- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 63
- 36
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #3.161
1 Ekim di 3 ünde oldumSenin bat ne zamandi ay kacirdimmi
Evet 18 de kucagıma aldım güzel oluyor bir yönden boyun kadar çocukların oluyır ama çok zorluklarıda var tabi evet burası iyi oldu insan stresini atıyorahah çok eğlencelisiniz yaa burası bana çok iyi geliyor kafam dağılıyor yoksa beklemek çok farklı bi duygu süreklibende daha 24 yaşındayım maşAllah bayağı 17 yaşında anne olmuşsunuz destinesiaa darısı bize
mucizeyimben senin listede adın hamile görünüyor yanlış mı anladım acaba kız yoksa hamile misin1 Ekim di 3 ünde oldum
Pik sonrası saymak olmaz cano çatlama sonrası say pik yapınca daha yumurta folekülünden çıkmamış oluyor çatlama yağınca çıkmış oluyor ondan sonraki 24 saat döllenme oluyor 24 saat sonra o yumurta geçersiz sen say çatlama sonrası günleri bakayım ona göre çıkar pik tarihini söyle banaBugün pikten sonra 7 gün ama hiç birşey yok bembeyaz erken heralde daha
Merhaba ben senden de büyüğüm hiç öyle düşünmeBu arada kızlar benim yaş 35 o yüzden maalesef çok zor. Benim yaşlarda olup gebelik bekleyenler var mı? Dertleşiriz
Ben de 35 imMerhaba ben senden de büyüğüm hiç öyle düşünme️
Benim pik 27 sonrasındaki 28 28 eylül silikti çatlamış oluyor değil miPik sonrası saymak olmaz cano çatlama sonrası say pik yapınca daha yumurta folekülünden çıkmamış oluyor çatlama yağınca çıkmış oluyor ondan sonraki 24 saat döllenme oluyor 24 saat sonra o yumurta geçersiz sen say çatlama sonrası günleri bakayım ona göre çıkar pik tarihini söyle bana
Ayın 8 de gölge gibi oluyor ya öyle çıkar ilk tutunduysaBenim pik 27 sonrasındaki 28 28 eylül silikti çatlamış oluyor değil mi
Bence çok güzel bi yaş, biliyorum insan geç kalmış gibi hissediyor bazen ama belki de şimdi daha hayırlı olcak bizler için..çokk memnun oldumBen de 35 im
Bence çok güzel bi yaş, biliyorum insan geç kalmış gibi hissediyor bazen ama belki de şimdi daha hayırlı olcak bizler için..çokk memnun oldum
Ben de öyle canim❤Bizimki hem geç hem güç oldu ama dedigin gibi vardir bunda da bir hayirBence çok güzel bi yaş, biliyorum insan geç kalmış gibi hissediyor bazen ama belki de şimdi daha hayırlı olcak bizler için..çokk memnun oldum
Ben de canimMemnun oldum canım
Ya kuzum hikayelerimiz benziyor cidden bizim de ne zaman bebek istesek 2018-2022 arası hep bir sorun çıktı, ben rahatsızlandım, eşim iş seyahatleri yaptı vs vs baktığında ikimiz de aslında oturup düzenli olarak çok deneme yapamamışız. Ama biliyorum ki var her şeyin bir zamanı bebişlerimiz de kendi zamanlarını bekliyor geri kalan tüm bu yaşananlar aslında sadede zamanın geçmesi için bahaneler. İnşallah az kalmıştırCanım inan biz de çocuk çocuk diye hiç tutturmadık, önceliğimiz hayatımızdıEvlenmeden önce de eşim yurtdışındaydı ve sevgililik dönemleri hep hasretle, hep planlarla, dönünce şöyle yaparız şuraya gideriz ile geçti. Dr acele etmeyin deyince de bizim işimize geldi ama bir dr mutlaka yaş faktörünü vs hastasına anlatmalı. Biz zaten dünyanın en rahat tipleriyiz sallamadık bile.
