Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaa bu yanma bende de var, özellikle gece çok fena oluyor, tam enfeksiyon var herhalde diyecek oluyorum hafif sarı bi akıntı geliyor sonra bi daha bütün gün o yanma hiç olmuyor. Dün erken gebelik negatif çıktı kasette 2000 filtreden sonra gölge yakaladık. Kafayı yiycem pozitifbiri
Kıyamam ateş ölçmek de zor iş Bu ay benim inşallah olmuştur, olmamışsa senden ateş takibi için özel ders istiycem haberin olsun

Aaa bak burda hep umutlu konuşuyoruz. Olumlu olanı çağırıyoruz. İyi düşünelim iyi olsun :)
Aşko kusuruma bakmayın 3 yıldan sonra olumlu düşünemiyorum kendi adıma Ay ben çok karamsar olmuşum ya inşallah güzel şeyler olur tabi hepimiz için ekin güzellikler dolsun taşsın topicte

Ya sanki bak daha farklı açıdan anlatmaya çalışayım Ön kemik olur ya şeyimizde oranın iç tarafı bedenime doğru gir hah işte oralarda varya sanki kan akışının oraya gittiğini hissediyor gibiyim yanma değil de garip bir his, sızı gibi buum buum yapıyor sanki içeri kan pompalıyorlar Ateş dersine gelince birkaç ay sürer bence şimdiden başla ya da adet olursan ki inşallah olmazsın. En azından adet dereceni bilirsin

Kızlar benden dün gelen leke devam ediyor koyu sarımı yoksa açık kahverengi mi tam çözemedim silince değilde günlük ped de görüyorum

Yarın sabah başlıyorum o zaman ölçmeye
Ahahaha anladım sanırım o hissi

kızlar ya bi kaç gündür kasık agrım ve ayaklarım çok ağrıyor göğüslerimede özellikle geceleri dokunamıyorum üstüne yatamıyorum çok acıyor sızlıyoe neden olabilir daha adetime 15 gün var

Yarın döngünün kaçıncı günüyse yaz Mesela ben örnek olarak son 10 ölçüm değerlerimi yazayım

13.gün:36.4
14.gün:36.3
15.gün: 36.3
16.gün:36.3
17.gün:36.3
18.gün:36.5
19.gün:36.5
20. gün: 36.5
21.gün: 36.5
22.gün: 36.7
23.gün: 37.0
Yarın sabah başlıyorum o zaman ölçmeye
Ahahaha anladım sanırım o hissi

Yumurtlama oluyordur bazen aynı adet gibi geçer. Mesela Yasmin i bıraktıgım ay sanırım 5 cm 10 cm bir yumurta üretmiş olmalıyım ki agrıdan gözümü açamamıştım günlerce

Yumurtlama oluyordur bazen aynı adet gibi geçer. Mesela Yasmin i bıraktıgım ay sanırım 5 cm 10 cm bir yumurta üretmiş olmalıyım ki agrıdan gözümü açamamıştım günlerce
ben bazen ovülasyon testi yapuyorum ama hiç kıpkırmızı olmadı geçen ay nerdeyse 25 gün yaptım fakat ben gece yapıyorum çalııyorum eve geliyorum ev işleri derken normal saatlerde müsait olamıyorum su alımına felanda dikkat etmedim açıkcası birde düşündüm yumurtlamıyor olabilir miyim diye bakalım bu sene kendime süre verdim olmazsa seneye gdidicem hastaneye daha 10 aylık evliyim ilk 4 ay korunduk

Canim sıvı alımına dikkat ederek yapmalısın 2 saat sıvı alımı yapma öncesi.

Bende burada paylaşılanlar gibi koyu çizgi goremiyordum. Hiç koyulasmiyor değil ama çok net kırmızı çizgi olmuyordu.

Geçen ay her gün 1 tane kuru incir yedim. Ve ilk defa çok net kırmızı çizgi gördüm. Tavsiye ederim sana da. Yumurta gelirtirmede faydası oluyormuş.

Eklentiler

• IMG_20220916_124849.webp
    13 KB · Görüntüleme: 28
Evet incirin çok faydası oluyor bizim agaclarimiz var köyde günlük yiyordum eğer bu sefer olmuşsa onun da etkisi var illa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…