Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canim inşallah Allah razi olsun

Amin canim inşallah Allah razi olsun
Sıkıntı yapma canım bazen öyle oluyor görünmüyor benimde öyle olmuştu doktor bana dedıkı hiçbirşey yok sen hamile değilsin galiba kese faln yok için kupkuru su içte gel dedi o korkudan bir saatte iki litre su içtim ve görünmüştü seninki de öyle bir şeydir belki morelini bozma inşallah gösterecek kendini annesi

Amiiin kuzum amiin inşallah öyle kötüyüm ki şu an iyi ki varsiniz kızlar

emin ol sonuç ne olursa senin hayrına olacak dualarım seninle canım
Yok artık aşko bende sadece folio forte var
kız yaşlanıyorum belki vitamin eksiğim vardır

Kizlar,bugün keseyi görmeye gittik ama görunmedi,doktor dış gebelikten süphelendi beta istedi ogleden sonra cikacak sonuclar cok korkuyorum
Canım üzüldüm ama hiç belli olmaz o , belki de iyi çıkacak sonuç bilemeyiz, stres olmamaya çalış eğer bebek varsa boşa üzülmüş olma, inşallah güzel çıkar

Canım usg karından mı vajinal mi baktı doktorun. Karından bakınca göremiyorlar bazen doktorun cihazına da bağlı ayrıca. Kan sonucun bu öğleden sonra mı çıkacak
Karindan bakti canim, evet betan iyi cikarsa vajinadan bakariz dedi ama dis gebelikten süpheleniyorum dedigi icin korkuyorum

Karindan bakti canim, evet betan iyi cikarsa vajinadan bakariz dedi ama dis gebelikten süpheleniyorum dedigi icin korkuyorum
Ya doktorlara bakma sen pat diye en kötüsünü söylüyorlar. Anlamıyorum bu doktorları ben ya sıfır empati hakikaten. Benim de 5. haftada görünmedi karından. Beta bakmadan vajinadan bakınca görünmüştü. Hatta benim 7. haftada bile vajinal bakmıştı doktorum daha net görebilmek için. Senin de görünecek eminim ben

Allah razi olsun kuzuminsallah

Kusura bakma ama OHA! Vajinal baksa dicem ki tamam bi ihtimal dis gebeliktir ama karindan bakip soylemesi bastan savma olmus. Banada karindan baktilar kisti dahi goremediler baska bi doktora gittim vajinal bakti şak diye buldu. Hic sıkma canini ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…