- 30 Kasım 2017
- 10.074
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.317
- 248
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #3.321
Hahah iyimisOooo benim 4 fazlam var acaip havalı bu bir ilk kendimi bir şey zannediyorum şuan ben kendime 150 ve öfkeli derdim hızlı ve öfkeli filmi gibi çok sinirliydim bu yıl karar verdim 150 ve neşeli dedim kız öyle oldu valla yaaa neşem değişti neden 150 dersen 157 isme uymuyordu bende 7 cm feda ettim lafta
Bugün miladım senin genç bundan sonra yok öyleeeCok tesekkür ederim ellerin dert görmesin uzun uzun yazmissin ..bi an evvel silkelenip harekete gecicem mutlaka..
Çektir anam babam yaparsa tamam deOoo hayırlı olsunsağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim Canısı anneler grubu açılmadı mı
yarın dr randevum var aklıma geldi yaptırsam öı sorsam mı bilemedim bende
hayırlı olsun bebeğin canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbimo tekrarladığın sayı hamilelik sekansı değil mi
Dimi yaaa kan benim damar benim koca da benim kime neDemiycek gibi galiba ya hatta bu durumu öğrenince planı nasıl değiştirebileceğini düşünmeye başladıyavrum daha portakalda vitaminken annesine yardımcı oluyor kurban olduğum
Benimki vazgeçmez ya 1 saat önce annemlerde rakı içiyorduk babamla kadeh tokuşturuyo ama sigara içmeye ve elimi tutmaya çekiniyor yanındaböyle kendi içinde çelişkili saygı kalıpları var onun yüZünden ben de triplendim utanıp sıkılıyorum artık sen en iyisini yapmışsın kocan ya görücü usulü değildiyse sevip de evlendin tabiki sevecen sokulcan enn güzeli
Hadi bakalım hadiiiii olacak olacak kendine gelirsin zamanla herşeyin zamanı var da s et evde arada bn yapıyorum kendime valla terapi gibi birde bağırarak şarkı söyle acaip güzel hele sesin kötüyse. Çok daha iyi evlerinin önü boyalı direk yerden yere vurdun sen beni felek diye başlıyorsun oynayarak bitiyor şarkı aslında hüzünlü ama meşendiriyor hayatta böyleee pencere değiştiriyoruzHahah iyimisayneen cok havalisin benimde neşem degisti bu saate cok tsk ederim
Elindeki telefonu bırak beee rövanştaysan 90 yap oleeeyAyy hadi inşallah
Burda zor kız çok geriden geliyorlar neyse şansımı deneyeyim ve sorayımÇektir anam babam yaparsa tamam de
Kuzum geçti çoktan yumurtlama dönemi bata dört gün kaldi zatenElindeki telefonu bırak beee rövanştaysan 90 yap oleeey
Benimde ovu testi pozitif vereli 10 gün oldu ama negatif yok büyük ihtimalle sizin sonuc nedirben de yapıcam bugün ama erken gebelik testi ile pik sonrası 8. Gün
Sor beee ne olacakBurda zor kız çok geriden geliyorlar neyse şansımı deneyeyim ve sorayım
Hahahahh kız adamları uyutup ne çeneler yaptık yaaaa hey maşallah bizlere emekçi arıların vallaaaKuzum geçti çoktan yumurtlama dönemi bata dört gün kaldi zatenama tabii yine de değerlendirme yapıyoruz çok düzenli olmasa da belki ikinci kez yumurtlama olur falan belli olmaz diye bugünün ekşını bitti coktaggn adamcagizim horul horul uyuyor
Tamam canım yazarumSor beee ne olacakMehrii34 de sormuştu ötekini demişler hsg yapmıyoruz demişler şaşırmadım çünkü lan bile almadılar ya benden normal ama sen yinede sor öğren bakalım. Yazarsın buraya
Ay sormaaHahahahh kız adamları uyutup ne çeneler yaptık yaaaa hey maşallah bizlere emekçi arıların vallaaa
Ben 4 ekimde regli günüm iken hala olmadım bugün sancı tuttu ve kahverengi lekelenme oldu az önce idrar testi yaptım çıkmadı yarın kan vermeye gidiyim o zamanMerhaba kuzum ben kendimi soyliyim adetten 3 gün önce kan verdim çünkü silik çizgi cıktı testim kan değerim 68 cıktı adet gunu tekrar kan verdim bu seferde 157 cıktı resim ekledim silik olan adetten 3 gün önce net olanda adet gününden 3 gün sonra yaptığım test
Zaten böyle olması gerekiyor ki akışına bırakıcan yumurtayı takip ederken stres oluyoruz ekşınlar görev haline geliyor ah bi durabilsekHamiş arkadaşlar lütfen bize taktik verin şimdi diyorum ki acaba regl biter bitmez ekşin dikşın olaylarına girsek mi yumurtlama günü falan beklemeyipte her iki günde bir değerlendirme mi yapsak hangisine denk gelirse işte
Aynen öyle bir görev olarak düşünüyoruz sanırım psikolojik olarak. Ben akışına bırakıyorum bu ay arkadaşlar bu ay enerji lazım maç çok olacakZaten böyle olması gerekiyor ki akışına bırakıcan yumurtayı takip ederken stres oluyoruz ekşınlar görev haline geliyor ah bi durabilsek
Kurtajdan sonra kolay hamile kalınıyor canım benim kurtaj sonrası biraz lekelenme problemim oldu 1.5 ay kadar o biter bitmez hamile kaldım hemde dr dogum kontrol hapı verdiği halde geleceği varmis demekki bizim sipaninKürtajdan sonra 3. Ayım doldu bu ay kürtajdan ne kadar sonrası hamile kaldınız acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?