Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahah iyimis ayneen cok havalisin benimde neşem degisti bu saate cok tsk ederim

Çektir anam babam yaparsa tamam de

Dimi yaaa kan benim damar benim koca da benim kime ne
Ay o çelişki bizim toplumdan, bazı kalıpları biz birazcık kırdık ama hala aradayız tam değil bizden sonraki kuşak ama tamamen perdeyi yırttı
Bizden önceki kuşak tam disiplin sert sosyal kurallar, biden sonraki dağlara taşlara olan Z kuşağı tam bireysel kural tanımaz disiplin tanımaz biz de tam arada deredeki kuşak eşin gibi napicamizi bilemiyoruz öyle ortada deli gibi bir şey olduk hepimiz hahah
Aşağı tükürsek sakal yukarı tükürsek bıyık
Kasım ayında her zorluğu aşıp geliyorum anacığım diyor işte seninki

Hahah iyimis ayneen cok havalisin benimde neşem degisti bu saate cok tsk ederim
Hadi bakalım hadiiiii olacak olacak kendine gelirsin zamanla herşeyin zamanı var da s et evde arada bn yapıyorum kendime valla terapi gibi birde bağırarak şarkı söyle acaip güzel hele sesin kötüyse. Çok daha iyi evlerinin önü boyalı direk yerden yere vurdun sen beni felek diye başlıyorsun oynayarak bitiyor şarkı aslında hüzünlü ama meşendiriyor hayatta böyleee pencere değiştiriyoruz

Elindeki telefonu bırak beee rövanştaysan 90 yap oleeey
Kuzum geçti çoktan yumurtlama dönemi bata dört gün kaldi zaten ama tabii yine de değerlendirme yapıyoruz çok düzenli olmasa da belki ikinci kez yumurtlama olur falan belli olmaz diye bugünün ekşını bitti coktaggn adamcagizim horul horul uyuyor

Hahahahh kız adamları uyutup ne çeneler yaptık yaaaa hey maşallah bizlere emekçi arıların vallaaa

Hamiş arkadaşlar lütfen bize taktik verin şimdi diyorum ki acaba regl biter bitmez ekşin dikşın olaylarına girsek mi yumurtlama günü falan beklemeyipte her iki günde bir değerlendirme mi yapsak hangisine denk gelirse işte

Hahahahh kız adamları uyutup ne çeneler yaptık yaaaa hey maşallah bizlere emekçi arıların vallaaa
Ay sormaa zaten merak ediyor deli gibi, ne konuşuyorsun orada ne yazıyorsunuz bu kadar diye. Sen karışma kadın işine diyorum ben de

Ben 4 ekimde regli günüm iken hala olmadım bugün sancı tuttu ve kahverengi lekelenme oldu az önce idrar testi yaptım çıkmadı yarın kan vermeye gidiyim o zaman senin adına çok sevindim

Zaten böyle olması gerekiyor ki akışına bırakıcan yumurtayı takip ederken stres oluyoruz ekşınlar görev haline geliyor ah bi durabilsek

Zaten böyle olması gerekiyor ki akışına bırakıcan yumurtayı takip ederken stres oluyoruz ekşınlar görev haline geliyor ah bi durabilsek
Aynen öyle bir görev olarak düşünüyoruz sanırım psikolojik olarak. Ben akışına bırakıyorum bu ay arkadaşlar bu ay enerji lazım maç çok olacak kafayı yedim hayırlı olsun bana

Kürtajdan sonra 3. Ayım doldu bu ay kürtajdan ne kadar sonrası hamile kaldınız acaba?
Kurtajdan sonra kolay hamile kalınıyor canım benim kurtaj sonrası biraz lekelenme problemim oldu 1.5 ay kadar o biter bitmez hamile kaldım hemde dr dogum kontrol hapı verdiği halde geleceği varmis demekki bizim sipanin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…