- 30 Kasım 2017
- 10.074
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.316
- 248
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #3.281
Bende yurt disindayim hsg cektircem istanbulda almanyada histereskopi yapalimm dediler ben kabul etmedim cildirmislar sirf rahim icine bakmak icin hemde.. bir gebenin gunlugunu biliyorum sevmedim kadini terslemisti bikere uzun hikaye ama.. zayiflamaya cslisiyorim bende metformin verdi doktorum bakalim.zaten zayiflayncada olmazsa direk tüp bebege gitcez..Normal hamile.pco vardı eşimde ileri hız bir tık düşüktü sperm sayısı bir tık azdı yani onda da bir tık bir tık vardı hepsine rağmen. Oldu oluyorsa Ovulasyon testi aldım birgebenin günlüğünden ordan jel aldım birde oradaki salatayı hergün yapıp eşimle yedim kabak çekirdeği keten tohumu avakado bunları heeep kullandım kırmızı pancar o salatayı İnstgram daki birgebenin günlüğünde bulabilirsin prolaktin hormonum iyidi bende incir kaynattım sabahları 4 tane suyunu içtim aç karnına clife kullandım oda İnstgram var oradan aldım arısütü aldım magnezyum d vitamini folik asiti inostol olanını aldım ben yurtdışındayım burada bulduğumu aldım pco olanlar için önemli baya ince eleyip sık dokudum kilo vermiştim öncesinde kafama koymuştum Türkiye gelince hsg çektirdim geldim hamileyim böyle işte hiç bir şey tek başına değildi bol su 3 litre ve yürüyüş şart onu yaptım böyle bence olur canını sıkma bir yerden başla üzülmeyeceksin 26 ay o yumurtayı bekledim yaşım 37 38 e az kaldı hiç bir ay üzülmedim hemen bir sonrakine başladım ztn artık adette görmüyordum öylece devam etti anlayacağın
Ayrca cok tsk ederim tavsiyen icin , yasim kücük ama adet göremiyorum gebeligi gectim kilo yapti adet görememek siskinlik yaptiriyor cok kötüyüm 3yildir..Normal hamile.pco vardı eşimde ileri hız bir tık düşüktü sperm sayısı bir tık azdı yani onda da bir tık bir tık vardı hepsine rağmen. Oldu oluyorsa Ovulasyon testi aldım birgebenin günlüğünden ordan jel aldım birde oradaki salatayı hergün yapıp eşimle yedim kabak çekirdeği keten tohumu avakado bunları heeep kullandım kırmızı pancar o salatayı İnstgram daki birgebenin günlüğünde bulabilirsin prolaktin hormonum iyidi bende incir kaynattım sabahları 4 tane suyunu içtim aç karnına clife kullandım oda İnstgram var oradan aldım arısütü aldım magnezyum d vitamini folik asiti inostol olanını aldım ben yurtdışındayım burada bulduğumu aldım pco olanlar için önemli baya ince eleyip sık dokudum kilo vermiştim öncesinde kafama koymuştum Türkiye gelince hsg çektirdim geldim hamileyim böyle işte hiç bir şey tek başına değildi bol su 3 litre ve yürüyüş şart onu yaptım böyle bence olur canını sıkma bir yerden başla üzülmeyeceksin 26 ay o yumurtayı bekledim yaşım 37 38 e az kaldı hiç bir ay üzülmedim hemen bir sonrakine başladım ztn artık adette görmüyordum öylece devam etti anlayacağın
Zayıflamak çok etkili ztn tüm doktorlar en azından 5 kilo diyor sonra histeroskopi başka bir işlem rahimde perde vs olunca yaptıklarını gördüm nedeni neymiş acaba anlamadım sizinki.fakat herşey bir tarafa sayfayı takip et yazışmalarınızdan anlarsın ztn burada hepimizin bir sıkıntısı oluyor illaki böyle böyle öğreniyoruz hepimiz nedir ne değildir diyeBende yurt disindayim hsg cektircem istanbulda almanyada histereskopi yapalimm dediler ben kabul etmedim cildirmislar sirf rahim icine bakmak icin hemde.. bir gebenin gunlugunu biliyorum sevmedim kadini terslemisti bikere uzun hikaye ama.. zayiflamaya cslisiyorim bende metformin verdi doktorum bakalim.zaten zayiflayncada olmazsa direk tüp bebege gitcez..
