı bak ben kendiminkini atcam bugün artık son testim dahada yapmıcam test t c den daha koyu sende at bakıyım testini
Sen bir hafta benden öndesin benim bugün bat günü ama ben kan veremedim almanyada kan İle bakmıyorlar 6 ekimde gidince idrar İle bakacaklar önce sonrasını bilmiyorım hiç yaşamadım ilk kez yaşayacağım bakalım bnm t C ye yakın ama bnm 4. Haftam bitti

Eklentiler

• BD2D235D-C1F9-4524-8837-23F854EC42B0.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 69
Ya çok güzel eğer bu strip testler kasetlerle aynı ölçüdeyse senin şuan beta 200-400 arası kuzum

Ya çok güzel eğer bu strip testler kasetlerle aynı ölçüdeyse senin şuan beta 200-400 arası kuzum
Ooo maşallah diyeyim bilmiyorım erken gebelik ama gün gün arttı düne göre mesela atayım Sünniler den daha parlak tek tek olanlar dün birlikte olan bugün ztn en yüksek 220 civarıymış 4. Hafta sanırım biterken mi girerken mi bilmiyorım

Eklentiler

• CD662CBE-482C-4B8B-936F-04D10740B316.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 46
  • 7909A64D-DE87-4F4E-AE49-6BB036480B67.webp
    11 KB · Görüntüleme: 42
  • 1FA9EA98-4695-46E2-85F9-EDD50FF57B28.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 45
Anladım kuzum test erken testse daha düşükte olabilir senin şuan varsa elinde normal erken olmayan kaset test yap bakalımm onda çizgi nasıl çıkıcak

Anladım kuzum test erken testse daha düşükte olabilir senin şuan varsa elinde normal erken olmayan kaset test yap bakalımm onda çizgi nasıl çıkıcak
Onlardan elimde kalmadı bunlar takip testim ama Ovulasyon ile takip ediyorum Ovulasyon t çizgisi pik şeklinde gidiyor

Ikinciye cesaret etmek benim 4 senemi aldı nerdeyse üçüncü muuuuu nasıl nasıl geliyo o his helalll sana diyorum ,

Canım o kadar akıl edemez de , pozisyon gereği kaçamadı diyelim beni öyle görünce dayanamadı zaten kipirdayamadi da saldı gitti ya zaten çok zor ihtimal ama neden olmasindi
Kızlar yarın bat günü sancıya uyandım şuan kımıldayamıyorun aşırı ağrım var Ölüyorum sanki tek taraflı gibi ama dua edin
Canım benim ilk gebeligimin ilk 5 ayı hep ağrılarla geçti doktor normal dedi bağ dokuların gelisiyor çocuğu taşımak için dedi. Her adet doneminde de adet gibi sancı çektim rahat ol

Vuhuuuuuuuugol olsun hemiiiiii
İnşallah hayırlısıysa
Adet olamadığın için oluyodur kuzum işk 1-2 ay böyle devam ediyo regl döneminde sonra geçiyomuş
Aynen bak aynı şey yazılmış zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…