- 29 Ekim 2016
- 4.226
- 9.282
- 158
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #3.301
Güzel temenniler için çok teşekkürlerİnşallah doğal yollardan yüzümüz gülsün amin
Bu arada ikimiz de gününe daha 5 gün var niye böyle ümitsizliğe kapılıyoruz ki… ben de kendimi kasım ayına yazdırmaya gidecektim dedim dur bi Evita kendine gel az pozitif enerji
Ablamla konuştum bugün dediki çok belirti beklemen doğru değil ben hiç belirti olmadan direkt adet belirtisi ile hamile kaldım, yani biraz daha sabır bize.
Bugün de trendyoldan test istedim gelince yapıciiim. Bakarsın güzel haberlerimiz olur kasıma gitmeden çift çizgi görürüz amin
Ya delimisin tabiki olur bu arada inostol omega bunlar güzel şeyler hep devam bakalımAnladim cok tsk ederim artik kilo vermeliyim gidisat Iyi degil insulinndirencim var ilac aliyorum bakalm faydasi olcakmi inositol ve omega3 kullaniyorum dediginde haklisin ovulasyon yaparken esim basima dikiliyo yada sürekli soruyo meraktan :) ins bigun olur nediyim..
Saol canım benim inşallah hepimi kucağımıza alalım sağlıklaYaaaaaa hatırlamam miiiçok sevindim kuzum çok çok çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah herşey gönlünce olsun güzelim benim
Ahahahah ya millet aynı evde yaşayıp da yapabiliyor ya helal olsunben şimdi düşününce utandım biz anne babaların yanında el ele bile tutuşmuyoruz düğünde beni nasıl öptü dans falan etti benimki ona bile şaşırıyorum. Karşıdan babamı görse elimi bırakır hala. Anasının evinde bana bacımsın da diyebilir o yüzden
Kırmızı pancar avakado kırmızı pancarın suyu keten tohumu arısütü keçiboynuzu ıspanak ceviz salatana ekle bunları bunksr şahane olacak bu bebeler gelecek vallaYaaa yerim ben onuu minik susam tanesiiiiinşallah harika geçer ilk buluşmanız canim. Hsg işini çok iyi yapmışsın ben de tüp bebek düşünmüyorum şuan için ama hsg ye olumlu bakıyorum ve şans vereceğim gebelik olmazsa.
Ayy deme yavalla işte mucize bak Allah isteyince neler neler oluyor.
Dogurgan beslenme sayılır mı bilmiyorum ama biz eşimle zaten senelerdir temiz beslenmeye çalışıyoruz 80/20 kuralına göre. Yani yüzde seksen glutensiz rafine şekersiz besleniyoruz. Paketli gıda ve işlenmiş ürün yemiyoruz. Sebze tüketiyoruz bol bol. Ayrıca ben buğday çimi suyu da içiyorum dört aydır o da yumurta gelişimini destekleyen bir süper gıdaymış. Takviye de alıyoruz hem eşim hem ben.
Yani beslenmemiz baya temiz sayılır, şekerli unlu bir şey ayda bir kere ya da iki kere 80/20 kuralının yüzde yirmisi olacak şekilde nadir tüketiyoruz o da dışarı çıkınca falan ancak evde pişmiyor asla öyle şeyler.
Bakalım Rabbim neler gösterecekyılın bitmesine Kasım ve Aralık kaldı ama Kasım ayında başı ve sonu olmak üzere iki kere bat olacak yani iki şansım var, bu ay olmadıysa bile sonraki aydan umutluyum baya ben avokado yemiyorduk epeydir Kasım da onu da ekleyeceğim beslenmemize.
