- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #3.441
Kan vermede günün geçmediyse almıyorlar kan yani izmirde öyle ben veremedim malesef o yüzden günün geçti demiştim öyle kan almışlardıBen 4 ekimde regli günüm iken hala olmadım bugün sancı tuttu ve kahverengi lekelenme oldu az önce idrar testi yaptım çıkmadı yarın kan vermeye gidiyim o zamansenin adına çok sevindim
E nabız da daha erken de çıkar canim.
Testi erken vermişsin.
Öğlen 1 gibi kontrol et e nabizdan tahliller kısmından.
Oda olmasin niye olsun saglikli hayirli omurlu gebeliklerimiz olsun hepimizinCanım ona da razıyım kanama içinde geçsin ama olsun yani dualariniz için sağolun kizlar amin inşallah canım
Çok güzel bir ilerleme maşallah ❤Kızlarrr testim koyulaşıyor bakın gece yaptım dünkünü 2 aaaat sıvısıZ
Eklentiler
Yerleşme kanaması yaşamışsın ve buda ilk yükselen hcg değerlerinde silik çıkması çok çok normal gözün aydın diyelimmmmmEki Görüntüle 3141049 kızlar merhaba yine ben , bi kaç gün öncesinde hafif pembe akıntım vardı bende adet olucam sanırım diye yazmıştım kesildi akıntılarım pembe ya da adet olucaköışıö gibi değil bi kaç gündür test yapayım dedim bu sabah böyle oldu anlamadım resmen bedenim benimle dalga geçiyor ikinci çizgi çok hafif ama negatif olduğunu hissediyorum yine kendime kandırmak istemiyorum açıkcası
Amin inşallah canımOda olmasin niye olsun saglikli hayirli omurlu gebeliklerimiz olsun hepimizin
Bence de daha iyi ben de iki kez kullanmıştım ovulasyon yapması çok zevkli oluyor ben eğleniyodum yumurtlamayı yakalayınca mutlu oluyodum falan ama o aylarda hamile kalamamıştımEvet canım ilk defa test kullanıyorum bu ay. Eşime de söylemiyorum baskı hissetmesin diye ama kendim huzursuz oldum bu kez. Aklım sürekli yumurtlamaya gidiyor. İlişkideki keyfi yok ediyor sanki. Ben bu ay kullanıp elimdekileri bitirince bir daha kullanmayı düşünmüyorum açıkçası. Hiç hesap kitap yapmamak daha iyi benceBi de dün yaptığım test bugünkünden daha koyuydu neden öyle oldu acaba. Düzenli olarak koyulaşması gerekmiyor mu
Benimde öyleydi kuzum inşallah vardirKızlar test için idrarı temiz bir kaba aldıgımda beyaz tortular vardı gebelik belirtisi olabilir mi öyle duymuştum önceden de varmıydı onu bilmiyorum ama
Ne zaman gidiyosun doktora hadiiiiiiiiiiİnşallah güzel haberler veririm
Buranın saatiyle 15 te canım çok heyecanlıyımmm ilk Dr kontrolü bakalımNe zaman gidiyosun doktora hadiiiiiiiiii
Kese görülmese bile senin endişe etme yeni olduğu icin öyle olabiliyo benim ilk kontrolde kese vardı bebek yoktu görünmüyordu 10 gün sonra bebeği gördülerBuranın saatiyle 15 te canım çok heyecanlıyımmm ilk Dr kontrolü bakalım
Olabilir canım sorun değil hepsine hazırlıklıyız inşallah tabi böyle derken orada ne olur tepkim bilmiyorımKese görülmese bile senin endişe etme yeni olduğu icin öyle olabiliyo benim ilk kontrolde kese vardı bebek yoktu görünmüyordu 10 gün sonra bebeği gördüler
Soracam bakalım canmBence feindiagnostik de yaparlar bu dediğin işlemi
ay K. Bakma canm görmedim galibaM mucizeOldu canım benide listeye eklermisin daha önce yazmıştım ama sanırım görmedin bu ay klomen kullandım bat 17 ekim
İğneyi vuruldukdan 2 hafta sonra mı canım . İnşallah ya isteyen herkese versin RabbimBence ağrı olması normal yaa çünkü yumurta çatlıyor bana doktor çatlatma iğnesi vurmadıgı halde bide ağrılı akıntılı bi dönem olmuştu o dönem , 2 hafta falan sonra anca test yap çünkü klomen hcg yüksek çıkartıyor testte yanılırsın yani canım umarım hayırlı sağlıklıca olur Rabbim gönlümüze göre verir İnşAllah
Canim bu cizgi kac dakika icinde çikti?Eki Görüntüle 3141049 kızlar merhaba yine ben , bi kaç gün öncesinde hafif pembe akıntım vardı bende adet olucam sanırım diye yazmıştım kesildi akıntılarım pembe ya da adet olucaköışıö gibi değil bi kaç gündür test yapayım dedim bu sabah böyle oldu anlamadım resmen bedenim benimle dalga geçiyor ikinci çizgi çok hafif ama negatif olduğunu hissediyorum yine kendime kandırmak istemiyorum açıkcası
Hayir açıldı demedimCanım bende yaptırdım ama tr gidince anestezi almadım acımıyor dediler tüp açıksa iki tüpümde açık ama canım çıktı öbür tarafa gidip geldim senin kinin açılmasına sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?