E hadi inşallah hayırlsıı ile daha net çizgileri görün. Gönlünüzce olsun.Tuttum resimdeki su değmiş halı
İnşallah darısı bana :)Ya görmedim canım kusura bakma. 28 nisanda kürtaj oldum haziranda ilk sökülmem oldu temmuzda 2 kez regl oldum 31 ağustosta tekrar regl oldum üstüne hamile kaldım canım
Evet bendede yaptı hatta iştah ta yapar pco yaşının küçük olması çok güzel bir etken çıktı aradan beslenme düzenlemesiyle başla en ideal giriş adım adım ilerle bir anda olmasını bekleme ama olursada gerçekten sevinmeyi hal ediyoruz çünkü daha bir farklı çaba emek yol bar birgebenin günlüğüyle anlaşamasam bile testini sipariş ver onun ki ödüllü olduğu kadar ödüllü hassasiyet adına ultrason İle eşit gidiyor benim doktorlar hayran kaldı ideal büyüklüğü saptamak için muhteşem gereksiz yumurtlama göstermiyor tabi bazen tam yumurtlama olmadan biz yumurtlama zannediyoruz bunun için iyi bir test şart onunkilerde çok iyi yinede tercih senin ve mutlaka bir pco lü test kullanmalı stres olmamak adına sadece kendin takip et eşine söyleme onlar etkileniyor sonra bu bize yansıyor vs.yani test yaptığını bilebilir sıkıntı yok ama gününü bugün o gün deme birde düzenli ilişki periyodu yap regliye takılma o düzene girer girmesede boşver bu arada ben clife kullandım o u da tavsiye ederimAyrca cok tsk ederim tavsiyen icin , yasim kücük ama adet göremiyorum gebeligi gectim kilo yapti adet görememek siskinlik yaptiriyor cok kötüyüm 3yildir..
Merhaba adet tarihi geçtikten kaç gün sonra verdinizGebe kalan arkadaşlar kac defadır kan tahlili verdiniz. İkinci kez verdim ben de. Üç gün içinde. İlk değerim 380 ikinci değerim 630
Kuzum kaç dakika içinde belirdi bu çizgiFiltresiz de ekliyorum neyse netleştirmek sabaha kaldı gibi
Testi cuma günü yapmistim canim adetime 4 gün vardi yerlesme kanamasinin 2. GünüydüAmin inşallah canım benimbende bel ağrısı kramp var ve migdem bulanıyor ara ara gece ateş basıyor 2 gündürde testi ne zaman yaptın peki
Merhaba kuzum ben kendimi soyliyim adetten 3 gün önce kan verdim çünkü silik çizgi cıktı testim kan değerim 68 cıktı adet gunu tekrar kan verdim bu seferde 157 cıktı resim ekledim silik olan adetten 3 gün önce net olanda adet gününden 3 gün sonra yaptığım testMerhaba adet tarihi geçtikten kaç gün sonra verdiniz
Beybi ben hamileyim beni hatırladın mıııı asunny di adım sana yazmayı unuttum yarın ilk doktorumuz henüz hiç bir şey biliyoruz testlerimiz düzenli kızardı sadece bu bilgimiz var bakalım inşallah herşey yolundadırKuzum kaç dakika içinde belirdi bu çizgi
Anladim cok tsk ederim artik kilo vermeliyim gidisat Iyi degil insulinndirencim var ilac aliyorum bakalm faydasi olcakmi inositol ve omega3 kullaniyorum dediginde haklisin ovulasyon yaparken esim basima dikiliyo yada sürekli soruyo meraktan :) ins bigun olur nediyim..Evet bendede yaptı hatta iştah ta yapar pco yaşının küçük olması çok güzel bir etken çıktı aradan beslenme düzenlemesiyle başla en ideal giriş adım adım ilerle bir anda olmasını bekleme ama olursada gerçekten sevinmeyi hal ediyoruz çünkü daha bir farklı çaba emek yol bar birgebenin günlüğüyle anlaşamasam bile testini sipariş ver onun ki ödüllü olduğu kadar ödüllü hassasiyet adına ultrason İle eşit gidiyor benim doktorlar hayran kaldı ideal büyüklüğü saptamak için muhteşem gereksiz yumurtlama göstermiyor tabi bazen tam yumurtlama olmadan biz yumurtlama zannediyoruz bunun için iyi bir test şart onunkilerde çok iyi yinede tercih senin ve mutlaka bir pco lü test kullanmalı stres olmamak adına sadece kendin takip et eşine söyleme onlar etkileniyor sonra bu bize yansıyor vs.yani test yaptığını bilebilir sıkıntı yok ama gününü bugün o gün deme birde düzenli ilişki periyodu yap regliye takılma o düzene girer girmesede boşver bu arada ben clife kullandım o u da tavsiye ederim
Yaaaaaa hatırlamam miiiBeybi ben hamileyim beni hatırladın mıııı asunny di adım sana yazmayı unuttum yarın ilk doktorumuz henüz hiç bir şey biliyoruz testlerimiz düzenli kızardı sadece bu bilgimiz var bakalım inşallah herşey yolundadır
Oyy Allah bağışlasınBenim 2. Olacak insallah olursa
Kızım 7 yaşında.
