Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• IMG_20221006_064146.webp
    55,9 KB · Görüntüleme: 44
Kurtajdan sonra kolay hamile kalınıyor canım benim kurtaj sonrası biraz lekelenme problemim oldu 1.5 ay kadar o biter bitmez hamile kaldım hemde dr dogum kontrol hapı verdiği halde geleceği varmis demekki bizim sipanin
İnsallah bende o hamilekalanlar grubuna girerim kurtaj sonrasi 5. Ay olacak ama hala olmadi

36 .7 ile bendende günaydın tekrar test yapacağım

Kızlar sabah sabah kalktım test yaptım bat yarin. Testte ve kanda pozitif (10) çıkmıştı. Ama bu sabah testim a4 kadar beyaz. Test bozuğa da benzemiyor. Birazdan gidip kan vericem. Doktor randevumda yarın öğlen. İnşallah tutunuyordur nedir bunun sebebi yine kimyasal mi olacak?

Kırmızılar gelmeden umudumuz var diyoruz her zaman geri yükselmiş değil mi benim bugün döngünün 23. Günü 37 çıktı ateşim
19. Gün 36.7
20. Gün 36.7
21. Gün 36.8
22. Gün 36.8
23. Gün 37.0 biraz da benim ateşi konuşsak ahahhahajajajjaaj

Kizlar gunaydinn dun aksam ovulasyonda yumjrtlama gormustum bugun evden cikmadan tekrar yapmak istedim hala devam ediyor esim daha once varikosel ameliyati oldu sonra degerlerine baktirmadik dun aksam degerlendirdik bu gunu pas.mi gecsem ki ?

Eklentiler

• IMG20221006073244.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 62
Tebrik ederim seni bravo yani evde test olup yapmamak şahane bi irade. Ben dayanamazdım. Hatta dayanamayıp sabah ovulasyon testi ile yaptım. Acaba bi fikir verir mi?
Arkadaşlar lütfen bilgisi olanlar yorumlayabilir mi? Ovulasyon testimi atıyorum bata 4-5 gün var

Eklentiler

• 5425EE5E-61AB-49CB-A44F-93FFC2C8CCB9.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 60
Canım histereskopi kötü bişey değil aksne benim ultrasonda ve kan tahlillerinde gözükmeyen rahim enfeksiyonu histereskopi sayesinde görüldü.

Kızlarrr testim koyulaşıyor bakın gece yaptım dünkünü 2 aaaat sıvısıZ

Eklentiler​

Eklentiler

• 439158FC-E747-4EE1-8565-677BFD9F52FC.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 65
  • 76AD2999-DE20-4161-9DCE-217100D073AF.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 56
Yorum yapacak kadar bilmiyorum valla ates olayini dunku dusus cok mu fazla ??

Canim bi kan ver sonucunu al bakalim her ihtimal var tabi kimi test hassas degil 50ml beta altini gormuyo

Kızlar ben elenicem sanırım bu ay tüm kasık ağrılarım belirtilerim terk etti beni neyse kasım ayına geçerim bat gelince yapacak bişey yok

Hadi ya gerçekten mi haberdar et bizi ,

Ooo güzel haberler gelir inşallah benim 36.7 bu sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…