Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam canım çok çok teşekkür ederim eşim eczacı evde bi sürü aynı marka test var yarın tekrarlarım inşallah güzel bir sonuçla haber veririm buraya
Ay en sevdiğim meslek etinden sütünden faydalan canım oooh bol bol yarasın hepsine işe benim ahtım vardı gebe olursam 100lerce yapacam diye yaptıysa öyle zamanlar geçiyor ki aylarca test yap yap günlerce haftalarca aylarca eve çok para gidiyor bu testlere ama bilince daha bir keyifli oooo anlatmama ben sabah öğlen akşam test yaptım düşün eşim eczacı değil ama olsun dükkan benim olsa o ayki testleri heba edermişim demekki diyorum bu birazda şu nedenle biz yurtdışındayım burada kan İle bakmıyorlar istediğinde gidip kan veremiyorsun almıyorlar 5. Haftadan önce parmak kımıldatmıyorlar testle Takip ediyorsun mecbur o nedenle bendeeee birsürü yapıyorum neyseki bugğn doktor kontrol bar çok şükür gidip göreyim de rahat edeyim test keyfi de bir yere kadar

Ayy 3 gun bayat mii doktor perhizi 3 gun yaptiriyor ama
O ayrı işte o en kötü spermi ölçüyor gebelik düşününce o denli beklemez bayatlar 3 gün bayatlama sınırı o sadece test için öyle yapılıyor sen bugün ki üretime keçiboynuzu özü ceviz fındık fıstık ne varsa. Destek ver sabahtan başlasın yemeye akşama yapın beni dinle 1boş 1dolu yada 2dolu 1boş yani boş gün 1tane oluyor sadece akşam hemen yapma hatta genin ilerleyen saatleri yap daha iyi 12 yada gece 1 gibi ertesi gün çatlar büyük ihtimalle onada üretim devam için pekmeze devam ama günde 3 kaşık yesin çiğ kavak çekirdeği yesin akşama kadar bol bol bu 3 gün bunları bolca tüketsin günde 3 defa

Ya bu arada dün farkettim benim saçlarım kupkurudur, dün saçımı bağlarken dipleri vıcık vıcık yaş geldi elime saç derisi yağlanması gebelik belirtisi olabiliyor muydu ya da yaşayan var mı bunu

Kızlar test için idrarı temiz bir kaba aldıgımda beyaz tortular vardı gebelik belirtisi olabilir mi öyle duymuştum önceden de varmıydı onu bilmiyorum ama

Kaç dk aonra çıktı canım bu çizgi kuruma çizgisi olabilir mi çünkü bazen nadiren bile olsa denk gelebiliyor bekle bakalım regl olmadıkça Ümit vardır
kuzum sabahtan ben cok hafıf farkettım ama ıse gıttım tabıkı aksam gelınce bu sekıldeydı ıslattım sonrakı halı bu ıste ondane rtesı gunde yapayım dedım ama ıste

Aynen canım benim test yapmak bi yerden sonra gün içinde su içmek gibi bişey olmuştu benim için inşallah sende bugün güzel haberler alırsın bekliyoruz haberlerini

Sor beee ne olacak Mehrii34 de sormuştu ötekini demişler hsg yapmıyoruz demişler şaşırmadım çünkü lan bile almadılar ya benden normal ama sen yinede sor öğren bakalım. Yazarsın buraya
Konu tam olarak ne bilmiyorum ama evet hsg almanyada cekemeyiz dediler niye öyle dediler anlamadim almanca "Bauchspieglung" diye geciyomus histereskopi midir onuda tam bilmiyorum 3 delik acip kamera ile bakiyolarmis rahmin icine göbekten

kuzum ben ümit vermek istemiyorum bence yok (varsa sürpriz olur daha çok seviniriz )
Eğer bu ay olmamışsa sen şu seninkini çaresiz bıraktığın pozisyonla devam et önümüzdeki ay bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…