Ne güzel bi kalbin varYa delimisin tabiki olur bu arada inostol omega bunlar güzel şeyler hep devam bakalımolacak o yumurta gelecek doğurgan beslenme yap birgebenin günlüğü sayfasına gir sevmesen bile salata tarifini al önemli o salata arısütü kullan clife mutlaka kullan tamam mı olacak canını sıkma hiç yol uzun bak bi yaşlanıyoruz sen üstelik gençmişsin ne güzel çok şanslısın olacak olacak
Ay inşallah canımKırmızı pancar avakado kırmızı pancarın suyu keten tohumu arısütü keçiboynuzu ıspanak ceviz salatana ekle bunları bunksr şahane olacak bu bebeler gelecek valla
Yiyin arkadaş iyidir prolaktin iyiyse yiyin kötüyse yumurtlamaya yakın yiyin işe yarıyoooBurdan bir arkadas incirin faydasi oldugunu soyledi dun ve bugun 1 er incir yedikten sonra yumurtlamayi net gordum deneyebilirsin
Cok zor olmus senin icin yaa cok ürkütücü duruyolar aletler normal muayenede bile her defasinda kasiliyor heycan yapiyorum ins normal gecerHsg ağrılıda olur ağrısızda o nedenle anestezi al bana bizim gelin alma dedi tüpler kapalıysa hafif ağrı oluyor dedi lakin ben bütün gün ağrı kesiciler ile zor dayandım ağrısına çünkü benim doktor özel birde özel bir merkezde yapıldı amaaa herşey hazır demelerine rağmen Demir ürünleri kullandılar oysaki şimdilerde tek kullanımlık incecik ürünler var onla yapıyorlarmış şansıma kalmamış geri zekalı merkez bildirmemiş doktora mecbur normal aletli yaptılar ki alette muğlaka uyutuyorlarmış ben canlı canlı delirdim saatlerce adet sancısı ne ki öldüm resmen tansiyonum düştü bayılıyordum eve zor geldim ertesi güne kadar ağrım oldu ve kimsede kanama olmaz yada bir damla olur normalde derken bende adetimden çok kanamam oldu o nedenle ben bu soru için yanlış kişiyim spesifik bir durum anestezi işte onda bir şey yok hafif sedesyon veriyorlar mis gibi ama benden şu bilgiyi almışken sorarsın tek kullanımlık ince plastik gibi bir şey var onunla yapacaksınız değil mi diye sor mıtalaka bana kullanılan alet birinci alet normalde kullanılan alet ise 2. Foto bunu öğren iyice tamam mı bu arada kilon çok iyimiş benim düştüğüm kilo 92sıkıntı etme herşeyi kendine relax ol
Her günün yeri yurdu ayrı meleğim sen üzülme yeterki unut yaşadıklarını bende çok şey yaşadım gurbet ellerde ama unut birde moral çok önemli kendini olumluya Çek ben kendime söz vermiştim üzülmeyeceğim kendimi yıpratmayacağım diye sende böyle telkin ver kendine ve sonraaa odaklan Bu işi öyle ciddiye al ki profesyonelce bir iş yapar gibi imlek imlek arada kaybolan aylara sakın üzülme onlar o mükemmel ana giden aylar hangi ay olacağını bilmiyorsun sadece olmayan bir çok ay olabilir benim 26 mesela ve pcos nedeniyle bir ayda 4 hayal kırıklığı bile yaşıyorum ama sallamaaaa boşveeeeer hcg testi yapmak Ovulasyon testi yapmayı stres gibi değil oyun kendini tanıma olarak gör deney yapar gibi düşün kendini sakın üzülme negatif olan aylara deneydi tutmadı ama pat diye bir gün tutuyorNe güzel bi kalbin varkeske herkes böyle motive etse.. genc olmama ragmen aile icinde cok yiprandim işitmedigim laf.görmedigm.muamele kalmadi bu 3 yil icinde.. icim aslinda cok dolu ama buraya tekrar yazip yarayi kaşimak kanatmak istemiyorum..ama motiven benim icin cok değerli bugun evlilik yil dönümdü o mutlu haberi esime vermek icin cok bekledim.bugunde nasip degilmis insallah olur takdiri ilahi nasip ..
