Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende yurt disindayim hsg cektircem istanbulda almanyada histereskopi yapalimm dediler ben kabul etmedim cildirmislar sirf rahim icine bakmak icin hemde.. bir gebenin gunlugunu biliyorum sevmedim kadini terslemisti bikere uzun hikaye ama.. zayiflamaya cslisiyorim bende metformin verdi doktorum bakalim.zaten zayiflayncada olmazsa direk tüp bebege gitcez..

Ayrca cok tsk ederim tavsiyen icin , yasim kücük ama adet göremiyorum gebeligi gectim kilo yapti adet görememek siskinlik yaptiriyor cok kötüyüm 3yildir..

Zayıflamak çok etkili ztn tüm doktorlar en azından 5 kilo diyor sonra histeroskopi başka bir işlem rahimde perde vs olunca yaptıklarını gördüm nedeni neymiş acaba anlamadım sizinki.fakat herşey bir tarafa sayfayı takip et yazışmalarınızdan anlarsın ztn burada hepimizin bir sıkıntısı oluyor illaki böyle böyle öğreniyoruz hepimiz nedir ne değildir diye

Ayrca cok tsk ederim tavsiyen icin , yasim kücük ama adet göremiyorum gebeligi gectim kilo yapti adet görememek siskinlik yaptiriyor cok kötüyüm 3yildir..
Evet bendede yaptı hatta iştah ta yapar pco yaşının küçük olması çok güzel bir etken çıktı aradan beslenme düzenlemesiyle başla en ideal giriş adım adım ilerle bir anda olmasını bekleme ama olursada gerçekten sevinmeyi hal ediyoruz çünkü daha bir farklı çaba emek yol bar birgebenin günlüğüyle anlaşamasam bile testini sipariş ver onun ki ödüllü olduğu kadar ödüllü hassasiyet adına ultrason İle eşit gidiyor benim doktorlar hayran kaldı ideal büyüklüğü saptamak için muhteşem gereksiz yumurtlama göstermiyor tabi bazen tam yumurtlama olmadan biz yumurtlama zannediyoruz bunun için iyi bir test şart onunkilerde çok iyi yinede tercih senin ve mutlaka bir pco lü test kullanmalı stres olmamak adına sadece kendin takip et eşine söyleme onlar etkileniyor sonra bu bize yansıyor vs.yani test yaptığını bilebilir sıkıntı yok ama gününü bugün o gün deme birde düzenli ilişki periyodu yap regliye takılma o düzene girer girmesede boşver bu arada ben clife kullandım o u da tavsiye ederim

Merhaba adet tarihi geçtikten kaç gün sonra verdiniz
Merhaba kuzum ben kendimi soyliyim adetten 3 gün önce kan verdim çünkü silik çizgi cıktı testim kan değerim 68 cıktı adet gunu tekrar kan verdim bu seferde 157 cıktı resim ekledim silik olan adetten 3 gün önce net olanda adet gününden 3 gün sonra yaptığım test

Eklentiler

• 20220830_195026.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 50
  • 20220824_091658.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 50
Anladim cok tsk ederim artik kilo vermeliyim gidisat Iyi degil insulinndirencim var ilac aliyorum bakalm faydasi olcakmi inositol ve omega3 kullaniyorum dediginde haklisin ovulasyon yaparken esim basima dikiliyo yada sürekli soruyo meraktan :) ins bigun olur nediyim..

Yaaaaaa hatırlamam miii çok sevindim kuzum çok çok çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah herşey gönlünce olsun güzelim benim

Benim 2. Olacak insallah olursa
Kızım 7 yaşında.
Oyy Allah bağışlasın kız çocukları çok başka, yeğenlerim var benim de bir iki tanesi büyüdü bile şimdi arkadaş gibiyiz, anneleriyle bizle yapıyorlar her şeyi insan görünce çok özeniyor gerçekten.
Allah uzun sağlıklı ömürler versin, hemencecik de bir kardeşi olsun inşallah

Aynen öyle tabiki .. mutlaka zayiflicam 79dan 65 zor düstüm gecen seneden bu yana ama kilodan cok ödem var karnimda gören 8 aylik hamile saniyor sorup duruyolar.. cok sinir bozucu .. evet histereskopi farkli ama burda doktorlar dedi rahim filmi cekemeyiz kapali ameliyat ile 3 delik acip bakicaz bende korktum istanbulda sonomed var agrisiz cekiyolarmis hsg.. sen nerde cekildin acaba hsg aciyomu?

