- 19 Mayıs 2016
- 357
- 282
- 103
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #3.841
Dogru soyluyorsun caniım sükürler olsunyaa çok şükür, git bir çocuğun eline birşeyler ver mutlu olsun kuzum, sadakan olsun böyle bir günde Allah seni seviyormuş ki, önce üzüldün sonra sevindin bak maşallah
Amin kuzumCanım gözün aydın mutlulugun daım olsun ınsallah
Eveeeeet hayirli bebislereKızlar çatlama bugün olmuş değil mi :) dünde yumurtlama oldu
Bugün test yapan yok galiba?
Ah insallah o kadar istiyoruz ki hepimiz Ekim biize bebeklerimizi getirsinM mucizeOldu aslında olursa çoğumuzun bebeği haziran doğumlu olacak. Haziran anneleri 2023 diye topik açarsan orası daha güzel olur ne dersin
Benımde 13 Ekim ekler misinizMerhaba canım ekleyeyim
Bence haftada 3 gun iliski yasamaniz yeterli mutlaka ya yumurtlamaya ya oncesine ya sonrasina denk gelirKızlar bu ayda olmayacak gibi. Gelecek ay için hazırlanmak istiyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Kaç günde bir ilişki yaşanmalı? Biraz taktik verin lütfen
Peki gün aşırı olmalı yoksa üst üste mi canım? Gün aşırı öneren de var.Bence haftada 3 gun iliski yasamaniz yeterli mutlaka ya yumurtlamaya ya oncesine ya sonrasina denk gelir
Gun asiri gun asiri haftaya yayin iste adet bittikten sonraPeki gün aşırı olmalı yoksa üst üste mi canım? Gün aşırı öneren de var.
Ben geldimmmm bütün zırhlarımı aldım da geldim aha bu da ispatı o bebek buraya gelecekjust_smile @Ginnys @Veziir Mehrii34 Cey1an @LeucotheaThemis @kahvelihatunn @melek076
ve diğer mucizelerini bekleyen güzel annelerim
Hayırlısı canım daha varmış o iki gün bile çok fark ediyor. olmazsada üzülme diğer aya olur inşallahBn yine negatif 2 gün var gerçi ama pek sanmıyorum artık bi dahaki aya kısmet
Çok sevindim canım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah AllahKizlaaaaar keseyi gördüüük❤hepinize cok tesekkurler sabah bana o kadar iyo geldi ki desteginiz Allah hepinizden razi olsun Doktor cok önemli bisey gercekten Allah kötüsünün eline düsürmesin
Canim benim ovulasyon testi aldım oncelikle.Kızlar bu ayda olmayacak gibi. Gelecek ay için hazırlanmak istiyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Kaç günde bir ilişki yaşanmalı? Biraz taktik verin lütfen
Canim ben böyle konusmalara hayırlısı deyip geciyorum, her birine açıklama yapmak, kendini ifade etmek, karışma demek çok zor.Bugün inanılmaz mutlu keyfim yerindeyken kendini bilmez insanlar bir anda her şeyi değiştiriyor. Ya benim psikolojim çok zayıf artık başa filan çıkamıyorum ya da insanlar kötü.
“Ya hadi Evita sen de bir bebek yap bak yaşın geçiyor bak herkesin çocuğu oldu bir sen kaldın senden de bekliyoruz” bla bla bunu bi sürü kadının yanında söyleyen kadın çalışma arkadaşım var benim. Nasıl bir hadsizlik. Herkes aile planlamacısı oldu. Bir insan belli bir yaşta ise ve bebeği yoksa ona bebek ile ilgili soru sorulur mu? Ya en temel görgü kurallarından biridir. İnsanların morallerini bozmak ne kadar kolay. Zaten olacaksa ben buna karar veririm. Olmuyorsa da senin haddin değil bu konuyu irdelemek ama gel gör ki maalesef mesai yaptığın insanlara bir şey diyemiyorsun.
Bu sözlerin üzerine eve gelip test yapıyorum. Sonuç nanaaaay
Neyseeee bizim çoooook güçlü olmamız lazım çok. Ama kırıldığımız döküldüğümüz çok an oluyor. Allahım bize güç kuvvet versin
Duygular o kadar karmaşık ki.. psikolojiyi dimdik tutmak her zaman kolay değil maalesefCanim ben böyle konusmalara hayırlısı deyip geciyorum, her birine açıklama yapmak, kendini ifade etmek, karışma demek çok zor.
İlk çocuğum 29 yaşında kucağıma aldım. Kendimi o zaman hazır hissettim.
Şimdide 37 ye bir kaç ay kaldı ve 2. İçinde şimdi kendimi hazır hissettim.
Çocuğun yükü tamamen annenin, ondan en çok istediğin zaman en uygun zamandır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?