- 17 Nisan 2021
- 4.409
- 4.213
- 83
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #2.701
Amin aşkom inşallah Nasip olur bu ay
yaa bu yanma bende de var, özellikle gece çok fena oluyor, tam enfeksiyon var herhalde diyecek oluyorum hafif sarı bi akıntı geliyor sonra bi daha bütün gün o yanma hiç olmuyor. Dün erken gebelik negatif çıktı kasette 2000 filtreden sonra gölge yakaladık. Kafayı yiycemBenim karın ağrım kesilmeden devam ediyor. Arada da alt tarafımda vajinamda gibi bir tuhaf hisler var gibi doluluk gibi yanma gibi tarifi zor. Beklemek sen ne zor şeysin :) Gece de uyandım hah namaz gelmiş dedim saate bir bakarsam saat daha 1 şaka gibi 11 de uyumuştum saat 1 de uyandım baktım sıkışmışım, yaptım geri yattım yine uyandım baktım saat 3 lerde, geri yattım namaza kalktım düşünün , dedim bana noluyor uyan uyan dur, hatta dedim ateş de geçerli sonuç vermezse falan diye :) Neyse ki 1 de basmıştım ayagımı yere, gece gece onu düşünüyorum sabaha kadar en az 5 saat uyusam yine geçerli sonuç alırım diye
Aaa bak burda hep umutlu konuşuyoruz. Olumlu olanı çağırıyoruz. İyi düşünelim iyi olsun :)Allahım dolsun taşsın
Aşko ben sizin basiretinizi bağlamam inşallah girdiğim grup kuruyor yahu
Ya aslında çok gitmek istiyorum ama yarın sabah kaset test yapıp gitsem daha mantıklı. Şu an böyle düşünüyorum ama değişebilirayy benim gibisin sen de o zaman. bata 2 gün var umudumu kesmiyorum. Kan vermeye gidecek misin??
Aşko kusuruma bakmayın 3 yıldan sonra olumlu düşünemiyorum kendi adımaAaa bak burda hep umutlu konuşuyoruz. Olumlu olanı çağırıyoruz. İyi düşünelim iyi olsun :)
Kesinlikle umudunu kesme çünkü ben kesmiştim ama resmen süpriz oldu inşallah şeninde böyle olurayy benim gibisin sen de o zaman. bata 2 gün var umudumu kesmiyorum. Kan vermeye gidecek misin??
Ayy inşallah canım son yaptığın testin markası neydi??Kesinlikle umudunu kesme çünkü ben kesmiştim ama resmen süpriz oldu inşallah şeninde böyle olur
Kıyamam Allah büyük en yakın zamanda hepimizin kucağı dolacakAşko kusuruma bakmayın 3 yıldan sonra olumlu düşünemiyorum kendi adımaAy ben çok karamsar olmuşum ya inşallah güzel şeyler olur tabi hepimiz için ekin güzellikler dolsun taşsın topicte
Amin inşallah canım ❣Kıyamam Allah büyük en yakın zamanda hepimizin kucağı dolacak
yaa bu yanma bende de var, özellikle gece çok fena oluyor, tam enfeksiyon var herhalde diyecek oluyorum hafif sarı bi akıntı geliyor sonra bi daha bütün gün o yanma hiç olmuyor. Dün erken gebelik negatif çıktı kasette 2000 filtreden sonra gölge yakaladık. Kafayı yiycempozitifbiri
Kıyamam ateş ölçmek de zor işBu ay benim inşallah olmuştur, olmamışsa senden ateş takibi için özel ders istiycem haberin olsun
Yarın sabah başlıyorum o zaman ölçmeyeYa sanki bak daha farklı açıdan anlatmaya çalışayım Ön kemik olur ya şeyimizdeoranın iç tarafı bedenime doğru gir hah işte oralarda varya sanki kan akışının oraya gittiğini hissediyor gibiyim yanma değil de garip bir his, sızı gibi buum buum yapıyor sanki içeri kan pompalıyorlar Ateş dersine gelince birkaç ay sürer bence şimdiden başla ya da adet olursan ki inşallah olmazsın. En azından adet dereceni bilirsin
Yarın sabah başlıyorum o zaman ölçmeye
Ahahaha anladım sanırım o hissi
Yumurtlama oluyordur bazen aynı adet gibi geçer. Mesela Yasmin i bıraktıgım ay sanırım 5 cm 10 cm bir yumurta üretmiş olmalıyım kikızlar ya bi kaç gündür kasık agrım ve ayaklarım çok ağrıyor göğüslerimede özellikle geceleri dokunamıyorum üstüne yatamıyorum çok acıyor sızlıyoe neden olabilir daha adetime 15 gün var
ben bazen ovülasyon testi yapuyorum ama hiç kıpkırmızı olmadı geçen ay nerdeyse 25 gün yaptım fakat ben gece yapıyorum çalııyorum eve geliyorum ev işleri derken normal saatlerde müsait olamıyorum su alımına felanda dikkat etmedim açıkcası birde düşündüm yumurtlamıyor olabilir miyim diye bakalım bu sene kendime süre verdim olmazsa seneye gdidicem hastaneye daha 10 aylık evliyim ilk 4 ay korundukYumurtlama oluyordur bazen aynı adet gibi geçer. Mesela Yasmin i bıraktıgım ay sanırım 5 cm 10 cm bir yumurta üretmiş olmalıyım kiagrıdan gözümü açamamıştım günlerce
bende şubat ayında kimyasal geçirdim.benim de olmadı maalesef halaBende bir kere kimyasal geçirdim 10 ay oldu ondan sonra gelen giden yok daha
Canim sıvı alımına dikkat ederek yapmalısın 2 saat sıvı alımı yapma öncesi.ben bazen ovülasyon testi yapuyorum ama hiç kıpkırmızı olmadı geçen ay nerdeyse 25 gün yaptım fakat ben gece yapıyorum çalııyorum eve geliyorum ev işleri derken normal saatlerde müsait olamıyorum su alımına felanda dikkat etmedim açıkcası birde düşündüm yumurtlamıyor olabilir miyim diye bakalım bu sene kendime süre verdim olmazsa seneye gdidicem hastaneye daha 10 aylık evliyim ilk 4 ay korunduk
Sanırım benim bu sefer oldu ya hadi inşallah hala gelmedi adet yarın sabah ilk idrarla test yapacağım silik de olsa çıkarsa kan vermeye dualarınızi eksik etmeyinbende şubat ayında kimyasal geçirdim.benim de olmadı maalesef hala
Evet incirin çok faydası oluyor bizim agaclarimiz var köyde günlük yiyordum eğer bu sefer olmuşsa onun da etkisi var illaCanim sıvı alımına dikkat ederek yapmalısın 2 saat sıvı alımı yapma öncesi.
Bende burada paylaşılanlar gibi koyu çizgi goremiyordum. Hiç koyulasmiyor değil ama çok net kırmızı çizgi olmuyordu.
Geçen ay her gün 1 tane kuru incir yedim. Ve ilk defa çok net kırmızı çizgi gördüm. Tavsiye ederim sana da. Yumurta gelirtirmede faydası oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?