Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım, senden güzel haberler bekliyoruz
Aslında Türkiye de mecbur kalmadıkça alttan bakmıyorlar ama yurtdışında hep alttan bakıyorlarmış

Bence de o vasat doktoru bıraktıgın iyi olmuş canım benim , bu kadar kolay mı insanlara peşinen dayanaksız tutarsız yorumda bulunup, stres yaptırmak yok yere! Çok sinir oluyorum ya ben nasıl işimi düzgün yapıyorsam, herkes düzgün yapsın değil mi ama ,kaldı ki ben devlet memuruyum o ıse doktor!

yaa çok şükür, git bir çocuğun eline birşeyler ver mutlu olsun kuzum, sadakan olsun böyle bir günde Allah seni seviyormuş ki, önce üzüldün sonra sevindin bak maşallah
Kizlaaaaar keseyi gördüüük❤hepinize cok tesekkurler sabah bana o kadar iyo geldi ki desteginiz Allah hepinizden razi olsunDoktor cok önemli bisey gercekten Allah kötüsünün eline düsürmesin

Kizlaaaaar keseyi gördüüük❤hepinize cok tesekkurler sabah bana o kadar iyo geldi ki desteginiz Allah hepinizden razi olsunDoktor cok önemli bisey gercekten Allah kötüsünün eline düsürmesin
Vallahi çok sevindim hadi hayırlı olsun. Devlet hastanelerine kesinlikle güven olmuyor. Özelde hemen alttan bakıyolar net emin olmak için. Sağlıkla gelsin inşallah bebişin canım

Ben demiştim başka doktora git diye. Birebir aynısını yaşadım. Boşuna 1 günü zehir ettim kendime. Çok şükür canım, sevindim sağlıkla ilerlesin

Gözün Aydın olsun İnşAllah canım yüce Rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hayırlı sağlıklıca kucağından almayı nasip etsin İnşAllah

Oh be sahane haber! Mubarek gunde rabbim lutfunu esirgememis

Ben yaptım da hep negatif, öyle negatif ki, t çizgizi bemmmbeyaz belli oluyor o açıdan yapmıyorum artık bat geçerse belki yaparım
Aslında en doğrusunu yapıyorsun geçmeden yapmamak en iyisi sonra üzülüyoruz gerçi o zamanda üzülüyoruz kırmızıları görünce

Gözün aydın canım.
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

Vallahi çok sevindim hadi hayırlı olsun. Devlet hastanelerine kesinlikle güven olmuyor. Özelde hemen alttan bakıyolar net emin olmak için. Sağlıkla gelsin inşallah bebişin canım
Aynen kuzum karindan gördü az da olsa ama emin olmak için alttan bakti o zaman net gorundu zaten cok sükür

Ahh kuzum sorma sorma nasil bu kadar empatiden yoksun oluyorlar anlamiyorum, ultrason probunu bastirmadi bile dogru durust katnima inan zorla muayene ediyor resmen Allah ıslah etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…