Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sabahları ilk ateş benim ölçtüğüm. Bazal metabolizma sıcaklığı. Gün içindeki ateşlerle ilgilenmiyor. Yataktan kalkmadan bir çubuk termometre koy agzına dil altına inan 1 dk da ötüyor zaten. Benim için en kolay ve ucuz yol bu :) Panik de yaptırmıyor. Bak mesela benim adete yakın 36.8 lere kadar çıkıp bikaç gün içinde 36.2 ye iniyor ve adet geliyor. Beş gündür 36.5 tu, bu sabah 36.7 oldu ama heyecan yapmıyorum çünkü düşebiliyor. Geçen aylardan deneyimlendim. Ama ne zamanki 36.9-37 görürüm işte o zaman test zamanıdır.

M mucizeOldu ben elendim diyebilirim canım. Bata 3 gün var test bembeyaz. Kasım’a kaldım
Bekle sen canım yinede gelen giden yok nede olsa
Merhaba beni de ekler misiniz bat 20 ekim
hoşgeldin canım uğur getirsin bu ay
M mucizeOldu canım bana çarpı koyabilirsin. Ben 30 eylülde oldum regl BAT'ı 30 Ekim olarak güncelleyebilir misin?
tamam canım üzülme bak yine ekimdesin

Bu sabah 36.9 du . Gün içinde ölçme şansım olmuyor zaten ya sabah ya akşam. Demek aksam olçmemek gerek

İyi ettin canım gerek kalmadan gelir belki
İnsallah ne olur ne olmaz sabah ilk idrarla test yaptim ama bu artimed galiba hep hafif bi cizgi cikariyo bugun 4.gun gecikmenin aksi bisey olsa baya bi cizgi cikarirdi

Artimed kullanan var mi aranizda?

Eklentiler

• IMG_20221003_103141~2.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 58
Canım ateşin güzel, her gün aynı saatte ve aynı şekilde ölç not et. Düşmezse doğru yoldasın :) İlk oğlumda 36.9 la öğrenmişim, ikincide 37.1 :)
Bu sabah 36.9 du . Gün içinde ölçme şansım olmuyor zaten ya sabah ya akşam. Demek aksam olçmemek gerek

Ben hiç artimed kullanmadim canım ama teste devam et nolur nolmaz geç döllenme ihtimaline karşı adet sokturucuden önce kan verebilirsin aslında için rahat eder. Varsa çıkar yoksa ilacı rahatça kullanırsın
İnsallah ne olur ne olmaz sabah ilk idrarla test yaptim ama bu artimed galiba hep hafif bi cizgi cikariyo bugun 4.gun gecikmenin aksi bisey olsa baya bi cizgi cikarirdi

Canm bişey soracaktım gecikmen varken lekelenme de var mı
Yok hayatim hic bisey yok hatta ara sira sag sol kasikta cimdik gibi anlik agri giriyo onun disinda her yerim tutuldu baska bi agri ayirt edemiyorum. Lekelenme yok akinti yok gogus agrisi falan yok sanki adet yeni bitti

Ben hiç artimed kullanmadim canım ama teste devam et nolur nolmaz geç döllenme ihtimaline karşı adet sokturucuden önce kan verebilirsin aslında için rahat eder. Varsa çıkar yoksa ilacı rahatça kullanırsın
Aynen aynen oda giriyo aklima saka gibi olur korundugum ay bir iki kacamaktan hamile kalirsam , icim rahat etmez aksi takdirde gerci doktorlar gebelik olduktan sonra adet sokturucu ne bileyim ertesi gun haplari falan hic bi etki yapmaz diyoda iste nolur nolmaz

Bakın size 3 farklı ateş ölçme ayımı paylasicam üzerlerinde aylar yazıyor. Eylül yazan şu an ki dongum daha devam ediyor.

Eklentiler

• IMG_20221003_104334.webp
    49,7 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_20221003_104301.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20221003_104158.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 61
Kizlar arı sutunu nasıl kullanıyorsunuz hangi ölçüde ?
Canim ben ari sutu propolis bal karisimi her gun bi kasik atiyorum agzima ama karisim olarak ayri ayri denemedim alerjin yoksa bala az bisey karistirip kullanabilirsin bence ama yine bi aktara danis

ben de artimedle yaptım ama dışı böyle mavi değildi benimkinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…