- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #3.261
Yumurtan çatlamış güzel değerlendirmişsin canim.canım benimkine de bakabilir misin nasıl sence o artı koyduklarım ilişki sayısı
Burada bilmiyorım aşko ben o nedenle tr gitmişken çektirdim aradan çıktı Melek bilirMy_Moonlight06 bilir
vallah canim almanyada dogdum buyudum ama uzun zamandir orda yasamiyorum yapan var mi bilmiyorum normalde yapilmasi lazim
Listen iyi kafamı yorma yumurta günü olmuş çatlama olmuş sonraki boş bir sonra yine var bu kadar olupta. Tutmazsa ya tüp ya sperm dersin çünkü güzel taramışsın tarihleri başarılıcanım benimkine de bakabilir misin nasıl sence o artı koyduklarım ilişki sayısı
Hahahah sen eşittir ben demektir
Benim sivilce de geldi kör olmayası ama umarım yine de sürpriz olur hemen enseyi karartmadim bu ayregl olana kadar direnisimi surdurecegi
pozitifbiri ahahha benimde sivilcem portledi dün hemde ben bu aydan kestim ümidi kesin geliyor , o değil önceki hamilelikte de hatırlamıyorum nasıl ağrım olmusmuydu nolmustu
Valla gece şiddetli kramplar yani 1-10 arası değer verilecekse 11 derim uykumdan uyanıyorum 1 saatte geçiyor.birde çok hastayım grip ve boğaz ağrısı bademcikler falan evde yatıyorum
Suya tut bi damlacık yerini ikinci çizgi kaybolmazsa hamilesin kaybolursa kuruma çizgisi olabilir canımKizlar alarm sabah yaptığım testin suanki halı , üstünde yanlama çizgi tırnağımla sileyim derken oldu
Evet kuzum biliyorum bende oyizden çok umutlanmiyorumCanim moralini bozmak istemiyorum ama sen hic yokmus gibi davranip bir kac gun sonra testi tekrarla çunkü ilk beş dakikada cikmayan çizgi dogru sonuç vermiyor ne yazik ki çok yasadim daha önce ama kuruma cizgisine de benzemio baya kirmizi dedigim gibi bi kac gune tekrar et bence testi
Tuttum resimdeki su değmiş halıSuya tut bi damlacık yerini ikinci çizgi kaybolmazsa hamilesin kaybolursa kuruma çizgisi olabilir canım
EvetYumurtan çatlamış güzel değerlendirmişsin canim.
++ Olanları merak ettim, 2 ilişki mi
Teşekkür ederim canım inşallah tutmuştur gerçekten umutluyum bu seferListen iyi kafamı yorma yumurta günü olmuş çatlama olmuş sonraki boş bir sonra yine var bu kadar olupta. Tutmazsa ya tüp ya sperm dersin çünkü güzel taramışsın tarihleri başarılı
Valla 3 düdüklü kemik suyu kaynattık yarın bir düsüklü tavuk suyu hazırlayacağım çorbaları onlarla yaparım artık doktorlarda öyle dedi bol limon sarımsak valla bademcik indi yani iyim gribim var sadeceDirene direne kazanacağız
Ben hiç bir şey hatırlamıyorum
Canım hamilelikte bağışıklık ilk aylarda düşüyor ben ilk ay bir hasta olmuştum felaketti.tavuk duyma bol limonlu çorba tavsiyem
Ya görmedim canım kusura bakma. 28 nisanda kürtaj oldum haziranda ilk sökülmem oldu temmuzda 2 kez regl oldum 31 ağustosta tekrar regl oldum üstüne hamile kaldım canımkahvelihatunn acaba ne zaman hamile kaldınız kürtajdan sonra sordum ama görmediniz sanırım benim. 3 ay doldu geçen ay korunmayı bıraktım olandı da?
Evet kuzum ilk 3 ay ateş çıkmasını istemiyo burdaki dr lar düşmeyen ateş düşüğe sevep oluyomuş sürekli kontrol et çıkar gibi olursa hemen ılık duş alHıııı onunbilmiyordum çıkmasın çıkmasın korkarım
Ooo bunu öğrenmek iyi oldu mutlaka yaparım düşürürüm teşekkür ederimEvet kuzum ilk 3 ay ateş çıkmasını istemiyo burdaki dr lar düşmeyen ateş düşüğe sevep oluyomuş sürekli kontrol et çıkar gibi olursa hemen ılık duş al
Rica ederim kuzumOoo bunu öğrenmek iyi oldu mutlaka yaparım düşürürüm teşekkür ederim
Ne yaptın canim ?Direne direne kazanacağız
Ben hiç bir şey hatırlamıyorum
Canım hamilelikte bağışıklık ilk aylarda düşüyor ben ilk ay bir hasta olmuştum felaketti.tavuk duyma bol limonlu çorba tavsiyem
Ay hadi bakalım benim nasıl çıkacak önümüzdeki günlerde. Çok heyecan yaptımLh da dalgalanma olabiliyor canim benim dunden onceki gun koyu dun daha acikti bugun pik olmus birden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?