Kız bn uzunmuyum ehehe 157 sadeceCok zor olmus senin icin yaa cok ürkütücü duruyolar aletler normal muayenede bile her defasinda kasiliyor heycan yapiyorum ins normal gecergecmis olsun bu arada kilo normal dursada boy cook kisa onun icin ideal kilo 55 , 10 kilo versem yetecek ama o azim.yoki üstmde depresiyondan kalma ölü topragi var bi toparlayamadm kendimi..
Demiycek gibi galiba ya hatta bu durumu öğrenince planı nasıl değiştirebileceğini düşünmeye başladıAy yeni evli olduğumuz zaman benim eşim de öyleydi, anne babaların yanında neredeyse ben bunu tanımıyorum demedigi kalıyordu genel mizaç olarak da böyle biraz nasıl desem otoriter ve insanlara mesafeli duran biri toplum içinde zaten. Sonradan sonradan biraz aştı ama benim sayemde ben de hiç sallamam valla yanımda kim varmış, aşkım depreşti mi oy kuzucum, oy minnosum diye severim öyle öyle baktım o da rahatladı insanların yanında şimdi
Haha demesin demesin işin ucunda beybi var yaaa
Haydi bebeğim o halde vurduğun gol olsunnnnAy inşallah canım
Ceviz her sabah yiyorum, keçiboynuzu özü de yiyorum eşime de yediriyorum. Normal beslenmemiz içinde varlar. Diğerlerini de alayım zaten hepsi sevdiğimiz şeyler
Canım öyleyse bat günü tekrar bir test yap çünkü çok erken daha kan ver için rahat etsin9-10 gibi kuzum
Geçer geçer saha öncekiler gibi bu da geçer neler neler geçmedi ki …depresyon ne yaaa bebek yolunda çiğnenecek işk ruh hali yok onu çıkıyorum de çık unut bu arada her günü diğerine bağlama evlilik yıl dönümü ayrı bebek ayrı güzellik neden aynı gün olacak ki boşver eskiden senin gibi düşünüyordum ama saçmaymış baksana hepsinin yeri ayrı olsun ki ömür de eğlenceli olsunCok zor olmus senin icin yaa cok ürkütücü duruyolar aletler normal muayenede bile her defasinda kasiliyor heycan yapiyorum ins normal gecergecmis olsun bu arada kilo normal dursada boy cook kisa onun icin ideal kilo 55 , 10 kilo versem yetecek ama o azim.yoki üstmde depresiyondan kalma ölü topragi var bi toparlayamadm kendimi..
Olsun ben 153Kız bn uzunmuyum ehehe 157 sadece
Ooo hayırlı olsunCanım beni de ekler misin bat 7 ekim 38,35çıktı kanda hamileyim
yarın dr randevum var aklıma geldi yaptırsam öı sorsam mı bilemedim bende
hayırlı olsun bebeğin canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RabbimGebeliğin çok başinda bir deneyimimi paylaşmak isterim:
Bende pko var, 6 yıldır korunmama rağmen çocuk sahibi olamadım eşim tüp bebeğe yabaşmıyordu derken eylül ayında sagı frekansı olayı o denemeye karar verdim. Olumsuz düşüncelerden arınıp sürekli olarak 1888711 ve 1899911 sayılarını tekrarladım. Sat 29 ağustostu. 29 Eylül'de kan verdi negatif. Sonra 3 ekim günü idrarda silik çizgi görünce kan verdim 54.10 çıktı beta hCG. Bugün, 5 elimde şiddetli kasık ağrısı ve kahverengi lekelenme başladi, doktora gittim ve bana kimyasal veya dış gebelik olabileceğini çünkü sat 29 ağustosken beta hCG nin 54 olmasının çok düşük bir değer olduğunu söyledi. Vajinal muayene yapıp sızıntı şeklinde kanama gördü kan ve trans vajinal ultrason istedi.
Moralim çok bozulduğu için ultrasona girmedim ve sonıçta ne göreyim 140 a yükselmiş beta hCG. 2.5 katına çıkmış 2 günde.
