- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #3.201
Tamam kuzum Allah razı olsun sendenGit konser bunları ye bol bol tüket aşılamayada böyle hazırlan ne olacak hem kendini iyi tut moral olarak
Allah'ım kalbinin güzelliğini sana en güzel şekilde karşılığını versin ağzına yüreğine sağlık Allah bin kez razı olsun İstanbul'dayım Sultanbeyli de şuan hastanedeyiz hayırlısı sabahtan beri kartal esehur Hastanesi'nde kosturmaktan bı hal olduk hala sonuca varamadikRabbim yar ve yardımcın olsun en zorda olanımız sensin Rabbim darlığımı feraha çıkartsın annene sağlık bebeğine sağlık versin sana güç kuvvet versin bu koşturmasanız rabbim görüyor en güzeliyle mükafatlandırsın inşallah içini ferah tut doktorları daralmaya çalış durumu anlat illa bir doktor anlayışlı çıkar bir randevu ayarlarlar hastanede hepsi anlayışsız değillerdir diye umuyorum hangi şehirdesin inşallah Rabbim vicdan sahibi insanlarla karşılaştırsın iyi insanlara denk gelesin annene bakıyorsun Rabbim güzelliklerin en güzeliyle taçlandırsın AMİN
Hahahah sen eşittir ben demektir
Benim sivilce de geldi kör olmayası ama umarım yine de sürpriz olur hemen enseyi karartmadim bu ayregl olana kadar direnisimi surdurecegim
Güzel temenniler için çok teşekkürlerYa kuzum hikayelerimiz benziyor cidden bizim de ne zaman bebek istesek 2018-2022 arası hep bir sorun çıktı, ben rahatsızlandım, eşim iş seyahatleri yaptı vs vs baktığında ikimiz de aslında oturup düzenli olarak çok deneme yapamamışız. Ama biliyorum ki var her şeyin bir zamanı bebişlerimiz de kendi zamanlarını bekliyor geri kalan tüm bu yaşananlar aslında sadede zamanın geçmesi için bahaneler. İnşallah az kalmıştır
Ya hsg nin rahat geçmesine çok sevindim birkaç arkadaş daha burada öyle yazdı sağ olsunlar sayenizde korkmuyorum artık ama umarım gerek de kalmaz tabii 2023 ü hep birlikte bebişlerimiz ile karşılarız.
Tüp bebek konusunda çok haklısın ve belki ileride bizim de fikrimiz değişir, ona da kendimizi hazır hissederiz tıpkı sizin gibi, bunu eşim de söylüyor belki bir zaman sonra değişir fikrimiz ama şu an düşünmüyorum diyor ben de aynı fikirdeyim ama fikrimizin değişme ihtimaline karşılık yumurta saklatmayı planlıyorum bir iki sene içinde hala gebe değilsem ve tüp bebek için de fikrimiz değişmemiş ise
Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah cani gönülden yürekten istiyorum ki doğal yoldan en kolay rahat ve sağlıklı şekilde olsun hepimiz için
Yaa hamileyken covidmiydiniz.sizde ? Bende ilk bebegime hamileyken cok basinda covid oldum sonrasinda kalbi durdu maaleaef..Covidden dolayı düştü ilki kürtaj sonrasında kan pıhtılaşmasına bakıldı çıkmadı ama doktorum her ihtimale karşı coraspin başlattı yarın neler olucak görücez
Prolaktin yuksekse adetiniz nasil geliyor bir sorunvar mi ?Kızlar selambugün kadın doğuma gittik bu Arada yaşım 25 ve ilk defa gittim muayene edicek falan heyecanıyla doktor sadece ilaç yazdı prolaktinim yüksek çıktı 67 dostinex yazdı çarşamba ve Cumartesi günleri kullan dedi gebeliğe engel olur bu hormon dedi haşimato tirodide var sanırım bende değerler onu gösteriyor anti tpo 841 yarında onu gösticem bu aydan hiç ümidim yok anılacağınız ama gün doğmadan neler doğar demekten de kendimi alamıyorum… sorum şu prolaktini yüksek olup dostinex kullanan hamile kalan var mıdır tanıdğınız ve ya kendiniz doktor streste yükseltir dedi ama yapmamak elimde değil ;(
Benim prolaktin yüksek 30 çıktı. Ama ilaç kullanmadım. Ve yumurtlama günü birlikte olduk eşimle hala beklemedeyim bat gününü. Ama senin baya yüksek çıkmış ilacı düzenli kullan sonraki ay hamile kalırsın inşallah canım benim. Hatta bu ay umutsuzluğa kapılma deneyin. Hiç belli olmazKızlar selambugün kadın doğuma gittik bu Arada yaşım 25 ve ilk defa gittim muayene edicek falan heyecanıyla doktor sadece ilaç yazdı prolaktinim yüksek çıktı 67 dostinex yazdı çarşamba ve Cumartesi günleri kullan dedi gebeliğe engel olur bu hormon dedi haşimato tirodide var sanırım bende değerler onu gösteriyor anti tpo 841 yarında onu gösticem bu aydan hiç ümidim yok anılacağınız ama gün doğmadan neler doğar demekten de kendimi alamıyorum… sorum şu prolaktini yüksek olup dostinex kullanan hamile kalan var mıdır tanıdğınız ve ya kendiniz doktor streste yükseltir dedi ama yapmamak elimde değil ;(
