- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #2.341
ateş konusunu ilk defa senden duymuştum canım ama bende de dediğin gibi oluyor galiba ateşim birazcık yüksek normalden. Ben soluk benizli,anemi ve genelde tenim soğuktur niye bilmem hiç. 4 gündür yüzüm hafif pembe ve ateş 36.9 hatta 37 e çıktı aksam
Bekle sen canım yinede
hoşgeldin canımMerhaba beni de ekler misiniz bat 20 ekim
tamam canımM mucizeOldu canım bana çarpı koyabilirsin. Ben 30 eylülde oldum reglBAT'ı 30 Ekim olarak güncelleyebilir misin?
Gittim canim sabah kan testi yapmadan veremem dedi aile hekimi ona yazdiricagima kadin doguma gideyim dedim bende randevu bakiyorumPheebs naptin canim adet söktürücü yazdıracak misin
İyi ettin canım gerek kalmadan gelir belkiGittim canim sabah kan testi yapmadan veremem dedi aile hekimi ona yazdiricagima kadin doguma gideyim dedim bende randevu bakiyorum
Canım sabahları ilk ateş benim ölçtüğüm. Bazal metabolizma sıcaklığı. Gün içindeki ateşlerle ilgilenmiyor. Yataktan kalkmadan bir çubuk termometre koy agzına dil altına inan 1 dk da ötüyor zaten. Benim için en kolay ve ucuz yol bu :) Panik de yaptırmıyor. Bak mesela benim adete yakın 36.8 lere kadar çıkıp bikaç gün içinde 36.2 ye iniyor ve adet geliyor. Beş gündür 36.5 tu, bu sabah 36.7 oldu ama heyecan yapmıyorum çünkü düşebiliyor. Geçen aylardan deneyimlendim. Ama ne zamanki 36.9-37 görürüm işte o zaman test zamanıdır.
İnsallah ne olur ne olmaz sabah ilk idrarla test yaptim ama bu artimed galiba hep hafif bi cizgi cikariyo bugun 4.gun gecikmenin aksi bisey olsa baya bi cizgi cikarirdiİyi ettin canım gerek kalmadan gelir belki
Bu sabah 36.9 du . Gün içinde ölçme şansım olmuyor zaten ya sabah ya akşam. Demek aksam olçmemek gerek
Yok görünüyor canım ama kızların dediği gibi gelmedikçe hala ümit vardırBenim bat bugün regl yok regl ağrısıda yok ama test bembeyaz bende bir elendim sanırımM mucizeOldu Ginnys Eki Görüntüle 3138943
Canm bişey soracaktım gecikmen varken lekelenme de var mıİnsallah ne olur ne olmaz sabah ilk idrarla test yaptim ama bu artimed galiba hep hafif bi cizgi cikariyo bugun 4.gun gecikmenin aksi bisey olsa baya bi cizgi cikarirdi
Artimed kullanan var mi aranizda?
İnsallah ne olur ne olmaz sabah ilk idrarla test yaptim ama bu artimed galiba hep hafif bi cizgi cikariyo bugun 4.gun gecikmenin aksi bisey olsa baya bi cizgi cikarirdi
Yok hayatim hic bisey yok hatta ara sira sag sol kasikta cimdik gibi anlik agri giriyo onun disinda her yerim tutuldu baska bi agri ayirt edemiyorum. Lekelenme yok akinti yok gogus agrisi falan yok sanki adet yeni bittiCanm bişey soracaktım gecikmen varken lekelenme de var mı
Aynen aynen oda giriyo aklima saka gibi olur korundugum ay bir iki kacamaktan hamile kalirsam ,Ben hiç artimed kullanmadim canım ama teste devam et nolur nolmaz geç döllenme ihtimaline karşı adet sokturucuden önce kan verebilirsin aslında için rahat eder. Varsa çıkar yoksa ilacı rahatça kullanırsın
Aynen cano tam gaz devam yolaCanim net kırmızıyı görene kadar dalgalanmalar oluyor
Orası öyle canım da geç döllenme ihtimali pek mümkün gelmiyor bir de herkes epey erkenden öğrenince umudum hiç kalmadı bu ay içinBekle sen canım yinedegelen giden yok nede olsa
Canim ben ari sutu propolis bal karisimi her gun bi kasik atiyorum agzima ama karisim olarak ayri ayri denemedim alerjin yoksa bala az bisey karistirip kullanabilirsin bence ama yine bi aktara danisKizlar arı sutunu nasıl kullanıyorsunuz hangi ölçüde ?
ben de artimedle yaptım ama dışı böyle mavi değildi benimkininİnsallah ne olur ne olmaz sabah ilk idrarla test yaptim ama bu artimed galiba hep hafif bi cizgi cikariyo bugun 4.gun gecikmenin aksi bisey olsa baya bi cizgi cikarirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?