Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de başlayayım bu vitamine çok teşekkür ederim canım bu ay ovulasyon takibiyle denedik ama tık yok bakalım gelecek aydan umutluyum. Hoş her ay umutluyum hiç bitmiyo umut

Ahhh kuzum bu psikolojik şiddete birak mesai arkadaslarimiz ailemizden bile maruz kaliyoruz nalesef eltim 7 aylik hanile 1.5 ay once esimin ailesini ziyarete gittik memlekete kayinvaliden eltimle bana resmen gösteriş ve şov yapti sütle peşınden kosmalar mi dersin canim ona ijramlar yapilip kizim sen de al ucindab bile dememek mi dersiniz ohooo neler neler psikoloji falan kalmiyo doğal olarak bana yapilanin iyi niyetli olmadigi acik ama bicogumuz sana yapilan gibi iyi niyetliymis gibi gosterilerek yapiliyor ama hepsi son derece kotu niyetle yapiliyor Allah herkesin gönlüne göre versin ne diyelim bizlere de sabrimizin selametini versin inşalaahÜzme kendini kuzucum❤

Kızlar bu ayda olmayacak gibi. Gelecek ay için hazırlanmak istiyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Kaç günde bir ilişki yaşanmalı? Biraz taktik verin lütfen
Canim bak simdi folik asit omega 3 koenzim q10 ve larginin tabletleri kullan. Bi de d vitamini Aslinda bunlari en az 3 ay kullanmak gerekiyor. Bal propolis polen karisimi da yiyebilirsin benim alerjim oldugu icin yiyemedim. Ovulasyon tesetleri beni cok strese sokuyor o yuzden adetin bitiminden itibaren 2 gunde bir ilişki esıne de keçiboynuzu özutü insallah en fazla 3 aya hamişsin Allahin izniyle❤(bu saydigim vitaminler yurtdisinda kaliteli yumurta uretimi icin tüp bebek hastalari dahil kullanilan bi yöntem ben zamaninda doktoruma da danismistim o da tavsiye etmisti)

Canım benim yaaa ay o kadar sinirlerim bozuk ki yazdıklarına gözlerim nemlendi
Hani o kadar eminim ki kötü niyetle irdelendiğini insan hissediyor. Gram iyilik yok.
Yine kendimizi biz ayakta tutmalıyız o veya bu şekilde insanlar kötü hep öyleydiler öyle olacaklar

Aynen oyle canim güclü durmak zorundayiz hersey öyle guzel olacak ki hayirlisiyla bugun ya da yarin ama olacak insallah umut kaybetmek yok

Bunları gerçekten denicem canım propolis midemi bulandırıyo ama diğerlerini denicem mutlaka. Folik asit 1 buçuk senedir kullanıyorum zaten sorun yok onda. Ovulasyon ile de olmadı. Biraz kafadan salıp öyle denicem hayırlısı artık teşekkür ederim

Şifa olsun canim benim 3 ay bu vitaminleri kullanip 2 günde bir iliskiye giren herkesin tuplerinde vs bir sikinti yoksa hayirlisiyla hamile kalabilecegine inaniyorum ben

Hayırlı kandiller kızlar Ağustosta kürtaj olmuştum 2 Eylül'de de ilk adeti oldum ikinci adet 1 hafta gecikti ve dün yumurtlama bugün çatlama oldu adetlerim gayet düzenlidir 28 günde olurum ilk defa böyle birşey yaşıyorum adet olmadan yumurtlama oluyor mu korunmuyoruz pazartesi doktor randevum var adet söktürücü isteyecektim ama simdi korkuyorum kullanmaya kendiliginden sokulmesini beklemeli mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…