- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #2.361
Ya daha onceki gebeligimde bundan yapmistim yine ama pembe pembe cikarmisti cizgiyi hic oyle acaba mi demedim ama suan yaptigimda ben golge gordum ama kimi testtede bi golge cikiyo illa bebetime gibi acaba oyle mi yine dedimben de artimedle yaptım ama dışı böyle mavi değildi benimkinin
Canım benimki böyle tertemiz çıktı açıkçasıYa daha onceki gebeligimde bundan yapmistim yine ama pembe pembe cikarmisti cizgiyi hic oyle acaba mi demedim ama suan yaptigimda ben golge gordum ama kimi testtede bi golge cikiyo illa bebetime gibi acaba oyle mi yine dedim
Valla bende bi tuhaflik var o zaman seninkinde de golge goruyorumCanım benimki böyle tertemiz çıktı açıkçası
yok her türlü filtreyle baktım erken gebelik de yaptım baya bembeyaz göründü banaValla bende bi tuhaflik var o zaman seninkinde de golge goruyorum
Ayni testten yapmistim boyle cikmisti seninde tam t nin altinda golge goruyorum benim testin ici biraz kayikmisCanım benimki böyle tertemiz çıktı açıkçası
Du bende denicem bakalim gordugumu gosterebilicek miyimyok her türlü filtreyle baktım erken gebelik de yaptım baya bembeyaz göründü banaAma belki gönül gözüyle görüyosundur
Tam t nin onunde golge goruyorum iste ben yaaCanım benimki böyle tertemiz çıktı açıkçası
ahh keşke çıksaAyni testten yapmistim boyle cikmisti seninde tam t nin altinda golge goruyorum benim testin ici biraz kayikmis
Olur insallah rabbim hayalini kurduruyosaahh keşke çıksasabahtan beri yemek bile yiyemedim. Tadım çok kaçtı. Daha yolun başındayım ama bu ay çok ümitlenmişim farkında olmadan.
Kuzum T1 T2 ne oluyor acaba, ilk defa böyle üç çizgili test görüyorum ya da gördüm ama daha önce fark etmedimBak ayrı ayrı filtresiz bunlar da biri laboquick ultraerken diğeri Artimed kaset
Ayy 1500 tane filtreyle görmedim ama şimdi senin attığında gördüm gibi ben deTam t nin onunde golge goruyorum iste ben yaa
İnan ben de bilmiyorum kuzum bembeyaz çıktı diye de attım gitti kutusunu falanKuzum T1 T2 ne oluyor acaba, ilk defa böyle üç çizgili test görüyorum ya da gördüm ama daha önce fark etmedim
Hahahha yani ya ben cok bakiyorum zar zor cikariyorum yada var yani Allahin izniyleAyy 1500 tane filtreyle görmedim ama şimdi senin attığında gördüm gibi ben de2 gün sonra bi daha yaparım olmadı evde bi kaç test daha var
Daha 3 gün var canım geç döllenme olunca çıkmıyor benim ilk hamileliğimde birgün filan vardı galiba yada bat günüydüm çok çok silik çıkmıştı eşim görmemişti bile ama hamileydim belli olmaz inşallah vardırGünaydın kızlar ben ilk idrarla yaptım test Bata 3 gün var, bu burdan değişmez artık
Ve hiç moralini bozma bu ay olmadıysa bir dahaki ay ovulasyon dene derim kuzum bir gebenin günlüğü olandan, ben de Kasım da onlardan alıcam gebelik yoksa bu ay. Hep laboquick ile gittim, çevremde duymuştum Ebru'nun testleri kullanıp hamile kalan ne alaka ya hepsi test işte diyordum ama onunkilerin hassasiyet derecesi farklıymış, diğer testler yumurta döllenme boyutunda olmasa da pozitif verebiliyormuş, niyeyse çok daha umutluyum ben bu testlerdenahh keşke çıksasabahtan beri yemek bile yiyemedim. Tadım çok kaçtı. Daha yolun başındayım ama bu ay çok ümitlenmişim farkında olmadan.
Ayy inşallahDaha 3 gün var canım geç döllenme olunca çıkmıyor benim ilk hamileliğimde birgün filan vardı galiba yada bat günüydüm çok çok silik çıkmıştı eşim görmemişti bile ama hamileydim belli olmaz inşallah vardır
Ben de bi kaç gündür onlara bakıyordum kuzum, öyle yapacağım kırmızılar gelsin siparişi veririm hemen. Bu ay olsa doğum günümde doğurma ihtimalim vardı ona umutlandım herhaldeVe hiç moralini bozma bu ay olmadıysa bir dahaki ay ovulasyon dene derim kuzum bir gebenin günlüğü olandan, ben de Kasım da onlardan alıcam gebelik yoksa bu ay. Hep laboquick ile gittim, çevremde duymuştum Ebru'nun testleri kullanıp hamile kalan ne alaka ya hepsi test işte diyordum ama onunkilerin hassasiyet derecesi farklıymış, diğer testler yumurta döllenme boyutunda olmasa da pozitif verebiliyormuş, niyeyse çok daha umutluyum ben bu testlerden
O ilk damla kan gelmedikçe hepimizin gebe olma ihtimali var demektirHahahha yani ya ben cok bakiyorum zar zor cikariyorum yada var yani Allahin izniyleadet gelmedikce umut kesilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?