Sonra hadi dediğimizde ben direkt gebe kalırım diye düşünüyordum ama nanaaaay
Son 1 yıl benim bir operasyonum oldu sonrasında onun ortapedik bir operasyonu oldu ardından Haziran ayında yumurtlama dönemi aşırı yorgun ve seyahat döneminde yurtdışında bulunduk. Temmuz ayı hsg çekildi Ağustos ayında tam yumurtlama dönemi eşim şehir dışındaydı. Eylül ayı yine ayrıydık vs. Hazirandan bugüne sadece yumurtlama döneminde 1 defa denk geldik.
Yani şu son 1 yıl doğru düzgün planlayarak stressiz, seyahatsiz Yanyana 3-4 ayımız vardır maksimum.
Hsg sonrası tüp açıklığı şansını bile değerlendiremedik maalesef şartlar el vermedi. İlk 3 ayda hamile kalma olasılığı yüksek diyorlar ilk ay önerilmiyor ilişki zaten. Bakalım bi faydası olacak mı bende bekleyip göreceğiz 5 gün kaldı çünkü.
Öte yandan hsg için de zerre çekinme hiç yorum vs de okuma bence. Asla korkulacak bir şey değil. Ben genel anestezi yaptırdım dr rahat edersin dedi. Ki kısaca uyudum uyandım hafif bir adet olacakmış hissi o kadar. Akşama yemekli şehirdışından misafirim vardı onları ağırladım düşün.
Tüpbebek noktası da eşim tam sizin gibi düşünüyor aşırı karşı. Hani ne gerek var natürel şekilde olursa olur olmazsa biz böyle iyiyiz vs diyor ama ben 2-3 sene sonra pişman olmak istemiyorum, belki sonrasında çok arzulayacağım ama bedenim buna müsaade etmeyecek o yüzden böyle bir tedavi ile bir yola girip ne olacağını görmek istiyorum. Neticesinde enerji, psikoloji ve beden olarak hazırım. Mesela asla bunu hissetmiyordum. Tüp sonun sonu gibiydi ama şimdi duygum çok değişti. Bunu hissediyorsam neden yapmayayım? Ki bu tedavilerin neredeyse tamamı kadın bedeninde cereyan ediyor bu öncelikli benim hazır olmam. Artı çocuk bir hedef değil kitlenelim yol arkadaşlığımızı perçinleyecek bir ruh. Öyle bakıyorum. İnşallah olur bebişimiz benim, senin, diğerlerinin ama olmazsa da sağlık olsun der devam ederiz
Hem o hem ateş takibi peş peşe gidecek bakalım. Ayy yeni döngüdeki tahmini yumurtlamada ben kvde yatılı kalıyor olacağım bu gerçekle yüzleştim az önce
Ben de 34 kuzumCanim yaş kaç ?
Benim 36
Buradakilerin hepsi Hamile miKızlarrr ovülasyonda olanınız var mı çalışmalara başladınız mı
Kasım açılır yada yaz
emeğim bende 37 büitiyor 38 de nasipse anne olacağım birimde olmayınca tüpe demeye başladılar ama ben hormon almaktan çok korkarım iğneler ilaçlar vücutta neler yapacak bilmiyorum inşallah normal olur diyorum ama bir yandan korkular içinde Dr tüp merkezi Türkiye’de nere iyi araştırıyorum.derken hsg sonrası ilk iyi yumurtamdı oldu. Biz beslenmemizi doğurgan beslenme yaptık eşim sperm hızı bir tık azalmıştı ona yönelik şeylerde yaptık bol su yürüyüş ve güzel bir yumurta geldi oda ilk uzun zaman sonra inşallah seninde böyle güzel bir hikayen olur bn onca korkuya rağmen tüp bebek merkezlerine yazıyordum hatta Kayseri’de iyi bir yer varmış buldum gidersem cesaret edersem buna bir sefer diyordu kalbim.o sırada müjdem bana geldi hamileyim dilerim sendede hemen olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?