Ne yaptın canim ?
Napim canım misafirim vardı anca girebildim sayfaya. Bir ara bı bakıp çıktım. Haberler sizde , bende bişey yok aynı beyaaa sabah ateşimi yine ölçer paylaşırım sizinle 36.2 çıkarsa arkadaşın eli kulağındadır hala kasık ağrım devam ediyor, adetim gelmeye çalışıyor canım deli gibi tatlı şeyler istiyor halim hal değil

Yaaa yerim ben onuu minik susam tanesiiii inşallah harika geçer ilk buluşmanız canim. Hsg işini çok iyi yapmışsın ben de tüp bebek düşünmüyorum şuan için ama hsg ye olumlu bakıyorum ve şans vereceğim gebelik olmazsa.
Ayy deme ya valla işte mucize bak Allah isteyince neler neler oluyor.
Dogurgan beslenme sayılır mı bilmiyorum ama biz eşimle zaten senelerdir temiz beslenmeye çalışıyoruz 80/20 kuralına göre. Yani yüzde seksen glutensiz rafine şekersiz besleniyoruz. Paketli gıda ve işlenmiş ürün yemiyoruz. Sebze tüketiyoruz bol bol. Ayrıca ben buğday çimi suyu da içiyorum dört aydır o da yumurta gelişimini destekleyen bir süper gıdaymış. Takviye de alıyoruz hem eşim hem ben.
Yani beslenmemiz baya temiz sayılır, şekerli unlu bir şey ayda bir kere ya da iki kere 80/20 kuralının yüzde yirmisi olacak şekilde nadir tüketiyoruz o da dışarı çıkınca falan ancak evde pişmiyor asla öyle şeyler.
Bakalım Rabbim neler gösterecek yılın bitmesine Kasım ve Aralık kaldı ama Kasım ayında başı ve sonu olmak üzere iki kere bat olacak yani iki şansım var, bu ay olmadıysa bile sonraki aydan umutluyum baya ben avokado yemiyorduk epeydir Kasım da onu da ekleyeceğim beslenmemize.

Hsg ağrılıda olur ağrısızda o nedenle anestezi al bana bizim gelin alma dedi tüpler kapalıysa hafif ağrı oluyor dedi lakin ben bütün gün ağrı kesiciler ile zor dayandım ağrısına çünkü benim doktor özel birde özel bir merkezde yapıldı amaaa herşey hazır demelerine rağmen Demir ürünleri kullandılar oysaki şimdilerde tek kullanımlık incecik ürünler var onla yapıyorlarmış şansıma kalmamış geri zekalı merkez bildirmemiş doktora mecbur normal aletli yaptılar ki alette muğlaka uyutuyorlarmış ben canlı canlı delirdim saatlerce adet sancısı ne ki öldüm resmen tansiyonum düştü bayılıyordum eve zor geldim ertesi güne kadar ağrım oldu ve kimsede kanama olmaz yada bir damla olur normalde derken bende adetimden çok kanamam oldu o nedenle ben bu soru için yanlış kişiyim spesifik bir durum anestezi işte onda bir şey yok hafif sedesyon veriyorlar mis gibi ama benden şu bilgiyi almışken sorarsın tek kullanımlık ince plastik gibi bir şey var onunla yapacaksınız değil mi diye sor mıtalaka bana kullanılan alet birinci alet normalde kullanılan alet ise 2. Foto bunu öğren iyice tamam mı bu arada kilon çok iyimiş benim düştüğüm kilo 92 sıkıntı etme herşeyi kendine relax ol

Eklentiler

• 9F38A9A3-4771-4CAC-B487-8C1F466A6DC5.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 45
  • 75DA57D8-B8BD-4DCB-B5C9-22A8A5A8DFCD.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…