Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar simdi benim pazartesi beta 757 di. Bugün kaç cıkmasi lazim dıs gebelik olmamasi icin?
2500-3000 civarlari beklenen yavrum. Ama bi sorun varsa ya ayni civarlarda yada daha dusuk cikar. Dis gebelikte pek belli olmuyo artis ayni olabiliyo sonucta bebekte bi terslik yok sadece olmasi gereken yerde degil. Ama karindan gormesi icin daha erken degil mi? Ben mi yanlis biliyorum bunun 7. 8. Haftaya kadar yolu var

Bilmiyorum ki canim benim 3 ay once sol tupren ameliyat gecirdigimi soyledim yasimda 35 olunca karindan da goremeyince dis gebelikden suphelendim vajinadan bakmiycam bi tahlil yapalim dedi

Bilmiyorum ki canim benim 3 ay once sol tupren ameliyat gecirdigimi soyledim yasimda 35 olunca karindan da goremeyince dis gebelikden suphelendim vajinadan bakmiycam bi tahlil yapalim dedi
Muayeneyi bugün mü olmuştun? Ben de daha önce dış gebelik geçirdim. 1,5 yıl sonra tekrar hamile kaldım ve 1000lerdeyken bana da dış gebelik dedi doktor yine. Az artış olmuştu. Hemen kürtaj iğne vs muhabbeti. Ertesi gün başka doktora gittim keseyi vajinal gördük. Sonra 7.haftada düşük yaptım ama nihayetinde dış gebelik değildi. Doktorun sana bunu söylemesi için çok erken. 2-3 kez artış takip edilmeli zaten. İnşallah iyi haberler verirsin

Güzel olacak inşallah içimde harika hisler var güzel güzel bakımlarımızı da yaptıracağız, o çok güzel kremleri de süreceğiz, bebişlerimizle dünyayı da dolaşacağız Biz niyetlendik ya ciddi manada tüm olumluluklar önümüze serilecek bak gör

Yarın randevumularımızı aldık eşimle 2 merkezle görüşeceğiz. Bakalım güzel süreçler bizi bekler inşallah

Bu arada trendyolda aksilik kargom gecikti henüz gelmedi totem yaptım o gelince testimi yapıcam ama nedense modlanmam geçti bu ayki pozitif olayına. Tüp bebek serüvenine dalıyorum ya ondan olsa gerek.

Sen ne yaptın? Testte bir gelişme var mı?
Allahım bir güzel haber alsam çooooook ama çooook sevineceğim.

Kizlar 3247 cikmiş beta hcg sevineyim mi simdi bilemedim. Gorunmesi gerekir miydi keseden
Canım bence de sen başka bir doktora görün, bazen doktorlar hemen kestirip atıyor. Bir tanıdığı 7. Haftada kalbi atmıyor diye kürtaj yapmaya kalkmıştı ama bir hafta sonra bebeğinizin kalbi atmıştı.
Benim de Oğlumda haftasıyla görüntü bir değildi hatta alttan bakmıştı. Benden de kan tahlili takibi istemişti

Gayet güzel çıkmış ne oldu ki kuzum
Canim sabah bi doktora gittim karindan bakti keseyi goremedi dış gebelikten şpheleniyorum bi beta yapalim dedi bu saate kadar elim yuregimde beta bekledim beta cikti gittim pazartesi gel dedi ben de atladim baska bir doktora geldim simdi bakalim insallah goruruz keseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…