Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Konu tam olarak ne bilmiyorum ama evet hsg almanyada cekemeyiz dediler niye öyle dediler anlamadim almanca "Bauchspieglung" diye geciyomus histereskopi midir onuda tam bilmiyorum 3 delik acip kamera ile bakiyolarmis rahmin icine göbekten
Bu arkadaş Dr gidince hsg yapılıyormu oda soracak oda almanyada senin sorduğunu yazdım sana verilen cevabı işte bakalım onda ne gibi bir sonuç gelecek bazen bazı olaylar değişiyor ben burada kanda gebelik hormon bastıramadım bakmadılar arkadaşa baktılar yani doktordan kaynaklıysa icabında değiştirirsin öğrenelim tecrübelerimizi paylaşalım

Bende de her ovulasyon test almaya yanında hediye gönderdiler, birike birike evde bir sürü test oldu.
Yumurtlamanın 14. Gününu bekliyorum hep test yapmak için, 10-12. Günde kırmızılar geldiği için o aşamaya hiç gecemedim
Evde baya test birikti.

İnşallah gönlünce hepsini yaparsın da hepsi çift çıkar işer işer atarsın ooooh Amin

Almanya’da yaşayan kızlar bu hsg olayını çok duydum burda da yapıyorlar mı yoksa Türkiye ye mi gitmek gerek Ginnys @melek076 ve diğer güzel kızlar
Ben tup bebek merkezinde yaptirmistim. Her yer yapmiyor zaten. Rahime renkli ilac veriliyor usg den bakiliyor anestezisiz yaptilar öldüm dirildim resmen berbatti. Ama sol tupum kapali oldugunu soylemediler yani tirt pek bi ise yaramadi sadece zorlandik bi sikinti olabilir denildi, ameliyatta ogrendim kapali oldugunu.
Hangi eyalettesin?

Dogrudur canim ama hsg cekmeden direk onu demeketen taraftari deglim korkuyorumda bisey olur diye
Hayır ztn hsg yapılıp bir şey görülürse histeroskopi yapılır yoksa gerek te yok ki sen bekle yaptırma.yapılacak olsada Türkiye’de yaptır madem İstanbul gideceksin mesela Zuhal hoca var instgramda acaip iyi kadın İstanbul da olsam doğuma ona giderdim çok bilgili sonra bir sürü iyi de var bekle bakalım bulacağız adım adım

İnsallah guzel sonuc alirsin Allah korktuguna ugratmasin ve malesef kimi gebelikler kanamalar arasinda geciyo ama oluyo yani

Canım bende yaptırdım ama tr gidince anestezi almadım acımıyor dediler tüp açıksa iki tüpümde açık ama canım çıktı öbür tarafa gidip geldim senin kinin açılmasına sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…