Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi ya haber et bizi inşallah hayırlı haberler alırız. Ya her test aynı hassasşıkta çıkarmıyor belki ondandır hemen kötü düşünmeyelim

kızlar merhaba yine ben , bi kaç gün öncesinde hafif pembe akıntım vardı bende adet olucam sanırım diye yazmıştım kesildi akıntılarım pembe ya da adet olucaköışıö gibi değil bi kaç gündür test yapayım dedim bu sabah böyle oldu anlamadım resmen bedenim benimle dalga geçiyor ikinci çizgi çok hafif ama negatif olduğunu hissediyorum yine kendime kandırmak istemiyorum açıkcası

Bebeğim senin ateş de gaayet güzel gidiyor. Böyle devam etsin yansın topikleeeerrrr benim döngü günlerim Grafiğin altında yazıyor canım. Evet geri yükselmiş, o kadar emindim ki düşeceğine, hatta yarın da düşecek diyorum hala

Ya kuzum ateş ölçme topiclerine baktım da böyle olan da var hatta 0.6 derece düşüüp yükselen var şaşkınım açıkçası.
Yorum yapacak kadar bilmiyorum valla ates olayini dunku dusus cok mu fazla ??

Süpersin bebiş. Günlerini de yaz kuzum ya da grafik at daha net görürüz :)
Ooo güzel haberler gelir inşallah benim 36.7 bu sabah

Kafa karıştırıcıymış bunu anlamıyorum ben ama iniş çıkış olabiliyorsa böyle çıkada bilir yani diyorsun

Senin nereye gidiyor bu ateş öyleee bata kaç var artık

Kizlar gunaydinn dun aksam ovulasyonda yumjrtlama gormustum bugun evden cikmadan tekrar yapmak istedim hala devam ediyor esim daha once varikosel ameliyati oldu sonra degerlerine baktirmadik dun aksam degerlendirdik bu gunu pas.mi gecsem ki ?
Akşam değerlendir senin yumurtlama dün değil bugğn eğer yarında devam ederse böyle yarın dinlen ama yok çatlarsa yarın ve ertesi gğn de yap beklemeye geç bu arada beline falan dikkat et bugün yarın iyi takip et bekliyorum testlerini hadi inşallah güzel haber gelecek senden de

Kan ver ve olayı çöz bence eğer kolaysa yada testi tekrarla çünkü buna göre yeni bir gebelik var hayırlı olsun canım

Kuzum dunde kipkirmiziydi bugun iyixe pik yapmis sanirim aksama da bakayim bi test nasil olacak bakalim dun aksam 3 gun perhiz sonrasiydi spermlerin yasadigini varsayarsak bu ay sansim yuksekk

Kuzum dunde kipkirmiziydi bugun iyixe pik yapmis sanirim aksama da bakayim bi test nasil olacak bakalim dun aksam 3 gun perhiz sonrasiydi spermlerin yasadigini varsayarsak bu ay sansim yuksekk
3 gün ara çok sperm için en fazla 2 sonra bayata girer.sen bu akşam derlemdir diğer test dünkü değil mi taze sperm gelir bayatın önü açıldı dün yaptıysan.bu ay evet yüksek şans var avakado yemeye başla hemen rahim kalınlaşsın bebek tutunsun iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…