- 24 Ağustos 2022
- 4.877
- 20.203
- 258
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #3.861
Ben de başlayayım bu vitamine çok teşekkür ederim canım bu ay ovulasyon takibiyle denedik ama tık yok bakalım gelecek aydan umutluyum. Hoş her ay umutluyum hiç bitmiyo umutCanim benim ovulasyon testi aldım oncelikle.
Görselini ekledigim vitamin yumurta geliştirmeye yardımcı oluyormuş, tüp bebek öncesi yumurta toplanmayan kullanmanan baya olmuş, bu vitaminden aldım.
Ham bal, arı sütü, propolis karışımı aldım.
Bir de geçen ay günlük kuru incir tuketmistim, yumurtalamam daha belirgin olmuştu, bu ayda kuru inciri 4 e bölüp, küçük bir kavanoza yerleştirip üstünü geçecek kadar saf zeytin yağı ekledim. Günlük 4 dilim yiyorum.
Benim de bu ay 5. Ay gebelik olusmadi. Bu takviyelere başladım.
Aynen canim catlama bugun bencedeKızlar çatlama bugün olmuş değil mi :) dünde yumurtlama oldu
Amin canim Allah razı olsun Rabbim hepimize evlatlarimiza sağlikla kavuşmayı nasip etsinÇok sevindim canım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah
Benimde canım 4. Ovulasyon takibim olacak bu ay. Kısmet olur insallah gebelik.Ben de başlayayım bu vitamine çok teşekkür ederim canım bu ay ovulasyon takibiyle denedik ama tık yok bakalım gelecek aydan umutluyum. Hoş her ay umutluyum hiç bitmiyo umut
Ahhh kuzum bu psikolojik şiddete birak mesai arkadaslarimiz ailemizden bile maruz kaliyoruz nalesefBugün inanılmaz mutlu keyfim yerindeyken kendini bilmez insanlar bir anda her şeyi değiştiriyor. Ya benim psikolojim çok zayıf artık başa filan çıkamıyorum ya da insanlar kötü.
“Ya hadi Evita sen de bir bebek yap bak yaşın geçiyor bak herkesin çocuğu oldu bir sen kaldın senden de bekliyoruz” bla bla bunu bi sürü kadının yanında söyleyen kadın çalışma arkadaşım var benim. Nasıl bir hadsizlik. Herkes aile planlamacısı oldu. Bir insan belli bir yaşta ise ve bebeği yoksa ona bebek ile ilgili soru sorulur mu? Ya en temel görgü kurallarından biridir. İnsanların morallerini bozmak ne kadar kolay. Zaten olacaksa ben buna karar veririm. Olmuyorsa da senin haddin değil bu konuyu irdelemek ama gel gör ki maalesef mesai yaptığın insanlara bir şey diyemiyorsun.
Bu sözlerin üzerine eve gelip test yapıyorum. Sonuç nanaaaay
Neyseeee bizim çoooook güçlü olmamız lazım çok. Ama kırıldığımız döküldüğümüz çok an oluyor. Allahım bize güç kuvvet versin
Ahhh kuzum bu psikolojik şiddete birak mesai arkadaslarimiz ailemizden bile maruz kaliyoruz nalesefeltim 7 aylik hanile 1.5 ay once esimin ailesini ziyarete gittik memlekete kayinvaliden eltimle bana resmen gösteriş ve şov yapti sütle peşınden kosmalar mi dersin canim ona ijramlar yapilip kizim sen de al ucindab bile dememek mi dersiniz ohooo neler neler psikoloji falan kalmiyo doğal olarak bana yapilanin iyi niyetli olmadigi acik ama bicogumuz sana yapilan gibi iyi niyetliymis gibi gosterilerek yapiliyor ama hepsi son derece kotu niyetle yapiliyor Allah herkesin gönlüne göre versin ne diyelim bizlere de sabrimizin selametini versin inşalaah Üzme kendini kuzucum❤
Canim bak simdi folik asit omega 3 koenzim q10 ve larginin tabletleri kullan. Bi de d vitamini Aslinda bunlari en az 3 ay kullanmak gerekiyor. Bal propolis polen karisimi da yiyebilirsin benim alerjim oldugu icin yiyemedim. Ovulasyon tesetleri beni cok strese sokuyor o yuzden adetin bitiminden itibaren 2 gunde bir ilişki esıne de keçiboynuzu özutü insallah en fazla 3 aya hamişsin Allahin izniyle❤Kızlar bu ayda olmayacak gibi. Gelecek ay için hazırlanmak istiyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Kaç günde bir ilişki yaşanmalı? Biraz taktik verin lütfen
J justsmileeCanım benim yaaaay o kadar sinirlerim bozuk ki yazdıklarına gözlerim nemlendi
Hani o kadar eminim ki kötü niyetle irdelendiğini insan hissediyor. Gram iyilik yok.
