- 18 Temmuz 2022
- 6.894
- 11.720
- 198
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #3.341
Kuru incir mi yaş incir mi canımBurdan bir arkadas incirin faydasi oldugunu soyledi dun ve bugun 1 er incir yedikten sonra yumurtlamayi net gordum deneyebilirsin
Kuru incir ama abartmadan 1 tanecikKuru incir mi yaş incir mi canım
İnsallah bende o hamilekalanlar grubuna girerim kurtaj sonrasi 5. Ay olacak ama hala olmadiKurtajdan sonra kolay hamile kalınıyor canım benim kurtaj sonrası biraz lekelenme problemim oldu 1.5 ay kadar o biter bitmez hamile kaldım hemde dr dogum kontrol hapı verdiği halde geleceği varmis demekki bizim sipanin
36 .7 ile bendende günaydınGüüünaaaaaydııınnn güzel sayfanın güzel anneleri
Sabah ateş ölçümünü yaptım ve size atıyorum, bazen böyle iniş çıkışlar olabiliyor ama ben ihtimal vermeyip adeti bekliyorum yine de , iddia ya girmek isteyen var mı , ben yok diyorumfnd_50 Papatyamaviss Pheebs Ginnys LeucotheaThemis Bearhug M mucizeOldu T TASUU Rosebelle Safransari ve tüüümmm diğer fissstik ezmeleriiiii
Benim ki de kafayi kirdin artik iyice diyorAy sormaazaten merak ediyor deli gibi, ne konuşuyorsun orada ne yazıyorsunuz bu kadar diye. Sen karışma kadın işine diyorum ben de
Kırmızılar gelmeden umudumuz var diyoruz her zamanGüüünaaaaaydııınnn güzel sayfanın güzel anneleri
Sabah ateş ölçümünü yaptım ve size atıyorum, bazen böyle iniş çıkışlar olabiliyor ama ben ihtimal vermeyip adeti bekliyorum yine de , iddia ya girmek isteyen var mı , ben yok diyorumfnd_50 Papatyamaviss Pheebs Ginnys LeucotheaThemis Bearhug M mucizeOldu T TASUU Rosebelle Safransari ve tüüümmm diğer fissstik ezmeleriiiii
Yapmadım ayın8ini bekliyorum negatif sonuç alacağım diye korkuyorumBenimde ovu testi pozitif vereli 10 gün oldu ama negatif yok büyük ihtimalle sizin sonuc nedir
Tebrik ederim seni bravoTabii ki canım daha var bata hiç umutsuzluğa gerek yokayy hadi inşallah yeni gelen testler taze umut olsun güzel pozitifler görelim.
Benim evde test var ama yapmıyorum yumurtlama dönemi üzerinden daha sekiz gün geçti yarın dokuz olacak, şimdi yapsam varsa bile çıkmaz zaten önümüzdeki hafta bat günü ya da bir gün önce regl gelmemiş olursa yaparım
Canım histereskopi kötü bişey değil aksne benim ultrasonda ve kan tahlillerinde gözükmeyen rahim enfeksiyonu histereskopi sayesinde görüldü.Bende yurt disindayim hsg cektircem istanbulda almanyada histereskopi yapalimm dediler ben kabul etmedim cildirmislar sirf rahim icine bakmak icin hemde.. bir gebenin gunlugunu biliyorum sevmedim kadini terslemisti bikere uzun hikaye ama.. zayiflamaya cslisiyorim bende metformin verdi doktorum bakalim.zaten zayiflayncada olmazsa direk tüp bebege gitcez..
Yorum yapacak kadar bilmiyorum valla ates olayini dunku dusus cok mu fazla ??Güüünaaaaaydııınnn güzel sayfanın güzel anneleri
Canim bi kan ver sonucunu al bakalim her ihtimal var tabi kimi test hassas degil 50ml beta altini gormuyoKızlar sabah sabah kalktım test yaptım bat yarin. Testte ve kanda pozitif (10) çıkmıştı. Ama bu sabah testim a4 kadar beyaz. Test bozuğa da benzemiyor. Birazdan gidip kan vericem. Doktor randevumda yarın öğlen. İnşallah tutunuyordur nedir bunun sebebi yine kimyasal mi olacak?
Hadi ya gerçekten mi haberdar et bizi ,Kızlar sabah sabah kalktım test yaptım bat yarin. Testte ve kanda pozitif (10) çıkmıştı. Ama bu sabah testim a4 kadar beyaz. Test bozuğa da benzemiyor. Birazdan gidip kan vericem. Doktor randevumda yarın öğlen. İnşallah tutunuyordur nedir bunun sebebi yine kimyasal mi olacak?
Ooo güzel haberler gelir inşallah benim 36.7 bu sabahKırmızılar gelmeden umudumuz var diyoruz her zamangeri yükselmiş değil mi benim bugün döngünün 23. Günü 37 çıktı ateşim
19. Gün 36.7
20. Gün 36.7
21. Gün 36.8
22. Gün 36.8
23. Gün 37.0 biraz da benim ateşi konuşsak ahahhahajajajjaaj
Ay inşallah ya ama sankiOoo güzel haberler gelir inşallah benim 36.7 bu sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?