- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #3.761
Bugün test yapan yok galiba?
ay ne biliyim çıkmaması normal yani demi doğru algılıyorumDaha erken değil mi canım
İnşallah vardır sana güzel bir süpriz olur ama karamsarsın canım iyi düşün iyi olsun baktım iki günün varmış hiç yapmadın mı testYok benim kalbimden daha temiz çıktığından yapmıyorum
bata kaç kala öğrendin veya battan sonra mı birde battan önce test yaptın mı hiçKızlar 6 gün önce 110 di değerim
Şimdi ise bugün verdim kan artış normal dimi keseyi göremedik zar zor bı karaltı göründü sadece haftaya tekrar kontrolüm var hayırlısı sizede sormak istedim
Evet canım daha çok erken benceay ne biliyim çıkmaması normal yani demi doğru algılıyorum
Evet canım daha çok erken bence
Benim ilk hamileliğimde birgün veya iki gün önce kaset testi yapmıştım hiç birşey yoktu ertesi günü kan verdim hamile çıktım 10 du beta
ayyy çok heycan yaptım şimdi hadi inşallahEvet canım daha çok erken bence
Benim ilk hamileliğimde birgün veya iki gün önce kaset testi yapmıştım hiç birşey yoktu ertesi günü kan verdim hamile çıktım 10 du betam
Ben geldimmmm bütün zırhlarımı aldım da geldim aha bu da ispatı o bebek buraya gelecekjust_smile @Ginnys @Veziir @Mehrii34 Cey1an @LeucotheaThemis @kahvelihatunn @melek076
ve diğer mucizelerini bekleyen güzel annelerim
Benm de Ekim 10 ama çıktı kaset testte 6 gün oncesindeKaset mi yaptın erken gebelik mi? Benim de 10 Ekim bat evde kaset var henüz kaset testte çıkmaz çok erken diye yapmadım hala kaset test bu kadar erken çıkarmayabilir
Döngü 25 adet 9-10-11 ekimkaçıncı günün ve diğer ateşlerini de at her sabah, bütün halinde görmemiz lazım bebişim
Ahahah ben yaptım boşBugün test yapan yok galiba?
Olsun Kasımda aşk başkadır diyenlerden olucan demek ki sen de aşkoGüüünaaaaydın minnoş anne adaylarıbugünün tablosunu atıyorum , hiç heveslenmyelim, yine düşüş var, ama canımız sağolsun M mucizeOldu @Ginnys @LeucotheaThemis Bearhug @fnd_50 Papatyamaviss T TASUU Pheebs ve diğer fıstık ezmeleriiiii
Ne yaptın yakalayabildin mi yumurtlamanıAy evet ya test yapınca da insan iyice baskı altında kalır böyle niye olmadı diye. Test yapmayınca hamile kalmışsın sen deEğlenceli olması kısmına katılıyorum ama. Gerçekten çok keyifli. Hobi olarak yapılabilir arada
Benm de Ekim 10 ama çıktı kaset testte 6 gün oncesinde
İnşallah vardır sana güzel bir süpriz olur ama karamsarsın canım iyi düşün iyi olsun baktım iki günün varmış hiç yapmadın mı test
Yok kuzum bekliyorum daha. Eski adet düzenim devam ederse bu 3 gün içinde yakalamam lazımNe yaptın yakalayabildin mi yumurtlamanı
İnşallah güzel sonuçlar olsun bu güzel günün hürmetine canım, içini ferah tut sennKizlar,bugün keseyi görmeye gittik ama görunmedi,doktor dış gebelikten süphelendi beta istedi ogleden sonra cikacak sonuclar cok korkuyorum
Kizlar,bugün keseyi görmeye gittik ama görunmedi,doktor dış gebelikten süphelendi beta istedi ogleden sonra cikacak sonuclar cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?