- 19 Mayıs 2016
- 357
- 282
- 103
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #3.781
Amin canim inşallahKuzum bir sakin ol hemen en kötüsünü düşünme, bekleyelim beta kaç çıkacak, diyelim ki dış gebelik var ki inşaAllah yoktur, her dış gebelik tüp alınması ile sonuçlanmıyor sakin ol iyiyi düşün korkma bolca dua et , Ya Rahman YA Rahim Es Selam çek inşallah bebişin seninledir ❤
Sıkıntı yapma canım bazen öyle oluyor görünmüyor benimde öyle olmuştu doktor bana dedıkı hiçbirşey yok sen hamile değilsin galiba kese faln yok için kupkuru su içte gel dedi o korkudan bir saatte iki litre su içtim ve görünmüştü seninki de öyle bir şeydir belki morelini bozma inşallah gösterecek kendini annesiAmin canim inşallahAllah razi olsun
Amiiin kuzum amiin inşallahSıkıntı yapma canım bazen öyle oluyor görünmüyor benimde öyle olmuştu doktor bana dedıkı hiçbirşey yok sen hamile değilsin galiba kese faln yok için kupkuru su içte gel dedi o korkudan bir saatte iki litre su içtim ve görünmüştü seninki de öyle bir şeydir belki morelini bozma inşallah gösterecek kendini annesi
Benim sonuç maalesef betam 7ye kadar düşmüş. Kanama ağrı yok. Lekelenme vardi en başından beri. Doktora sorup acil progestan aldırdım eşime, sağlıklıysa bir ihtimal tutulabilir. Yoksa yüzde 95 kimyasal gebelik gibi duruyor. Bat yarın bana dua edin kizlarPheebs M mucizeOldu @LeucotheaThemis ve diğer değerli arkadaşlar
kız yaşlanıyorum belki vitamin eksiğim vardırYok artık aşkobende sadece folio forte var
moralini bozma sakın benim tanıdığımın 7. Haftada gözüktü kese. 8. Haftaya kadar normalmiş gözükmemesiKizlar,bugün keseyi görmeye gittik ama görunmedi,doktor dış gebelikten süphelendi beta istedi ogleden sonra cikacak sonuclar cok korkuyorum
Dua et canım bugün çık güzel bir gün ve olumlu düşün lütfen bebeğim benimle de ve inşallah seninledir bebişinAmiiin kuzum amiin inşallahöyle kötüyüm ki şu an iyi ki varsiniz kızlar
Kız işte bu doktorlar bazen manyak valla biliyorlar ki bu dönemde moral önemli salak gibi neden BÖyle yapıyorlarKızlar merhaba si
moralini bozma sakın benim tanıdığımın 7. Haftada gözüktü kese. 8. Haftaya kadar normalmiş gözükmemesi
Amin canim Allah razi olsun Rabbim yüzümüzü güldürsün hepimizin bu güzel günün hürmetine inşallahDua et canım bugün çık güzel bir gün ve olumlu düşün lütfen bebeğim benimle de ve inşallah seninledir bebişinDuam seninle kuzum
Sorma zaten ekstra evhamliyim bi de doktor boyle deyince çöktüm direkKız işte bu doktorlar bazen manyak valla biliyorlar ki bu dönemde moral önemli salak gibi neden BÖyle yapıyorlarjust_smile
bence iyi düşün iyi olsun olmadı başka doktora gidersiniz birde rabbim haırlısını versin herşey güzel olacak emin olSorma zaten ekstra evhamliyim bi de doktor boyle deyince çöktüm direk
Canım usg karından mı vajinal mi baktı doktorun. Karından bakınca göremiyorlar bazen doktorun cihazına da bağlı ayrıca. Kan sonucun bu öğleden sonra mı çıkacakSorma zaten ekstra evhamliyim bi de doktor boyle deyince çöktüm direk
Canım üzüldüm ama hiç belli olmaz o , belki de iyi çıkacak sonuç bilemeyiz, stres olmamaya çalış eğer bebek varsa boşa üzülmüş olma, inşallah güzel çıkarKizlar,bugün keseyi görmeye gittik ama görunmedi,doktor dış gebelikten süphelendi beta istedi ogleden sonra cikacak sonuclar cok korkuyorum
Karindan bakti canim, evet betan iyi cikarsa vajinadan bakariz dedi ama dis gebelikten süpheleniyorum dedigi icin korkuyorumCanım usg karından mı vajinal mi baktı doktorun. Karından bakınca göremiyorlar bazen doktorun cihazına da bağlı ayrıca. Kan sonucun bu öğleden sonra mı çıkacak
Amin canim benim sagol insallahbence iyi düşün iyi olsun olmadı başka doktora gidersiniz birde rabbim haırlısını versin herşey güzel olacak emin ol
Ya doktorlara bakma sen pat diye en kötüsünü söylüyorlar. Anlamıyorum bu doktorları ben ya sıfır empati hakikaten. Benim de 5. haftada görünmedi karından. Beta bakmadan vajinadan bakınca görünmüştü. Hatta benim 7. haftada bile vajinal bakmıştı doktorum daha net görebilmek için. Senin de görünecek eminim benKarindan bakti canim, evet betan iyi cikarsa vajinadan bakariz dedi ama dis gebelikten süpheleniyorum dedigi icin korkuyorum
Allah razi olsun kuzumYa doktorlara bakma sen pat diye en kötüsünü söylüyorlar. Anlamıyorum bu doktorları ben ya sıfır empati hakikaten. Benim de 5. haftada görünmedi karından. Beta bakmadan vajinadan bakınca görünmüştü. Hatta benim 7. haftada bile vajinal bakmıştı doktorum daha net görebilmek için. Senin de görünecek eminim ben
Sakın sakın bozma moralini üzülme lütfen her şey moral. Bazıları tuhaf malesef bi süre bekle istersen başka bir doktora gözükSorma zaten ekstra evhamliyim bi de doktor boyle deyince çöktüm direk
Kusura bakma ama OHA! Vajinal baksa dicem ki tamam bi ihtimal dis gebeliktir ama karindan bakip soylemesi bastan savma olmus. Banada karindan baktilar kisti dahi goremediler baska bi doktora gittim vajinal bakti şak diye buldu. Hic sıkma canini yaKarindan bakti canim, evet betan iyi cikarsa vajinadan bakariz dedi ama dis gebelikten süpheleniyorum dedigi icin korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?