- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #3.241
Burada bilmiyorım aşko ben o nedenle tr gitmişken çektirdim aradan çıktı Melek bilir
Güzel tarihli maşallah çok heyecanlı ilk testini at beni etiketle yada direk mesaj ar inceleyelim heyecanlı kısmıÇok teşekkür ederim 29 30 eylül ve 2 ekimi değerlendirdik inşallah tutar
Canım beni de ekler misin bat 7 ekim 38,35çıktı kanda hamileyim
Ateşin çıkmasın zaten kuzum bebeği tehlikeye atar dikkat et kendineAteş yok çok şükür ama meyve sarımsak kemik suyu limon baş süt devam ediyoruz bakalım
Tamamdır canım haber ederim etiket yaparım inşallah senin hamileliğınde hayırlı olsun Allah'ım hayırlı evlat Etsin inşallahGüzel tarihli maşallah çok heyecanlı ilk testini at beni etiketle yada direk mesaj ar inceleyelim heyecanlı kısmı
Cok sevindim.canim senin icin peki nöral nedir? Yoksa normal mi demek istedin belki yanlis anlamis olabilirim.. sorun pkomuydu peki?Valla bn yazsam roman olur kilomun kullanmadım ztn istemiyordum kullanmayı bu arada menapoz denilmesi folekül yok. Denilmesi de tüp yaptırsan bile tutunmaz denilmesine buna dahil şuan nöral hamileyim bak ben her yere yazıyorum geçmiş mesajlarımada bak imkansız mümkünsün diye bir şey yok senin saydıklarının hepsi bnde var kist hariç o geçen sene vardı arada olup gidiyor yani umutsuz olma
canım benimkine de bakabilir misin nasıl sence o artı koyduklarım ilişki sayısıTabi çatlamış güzel yumurtlaman olmuş üstelik pik 30 silik 1 ekime kadar yumurta yaşamıştır o ara değerlendirildiyse28-29- 30-1-2 ekim en önemli günlerinmiş eğer bu araşar olduysa bundan sonra eklemek gerekli böyle bir yumurtlamada eğer olmazsa beklemeden tüpler ve sperm testi gerekli bunu doktorlarım söylemişti.bence herşey güzel Feyzacım güzel haberlerini bekliyorum valla 8inde test yap en erken test zamanın ozamn tabi istersen sonra 10 12 14 bunlarda hep çıkar varsa..
Evet canım ilk defa test kullanıyorum bu ay. Eşime de söylemiyorum baskı hissetmesin diye ama kendim huzursuz oldum bu kez. Aklım sürekli yumurtlamaya gidiyor. İlişkideki keyfi yok ediyor sanki. Ben bu ay kullanıp elimdekileri bitirince bir daha kullanmayı düşünmüyorum açıkçası. Hiç hesap kitap yapmamak daha iyi benceBenim de adetten önce lekelenmelerim olurdu ama bu sefer sadece 3 gün lekelenme oldu bi daha kanama falan olmadı Bence şuan senin de çok normal ve benim fikrim yine lekelenmeyi 1. Gün olarak kabul et çünkü kürtajdan sonra ilk adet sapıttığı için için eski adet kanamalı günlerimizle kıyaslamayalım. Zaten sanırım ovülasyon kullanıcaksın bu ay ona göre bi dahaki ay adet hesaplamanı kendin yapabilirsin
Hıııı onunbilmiyordum çıkmasın çıkmasın korkarımAteşin çıkmasın zaten kuzum bebeği tehlikeye atar dikkat et kendine
Amin inşallah canım beraberinde sizinkileri deTamamdır canım haber ederim etiket yaparım inşallah senin hamileliğınde hayırlı olsun Allah'ım hayırlı evlat Etsin inşallah
Amin canim sagolasin, insallah senin de gelir bebişinİyi akşamlar kızlar hamile olan kızlar inşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder beklemede olanlar inşallah bı an önce bizlerde güzel haberler alırızhamiş anneler gebelik testini ne zaman yaptınız belirtileriniz nelerdi bugün regl olmam lazımdı olmadım henüz test de yapmadım daha
