Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tabii ki canım daha var bata hiç umutsuzluğa gerek yok ayy hadi inşallah yeni gelen testler taze umut olsun güzel pozitifler görelim.
Benim evde test var ama yapmıyorum yumurtlama dönemi üzerinden daha sekiz gün geçti yarın dokuz olacak, şimdi yapsam varsa bile çıkmaz zaten önümüzdeki hafta bat günü ya da bir gün önce regl gelmemiş olursa yaparım

Ya delimisin tabiki olur bu arada inostol omega bunlar güzel şeyler hep devam bakalım olacak o yumurta gelecek doğurgan beslenme yap birgebenin günlüğü sayfasına gir sevmesen bile salata tarifini al önemli o salata arısütü kullan clife mutlaka kullan tamam mı olacak canını sıkma hiç yol uzun bak bi yaşlanıyoruz sen üstelik gençmişsin ne güzel çok şanslısın olacak olacak

Ay yeni evli olduğumuz zaman benim eşim de öyleydi, anne babaların yanında neredeyse ben bunu tanımıyorum demedigi kalıyordu genel mizaç olarak da böyle biraz nasıl desem otoriter ve insanlara mesafeli duran biri toplum içinde zaten. Sonradan sonradan biraz aştı ama benim sayemde ben de hiç sallamam valla yanımda kim varmış, aşkım depreşti mi oy kuzucum, oy minnosum diye severim öyle öyle baktım o da rahatladı insanların yanında şimdi
Haha demesin demesin işin ucunda beybi var yaaa

Kırmızı pancar avakado kırmızı pancarın suyu keten tohumu arısütü keçiboynuzu ıspanak ceviz salatana ekle bunları bunksr şahane olacak bu bebeler gelecek valla

Ne güzel bi kalbin var keske herkes böyle motive etse.. genc olmama ragmen aile icinde cok yiprandim işitmedigim laf.görmedigm.muamele kalmadi bu 3 yil icinde.. icim aslinda cok dolu ama buraya tekrar yazip yarayi kaşimak kanatmak istemiyorum..ama motiven benim icin cok değerli bugun evlilik yil dönümdü o mutlu haberi esime vermek icin cok bekledim.bugunde nasip degilmis insallah olur takdiri ilahi nasip ..

Kırmızı pancar avakado kırmızı pancarın suyu keten tohumu arısütü keçiboynuzu ıspanak ceviz salatana ekle bunları bunksr şahane olacak bu bebeler gelecek valla
Ay inşallah canım
Ceviz her sabah yiyorum, keçiboynuzu özü de yiyorum eşime de yediriyorum. Normal beslenmemiz içinde varlar. Diğerlerini de alayım zaten hepsi sevdiğimiz şeyler

Cok zor olmus senin icin yaa cok ürkütücü duruyolar aletler normal muayenede bile her defasinda kasiliyor heycan yapiyorum ins normal gecer gecmis olsun bu arada kilo normal dursada boy cook kisa onun icin ideal kilo 55 , 10 kilo versem yetecek ama o azim.yoki üstmde depresiyondan kalma ölü topragi var bi toparlayamadm kendimi..

Her günün yeri yurdu ayrı meleğim sen üzülme yeterki unut yaşadıklarını bende çok şey yaşadım gurbet ellerde ama unut birde moral çok önemli kendini olumluya Çek ben kendime söz vermiştim üzülmeyeceğim kendimi yıpratmayacağım diye sende böyle telkin ver kendine ve sonraaa odaklan Bu işi öyle ciddiye al ki profesyonelce bir iş yapar gibi imlek imlek arada kaybolan aylara sakın üzülme onlar o mükemmel ana giden aylar hangi ay olacağını bilmiyorsun sadece olmayan bir çok ay olabilir benim 26 mesela ve pcos nedeniyle bir ayda 4 hayal kırıklığı bile yaşıyorum ama sallamaaaa boşveeeeer hcg testi yapmak Ovulasyon testi yapmayı stres gibi değil oyun kendini tanıma olarak gör deney yapar gibi düşün kendini sakın üzülme negatif olan aylara deneydi tutmadı ama pat diye bir gün tutuyor bn yaşıma söylenen menapoz ve folekülümün olmaması laflarına kansaydım ooohoooo çoktan üzüntüden ölmüştüm.spor çok önemli hemen başla 3 litre günlük su çok etkili spor yapmadan bile yürüyüş çok önemli zımba olur 1 saat evde pilates vs olur bir şey yap ama mutlaka çiçeğim burada kimse yalnız değil ki sen yalnız olasın bu yolda biz her dk kaynatıyoruz canım kızlar topiğine gel bnde burdayım de üzgün kalmana müsade vermezler dur bn seni oraya etiketlerim herkesle yazış çok güzel buralar

Kız bn uzunmuyum ehehe 157 sadece

Demiycek gibi galiba ya hatta bu durumu öğrenince planı nasıl değiştirebileceğini düşünmeye başladı yavrum daha portakalda vitaminken annesine yardımcı oluyor kurban olduğum
Benimki vazgeçmez ya 1 saat önce annemlerde rakı içiyorduk babamla kadeh tokuşturuyo ama sigara içmeye ve elimi tutmaya çekiniyor yanında böyle kendi içinde çelişkili saygı kalıpları var onun yüZünden ben de triplendim utanıp sıkılıyorum artık sen en iyisini yapmışsın kocan ya görücü usulü değildiyse sevip de evlendin tabiki sevecen sokulcan enn güzeli

Geçer geçer saha öncekiler gibi bu da geçer neler neler geçmedi ki …depresyon ne yaaa bebek yolunda çiğnenecek işk ruh hali yok onu çıkıyorum de çık unut bu arada her günü diğerine bağlama evlilik yıl dönümü ayrı bebek ayrı güzellik neden aynı gün olacak ki boşver eskiden senin gibi düşünüyordum ama saçmaymış baksana hepsinin yeri ayrı olsun ki ömür de eğlenceli olsun

Canım beni de ekler misin bat 7 ekim 38,35çıktı kanda hamileyim
Ooo hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim Canısı anneler grubu açılmadı mı
vallah canim almanyada dogdum buyudum ama uzun zamandir orda yasamiyorum yapan var mi bilmiyorum normalde yapilmasi lazim

@LadyNurr @Amanita kizlar siz aklima geldiniz almanyada hsg var mi yapiliyor mu ?
yarın dr randevum var aklıma geldi yaptırsam öı sorsam mı bilemedim bende
hayırlı olsun bebeğin canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim o tekrarladığın sayı hamilelik sekansı değil mi

Cok tesekkür ederim ellerin dert görmesin uzun uzun yazmissin ..bi an evvel silkelenip harekete gecicem mutlaka..

Olsun ben 153 yine iymis senin boy
Oooo benim 4 fazlam var acaip havalı bu bir ilk kendimi bir şey zannediyorum şuan ben kendime 150 ve öfkeli derdim hızlı ve öfkeli filmi gibi çok sinirliydim bu yıl karar verdim 150 ve neşeli dedim kız öyle oldu valla yaaa neşem değişti neden 150 dersen 157 isme uymuyordu bende 7 cm feda ettim lafta

O sayılar ne işe yarıyor bilmiyorım ama valla billa şahaneymiş çok sevindim gebelik haberine sende eskisin diye hatırlıyorum benim eski adım asunny belki hatırlarsın çok sevindim oooh sağlıkla büyüsün kucağına alasın annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…