Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet 18 de kucagıma aldım güzel oluyor bir yönden boyun kadar çocukların oluyır ama çok zorluklarıda var tabi evet burası iyi oldu insan stresini atıyor

Bugün pikten sonra 7 gün ama hiç birşey yok bembeyaz erken heralde daha
Pik sonrası saymak olmaz cano çatlama sonrası say pik yapınca daha yumurta folekülünden çıkmamış oluyor çatlama yağınca çıkmış oluyor ondan sonraki 24 saat döllenme oluyor 24 saat sonra o yumurta geçersiz sen say çatlama sonrası günleri bakayım ona göre çıkar pik tarihini söyle bana

Benim pik 27 sonrasındaki 28 28 eylül silikti çatlamış oluyor değil mi

kızlar ovulasyon testi yapıyorum bugün ağrım var bacağıma vuran kasık ağrısı
regl sonrası 12. gündeyim ovulasyonda yumurtlama göremedim ama ağrılarım yumurtlama gibi bir yanlışlık olabilirmi acaba yanlış mı yapıyorum testleri anlamadım sıvı alımına dikkat ettim ama acaba hiç mi bişey yiyip içmememiz mi gerekiyor bir yerde yanlış yapıyorum sanırım markası innovita

Ya kuzum hikayelerimiz benziyor cidden bizim de ne zaman bebek istesek 2018-2022 arası hep bir sorun çıktı, ben rahatsızlandım, eşim iş seyahatleri yaptı vs vs baktığında ikimiz de aslında oturup düzenli olarak çok deneme yapamamışız. Ama biliyorum ki var her şeyin bir zamanı bebişlerimiz de kendi zamanlarını bekliyor geri kalan tüm bu yaşananlar aslında sadede zamanın geçmesi için bahaneler. İnşallah az kalmıştır
Ya hsg nin rahat geçmesine çok sevindim birkaç arkadaş daha burada öyle yazdı sağ olsunlar sayenizde korkmuyorum artık ama umarım gerek de kalmaz tabii 2023 ü hep birlikte bebişlerimiz ile karşılarız.
Tüp bebek konusunda çok haklısın ve belki ileride bizim de fikrimiz değişir, ona da kendimizi hazır hissederiz tıpkı sizin gibi, bunu eşim de söylüyor belki bir zaman sonra değişir fikrimiz ama şu an düşünmüyorum diyor ben de aynı fikirdeyim ama fikrimizin değişme ihtimaline karşılık yumurta saklatmayı planlıyorum bir iki sene içinde hala gebe değilsem ve tüp bebek için de fikrimiz değişmemiş ise
Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah cani gönülden yürekten istiyorum ki doğal yoldan en kolay rahat ve sağlıklı şekilde olsun hepimiz için

Hem o hem ateş takibi peş peşe gidecek bakalım. Ayy yeni döngüdeki tahmini yumurtlamada ben kvde yatılı kalıyor olacağım bu gerçekle yüzleştim az önce

Ayy gizli saklı daha heyecanlı daha tatlı olur belki kız

Yaaaaaaaa çok güzel bayılıyorum böyle tatlış hikayeler duymaya. Çok iyi anlıyorum o kararsızlık o korku hallerini neyse ki Rabbim seni yormadan vermiş mucizeni inşallah hayırla sağlıkla tamamlansın canım benim
Ayyy aminn aminn kocaman aminn inşallah ben de alırım müjdeli haberimi Ocak ayına kadar doktor yolları görünmeden mucizem gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…