Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 6 gün önce 110 di değerim
Şimdi ise bugün verdim kan artış normal dimi keseyi göremedik zar zor bı karaltı göründü sadece haftaya tekrar kontrolüm var hayırlısı sizede sormak istedim
bata kaç kala öğrendin veya battan sonra mı birde battan önce test yaptın mı hiç

Kaset mi yaptın erken gebelik mi? Benim de 10 Ekim bat evde kaset var henüz kaset testte çıkmaz çok erken diye yapmadım hala kaset test bu kadar erken çıkarmayabilir
Benm de Ekim 10 ama çıktı kaset testte 6 gün oncesinde

Benm de Ekim 10 ama çıktı kaset testte 6 gün oncesinde

Ay ne güzel
Sağlıkla ilerlesin.
Ben ovulasyon ile takip ettiğim için yumurtlama ve ilişki gününü biliyorum üzerinden daha on gün geçti çıkmaz diye düşündüm açıkçası kasette

Ben yaptım da hep negatif, öyle negatif ki, t çizgizi bemmmbeyaz belli oluyor o açıdan yapmıyorum artık bat geçerse belki yaparım
İnşallah vardır sana güzel bir süpriz olur ama karamsarsın canım iyi düşün iyi olsun baktım iki günün varmış hiç yapmadın mı test

Amin canim bir tüpüm alindi zaten bu da dis gebelikse bu tupte iptal demektirkimin ahini aldim diyorum bazen cok yoruldum gercektenHele bir haftadir oyle bir kaptirdik ki esimle kendimizi hamileyim diye kendimden cok ona uzuluyorum zaten

Kuzum bir sakin ol hemen en kötüsünü düşünme, bekleyelim beta kaç çıkacak, diyelim ki dış gebelik var ki inşaAllah yoktur, her dış gebelik tüp alınması ile sonuçlanmıyor sakin ol iyiyi düşün korkma bolca dua et , Ya Rahman YA Rahim Es Selam çek inşallah bebişin seninledir ❤
Kizlar,bugün keseyi görmeye gittik ama görunmedi,doktor dış gebelikten süphelendi beta istedi ogleden sonra cikacak sonuclar cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…