- 24 Ağustos 2022
- 4.878
- 20.205
- 258
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #3.181
8inde yapayım o zaman hadi inşallahAyın 8 de gölge gibi oluyor ya öyle çıkar ilk tutunduysa
Benim 2. Olacak insallah olursaBen de 34 kuzum
Senin de mi ilk bebiş olacak?
Hahahah sen eşittir ben demektirMeşhur adet öncesi sivilcem de teşrif ettiler tüm haşmetleriyle kuşanıp gelmişler kendileri
Canım kıyamam ki ya. Şu an doktora ben de gitsem ağlardım herhalde. Kendimi gayet iyi hissediyorum ama doktora gitmek travmamı tazeleyecek yine. Hiç gidesim gelmiyor o yüzdenCanım merhaba yine ben :)) bugün doktora gittim devlet hastanesine doktor çok ama çok iyiydi Allah razı olsun herşeyime baktı çok şükür hiçbi sıkıntı yokmuş. Lekelenme konusunu sordum o da çok normal ilk ay böyle olmasıno bekliyoruz zaten dedi sen ilk lekelenme başladığı günü adetin birinci günü olarak say dedi. Korunmasız ilişki yaşadığımı söyledim gebelik söz konusu değil hatta 2 ay daha bekle bence tamamen toparlan dedi ben bi de 1 ay sonra ilk defa doktor görünce bu konulara tekrar girince ağladım doktorun karşısında. Sen psikolojik olarak da toparla kendini en az iki ay dedi. Yani aynı şeyleri yaşıyoruz diye anlatıyorum sen de lekelenmelerini adet günlerin gibi say bi dahaki ayı bekle inşallah bebişlerimiz gelir en yakın hayırlı zamanda en sağlıklısından
Kız yok normal adet gibi de değildi ki iki gün sürdü sadece. Normalde 5 gün sürerdi benim. Önceki mesajına cevap yazmıştımAaa tekrar okuyunca farkettim sen zaten normal adet olmuşsun pardon iyi barii keşke ben de öyle olsaydım da rahatlasaydım tamamen
Amin inşallah canım valla çok isterim güzel hikayenle karşılaşmayı.ben tüp benek zamanı yapılan hsg işini kendi kararımla hemen erkene çektim hem emin olmak istedim hemde icap ederse yeniden yaptırırım fakat içimde tüple ilgili bir şüphe kalmasın dedim birde almanyada herşey heran yaptıramıyorsun bir muayene için bile bekliyorsun düşün o nedenle Türkiye adım attım ztn regli olmuyorum hemen ilaçla regli oldum arkasına hsg ve sonrasına resmen ne kadar bitki sebze varsaaa yüklendimYaaaaaaaa çok güzelbayılıyorum böyle tatlış hikayeler duymaya. Çok iyi anlıyorum o kararsızlık o korku hallerini neyse ki Rabbim seni yormadan vermiş mucizeni inşallah hayırla sağlıkla tamamlansın canım benim
Ayyy aminn aminn kocaman aminn inşallah ben de alırım müjdeli haberimi Ocak ayına kadar doktor yolları görünmeden mucizem gelir inşallah
Evet yumurtan var ama olgunlaşmadı demektir daha öncede yazdım günler değişebilir takılma kendini boşa üzüyorsun testine devam et yürüyüş yap yumurtlama uyarıcı şekilde beslen YouTube da Ebru Ceylan kanalında yumurta masajı var onu yap bir şekilde o yumurtayı tetikleyeceksin ki büyüsün büyüyünce olgunlaşıp çatlayacak bizim çatlama dediğimize doktoralar yumurtalama diyor bunun altını çizerim onun yumurtalama göremedim demesi senin 14. Günü ısrarla uumurtalıyorum demenle alakalı o demene göre bir yumurtlama (yani çatlama ) yok çünkü o yumurta daha büyümedi belkide geç büyücek sakin ol bira çok streslisin relax ol güne değil yumurtaya odaklan hangi gün büyürse büyür ne olacak şart değil ki 14. Gün öyle kaide yok ayrıca ezberletilmiş doğrular o 14. Gün yumurta ben 24-32 arası yumurtluyorsun regli olabildiğimde ona ne dersin bana menapoz dediler allasen ki imkansız amh değerim çok iyimiş 3.40 bunla. Menapoz olunmazmış.şimdi bazı Dr lar genel bilgi veriyor.umarım yerince detaylı açıklamışımdır birde umutsuz olmak ve stres yumurtayı strese sokuyor kortizon yükseldiği için oda ozman gelişemiyor aklı da olsunArkadaslar doktordan çıktım