Normal hamile.pco vardı eşimde ileri hız bir tık düşüktü sperm sayısı bir tık azdı yani onda da bir tık bir tık vardı hepsine rağmen. Oldu oluyorsa Ovulasyon testi aldım birgebenin günlüğünden ordan jel aldım birde oradaki salatayı hergün yapıp eşimle yedim kabak çekirdeği keten tohumu avakado bunları heeep kullandım kırmızı pancar o salatayı İnstgram daki birgebenin günlüğünde bulabilirsin prolaktin hormonum iyidi bende incir kaynattım sabahları 4 tane suyunu içtim aç karnına clife kullandım oda İnstgram var oradan aldım arısütü aldım magnezyum d vitamini folik asiti inostol olanını aldım ben yurtdışındayım burada bulduğumu aldım pco olanlar için önemli baya ince eleyip sık dokudum kilo vermiştim öncesinde kafama koymuştum Türkiye gelince hsg çektirdim geldim hamileyim böyle işte hiç bir şey tek başına değildi bol su 3 litre ve yürüyüş şart onu yaptım böyle bence olur canını sıkma bir yerden başla üzülmeyeceksin 26 ay o yumurtayı bekledim yaşım 37 38 e az kaldı hiç bir ay üzülmedim hemen bir sonrakine başladım ztn artık adette görmüyordum öylece devam etti anlayacağınCok sevindim.canim senin icin peki nöral nedir? Yoksa normal mi demek istedin belki yanlis anlamis olabilirim.. sorun pkomuydu peki?
Canim moralini bozmak istemiyorum ama sen hic yokmus gibi davranip bir kac gun sonra testi tekrarla çunkü ilk beş dakikada cikmayan çizgi dogru sonuç vermiyor ne yazik ki çok yasadim daha önce ama kuruma cizgisine de benzemio baya kirmizi dedigim gibi bi kac gune tekrar et bence testiKizlar alarm sabah yaptığım testin suanki halı , üstünde yanlama çizgi tırnağımla sileyim derken oldu
Lh da dalgalanma olabiliyor canim benim dunden onceki gun koyu dun daha acikti bugun pik olmus birdenEvet canım ilk defa test kullanıyorum bu ay. Eşime de söylemiyorum baskı hissetmesin diye ama kendim huzursuz oldum bu kez. Aklım sürekli yumurtlamaya gidiyor. İlişkideki keyfi yok ediyor sanki. Ben bu ay kullanıp elimdekileri bitirince bir daha kullanmayı düşünmüyorum açıkçası. Hiç hesap kitap yapmamak daha iyi benceBi de dün yaptığım test bugünkünden daha koyuydu neden öyle oldu acaba. Düzenli olarak koyulaşması gerekmiyor mu
Güzel ama çatlama ve arkasındaki gün hemen ilişki olmalı mutlaka ama çok iyi olduğunu düşünüyorum yinede 27 yumurtlama olmuş sanırım çekim yakın değil anlaşılmıyor ama öyle gibi gördüm ona göre yorumladımcanım benimkine de bakabilir misin nasıl sence o artı koyduklarım ilişki sayısı
Amin inşallah canım benimAmin canim sagolasin, insallah senin de gelir bebişinadet belirtilerinden hicbir farki yok canim sivilceye kadar ayni hem de sadece daha erken basliyor, birde kasiklarda kramp hissetmistim ben hatta gece bile uyandirdigi oldu, baş agrisi ve yorgunluk en sonda yerlesme kanamasi oldu koyu kahve sonrada testte cikti hemen zaten
Çatlama ve bir gün fire verip diğer gün denedik umarım tutmuşturGüzel ama çatlama ve arkasındaki gün hemen ilişki olmalı mutlaka ama çok iyi olduğunu düşünüyorum yinede 27 yumurtlama olmuş sanırım çekim yakın değil anlaşılmıyor ama öyle gibi gördüm ona göre yorumladım
Bence olmuştur listen güzel +lar çoktuÇatlama ve bir gün fire verip diğer gün denedik umarım tutmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?