Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ateş ölçmeden anlayan var mı ya tablom biraz umut vadediyor gibi, ateş düşmeden devam etti ama du bakalım. Dünden başlayan hafif kasık agrım var başkaca belirtim yok :)

ben de artimedle yaptım ama dışı böyle mavi değildi benimkinin
Ya daha onceki gebeligimde bundan yapmistim yine ama pembe pembe cikarmisti cizgiyi hic oyle acaba mi demedim ama suan yaptigimda ben golge gordum ama kimi testtede bi golge cikiyo illa bebetime gibi acaba oyle mi yine dedim

Ya daha onceki gebeligimde bundan yapmistim yine ama pembe pembe cikarmisti cizgiyi hic oyle acaba mi demedim ama suan yaptigimda ben golge gordum ama kimi testtede bi golge cikiyo illa bebetime gibi acaba oyle mi yine dedim
Canım benimki böyle tertemiz çıktı açıkçası

Eklentiler

• DEBF366D-8B94-468C-B978-B4E977D48ABA.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 67
Ayni testten yapmistim boyle cikmisti seninde tam t nin altinda golge goruyorum benim testin ici biraz kayikmis
ahh keşke çıksa sabahtan beri yemek bile yiyemedim. Tadım çok kaçtı. Daha yolun başındayım ama bu ay çok ümitlenmişim farkında olmadan.

Günaydın kızlar ben ilk idrarla yaptım test Bata 3 gün var, bu burdan değişmez artık
Daha 3 gün var canım geç döllenme olunca çıkmıyor benim ilk hamileliğimde birgün filan vardı galiba yada bat günüydüm çok çok silik çıkmıştı eşim görmemişti bile ama hamileydim belli olmaz inşallah vardır

ahh keşke çıksa sabahtan beri yemek bile yiyemedim. Tadım çok kaçtı. Daha yolun başındayım ama bu ay çok ümitlenmişim farkında olmadan.
Ve hiç moralini bozma bu ay olmadıysa bir dahaki ay ovulasyon dene derim kuzum bir gebenin günlüğü olandan, ben de Kasım da onlardan alıcam gebelik yoksa bu ay. Hep laboquick ile gittim, çevremde duymuştum Ebru'nun testleri kullanıp hamile kalan ne alaka ya hepsi test işte diyordum ama onunkilerin hassasiyet derecesi farklıymış, diğer testler yumurta döllenme boyutunda olmasa da pozitif verebiliyormuş, niyeyse çok daha umutluyum ben bu testlerden

Ayy inşallah bu güne kadar reglim hep gününde geldiği için geç yumurtlama olduğunu düşünmüyorum bende PCos vs gibi bi durumum da yok o yüzden kestirip attım ama belli de olmaz tabi

Ben de bi kaç gündür onlara bakıyordum kuzum, öyle yapacağım kırmızılar gelsin siparişi veririm hemen. Bu ay olsa doğum günümde doğurma ihtimalim vardı ona umutlandım herhalde

Selam kızlar moralim çok bozuk ya sanki hiç hamile kalamayacağım gibi hissediyorum bu aralar çok üzülüyorum sürekli etrafımda hamile çocuklu insanları görünce kimsenin yanına dahi gitmek istemiyorum çünkü onların tek konusu bebek çocuk bakımı sonra sende yapsana olmuyomu söyle böyle cok bunaldım artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…