Doktor yumurta gördü büyümus dedi ama yumurtlama göremedim dedi benden
E2 ve progrstron hormonu testi istedi dedi haftaya da gel bakalım dedi bu kötü bişi mi ve ben evde sizlere de atmıstım ovualsyonumu bugun 15 gündü
Ovulasyon da da cıkmadı yumurtlama
İnşallah güzel sonuçlar gelir cnm8inde yapayım o zaman hadi inşallah
Tamam kuzumm haklısn heyecan yapıyorum ondan da oluyor olabılır ilk defa böyle oluyor ama bende ondan biraz da şaşırdım hakkım da hayırlısı olsun öbür asılama demişti doktor bakalım nasıl ılerlıcez allahım yarıdmm etsin bana bu siteyi de kaptıcsm kuzumEvet yumurtan var ama olgunlaşmadı demektir daha öncede yazdım günler değişebilir takılma kendini boşa üzüyorsun testine devam et yürüyüş yap yumurtlama uyarıcı şekilde beslen YouTube da Ebru Ceylan kanalında yumurta masajı var onu yap bir şekilde o yumurtayı tetikleyeceksin ki büyüsün büyüyünce olgunlaşıp çatlayacak bizim çatlama dediğimize doktoralar yumurtalama diyor bunun altını çizerim onun yumurtalama göremedim demesi senin 14. Günü ısrarla uumurtalıyorum demenle alakalı o demene göre bir yumurtlama (yani çatlama ) yok çünkü o yumurta daha büyümedi belkide geç büyücek sakin ol bira çok streslisin relax ol güne değil yumurtaya odaklan hangi gün büyürse büyür ne olacak şart değil ki 14. Gün öyle kaide yok ayrıca ezberletilmiş doğrular o 14. Gün yumurta ben 24-32 arası yumurtluyorsun regli olabildiğimde ona ne dersin bana menapoz dediler allasen ki imkansız amh değerim çok iyimiş 3.40 bunla. Menapoz olunmazmış.şimdi bazı Dr lar genel bilgi veriyor.umarım yerince detaylı açıklamışımdır birde umutsuz olmak ve stres yumurtayı strese sokuyor kortizon yükseldiği için oda ozman gelişemiyor aklı da olsun
Siteni niye kapatıyorsun kendine dert etme bunh bu çok normal sakin ol diye anlatıyorum bn sana sen karalar bağlıyorsun etme bunu işte…ztn doğamızda kadınlar her ay 14. Gün yumurtluyorsa asıl o tesadüftür diye bir gerçek var ayrıca aşılama tüp demeleri ne oluypr bana haydi tüpe dediler ben hamile kaldım şok oldum doktorla yazılırken hamileymişim ya bunlar yaşanan gerçek hayatlar geç yumurtlamak sorun değilki takıntın bence boş yere burada bir sürü kadın var eminin okuyan yazacak sana başka günlerde yumjrtlayanlar valla 14. Gün olandan daha çokuz geç yumurtlayanlarTamam kuzumm haklısn heyecan yapıyorum ondan da oluyor olabılır ilk defa böyle oluyor ama bende ondan biraz da şaşırdım hakkım da hayırlısı olsun öbür asılama demişti doktor bakalım nasıl ılerlıcez allahım yarıdmm etsin bana bu siteyi de kaptıcsm kuzum
Canim adetin 3. Günü yapılan testler bunlar sanırım.Arkadaslar doktordan çıktım
Doktor yumurta gördü büyümus dedi ama yumurtlama göremedim dedi benden
E2 ve progrstron hormonu testi istedi dedi haftaya da gel bakalım dedi bu kötü bişi mi ve ben evde sizlere de atmıstım ovualsyonumu bugun 15 gündü
Ovulasyon da da cıkmadı yumurtlama
Ay sana sarılasım geldi Allah razı olsun kuzum tamam anladım mantığını ya ılk defa boyle oldu ondan işte yoksa dediklerin doğruSiteni niye kapatıyorsun kendine dert etme bunh bu çok normal sakin ol diye anlatıyorum bn sana sen karalar bağlıyorsun etme bunu işte…ztn doğamızda kadınlar her ay 14. Gün yumurtluyorsa asıl o tesadüftür diye bir gerçek var ayrıca aşılama tüp demeleri ne oluypr bana haydi tüpe dediler ben hamile kaldım şok oldum doktorla yazılırken hamileymişim ya bunlar yaşanan gerçek hayatlar geç yumurtlamak sorun değilki takıntın bence boş yere burada bir sürü kadın var eminin okuyan yazacak sana başka günlerde yumjrtlayanlar valla 14. Gün olandan daha çokuz geç yumurtlayanlar
Yok afetsiz yaptır dedi kuzuCanim adetin 3. Günü yapılan testler bunlar sanırım.
