- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #3.421
Evet oluyorYa bu arada dün farkettim benim saçlarım kupkurudur, dün saçımı bağlarken dipleri vıcık vıcık yaş geldi elime saç derisi yağlanması gebelik belirtisi olabiliyor muydu ya da yaşayan var mı bunu
Bugün miladım senin genç bundan sonra yok öyleee
Evet oda oluyo bnde olduKızlar test için idrarı temiz bir kaba aldıgımda beyaz tortular vardı gebelik belirtisi olabilir mi öyle duymuştum önceden de varmıydı onu bilmiyorum ama
Kacta cikicak hayatim sonucun ?Chanandler Bong
Bekle bakalım yarında yap tekrar et regli olmadıkça belli olmazkuzum sabahtan ben cok hafıf farkettım ama ıse gıttım tabıkı aksam gelınce bu sekıldeydı ıslattım sonrakı halı bu ıste ondane rtesı gunde yapayım dedım ama ıste
İnşallah güzel haberler veririmAynen canım benim test yapmak bi yerden sonra gün içinde su içmek gibi bişey olmuştu benim içininşallah sende bugün güzel haberler alırsın bekliyoruz haberlerini
Bu arkadaş Dr gidince hsg yapılıyormu oda soracak oda almanyada senin sorduğunu yazdım sana verilen cevabı işte bakalım onda ne gibi bir sonuç gelecek bazen bazı olaylar değişiyor ben burada kanda gebelik hormon bastıramadım bakmadılar arkadaşa baktılar yani doktordan kaynaklıysa icabında değiştirirsin öğrenelim tecrübelerimizi paylaşalımKonu tam olarak ne bilmiyorum ama evet hsg almanyada cekemeyiz dediler niye öyle dediler anlamadim almanca "Bauchspieglung" diye geciyomus histereskopi midir onuda tam bilmiyorum 3 delik acip kamera ile bakiyolarmis rahmin icine göbekten
Bende de her ovulasyon test almaya yanında hediye gönderdiler, birike birike evde bir sürü test oldu.Ay en sevdiğim meslek etinden sütünden faydalan canım oooh bol bol yarasın hepsine işebenim ahtım vardı gebe olursam 100lerce yapacam diye yaptıysa öyle zamanlar geçiyor ki aylarca test yap yap günlerce haftalarca aylarca eve çok para gidiyor bu testlere ama bilince daha bir keyifli oooo anlatmama ben sabah öğlen akşam test yaptım düşün eşim eczacı değil ama olsun dükkan benim olsa o ayki testleri heba edermişim demekki diyorum bu birazda şu nedenle biz yurtdışındayım burada kan İle bakmıyorlar istediğinde gidip kan veremiyorsun almıyorlar 5. Haftadan önce parmak kımıldatmıyorlar testle Takip ediyorsun mecbur o nedenle bendeeee birsürü yapıyorum neyseki bugğn doktor kontrol bar çok şükür gidip göreyim de rahat edeyim test keyfi de bir yere kadar
Gölgeyi görebildin miBiterse var kırmızı çizgiye yakın test mi sıkıntılı bilemedim
İnşallah gönlünce hepsini yaparsın da hepsi çift çıkar işer işer atarsın ooooh AminBende de her ovulasyon test almaya yanında hediye gönderdiler, birike birike evde bir sürü test oldu.
Yumurtlamanın 14. Gününu bekliyorum hep test yapmak için, 10-12. Günde kırmızılar geldiği için o aşamaya hiç gecemedim
Evde baya test birikti.
E nabız da daha erken de çıkar canim.Saat 3 ten sonra barkodla kontrol et dedi doktor
Ben tup bebek merkezinde yaptirmistim. Her yer yapmiyor zaten. Rahime renkli ilac veriliyor usg den bakiliyor anestezisiz yaptilar öldüm dirildim resmen berbatti. Ama sol tupum kapali oldugunu soylemediler yani tirt pek bi ise yaramadi sadece zorlandik bi sikinti olabilir denildi, ameliyatta ogrendim kapali oldugunu.
Hayır ztn hsg yapılıp bir şey görülürse histeroskopi yapılır yoksa gerek te yok ki sen bekle yaptırma.yapılacak olsada Türkiye’de yaptır madem İstanbul gideceksin mesela Zuhal hoca var instgramda acaip iyi kadın İstanbul da olsam doğuma ona giderdim çok bilgili sonra bir sürü iyi de var bekle bakalım bulacağız adım adımDogrudur canim ama hsg cekmeden direk onu demeketen taraftari deglim korkuyorumda bisey olur diye
İnsallah guzel sonuc alirsin Allah korktuguna ugratmasinKan testi aldı canım onu bekleyelim kanamam da oldu çünkü bugün kahverengi kasik ağrım falan var adet oluyorum gibi öğleden sonra cikicak dedi ona göre ilerleyelim gebeysen ama beta HCG dusuj çıkarsa kimyasal dedi
ben evett sennGölgeyi görebildin mi
Canım bende yaptırdım ama tr gidince anestezi almadım acımıyor dediler tüp açıksa iki tüpümde açık ama canım çıktı öbür tarafa gidip geldim senin kinin açılmasına sevindimBen tup bebek merkezinde yaptirmistim. Her yer yapmiyor zaten. Rahime renkli ilac veriliyor usg den bakiliyor anestezisiz yaptilar öldüm dirildim resmen berbatti. Ama sol tupum kapali oldugunu soylemediler yani tirt pek bi ise yaramadi sadece zorlandik bi sikinti olabilir denildi, ameliyatta ogrendim kapali oldugunu.
Hangi eyalettesin?
Bende görüyorum ondan dedim kuzucum bence yarin sabah ilk testle yap bir daha bariz görünene kadarben evett senn
Tekrardan yapıcam ya takıldı aklıma bıkereBende görüyorum ondan dedim kuzucum bence yarin sabah ilk testle yap bir daha bariz görünene kadar
Canım ona da razıyım kanama içinde geçsin ama olsun yani dualariniz için sağolun kizlar amin inşallah canımİnsallah guzel sonuc alirsin Allah korktuguna ugratmasinve malesef kimi gebelikler kanamalar arasinda geciyo ama oluyo yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?