- 26 Aralık 2015
- 12.511
- 20.754
- 398
- 35
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #3.401
Düşünce üzülmemek gerek o zamanBak mesela o dediğim ateş ölçme topiğinde birinin döngüsünün 25 inde yerleşme düşüşü olmuş 0.6 derece çok ilginç değil mi yafnd_50 Papatyamaviss
Çok düşmez ama bence 36.9 olmuş benim oncekindeBu 22-23 civarı yüksek olup geri düşebiliyor sanırım benim de bugün 23. Gün atayım tabloyu yarın geri düşecek gibi hissediyorum
Ay en sevdiğim meslek etinden sütünden faydalan canım oooh bol bol yarasın hepsine işeTamam canım çok çok teşekkür ederim eşim eczacı evde bi sürü aynı marka test varyarın tekrarlarım inşallah güzel bir sonuçla haber veririm buraya
Yarın bence dönüm noktası yarınki ateşi merak ediyorum ama içimden bir ses düşecek diyor. Bugün 23. Gün işte 37.00 çıktıBenimde eskiden oğlumda 23 günü 37.1 çıkmıştı benimkisi ,
BENIM bugun 24.günü 36,7
Ginnys pozitifbiri
Yaaa ne diyorsun umut var mı senceÇok düşmez ama bence 36.9 olmuş benim oncekinde
Yapmaaa düşünmeeee çatlama günü biliyormusunSon 8 gün kaldı 7 de olabilirbelki geri düşer ateş
17. Gün oldu diye düşünüyorum bugün 23. GünYapmaaa düşünmeeee çatlama günü biliyormusun
O ayrı işte o en kötü spermi ölçüyor gebelik düşününce o denli beklemez bayatlar 3 gün bayatlama sınırı o sadece test için öyle yapılıyor sen bugün ki üretime keçiboynuzu özü ceviz fındık fıstık ne varsa. Destek ver sabahtan başlasın yemeye akşama yapın beni dinle 1boş 1dolu yada 2dolu 1boş yani boş gün 1tane oluyor sadece akşam hemen yapma hatta genin ilerleyen saatleri yap daha iyi 12 yada gece 1 gibi ertesi gün çatlar büyük ihtimalle onada üretim devam için pekmeze devam ama günde 3 kaşık yesin çiğ kavak çekirdeği yesin akşama kadar bol bol bu 3 gün bunları bolca tüketsin günde 3 defaAyy 3 gun bayat miidoktor perhizi 3 gun yaptiriyor ama
Kaç dk aonra çıktı canım bu çizgi kuruma çizgisi olabilir mi çünkü bazen nadiren bile olsa denk gelebiliyor bekle bakalım regl olmadıkça Ümit vardırFiltresiz olan dünkü , yandaki bugun
Dogrudur canim ama hsg cekmeden direk onu demeketen taraftari deglim korkuyorumda bisey olur diyeCanım histereskopi kötü bişey değil aksne benim ultrasonda ve kan tahlillerinde gözükmeyen rahim enfeksiyonu histereskopi sayesinde görüldü.
Biterse var kırmızı çizgiye yakın test mi sıkıntılı bilemedim
Hımmm daha 6. Gün beklemek lazım erken hafta içi belli olur ama gör bak çarşamba fln17. Gün oldu diye düşünüyorum bugün 23. Gün
umut her zmaan vardırrrYaaa ne diyorsun umut var mı sence
kuzum sabahtan ben cok hafıf farkettım ama ıse gıttım tabıkı aksam gelınce bu sekıldeydı ıslattım sonrakı halı bu ıste ondane rtesı gunde yapayım dedım ama ısteKaç dk aonra çıktı canım bu çizgi kuruma çizgisi olabilir mi çünkü bazen nadiren bile olsa denk gelebiliyor bekle bakalım regl olmadıkça Ümit vardır
Aynen canım benim test yapmak bi yerden sonra gün içinde su içmek gibi bişey olmuştu benim içinAy en sevdiğim meslek etinden sütünden faydalan canım oooh bol bol yarasın hepsine işebenim ahtım vardı gebe olursam 100lerce yapacam diye yaptıysa öyle zamanlar geçiyor ki aylarca test yap yap günlerce haftalarca aylarca eve çok para gidiyor bu testlere ama bilince daha bir keyifli oooo anlatmama ben sabah öğlen akşam test yaptım düşün eşim eczacı değil ama olsun dükkan benim olsa o ayki testleri heba edermişim demekki diyorum bu birazda şu nedenle biz yurtdışındayım burada kan İle bakmıyorlar istediğinde gidip kan veremiyorsun almıyorlar 5. Haftadan önce parmak kımıldatmıyorlar testle Takip ediyorsun mecbur o nedenle bendeeee birsürü yapıyorum neyseki bugğn doktor kontrol bar çok şükür gidip göreyim de rahat edeyim test keyfi de bir yere kadar
ahahah demee ben eczaneeden test alcam ya nettekıler esantıyon geldı bunlar ondan kesınvall ben sanki bişeyler gördüm ama
Konu tam olarak ne bilmiyorum ama evet hsg almanyada cekemeyiz dediler niye öyle dediler anlamadim almanca "Bauchspieglung" diye geciyomus histereskopi midir onuda tam bilmiyorum 3 delik acip kamera ile bakiyolarmis rahmin icine göbektenSor beee ne olacakMehrii34 de sormuştu ötekini demişler hsg yapmıyoruz demişler şaşırmadım çünkü lan bile almadılar ya benden normal ama sen yinede sor öğren bakalım. Yazarsın buraya
kuzum ben ümit vermek istemiyorum bence yok (varsa sürpriz olur daha çok sevinirizGüüünaaaaaydııınnn güzel sayfanın güzel anneleri
Sabah ateş ölçümünü yaptım ve size atıyorum, bazen böyle iniş çıkışlar olabiliyor ama ben ihtimal vermeyip adeti bekliyorum yine de , iddia ya girmek isteyen var mı , ben yok diyorumfnd_50 Papatyamaviss @pheebs Ginnys LeucotheaThemis @Bearhug M mucizeOldu @TASUU @Rosebelle @Safransari ve tüüümmm diğer fissstik ezmeleriiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?