Rutin testler korkucak birşey yok.
Bak bir daha duymucam ben 26 ay bekledim o yumurtayı yumurtlayamadım adam akıllıca hep küçükken çatladılar sen şuan ye iç onu besle havuçla değil ama sakın havuç daha önce yeniliyor şimdi değil.bol su ve günde 1 saat yürüme. Ispanak pancar ceviz avakado ketentohumu incir bunlar mucize gibi besinler incir 4 tane aban kaynat iç diğerlerini çiğden salata yap hatta kırmızı pancarı kaynat suyunu iç kendisini salataya doğra oh mis yumurtlarsın salatana keten tohumu dök bir yemek kaşığı misss yap bunları kendini sev eğer üzgün olursan yumurta büyümüyor ben çok üzgündüm büyümedi ne zaman düzelttim kendimi hemen vücut cevap verdiAy sana sarılasım geldi Allah razı olsun kuzum tamam anladım mantığını ya ılk defa boyle oldu ondan işte yoksa dediklerin doğru
Vallahi telefona kaydettim hepsınıBak bir daha duymucam ben 26 ay bekledim o yumurtayı yumurtlayamadım adam akıllıca hep küçükken çatladılar sen şuan ye iç onu besle havuçla değil ama sakın havuç daha önce yeniliyor şimdi değil.bol su ve günde 1 saat yürüme. Ispanak pancar ceviz avakado ketentohumu incir bunlar mucize gibi besinler incir 4 tane aban kaynat iç diğerlerini çiğden salata yap hatta kırmızı pancarı kaynat suyunu iç kendisini salataya doğra oh mis yumurtlarsın salatana keten tohumu dök bir yemek kaşığı misss yap bunları kendini sev eğer üzgün olursan yumurta büyümüyor ben çok üzgündüm büyümedi ne zaman düzelttim kendimi hemen vücut cevap verdi
Git konser bunları ye bol bol tüket aşılamayada böyle hazırlan ne olacak hem kendini iyi tut moral olarakVallahi telefona kaydettim hepsınıcano peki bu Ay olmaz ise doktor asılama demişti bize onun için nasıl hazırlıyım kendımı ylnen bunları yaparkm dimi valla Allah razı olsun yA konsere gıdıyorjm kafamı dağıtırım
Çok tebrik ederimYaaaaaaaa çok güzelbayılıyorum böyle tatlış hikayeler duymaya. Çok iyi anlıyorum o kararsızlık o korku hallerini neyse ki Rabbim seni yormadan vermiş mucizeni inşallah hayırla sağlıkla tamamlansın canım benim
Ayyy aminn aminn kocaman aminn inşallah ben de alırım müjdeli haberimi Ocak ayına kadar doktor yolları görünmeden mucizem gelir inşallah
Amin kuzum hayırlısıyla yatisini gerceklestirebilirske bugün yarın özele gidecez eşimleAhhh canim Allah yatdimcin olsun, anneciğin icin de bebeğin için de Rabbim şifa versin moralini yüksek tutmaya çalış, doktor kontrolünü cok ihmal etme Rabbim yüzünüze baksin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?