Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla gece şiddetli kramplar yani 1-10 arası değer verilecekse 11 derim uykumdan uyanıyorum 1 saatte geçiyor.birde çok hastayım grip ve boğaz ağrısı bademcikler falan evde yatıyorum
Yaa hay allah nasıl grip oldun kuzum çok geçmiş olsun meyve takviyesi yap kendine ateşin var mı

Kızlar bi şey sorucam, bu bekleme dönemlerinde spor yapıyor musunuz? Yumurtlama sonrası adet öncesi. Fitness yapmak vücudu yorar mı acaba? Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim

Kizlar alarm sabah yaptığım testin suanki halı , üstünde yanlama çizgi tırnağımla sileyim derken oldu

Eklentiler

• IMG_20221005_202945.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 76
Gebe kalan arkadaşlar kac defadır kan tahlili verdiniz. İkinci kez verdim ben de. Üç gün içinde. İlk değerim 380 ikinci değerim 630

Üsteki 29 eylül alttaki 30 eylül başkada yapmadım sence 30 eylül silikmi
Tabi çatlamış güzel yumurtlaman olmuş üstelik pik 30 silik 1 ekime kadar yumurta yaşamıştır o ara değerlendirildiyse28-29- 30-1-2 ekim en önemli günlerinmiş eğer bu araşar olduysa bundan sonra eklemek gerekli böyle bir yumurtlamada eğer olmazsa beklemeden tüpler ve sperm testi gerekli bunu doktorlarım söylemişti.bence herşey güzel Feyzacım güzel haberlerini bekliyorum valla 8inde test yap en erken test zamanın ozamn tabi istersen sonra 10 12 14 bunlarda hep çıkar varsa..

Çok teşekkür ederim 29 30 eylül ve 2 ekimi değerlendirdik inşallah tutar

Filtresiz de ekliyorum neyse netleştirmek sabaha kaldı gibi

Eklentiler

• IMG20221005204759.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG20221005204755.webp
    14 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_20221005_202945.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…