Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Burada bilmiyorım aşko ben o nedenle tr gitmişken çektirdim aradan çıktı Melek bilir My_Moonlight06 bilir
Almanya’da yaşayan kızlar bu hsg olayını çok duydum burda da yapıyorlar mı yoksa Türkiye ye mi gitmek gerek Ginnys @melek076 ve diğer güzel kızlar
vallah canim almanyada dogdum buyudum ama uzun zamandir orda yasamiyorum yapan var mi bilmiyorum normalde yapilmasi lazim

LadyNurr X xnobodyx kizlar siz aklima geldiniz almanyada hsg var mi yapiliyor mu ?

canım benimkine de bakabilir misin nasıl sence o artı koyduklarım ilişki sayısı
Listen iyi kafamı yorma yumurta günü olmuş çatlama olmuş sonraki boş bir sonra yine var bu kadar olupta. Tutmazsa ya tüp ya sperm dersin çünkü güzel taramışsın tarihleri başarılı

Direne direne kazanacağız
Hahahah sen eşittir ben demektir
Benim sivilce de geldi kör olmayası ama umarım yine de sürpriz olur hemen enseyi karartmadim bu ay regl olana kadar direnisimi surdurecegi

Ben hiç bir şey hatırlamıyorum
pozitifbiri ahahha benimde sivilcem portledi dün hemde ben bu aydan kestim ümidi kesin geliyor , o değil önceki hamilelikte de hatırlamıyorum nasıl ağrım olmusmuydu nolmustu

Canım hamilelikte bağışıklık ilk aylarda düşüyor ben ilk ay bir hasta olmuştum felaketti.tavuk duyma bol limonlu çorba tavsiyem
Valla gece şiddetli kramplar yani 1-10 arası değer verilecekse 11 derim uykumdan uyanıyorum 1 saatte geçiyor.birde çok hastayım grip ve boğaz ağrısı bademcikler falan evde yatıyorum

Gebeliğin çok başinda bir deneyimimi paylaşmak isterim:
Bende pko var, 6 yıldır korunmama rağmen çocuk sahibi olamadım eşim tüp bebeğe yabaşmıyordu derken eylül ayında sagı frekansı olayı o denemeye karar verdim. Olumsuz düşüncelerden arınıp sürekli olarak 1888711 ve 1899911 sayılarını tekrarladım. Sat 29 ağustostu. 29 Eylül'de kan verdi negatif. Sonra 3 ekim günü idrarda silik çizgi görünce kan verdim 54.10 çıktı beta hCG. Bugün, 5 elimde şiddetli kasık ağrısı ve kahverengi lekelenme başladi, doktora gittim ve bana kimyasal veya dış gebelik olabileceğini çünkü sat 29 ağustosken beta hCG nin 54 olmasının çok düşük bir değer olduğunu söyledi. Vajinal muayene yapıp sızıntı şeklinde kanama gördü kan ve trans vajinal ultrason istedi.
Moralim çok bozulduğu için ultrasona girmedim ve sonıçta ne göreyim 140 a yükselmiş beta hCG. 2.5 katına çıkmış 2 günde.
Demem o ki umudunuzu asla kaybetmeyin. Deme yenileceğini bir yol muhakkak kalmıştır. Umarım birilerinize umut olur bu deneyimim

Evet kuzum biliyorum bende oyizden çok umutlanmiyorum

Listen iyi kafamı yorma yumurta günü olmuş çatlama olmuş sonraki boş bir sonra yine var bu kadar olupta. Tutmazsa ya tüp ya sperm dersin çünkü güzel taramışsın tarihleri başarılı
Teşekkür ederim canım inşallah tutmuştur gerçekten umutluyum bu sefer

Direne direne kazanacağız

Ben hiç bir şey hatırlamıyorum

Canım hamilelikte bağışıklık ilk aylarda düşüyor ben ilk ay bir hasta olmuştum felaketti.tavuk duyma bol limonlu çorba tavsiyem
Valla 3 düdüklü kemik suyu kaynattık yarın bir düsüklü tavuk suyu hazırlayacağım çorbaları onlarla yaparım artık doktorlarda öyle dedi bol limon sarımsak valla bademcik indi yani iyim gribim var sadece

kahvelihatunn acaba ne zaman hamile kaldınız kürtajdan sonra sordum ama görmediniz sanırım benim. 3 ay doldu geçen ay korunmayı bıraktım olandı da?
Ya görmedim canım kusura bakma. 28 nisanda kürtaj oldum haziranda ilk sökülmem oldu temmuzda 2 kez regl oldum 31 ağustosta tekrar regl oldum üstüne hamile kaldım canım

vallah canim almanyada dogdum buyudum ama uzun zamandir orda yasamiyorum yapan var mi bilmiyorum normalde yapilmasi lazim

LadyNurr X xnobodyx kizlar siz aklima geldiniz almanyada hsg var mi yapiliyor mu ?
Ben berlinde bir yerde yapıldığını duydum ama emin değilim ben türkiye de çektirdim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…