Demem o ki umudunuzu asla kaybetmeyin. Deme yenileceğini bir yol muhakkak kalmıştır. Umarım birilerinize umut olur bu deneyimim
Cok tesekkür ederim ellerin dert görmesin uzun uzun yazmissin ..bi an evvel silkelenip harekete gecicem mutlaka..Her günün yeri yurdu ayrı meleğim sen üzülme yeterki unut yaşadıklarını bende çok şey yaşadım gurbet ellerde ama unut birde moral çok önemli kendini olumluya Çek ben kendime söz vermiştim üzülmeyeceğim kendimi yıpratmayacağım diye sende böyle telkin ver kendine ve sonraaa odaklan Bu işi öyle ciddiye al ki profesyonelce bir iş yapar gibi imlek imlek arada kaybolan aylara sakın üzülme onlar o mükemmel ana giden aylar hangi ay olacağını bilmiyorsun sadece olmayan bir çok ay olabilir benim 26 mesela ve pcos nedeniyle bir ayda 4 hayal kırıklığı bile yaşıyorum ama sallamaaaa boşveeeeer hcg testi yapmak Ovulasyon testi yapmayı stres gibi değil oyun kendini tanıma olarak gör deney yapar gibi düşün kendini sakın üzülme negatif olan aylara deneydi tutmadı ama pat diye bir gün tutuyorbn yaşıma söylenen menapoz ve folekülümün olmaması laflarına kansaydım ooohoooo çoktan üzüntüden ölmüştüm.spor çok önemli hemen başla 3 litre günlük su çok etkili spor yapmadan bile yürüyüş çok önemli zımba olur 1 saat evde pilates vs olur bir şey yap ama mutlaka çiçeğim burada kimse yalnız değil ki sen yalnız olasın bu yolda biz her dk kaynatıyoruz canım kızlar topiğine gel bnde burdayım de üzgün kalmana müsade vermezler dur bn seni oraya etiketlerim herkesle yazış çok güzel buralar
Oooo benim 4 fazlam var acaip havalı bu bir ilk kendimi bir şey zannediyorum şuan ben kendime 150 ve öfkeli derdim hızlı ve öfkeli filmi gibi çok sinirliydim bu yıl karar verdim 150 ve neşeli dedim kız öyle oldu valla yaaa neşem değişti neden 150 dersen 157 isme uymuyordu bende 7 cm feda ettim laftaOlsun ben 153yine iymis senin boy
O sayılar ne işe yarıyor bilmiyorım ama valla billa şahaneymiş çok sevindim gebelik haberine sende eskisin diye hatırlıyorum benim eski adım asunny belki hatırlarsın çok sevindim oooh sağlıkla büyüsün kucağına alasın annesiGebeliğin çok başinda bir deneyimimi paylaşmak isterim:
Bende pko var, 6 yıldır korunmama rağmen çocuk sahibi olamadım eşim tüp bebeğe yabaşmıyordu derken eylül ayında sagı frekansı olayı o denemeye karar verdim. Olumsuz düşüncelerden arınıp sürekli olarak 1888711 ve 1899911 sayılarını tekrarladım. Sat 29 ağustostu. 29 Eylül'de kan verdi negatif. Sonra 3 ekim günü idrarda silik çizgi görünce kan verdim 54.10 çıktı beta hCG. Bugün, 5 elimde şiddetli kasık ağrısı ve kahverengi lekelenme başladi, doktora gittim ve bana kimyasal veya dış gebelik olabileceğini çünkü sat 29 ağustosken beta hCG nin 54 olmasının çok düşük bir değer olduğunu söyledi. Vajinal muayene yapıp sızıntı şeklinde kanama gördü kan ve trans vajinal ultrason istedi.
Moralim çok bozulduğu için ultrasona girmedim ve sonıçta ne göreyim 140 a yükselmiş beta hCG. 2.5 katına çıkmış 2 günde.
Demem o ki umudunuzu asla kaybetmeyin. Deme yenileceğini bir yol muhakkak kalmıştır. Umarım birilerinize umut olur bu deneyimim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?