- 12 Temmuz 2016
- 4.618
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.662
- 158
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #3.801
2500-3000 civarlari beklenen yavrum. Ama bi sorun varsa ya ayni civarlarda yada daha dusuk cikar. Dis gebelikte pek belli olmuyo artis ayni olabiliyo sonucta bebekte bi terslik yok sadece olmasi gereken yerde degil. Ama karindan gormesi icin daha erken degil mi? Ben mi yanlis biliyorum bunun 7. 8. Haftaya kadar yolu varKizlar simdi benim pazartesi beta 757 di. Bugün kaç cıkmasi lazim dıs gebelik olmamasi icin?
Bilmiyorum ki canim benim 3 ay once sol tupren ameliyat gecirdigimi soyledim yasimda 35 olunca karindan da goremeyince dis gebelikden suphelendim vajinadan bakmiycam bi tahlil yapalim dedi2500-3000 civarlari beklenen yavrum. Ama bi sorun varsa ya ayni civarlarda yada daha dusuk cikar. Dis gebelikte pek belli olmuyo artis ayni olabiliyo sonucta bebekte bi terslik yok sadece olmasi gereken yerde degil. Ama karindan gormesi icin daha erken degil mi? Ben mi yanlis biliyorum
aemin ol sonuç ne olursa senin hayrına olacak dualarım seninle canım
kız yaşlanıyorum belki vitamin eksiğim vardır
Muayeneyi bugün mü olmuştun? Ben de daha önce dış gebelik geçirdim. 1,5 yıl sonra tekrar hamile kaldım ve 1000lerdeyken bana da dış gebelik dedi doktor yine. Az artış olmuştu. Hemen kürtaj iğne vs muhabbeti. Ertesi gün başka doktora gittim keseyi vajinal gördük. Sonra 7.haftada düşük yaptım ama nihayetinde dış gebelik değildi. Doktorun sana bunu söylemesi için çok erken. 2-3 kez artış takip edilmeli zaten. İnşallah iyi haberler verirsinBilmiyorum ki canim benim 3 ay once sol tupren ameliyat gecirdigimi soyledim yasimda 35 olunca karindan da goremeyince dis gebelikden suphelendim vajinadan bakmiycam bi tahlil yapalim dedi
Canım gönlünü ferah tut ve başa bir doktora git. Değerin çok güzel artmışKizlar 3247 cikmiş beta hcg sevineyim mi simdi bilemedim. Gorunmesi gerekir miydi keseden
Aynıyız resmen canım ben de retinol kullanmaya niyetlendim tam artık başlamak lazım diye ama maalesef hamileler kullanamıyormuş şu an ertelemek durumundayım alıp başlasam belki de hamile kalacağım ve boşa gidecek.
Normalde biz sonbahar ortasından sonra genelde Avrupa tarafına giderdik akrabalarım da oralarda hem ziyaret hem gezme olurdu ama bu sene yine ya hamile kalırsam diye sonbahar tatilini Türkiye'de ayarladık, ayarladiktan sonra da öğrendim ki hamilelere sauna, spa, hamam da yasakmış, bu ay sonu normalde tatilimiz hamile kaldıysam eğer iptal olacak yani çünkü spa tatili almıştık. Dediğin gibi neredeyse her şey yasakher gün güneş kremi kullanıyorum ama hibrit filtreli, hamileyken sadece mineral filtre kullanilabiliyor diye misler gibi memnun olduğum kremini değiştirdim ama yok mineral filtre ile asla anlaşamıyoruz asla yani olmuyor ve ne yapacağım bilmiyorum güneş alerjim de var kullanmamak seçenek değil yani o yüzden insan olsun bitsin bir an önce istiyor bazen.
İnşallah canım umarım çok zaman geçmeden gelir minişler artık biz de rahata ereriz
Güzel olacak inşallah içimde harika hisler varAynıyız resmen canım ben de retinol kullanmaya niyetlendim tam artık başlamak lazım diye ama maalesef hamileler kullanamıyormuş şu an ertelemek durumundayım alıp başlasam belki de hamile kalacağım ve boşa gidecek.
