- 12 Temmuz 2016
- 4.626
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.664
- 158
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #2.381
Ayneeeen direne direne kazanacagiz!!O ilk damla kan gelmedikçe hepimizin gebe olma ihtimali var demektirKendimi ordusunu savaşa hazırlayan komutan gibi hissettim
Hiç belli olmaz kuzumm daha regl gelmedi sonuçta her an ben buradayım da diyebilirBen de bi kaç gündür onlara bakıyordum kuzum, öyle yapacağım kırmızılar gelsin siparişi veririm hemen. Bu ay olsa doğum günümde doğurma ihtimalim vardı ona umutlandım herhalde
Hayatim birak gorusme uzulmek mi istiyosun depresif mi hissediyosun sonuna kadar yasa ne istiyosan kendini tuttukca daha kotu oluyo cunku. Var bi zamani rabbim biliyo en iyisini her zaman hayirlisini veriyo hakkimizda guven buna. Olmuyo mu sende yapsana diyenlerde bok yesin afedersin cok istiyolarsa yapsinlar hemen birer tane daha en sinir oldugum sey insanlarin yatak odasina karisiyolar boyle.Selam kızlar moralim çok bozuk ya sanki hiç hamile kalamayacağım gibi hissediyorum bu aralar çok üzülüyorum sürekli etrafımda hamile çocuklu insanları görünce kimsenin yanına dahi gitmek istemiyorum çünkü onların tek konusu bebek çocuk bakımı sonra sende yapsana olmuyomu söyle böyle cok bunaldım artık..
Bende hep gününde olurdum inşallah vardır eğer yoksada üzülme bir zamanı var inşallah en yakın zamanda olur Allahtan ümit kesilmez canımAyy inşallahbu güne kadar reglim hep gününde geldiği için geç yumurtlama olduğunu düşünmüyorum bende PCos vs gibi bi durumum da yok o yüzden kestirip attım ama belli de olmaz tabi
Ayy inşallahAyneeeen direne direne kazanacagiz!!Bebelerin fotolarini atariz birbirimize insallah sizi su silik cizgilerden cikarttik deriz
Aşko sende bir yerleden başak burcu etkisi var mıBakın size 3 farklı ateş ölçme ayımı paylasicam üzerlerinde aylar yazıyor. Eylül yazan şu an ki dongum daha devam ediyor.
Aynen öyle Allah’tan Ümit kesilmez her şey en hayırlı zamanda olur inşallah hepimiz için. Varsa da inşallah sağlıkla büyürlerBende hep gününde olurdum inşallah vardır eğer yoksada üzülme bir zamanı var inşallah en yakın zamanda olur Allahtan ümit kesilmez canım
Hiç anlamıyorum ya millete ne ya niye soruyorsunuz hiç düşünce yok karşı taraf üzülürmü filan diye sıkma sen canını inşallah en yakın zamanda mücadeli haberini alırsın canım milletin dediklerine kulak asma herkes artık böyle olmuş düşünce yok o insanlardaSelam kızlar moralim çok bozuk ya sanki hiç hamile kalamayacağım gibi hissediyorum bu aralar çok üzülüyorum sürekli etrafımda hamile çocuklu insanları görünce kimsenin yanına dahi gitmek istemiyorum çünkü onların tek konusu bebek çocuk bakımı sonra sende yapsana olmuyomu söyle böyle cok bunaldım artık..
Aynen canım amin inşallahAynen öyle Allah’tan Ümit kesilmez her şey en hayırlı zamanda olur inşallah hepimiz için. Varsa da inşallah sağlıkla büyürler
Aaa hadi bebek bakımı vs neyse de ya bu insanlar kendileri de belli bi süreç yaşamışlar hiç mi empati yapmıyorlarSelam kızlar moralim çok bozuk ya sanki hiç hamile kalamayacağım gibi hissediyorum bu aralar çok üzülüyorum sürekli etrafımda hamile çocuklu insanları görünce kimsenin yanına dahi gitmek istemiyorum çünkü onların tek konusu bebek çocuk bakımı sonra sende yapsana olmuyomu söyle böyle cok bunaldım artık..
Bacim yukselis guzel insallah boyle de devam eder test ne zaman?Bakın size 3 farklı ateş ölçme ayımı paylasicam üzerlerinde aylar yazıyor. Eylül yazan şu an ki dongum daha devam ediyor.
