- 15 Nisan 2021
- 2.934
- 1.411
- 83
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #2.321
Doğru diyorsun canım herkeste kişiden kişiye göre değişiyor işte benim bi belirtim yok bu ay da olmadı sanırım hayırlısı artıkValla kuzum benim en büyük belritim adet bitimi ilişkiden sonra bu zamana kadar ve hala devam eden sarı sulu kokusuz akıntım vardı başka belirti yoktu öğrenene kadar yani birde cuma günü benim canım sigara çekti ki ben nefret ediyorum kokusundan acayip canım sigara çekti dedim bu bibisaret bata 6 kala başladım testlere ilk testim erken gebelikte silik çıktı guvenemedim sonra kaset testlere geçtim onlarda silik çıktı inanmadılar bana ben bata 3 kala bu cuma işte öğrendim yanlış hatırlamıyorsam tabi kanda da çıktı sonr abulantilar açlık vs başladı sancı kramplarim vardı hala var halsizlik var hepsi yavaş yavaş cikiyo işte ama sarı sulu ve kokusuz akıntıya dikkat edin çünkü hamilelikte oluyormuş benim dönüm isemis gibi islaniyodu o derece yani
İnşallah hamilesindir kuzum sessizce gelir müjdesi gürültülü olur inşallahİlk gebeliğimde de benim tek belirtim buydu. İşemiş gibi iç çamasırım ıslanıyordu sarı kokusuz bir akıntı geliyordu. Ya keşke gene olsa da derim ki hamileyim
Öyle deme ben kızımı belirtisiz öğrendim belli mi olurDoğru diyorsun canım herkeste kişiden kişiye göre değişiyor işte benim bi belirtim yok bu ay da olmadı sanırım hayırlısı artık
Ayyy canım benim Allah razı olsun inşallahÖyle deme ben kızımı belirtisiz öğrendim belli mi olurbu ay sizin ayınız olsun hepiniz benim gibi müjdelenenlerden olun İnşaAllah
Kız sanki t2 de var bi silik çizgi, son filtre bükücü yapsana kendine de bir filtre be yaaa :)Günaydın kızlar ben ilk idrarla yaptım test Bata 3 gün var, bu burdan değişmez artık
Kız fotolar filtreli zaten yaptım da attımKız sanki t2 de var bi silik çizgi, son filtre bükücü yapsana kendine de bir filtre be yaaa :)
Ozaman biraz daha bekle kuzum eğer gördüğümğz gerçek çizgiyse 2 gün sonra daha net çıkarŞu an elimde iki tane normal test var erken test değiller
Bak ayrı ayrı filtresiz bunlar da biri laboquick ultraerken diğeri Artimed kasetKız sanki t2 de var bi silik çizgi, son filtre bükücü yapsana kendine de bir filtre be yaaa :)
Bak ayrı ayrı filtresiz bunlar da biri laboquick ultraerken diğeri Artimed kaset
Bakalım ama pek umudum yok kuzum çünkü benim bat hep bellidir geç döllenme gibi bi şey olabileceğini sanmıyorum o yüzdentaam yeaakeşke çıksaydı ama daha bat a varmış öyle diyorsun. Bekle bat gelsin bi geçsin sonra bir daha yaparız olma mı :)
Bak ayrı ayrı filtresiz bunlar da biri laboquick ultraerken diğeri Artimed kaset
Bakalım neler olcakBenim bugün ateşim bir tık yükseldi, ama heyecana mahal yok çünkü bir kaç tık daha yükselmesi gerekir :) bat a son 5
Bakalım neler olcakbelki kaza kurşunu tutmuştur
Amin inşallah kuzum bugün bat işte henüz gelmedi bakalım ne olacakCanım bence gebelik belirtisiBenim bat 6 Ekim göğüslerim inanılmaz dolgun uçları koyulaşmış çıkmış 3 gün önce dayanamadım kaset test yaptım negatifti pozitife dönerim bilmiyorum bakalım nasıl sonuçlar alıcaz çok merak ediyorum yarın aşılamanın 14 günü kan testi vericem hakkımızda Hayırlısı
Ahahahah aynen öyleBakacegiz, kocamın değil Allah in dediği olur
Canim net kırmızıyı görene kadar dalgalanmalar oluyorKızlar dün yaptığım ovulasyon koyulaşmış hiç bişi analamdkm
Birincisi biraz önce cektim diğeri dın aksma
Merhaba beni de ekler misiniz bat 20 ekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?