Senden de canımTamam kuzum Allah razı olsun senden
İnşallah herşey yoluna girecek sen içini ferah tut kalbini güzel tut güzel şeyler düşün tamam mi sonuçta bebeğin seninle oradaAllah'ım kalbinin güzelliğini sana en güzel şekilde karşılığını versin ağzına yüreğine sağlık Allah bin kez razı olsun İstanbul'dayım Sultanbeyli de şuan hastanedeyiz hayırlısı sabahtan beri kartal esehur Hastanesi'nde kosturmaktan bı hal olduk hala sonuca varamadik
Ahahahah ya millet aynı evde yaşayıp da yapabiliyor ya helal olsunAyy gizli saklı daha heyecanlı daha tatlı olur belki kız
Valla bn yazsam roman olur kilomun kullanmadım ztn istemiyordum kullanmayı bu arada menapoz denilmesi folekül yok. Denilmesi de tüp yaptırsan bile tutunmaz denilmesine buna dahil şuan nöral hamileyim bak ben her yere yazıyorum geçmiş mesajlarımada bak imkansız mümkünsün diye bir şey yok senin saydıklarının hepsi bnde var kist hariç o geçen sene vardı arada olup gidiyor yani umutsuz olmaAranizda pko olup gebe kalabilen varmi klomen ile pko dediysem adet düzensizligi , kilo vs problemi olan ve kistleri olanlar..varsa yazarsaniz sevinirim 3 kez klomen denedim olmadi
Benim de adetten önce lekelenmelerim olurdu ama bu sefer sadece 3 gün lekelenme oldu bi daha kanama falan olmadı Bence şuan senin de çok normal ve benim fikrim yine lekelenmeyi 1. Gün olarak kabul et çünkü kürtajdan sonra ilk adet sapıttığı için için eski adet kanamalı günlerimizle kıyaslamayalım. Zaten sanırım ovülasyon kullanıcaksın bu ay ona göre bi dahaki ay adet hesaplamanı kendin yapabilirsinCanım kıyamam ki ya. Şu an doktora ben de gitsem ağlardım herhalde. Kendimi gayet iyi hissediyorum ama doktora gitmek travmamı tazeleyecek yine. Hiç gidesim gelmiyor o yüzdenValla bir ayda mı olur hamilelik bir yılda mı olur onu artık Allah bilir. Gerçekten kendimi salmaya karar verdim Yalnız bişey soracağım kuzum. Benim normalde de lekelenme adetten bir önceki gün olurdu hep. Doktorum onu sayma ilk gün olarak derdi. Bu kez 4 gün sürdü lekelenme 2 gün de kanamam oldu. Ben kanama olan günü ilk gün sayıyordum ama lekelenmeyi mi sayacakmışız. Gelecek adet günümü bilmek açısından diyorum. Senin kanama hiç olmadı dimi lekelenme olup bitti sanırım reglin
Pik tarihim 29 eylül canım 30 Eylül'de yaptım biraz silikti çatlama oldumu bilmiyorum testim bittiği için yapamadım sana resmini atsam anlarmısınPik sonrası saymak olmaz cano çatlama sonrası say pik yapınca daha yumurta folekülünden çıkmamış oluyor çatlama yağınca çıkmış oluyor ondan sonraki 24 saat döllenme oluyor 24 saat sonra o yumurta geçersiz sen say çatlama sonrası günleri bakayım ona göre çıkar pik tarihini söyle bana
Evet kuzum 8. haftam bitmek üzereydi 8+5 te kovid olmuştum 10+1 de kontrole gittiğimizde kalbinin durduğunu öğrendik Allah kimseye yaşatmasın çok acı… şimdide çok tetikteyim yani korkuyorum açıkçası aynı şeyler olur mu vsYaa hamileyken covidmiydiniz.sizde ? Bende ilk bebegime hamileyken cok basinda covid oldum sonrasinda kalbi durdu maaleaef..
Ben bir doktora gittim bu durumu yasadiktan sonra doktor koronadan olabilir dedi kan pihtilasmam falan yok cunkuEvet kuzum 8. haftam bitmek üzereydi 8+5 te kovid olmuştum 10+1 de kontrole gittiğimizde kalbinin durduğunu öğrendik Allah kimseye yaşatmasın çok acı… şimdide çok tetikteyim yani korkuyorum açıkçası aynı şeyler olur mu vs
At bana bakarım tabiPik tarihim 29 eylül canım 30 Eylül'de yaptım biraz silikti çatlama oldumu bilmiyorum testim bittiği için yapamadım sana resmini atsam anlarmısın
Kürtajdan sonra 3. Ayım doldu bu ay kürtajdan ne kadar sonrası hamile kaldınız acaba?Covidden dolayı düştü ilki kürtaj sonrasında kan pıhtılaşmasına bakıldı çıkmadı ama doktorum her ihtimale karşı coraspin başlattı yarın neler olucak görücez
Valla gece şiddetli kramplar yani 1-10 arası değer verilecekse 11 derim uykumdan uyanıyorum 1 saatte geçiyor.birde çok hastayım grip ve boğaz ağrısı bademcikler falan evde yatıyorumNapıyosun canım nasıl geçiyo hamişlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?