Burdan bir arkadas incirin faydasi oldugunu soyledi dun ve bugun 1 er incir yedikten sonra yumurtlamayi net gordum deneyebilirsinAy hadi bakalım benim nasıl çıkacak önümüzdeki günlerde. Çok heyecan yaptım
Aynen öyle tabikiZayıflamak çok etkili ztn tüm doktorlar en azından 5 kilo diyor sonra histeroskopi başka bir işlem rahimde perde vs olunca yaptıklarını gördüm nedeni neymiş acaba anlamadım sizinki.fakat herşey bir tarafa sayfayı takip et yazışmalarınızdan anlarsın ztn burada hepimizin bir sıkıntısı oluyor illaki böyle böyle öğreniyoruz hepimiz nedir ne değildir diye
Tmm canm teşekkür ederim yarın yapayım olmadı bende regl olmazsam eğerTesti cuma günü yapmistim canim adetime 4 gün vardi yerlesme kanamasinin 2. Günüydü
Napim canım misafirim vardı anca girebildim sayfaya. Bir ara bı bakıp çıktım. Haberler sizde , bende bişey yok aynı beyaaaNe yaptın canim ?
Yaaa yerim ben onuu minik susam tanesiiiiAmin inşallah canım valla çok isterim güzel hikayenle karşılaşmayı.ben tüp benek zamanı yapılan hsg işini kendi kararımla hemen erkene çektim hem emin olmak istedim hemde icap ederse yeniden yaptırırım fakat içimde tüple ilgili bir şüphe kalmasın dedim birde almanyada herşey heran yaptıramıyorsun bir muayene için bile bekliyorsun düşün o nedenle Türkiye adım attım ztn regli olmuyorum hemen ilaçla regli oldum arkasına hsg ve sonrasına resmen ne kadar bitki sebze varsaaa yüklendimherşeyi bir sefere sığdırdım ama mesela önceden doğurgan beslenme olarak beslenme yapmaya başladım o rahimim kalınlığını düzenledi biliyormusun bnm rahim 4mm di normalden ince tüp olsada tutunmaz deniliyordu o denli yanlış bir kürtaj yapılışta kazıya kazıya içerde doku bırakılmamış gibi ama bu doğurgan beslenme tekniği gerçekten onu düzeltti sonrasında oldu hala şaşkınım yarın ilk muayenemiz var teyzesi çok heyecanlıyım ilk buluşmamız
Hsg ağrılıda olur ağrısızda o nedenle anestezi al bana bizim gelin alma dedi tüpler kapalıysa hafif ağrı oluyor dedi lakin ben bütün gün ağrı kesiciler ile zor dayandım ağrısına çünkü benim doktor özel birde özel bir merkezde yapıldı amaaa herşey hazır demelerine rağmen Demir ürünleri kullandılar oysaki şimdilerde tek kullanımlık incecik ürünler var onla yapıyorlarmış şansıma kalmamış geri zekalı merkez bildirmemiş doktora mecbur normal aletli yaptılar ki alette muğlaka uyutuyorlarmış ben canlı canlı delirdim saatlerce adet sancısı ne ki öldüm resmen tansiyonum düştü bayılıyordum eve zor geldim ertesi güne kadar ağrım oldu ve kimsede kanama olmaz yada bir damla olur normalde derken bende adetimden çok kanamam oldu o nedenle ben bu soru için yanlış kişiyim spesifik bir durum anestezi işte onda bir şey yok hafif sedesyon veriyorlar mis gibi ama benden şu bilgiyi almışken sorarsın tek kullanımlık ince plastik gibi bir şey var onunla yapacaksınız değil mi diye sor mıtalaka bana kullanılan alet birinci alet normalde kullanılan alet ise 2. Foto bunu öğren iyice tamam mı bu arada kilon çok iyimiş benim düştüğüm kilo 92Aynen öyle tabiki.. mutlaka zayiflicam 79dan 65 zor düstüm gecen seneden bu yana ama kilodan cok ödem var karnimda gören 8 aylik hamile saniyor sorup duruyolar.. cok sinir bozucu .. evet histereskopi farkli ama burda doktorlar dedi rahim filmi cekemeyiz kapali ameliyat ile 3 delik acip bakicaz bende korktum istanbulda sonomed var agrisiz cekiyolarmis hsg.. sen nerde cekildin acaba hsg aciyomu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?