- 26 Aralık 2015
- 12.511
- 20.754
- 398
- 35
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #3.361
Hadi ya haber et bizi inşallah hayırlı haberler alırız. Ya her test aynı hassasşıkta çıkarmıyor belki ondandır hemen kötü düşünmeyelimKızlar sabah sabah kalktım test yaptım bat yarin. Testte ve kanda pozitif (10) çıkmıştı. Ama bu sabah testim a4 kadar beyaz. Test bozuğa da benzemiyor. Birazdan gidip kan vericem. Doktor randevumda yarın öğlen. İnşallah tutunuyordur nedir bunun sebebi yine kimyasal mi olacak?
Canim bi kan ver sonucunu al bakalim her ihtimal var tabi kimi test hassas degil 50ml beta altini gormuyo
Haberdar ederim kızlar şans dileyin bizeHadi ya gerçekten mi haberdar et bizi ,
Meraklılar yaaa çok meraklılar.Ay sormaazaten merak ediyor deli gibi, ne konuşuyorsun orada ne yazıyorsunuz bu kadar diye. Sen karışma kadın işine diyorum ben de
Kırmızılar gelmeden umudumuz var diyoruz her zamangeri yükselmiş değil mi benim bugün döngünün 23. Günü 37 çıktı ateşim
19. Gün 36.7
20. Gün 36.7
21. Gün 36.8
22. Gün 36.8
23. Gün 37.0 biraz da benim ateşi konuşsak ahahhahajajajjaaj
Yorum yapacak kadar bilmiyorum valla ates olayini dunku dusus cok mu fazla ??
Ooo güzel haberler gelir inşallah benim 36.7 bu sabah
Kafa karıştırıcıymış bunu anlamıyorum ben ama iniş çıkış olabiliyorsa böyle çıkada bilir yani diyorsunGüüünaaaaaydııınnn güzel sayfanın güzel anneleri
Sabah ateş ölçümünü yaptım ve size atıyorum, bazen böyle iniş çıkışlar olabiliyor ama ben ihtimal vermeyip adeti bekliyorum yine de , iddia ya girmek isteyen var mı , ben yok diyorumfnd_50 Papatyamaviss @pheebs Ginnys @LeucotheaThemis @Bearhug M mucizeOldu @TASUU @Rosebelle @Safransari ve tüüümmm diğer fissstik ezmeleriiiii
Senin nereye gidiyor bu ateş öyleee bata kaç var artıkKırmızılar gelmeden umudumuz var diyoruz her zamangeri yükselmiş değil mi benim bugün döngünün 23. Günü 37 çıktı ateşim
19. Gün 36.7
20. Gün 36.7
21. Gün 36.8
22. Gün 36.8
23. Gün 37.0 biraz da benim ateşi konuşsak ahahhahajajajjaaj
Akşam değerlendir senin yumurtlama dün değil bugğn eğer yarında devam ederse böyle yarın dinlen ama yok çatlarsa yarın ve ertesi gğn de yap beklemeye geç bu arada beline falan dikkat et bugün yarın iyi takip et bekliyorum testlerini hadi inşallah güzel haber gelecek senden deKizlar gunaydinn dun aksam ovulasyonda yumjrtlama gormustum bugun evden cikmadan tekrar yapmak istedim hala devam ediyor esim daha once varikosel ameliyati oldu sonra degerlerine baktirmadik dun aksam degerlendirdik bu gunu pas.mi gecsem ki ?
Benimde eskiden oğlumda 23 günü 37.1 çıkmıştı benimkisi ,Ay inşallah ya ama sankipozitifbiri nin de döngünün 23. Günü 37 çıkmıştı bu 23. Günde mi bir şey var acaba belki yarın düşer senin kaçıncı gündü
Kan ver ve olayı çöz bence eğer kolaysa yada testi tekrarla çünkü buna göre yeni bir gebelik var hayırlı olsun canımEki Görüntüle 3141049 kızlar merhaba yine ben , bi kaç gün öncesinde hafif pembe akıntım vardı bende adet olucam sanırım diye yazmıştım kesildi akıntılarım pembe ya da adet olucaköışıö gibi değil bi kaç gündür test yapayım dedim bu sabah böyle oldu anlamadım resmen bedenim benimle dalga geçiyor ikinci çizgi çok hafif ama negatif olduğunu hissediyorum yine kendime kandırmak istemiyorum açıkcası
Belkide geliyoooo bilemeyizBenimde eskiden oğlumda 23 günü 37.1 çıkmıştı benimkisi ,
BENIM bugun 24.günü 36,7
Ginnys pozitifbiri
Daha gününe var ama belli olmaz bende hiç belirti yok ne kasık agrısı ne göğüs belirtilere çok kafanı takma sakin olKızlar ben elenicem sanırım bu ay tüm kasık ağrılarım belirtilerim terk etti benineyse kasım ayına geçerim bat gelince yapacak bişey yok
Merhaba haftasonu olmam gerekti. Pazartesi verdimMerhaba adet tarihi geçtikten kaç gün sonra verdiniz
Bende de yok 8 ekimde yapıcam test o zaman belli olur bakalımDaha gününe var ama belli olmaz bende hiç belirti yok ne kasık agrısı ne göğüs belirtilere çok kafanı takma sakin ol
Kuzum dunde kipkirmiziydi bugun iyixe pik yapmis sanirim aksama da bakayim bi test nasil olacak bakalim dun aksam 3 gun perhiz sonrasiydi spermlerin yasadigini varsayarsak bu ay sansim yuksekkAkşam değerlendir senin yumurtlama dün değil bugğn eğer yarında devam ederse böyle yarın dinlen ama yok çatlarsa yarın ve ertesi gğn de yap beklemeye geç bu arada beline falan dikkat et bugün yarın iyi takip et bekliyorum testlerini hadi inşallah güzel haber gelecek senden de
3 gün ara çok sperm için en fazla 2 sonra bayata girer.sen bu akşam derlemdir diğer test dünkü değil mi taze sperm gelir bayatın önü açıldı dün yaptıysan.bu ay evet yüksek şans var avakado yemeye başla hemen rahim kalınlaşsın bebek tutunsun iyiceKuzum dunde kipkirmiziydi bugun iyixe pik yapmis sanirim aksama da bakayim bi test nasil olacak bakalim dun aksam 3 gun perhiz sonrasiydi spermlerin yasadigini varsayarsak bu ay sansim yuksekk
Canım test verdin mi ?İnşallah balım şey ben yarın direk kan testi vereceğim Perşembe öğleden sonra çıkıyor zaten anca
Ben bu sabah tekrarladım testi bişey yok buaradaBak mesela o dediğim ateş ölçme topiğinde birinin döngüsünün 25 inde yerleşme düşüşü olmuş 0.6 derece çok ilginç değil mi yafnd_50 Papatyamaviss
ay modum dustu benım ya bıanda dunkı tette bıldıgın rengıde kırmızı cızgının bugun bısey yokKan ver ve olayı çöz bence eğer kolaysa yada testi tekrarla çünkü buna göre yeni bir gebelik var hayırlı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?