Aşko sende bir yerleden başak burcu etkisi var mıbayılıyorum sistemli fizibilite çalışmalarına kız
Zaten artık insanlardan uzak duruyorum çünkü çoğu sürekli yargılayıcı davranıyor kimin içinde, evinde ne yaşadığını düşünmüyorlar. Nefret etmeye başladım insanlardan rabbime asla demiyorum neden ben diye vardır benim içinde hayırlı bi vakti Allahım hakedip isteyen herkese nasip etsin saol canım benim arada böyle içimi dökünce rahatlıyorum.Hayatim birak gorusme uzulmek mi istiyosun depresif mi hissediyosun sonuna kadar yasa ne istiyosan kendini tuttukca daha kotu oluyo cunku. Var bi zamani rabbim biliyo en iyisini her zaman hayirlisini veriyo hakkimizda guven buna. Olmuyo mu sende yapsana diyenlerde bok yesin afedersin cok istiyolarsa yapsinlar hemen birer tane daha en sinir oldugum sey insanlarin yatak odasina karisiyolar boyle.
Normalde asla takmam böyle boş insanları ama zaten bu dönemde psikolojim etkileniyor üzülüyorum boş boğaz insanlar konusuncada iyce canım sıkılıyor.Hiç anlamıyorum ya millete ne ya niye soruyorsunuz hiç düşünce yok karşı taraf üzülürmü filan diye sıkma sen canını inşallah en yakın zamanda mücadeli haberini alırsın canım milletin dediklerine kulak asma herkes artık böyle olmuş düşünce yok o insanlarda
Bacim yukselis guzel insallah boyle de devam eder test ne zaman?
Canim karışım olarak aldım bende.Canim ben ari sutu propolis bal karisimi her gun bi kasik atiyorum agzima ama karisim olarak ayri ayri denemedim alerjin yoksa bala az bisey karistirip kullanabilirsin bence ama yine bi aktara danis
Bu süreç biraz yıpratıcı bir süreç ondandır canım sıkma canını o güzel haberi aldığında bunların hepsi geçicek unuticaksın düşüncesiz o insanlar inşallah da en yakın zamanda alırsın güzek haberiniZaten artık insanlardan uzak duruyorum çünkü çoğu sürekli yargılayıcı davranıyor kimin içinde, evinde ne yaşadığını düşünmüyorlar. Nefret etmeye başladım insanlardan rabbime asla demiyorum neden ben diye vardır benim içinde hayırlı bi vakti Allahım hakedip isteyen herkese nasip etsin saol canım benim arada böyle içimi dökünce rahatlıyorum.
Normalde asla takmam böyle boş insanları ama zaten bu dönemde psikolojim etkileniyor üzülüyorum boş boğaz insanlar konusuncada iyce canım sıkılıyor.
Hicte geri basma bu insanlara karsi bisey diyeyim mi asla! Agizlarinin payini vericeksin helede boyle bi konuda. Arkadasimin bebeginin dogum gununde sordular banada e hadi yap yapmiyo musun diye yok suan tupumde vefat etmis bebegimin kesesi duruyo istesemde yapamiyorum dedim dogum gununum geri kalanini bi kosede yuzu bes karis oturarak gecirdi sorun kisi. Bi tanidigim namazi biraktigin icin dis gebelik gecirdin belki o yuzden de uzamistir dedi sen hakkiyla kiliyosun ya o yuzden su rahatsizligina bi care bulamadin diye yapistirdim suratina gorusmuyoruz. Cokta mutluyum hic çekinme yap aynilarini herkes haddini bilecek bi sekilde ya kendi kendine ya senin elinden. Hicte karamsar olma valla senden canindan kiymetli degil hic bisey.Zaten artık insanlardan uzak duruyorum çünkü çoğu sürekli yargılayıcı davranıyor kimin içinde, evinde ne yaşadığını düşünmüyorlar. Nefret etmeye başladım insanlardan rabbime asla demiyorum neden ben diye vardır benim içinde hayırlı bi vakti Allahım hakedip isteyen herkese nasip etsin saol canım benim arada böyle içimi dökünce rahatlıyorum.
Normalde asla takmam böyle boş insanları ama zaten bu dönemde psikolojim etkileniyor üzülüyorum boş boğaz insanlar konusuncada iyce canım sıkılıyor.
Hee tamam o zaman ben kahvaltida yiyorum valla bi cay kasigi kadar ama metal degdirme dedi aldigim yer tahta kasikla her sabah bi kasikCanim karışım olarak aldım bende.
Sabah mi akşam mi, aç veya tok karna mi, çay kaşığı mi yemek kaşığı mi bu ayrıntıları öğrenmek istemistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?