Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Meşhur adet öncesi sivilcem de teşrif ettiler tüm haşmetleriyle kuşanıp gelmişler kendileri
Hahahah sen eşittir ben demektir
Benim sivilce de geldi kör olmayası ama umarım yine de sürpriz olur hemen enseyi karartmadim bu ay regl olana kadar direnisimi surdurecegim

Canım kıyamam ki ya. Şu an doktora ben de gitsem ağlardım herhalde. Kendimi gayet iyi hissediyorum ama doktora gitmek travmamı tazeleyecek yine. Hiç gidesim gelmiyor o yüzden Valla bir ayda mı olur hamilelik bir yılda mı olur onu artık Allah bilir. Gerçekten kendimi salmaya karar verdim Yalnız bişey soracağım kuzum. Benim normalde de lekelenme adetten bir önceki gün olurdu hep. Doktorum onu sayma ilk gün olarak derdi. Bu kez 4 gün sürdü lekelenme 2 gün de kanamam oldu. Ben kanama olan günü ilk gün sayıyordum ama lekelenmeyi mi sayacakmışız. Gelecek adet günümü bilmek açısından diyorum. Senin kanama hiç olmadı dimi lekelenme olup bitti sanırım reglin

Arkadaslar doktordan çıktım
Doktor yumurta gördü büyümus dedi ama yumurtlama göremedim dedi benden
E2 ve progrstron hormonu testi istedi dedi haftaya da gel bakalım dedi bu kötü bişi mi ve ben evde sizlere de atmıstım ovualsyonumu bugun 15 gündü
Ovulasyon da da cıkmadı yumurtlama

Eklentiler

• DB8BBB89-87BD-4C53-A357-19F11650D6F6.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 58
Aaa tekrar okuyunca farkettim sen zaten normal adet olmuşsun pardon iyi barii keşke ben de öyle olsaydım da rahatlasaydım tamamen
Kız yok normal adet gibi de değildi ki iki gün sürdü sadece. Normalde 5 gün sürerdi benim. Önceki mesajına cevap yazmıştım

Amin inşallah canım valla çok isterim güzel hikayenle karşılaşmayı.ben tüp benek zamanı yapılan hsg işini kendi kararımla hemen erkene çektim hem emin olmak istedim hemde icap ederse yeniden yaptırırım fakat içimde tüple ilgili bir şüphe kalmasın dedim birde almanyada herşey heran yaptıramıyorsun bir muayene için bile bekliyorsun düşün o nedenle Türkiye adım attım ztn regli olmuyorum hemen ilaçla regli oldum arkasına hsg ve sonrasına resmen ne kadar bitki sebze varsaaa yüklendim herşeyi bir sefere sığdırdım ama mesela önceden doğurgan beslenme olarak beslenme yapmaya başladım o rahimim kalınlığını düzenledi biliyormusun bnm rahim 4mm di normalden ince tüp olsada tutunmaz deniliyordu o denli yanlış bir kürtaj yapılışta kazıya kazıya içerde doku bırakılmamış gibi ama bu doğurgan beslenme tekniği gerçekten onu düzeltti sonrasında oldu hala şaşkınım yarın ilk muayenemiz var teyzesi çok heyecanlıyım ilk buluşmamız

Evet yumurtan var ama olgunlaşmadı demektir daha öncede yazdım günler değişebilir takılma kendini boşa üzüyorsun testine devam et yürüyüş yap yumurtlama uyarıcı şekilde beslen YouTube da Ebru Ceylan kanalında yumurta masajı var onu yap bir şekilde o yumurtayı tetikleyeceksin ki büyüsün büyüyünce olgunlaşıp çatlayacak bizim çatlama dediğimize doktoralar yumurtalama diyor bunun altını çizerim onun yumurtalama göremedim demesi senin 14. Günü ısrarla uumurtalıyorum demenle alakalı o demene göre bir yumurtlama (yani çatlama ) yok çünkü o yumurta daha büyümedi belkide geç büyücek sakin ol bira çok streslisin relax ol güne değil yumurtaya odaklan hangi gün büyürse büyür ne olacak şart değil ki 14. Gün öyle kaide yok ayrıca ezberletilmiş doğrular o 14. Gün yumurta ben 24-32 arası yumurtluyorsun regli olabildiğimde ona ne dersin bana menapoz dediler allasen ki imkansız amh değerim çok iyimiş 3.40 bunla. Menapoz olunmazmış.şimdi bazı Dr lar genel bilgi veriyor.umarım yerince detaylı açıklamışımdır birde umutsuz olmak ve stres yumurtayı strese sokuyor kortizon yükseldiği için oda ozman gelişemiyor aklı da olsun