Normalde biz sonbahar ortasından sonra genelde Avrupa tarafına giderdik akrabalarım da oralarda hem ziyaret hem gezme olurdu ama bu sene yine ya hamile kalırsam diye sonbahar tatilini Türkiye'de ayarladık, ayarladiktan sonra da öğrendim ki hamilelere sauna, spa, hamam da yasakmış, bu ay sonu normalde tatilimiz hamile kaldıysam eğer iptal olacak yani çünkü spa tatili almıştık. Dediğin gibi neredeyse her şey yasakher gün güneş kremi kullanıyorum ama hibrit filtreli, hamileyken sadece mineral filtre kullanilabiliyor diye misler gibi memnun olduğum kremini değiştirdim ama yok mineral filtre ile asla anlaşamıyoruz asla yani olmuyor ve ne yapacağım bilmiyorum güneş alerjim de var kullanmamak seçenek değil yani o yüzden insan olsun bitsin bir an önce istiyor bazen.
İnşallah canım umarım çok zaman geçmeden gelir minişler artık biz de rahata ereriz
Aa yaptın mı ben gecikmeyi beklicem ya hayal kırıklığına uğramak istemiyorum erkendenKızalr test tertemiz bu ayda olmadı galiba bata 6 gün erken gebelik testi bu olsa cıkardı
Canım bence de sen başka bir doktora görün, bazen doktorlar hemen kestirip atıyor. Bir tanıdığı 7. Haftada kalbi atmıyor diye kürtaj yapmaya kalkmıştı ama bir hafta sonra bebeğinizin kalbi atmıştı.Kizlar 3247 cikmiş beta hcg sevineyim mi simdi bilemedim. Gorunmesi gerekir miydi keseden
Sagolun kizlar devlet hastanesiydi burasi simdi medicalparktan randevu aldim gidiyorum bakalim hayirlisi insallah guzel haberler veririmSen gönlünü ferah tut
Bence degerin gayet guzel vajinal usg de gorunurdu bana kalirsa niye yapmamis anlamadim. Kanaman yok biseyin yok.Kizlar 3247 cikmiş beta hcg sevineyim mi simdi bilemedim. Gorunmesi gerekir miydi keseden
Şifa olsın bebiş olsun kuzumBen geldimmmm bütün zırhlarımı aldım da geldim aha bu da ispatı o bebek buraya gelecekjust_smile @Ginnys @Veziir @Mehrii34 @Cey1an @LeucotheaThemis kahvelihatunn M melek076
ve diğer mucizelerini bekleyen güzel annelerim
İçimden bi ses güzel haberler alacağını söylüyor. Şu mübarek günde inşallah bebeğin sağlıklı ve seninledir canım benimSagolun kizlar devlet hastanesiydi burasi simdi medicalparktan randevu aldim gidiyorum bakalim hayirlisi insallah guzel haberler veririm
Gayet güzel çıkmış ne oldu ki kuzumKizlar 3247 cikmiş beta hcg sevineyim mi simdi bilemedim. Gorunmesi gerekir miydi keseden
Bundan sonra bende yapmıyacam kendimi tutcamAa yaptın mı ben gecikmeyi beklicem ya hayal kırıklığına uğramak istemiyorum erkenden
Amin kuzum benim amiiinİçimden bi ses güzel haberler alacağını söylüyor. Şu mübarek günde inşallah bebeğin sağlıklı ve seninledir canım benim
Canim sabah bi doktora gittim karindan bakti keseyi goremedi dış gebelikten şpheleniyorum bi beta yapalim dedi bu saate kadar elim yuregimde beta bekledim beta cikti gittim pazartesi gel dedi ben de atladim baska bir doktora geldim simdi bakalim insallah goruruz keseyiGayet güzel çıkmış ne oldu ki kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?