Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar aksamdan beri siliklik boyle soldakini sabah yaptim havuc yemeli miyim ?

Eklentiler

• IMG20221007074321.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 48
kızlar bar 12 ekim dün test yaptım gögüslerim 2 haftadır şiş diye , ama negatif çıktı çıksaydı çıkardı sanırım ben elendim

Daha çok erken yanlış düşünüyorsun. benim bat 3 gün geçene kdr tüm testlerim negatif çıkar

kızlar bar 12 ekim dün test yaptım gögüslerim 2 haftadır şiş diye , ama negatif çıktı çıksaydı çıkardı sanırım ben elendim

Ztn pazartesi ye büyür büyümezse beta bakarız daha 1500 altımı acaba ondan mı göremedik diye

Yok artık aşko bende sadece folio forte var
Kız ben dün de gittim keseyi göremedim daha küçükmüş doktor magnezyum yazdı d vitamin yazdı omega yazdı folik yazdı evde olan kullandıklarımınsöyledim sadece magnezyum değiştirdi birde folik asitimi artık folio geçebiliriz dedi inostol veriyordu ya gebelik hazırlanırken bende şeker çıktı şuan öksürük ciğerlerime indi baya peritm anlayacağım sinüzlerim tıkalı zerre nefes gitmiyor vajinal mantar olmuşum bu sabah uyandım ki oda bir anda bunca dikkatine nasıl oldu anlamadım neyse vitaminler önemli bana çok önceden verdiler başla diye valla hala kullanıyorum arada değiştiriyor işte

Balım doktor bile anlayamayabilir. Bak Rahim kalınlaşıyor her ay adet olmadan önce. bebek gelirse diye hazırlık aslında her ay oluyor bu. Sadece rahim kalınlaşmasını görür bakarsa eğer. Benden smear falan almıştı mesela. Rahimde kalınlaşma var ama, bebk olup olmadıgı anlaşılmaz demişti.enfeksiyon var demişti. Bende bebek varmış Ben 3 gün mü 4 gün mü fitil attım kendime düşün. Sonra bir beta veririm 138 miydi 170 lerde miydi neydi. İlkimle ikincimi karıştırıyorum da
öyle mi dersin inşallah öyledir pazartesi günü kadın doğumda randevum var öyle rutin kontrol için gitcektim inşallah bir mucizze olur

ayyy inşallah ya çünkü bu ay çok hissediyordum var diye , hayırlısı inşallah bakalım

Kızlar 6 gün önce 110 di değerim
Şimdi ise bugün verdim kan artış normal dimi keseyi göremedik zar zor bı karaltı göründü sadece haftaya tekrar kontrolüm var hayırlısı sizede sormak istedim
Gözün aydın maşallah değerin cok iyi. Diger topikten hatırlıyorum seni cnm Rabbim sağ sağlim kucagına almayı nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…