Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğru diyorsun canım herkeste kişiden kişiye göre değişiyor işte benim bi belirtim yok bu ay da olmadı sanırım hayırlısı artık

İlk gebeliğimde de benim tek belirtim buydu. İşemiş gibi iç çamasırım ıslanıyordu sarı kokusuz bir akıntı geliyordu. Ya keşke gene olsa da derim ki hamileyim
İnşallah hamilesindir kuzum sessizce gelir müjdesi gürültülü olur inşallah

Doğru diyorsun canım herkeste kişiden kişiye göre değişiyor işte benim bi belirtim yok bu ay da olmadı sanırım hayırlısı artık
Öyle deme ben kızımı belirtisiz öğrendim belli mi olurbu ay sizin ayınız olsun hepiniz benim gibi müjdelenenlerden olun İnşaAllah

Kız sanki t2 de var bi silik çizgi, son filtre bükücü yapsana kendine de bir filtre be yaaa :)
Bak ayrı ayrı filtresiz bunlar da biri laboquick ultraerken diğeri Artimed kaset

Eklentiler

• 918E491A-E205-4BA9-9F63-E4B88567B8AA.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 62
  • 43C654D1-9080-4AC1-9888-91055E75EA66.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 51
  • 3A20DC0F-9262-486F-B340-7B0AFA2E3384.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 51
Amin inşallah kuzum bugün bat işte henüz gelmedi bakalım ne olacak

Merhaba beni de ekler misiniz bat 20 ekim

pozitifbiri ateş konusunu ilk defa senden duymuştum canım ama bende de dediğin gibi oluyor galiba ateşim birazcık yüksek normalden. Ben soluk benizli,anemi ve genelde tenim soğuktur niye bilmem hiç. 4 gündür yüzüm hafif pembe ve ateş 36.9 hatta 37 e çıktı aksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…