Yine kendimizi biz ayakta tutmalıyız o veya bu şekildeinsanlar kötü hep öyleydiler öyle olacaklar
Aynen oyle canim güclü durmak zorundayiz hersey öyle guzel olacak ki hayirlisiyla bugun ya da yarin ama olacak insallah umut kaybetmek yokCanım benim yaaaay o kadar sinirlerim bozuk ki yazdıklarına gözlerim nemlendi
Hani o kadar eminim ki kötü niyetle irdelendiğini insan hissediyor. Gram iyilik yok.
Yine kendimizi biz ayakta tutmalıyız o veya bu şekildeinsanlar kötü hep öyleydiler öyle olacaklar
Bunları gerçekten denicem canım propolis midemi bulandırıyo ama diğerlerini denicem mutlaka. Folik asit 1 buçuk senedir kullanıyorum zaten sorun yok onda. Ovulasyon ile de olmadı. Biraz kafadan salıp öyle denicem hayırlısı artık teşekkür ederimCanim bak simdi folik asit omega 3 koenzim q10 ve larginin tabletleri kullan. Bi de d vitamini Aslinda bunlari en az 3 ay kullanmak gerekiyor. Bal propolis polen karisimi da yiyebilirsin benim alerjim oldugu icin yiyemedim. Ovulasyon tesetleri beni cok strese sokuyor o yuzden adetin bitiminden itibaren 2 gunde bir ilişki esıne de keçiboynuzu özutü insallah en fazla 3 aya hamişsin Allahin izniyle❤(bu saydigim vitaminler yurtdisinda kaliteli yumurta uretimi icin tüp bebek hastalari dahil kullanilan bi yöntem ben zamaninda doktoruma da danismistim o da tavsiye etmisti)
Şifa olsun canim benimBunları gerçekten denicem canım propolis midemi bulandırıyo ama diğerlerini denicem mutlaka. Folik asit 1 buçuk senedir kullanıyorum zaten sorun yok onda. Ovulasyon ile de olmadı. Biraz kafadan salıp öyle denicem hayırlısı artık teşekkür ederim
İnşallah canım benimŞifa olsun canim benim3 ay bu vitaminleri kullanip 2 günde bir iliskiye giren herkesin tuplerinde vs bir sikinti yoksa hayirlisiyla hamile kalabilecegine inaniyorum ben
Bende cikolata kisti,miyom tek tüp kapali bi de rezerv dusuk (0.70)bu tabletleri içmekten gastritim arttiİnşallah canım benim
Aynen öyleAynen oyle canim güclü durmak zorundayiz hersey öyle guzel olacak ki hayirlisiyla bugun ya da yarin ama olacak insallah umut kaybetmek yok❤
Ahhhj canim benim agzina sağlik Allah razi olsunAnne adayları ve tekrardan anne olmak isteyen hanımlar bu gece sizler ozeikllle dua edeceğim.
Bencede çok erken eczacı bir haftaya kadar sonuç veriyo deyince aldandımDaha çok erken değil mi bat aynıymış senle
Var ama iki üç guncukBat gününe var mı daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?