Tamam kuzumm haklısn heyecan yapıyorum ondan da oluyor olabılır ilk defa böyle oluyor ama bende ondan biraz da şaşırdım hakkım da hayırlısı olsun öbür asılama demişti doktor bakalım nasıl ılerlıcez allahım yarıdmm etsin bana bu siteyi de kaptıcsm kuzum

Siteni niye kapatıyorsun kendine dert etme bunh bu çok normal sakin ol diye anlatıyorum bn sana sen karalar bağlıyorsun etme bunu işte…ztn doğamızda kadınlar her ay 14. Gün yumurtluyorsa asıl o tesadüftür diye bir gerçek var ayrıca aşılama tüp demeleri ne oluypr bana haydi tüpe dediler ben hamile kaldım şok oldum doktorla yazılırken hamileymişim ya bunlar yaşanan gerçek hayatlar geç yumurtlamak sorun değilki takıntın bence boş yere burada bir sürü kadın var eminin okuyan yazacak sana başka günlerde yumjrtlayanlar valla 14. Gün olandan daha çokuz geç yumurtlayanlar

Canim adetin 3. Günü yapılan testler bunlar sanırım.
Rutin testler korkucak birşey yok.

Ay sana sarılasım geldi Allah razı olsun kuzum tamam anladım mantığını ya ılk defa boyle oldu ondan işte yoksa dediklerin doğru

Ay sana sarılasım geldi Allah razı olsun kuzum tamam anladım mantığını ya ılk defa boyle oldu ondan işte yoksa dediklerin doğru
Bak bir daha duymucam ben 26 ay bekledim o yumurtayı yumurtlayamadım adam akıllıca hep küçükken çatladılar sen şuan ye iç onu besle havuçla değil ama sakın havuç daha önce yeniliyor şimdi değil.bol su ve günde 1 saat yürüme. Ispanak pancar ceviz avakado ketentohumu incir bunlar mucize gibi besinler incir 4 tane aban kaynat iç diğerlerini çiğden salata yap hatta kırmızı pancarı kaynat suyunu iç kendisini salataya doğra oh mis yumurtlarsın salatana keten tohumu dök bir yemek kaşığı misss yap bunları kendini sev eğer üzgün olursan yumurta büyümüyor ben çok üzgündüm büyümedi ne zaman düzelttim kendimi hemen vücut cevap verdi

Vallahi telefona kaydettim hepsını cano peki bu Ay olmaz ise doktor asılama demişti bize onun için nasıl hazırlıyım kendımı ylnen bunları yaparkm dimi valla Allah razı olsun yA konsere gıdıyorjm kafamı dağıtırım

Git konser bunları ye bol bol tüket aşılamayada böyle hazırlan ne olacak hem kendini iyi tut moral olarak

Çok tebrik ederim umarım sağlıkla alırsınız bebişinizi kucağınıza. Burada nasıl bir sinerji var bilmiyorum ama birilerinin güzel haberlerini aldıkça sanki kendiminmiş gibi seviniyorum bizler için de bir umut ışığı oluyor

Ahhh canim Allah yatdimcin olsun, anneciğin icin de bebeğin için de Rabbim şifa versin moralini yüksek tutmaya çalış, doktor kontrolünü cok ihmal etme Rabbim yüzünüze baksin inşallah
Amin kuzum hayırlısıyla yatisini gerceklestirebilirske bugün yarın özele gidecez eşimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…