Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bakın size fikir olsun yerleşme düşüşü yaşayan birinin Hamile Ateş Tablosu

Eklentiler

• Screenshot_20220706_111701.webp
    50 KB · Görüntüleme: 56
Ben 4 ekimde regli günüm iken hala olmadım bugün sancı tuttu ve kahverengi lekelenme oldu az önce idrar testi yaptım çıkmadı yarın kan vermeye gidiyim o zaman senin adına çok sevindim
Kan vermede günün geçmediyse almıyorlar kan yani izmirde öyle ben veremedim malesef o yüzden günün geçti demiştim öyle kan almışlardı ❤ hadi hayırlı haberlerle gel insallah

Yerleşme kanaması yaşamışsın ve buda ilk yükselen hcg değerlerinde silik çıkması çok çok normal gözün aydın diyelimmmmm

Bence de daha iyi ben de iki kez kullanmıştım ovulasyon yapması çok zevkli oluyor ben eğleniyodum yumurtlamayı yakalayınca mutlu oluyodum falan ama o aylarda hamile kalamamıştım biraz strese sokuyor zorunlu ilişki oluyor o yüzden. Yumurtlamaya yaklaştıkça koyulaşması gerekiyor zaten ama yumurtladın anlamına gelmiyor koyulaştıkça. En koyu olduğu gün yumurtluyosun ertesi gün yine yapıyosun hatta silikleşene kadar yapıyosunn

Kese görülmese bile senin endişe etme yeni olduğu icin öyle olabiliyo benim ilk kontrolde kese vardı bebek yoktu görünmüyordu 10 gün sonra bebeği gördüler
Olabilir canım sorun değil hepsine hazırlıklıyız inşallah tabi böyle derken orada ne olur tepkim bilmiyorım duygular karışık yaşayıp göreceğiz

İğneyi vuruldukdan 2 hafta sonra mı canım . İnşallah ya isteyen herkese versin Rabbim

Canim bu cizgi kac dakika icinde çikti?

Bugun adetin 3.gunu hormon testi verdim karaciger enzimleri falan her seye baktiriyorum metotreksat igneler sonrasi insallah her sey yolundadir benim icinde bi dua edin kizlar ve daha adetliyken 1 tane erken gebelik testi aldim ayin 26sinda yapicam onun disinda baska test almiyorum bu ay

Canım bende yaptırdım ama tr gidince anestezi almadım acımıyor dediler tüp açıksa iki tüpümde açık ama canım çıktı öbür tarafa gidip geldim senin kinin açılmasına sevindim
Hayir açıldı demedim sol tupum kapali alinmadı öyle duruyor. 2 asilama 3 tup bebek yaptik negatif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…