Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah'ım kalbinin güzelliğini sana en güzel şekilde karşılığını versin ağzına yüreğine sağlık Allah bin kez razı olsun İstanbul'dayım Sultanbeyli de şuan hastanedeyiz hayırlısı sabahtan beri kartal esehur Hastanesi'nde kosturmaktan bı hal olduk hala sonuca varamadik

Hahahah sen eşittir ben demektir
Benim sivilce de geldi kör olmayası ama umarım yine de sürpriz olur hemen enseyi karartmadim bu ay regl olana kadar direnisimi surdurecegim
Güzel temenniler için çok teşekkürler İnşallah doğal yollardan yüzümüz gülsün amin
Bu arada ikimiz de gününe daha 5 gün var niye böyle ümitsizliğe kapılıyoruz ki… ben de kendimi kasım ayına yazdırmaya gidecektim dedim dur bi Evita kendine gel az pozitif enerji
Ablamla konuştum bugün dediki çok belirti beklemen doğru değil ben hiç belirti olmadan direkt adet belirtisi ile hamile kaldım, yani biraz daha sabır bize.
Bugün de trendyoldan test istedim gelince yapıciiim. Bakarsın güzel haberlerimiz olur kasıma gitmeden çift çizgi görürüz amin

Covidden dolayı düştü ilki kürtaj sonrasında kan pıhtılaşmasına bakıldı çıkmadı ama doktorum her ihtimale karşı coraspin başlattı yarın neler olucak görücez
Yaa hamileyken covidmiydiniz.sizde ? Bende ilk bebegime hamileyken cok basinda covid oldum sonrasinda kalbi durdu maaleaef..

Kızlar selam bugün kadın doğuma gittik bu Arada yaşım 25 ve ilk defa gittim muayene edicek falan heyecanıyla doktor sadece ilaç yazdı prolaktinim yüksek çıktı 67 dostinex yazdı çarşamba ve Cumartesi günleri kullan dedi gebeliğe engel olur bu hormon dedi haşimato tirodide var sanırım bende değerler onu gösteriyor anti tpo 841 yarında onu gösticem bu aydan hiç ümidim yok anılacağınız ama gün doğmadan neler doğar demekten de kendimi alamıyorum… sorum şu prolaktini yüksek olup dostinex kullanan hamile kalan var mıdır tanıdğınız ve ya kendiniz doktor streste yükseltir dedi ama yapmamak elimde değil ;(

Prolaktin yuksekse adetiniz nasil geliyor bir sorunvar mi ?

Benim prolaktin yüksek 30 çıktı. Ama ilaç kullanmadım. Ve yumurtlama günü birlikte olduk eşimle hala beklemedeyim bat gününü. Ama senin baya yüksek çıkmış ilacı düzenli kullan sonraki ay hamile kalırsın inşallah canım benim. Hatta bu ay umutsuzluğa kapılma deneyin. Hiç belli olmaz

İnşallah herşey yoluna girecek sen içini ferah tut kalbini güzel tut güzel şeyler düşün tamam mi sonuçta bebeğin seninle orada

Ayy gizli saklı daha heyecanlı daha tatlı olur belki kız
Ahahahah ya millet aynı evde yaşayıp da yapabiliyor ya helal olsun ben şimdi düşününce utandım biz anne babaların yanında el ele bile tutuşmuyoruz düğünde beni nasıl öptü dans falan etti benimki ona bile şaşırıyorum. Karşıdan babamı görse elimi bırakır hala. Anasının evinde bana bacımsın da diyebilir o yüzden

Aranizda pko olup gebe kalabilen varmi klomen ile pko dediysem adet düzensizligi , kilo vs problemi olan ve kistleri olanlar..varsa yazarsaniz sevinirim 3 kez klomen denedim olmadi

Aranizda pko olup gebe kalabilen varmi klomen ile pko dediysem adet düzensizligi , kilo vs problemi olan ve kistleri olanlar..varsa yazarsaniz sevinirim 3 kez klomen denedim olmadi
Valla bn yazsam roman olur kilomun kullanmadım ztn istemiyordum kullanmayı bu arada menapoz denilmesi folekül yok. Denilmesi de tüp yaptırsan bile tutunmaz denilmesine buna dahil şuan nöral hamileyim bak ben her yere yazıyorum geçmiş mesajlarımada bak imkansız mümkünsün diye bir şey yok senin saydıklarının hepsi bnde var kist hariç o geçen sene vardı arada olup gidiyor yani umutsuz olma

Benim de adetten önce lekelenmelerim olurdu ama bu sefer sadece 3 gün lekelenme oldu bi daha kanama falan olmadı Bence şuan senin de çok normal ve benim fikrim yine lekelenmeyi 1. Gün olarak kabul et çünkü kürtajdan sonra ilk adet sapıttığı için için eski adet kanamalı günlerimizle kıyaslamayalım. Zaten sanırım ovülasyon kullanıcaksın bu ay ona göre bi dahaki ay adet hesaplamanı kendin yapabilirsin

Pik tarihim 29 eylül canım 30 Eylül'de yaptım biraz silikti çatlama oldumu bilmiyorum testim bittiği için yapamadım sana resmini atsam anlarmısın

Yaa hamileyken covidmiydiniz.sizde ? Bende ilk bebegime hamileyken cok basinda covid oldum sonrasinda kalbi durdu maaleaef..
Evet kuzum 8. haftam bitmek üzereydi 8+5 te kovid olmuştum 10+1 de kontrole gittiğimizde kalbinin durduğunu öğrendik Allah kimseye yaşatmasın çok acı… şimdide çok tetikteyim yani korkuyorum açıkçası aynı şeyler olur mu vs

Ben bir doktora gittim bu durumu yasadiktan sonra doktor koronadan olabilir dedi kan pihtilasmam falan yok cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…