- 19 Mayıs 2016
- 357
- 282
- 103
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #3.881
Hayirli kandiller Canim bu ovulasyon testlerinden hiç anlamiyorum o yüzden yardimci olamiycam pek ama adete yakin geç yumurtlamiş olabilirsin tabiki sen her ihtimale karsi degerlendir bu gunleri doktora gorunmeden de ilac kullanma tavsiyem doktora danisirsin anlatirsin durumunu zaten o yönlendirir zaten seniHayırlı kandiller kızlarAğustosta kürtaj olmuştum 2 Eylül'de de ilk adeti oldum ikinci adet 1 hafta gecikti ve dün yumurtlama bugün çatlama oldu adetlerim gayet düzenlidir 28 günde olurum ilk defa böyle birşey yaşıyorum adet olmadan yumurtlama oluyor mu korunmuyoruz pazartesi doktor randevum var adet söktürücü isteyecektim ama simdi korkuyorum kullanmaya kendiliginden sokulmesini beklemeli mi sizce
Aa ne yaptın gördünüz mü pekiCanim sabah bi doktora gittim karindan bakti keseyi goremedi dış gebelikten şpheleniyorum bi beta yapalim dedi bu saate kadar elim yuregimde beta bekledim beta cikti gittim pazartesi gel dedi ben de atladim baska bir doktora geldim simdi bakalim insallah goruruz keseyi
Ay hadi gözün aydın kuzum resim verdi mi drKizlaaaaar keseyi gördüüük❤hepinize cok tesekkurler sabah bana o kadar iyo geldi ki desteginiz Allah hepinizden razi olsun Doktor cok önemli bisey gercekten Allah kötüsünün eline düsürmesin
Gördük canım gördük çok sükürAa ne yaptın gördünüz mü peki
Verdi canim ilk fotografimizi aldikAy hadi gözün aydın kuzum resim verdi mi dr
Ayy gunlerimiz ayni benimde ayni boyle simdi iyice siliklesmisKızlar çatlama bugün olmuş değil mi :) dünde yumurtlama oldu
Bunu kullanıyorum canim, ham bal karışımlı, bunla miden bulanmaz.Bunları gerçekten denicem canım propolis midemi bulandırıyo ama diğerlerini denicem mutlaka. Folik asit 1 buçuk senedir kullanıyorum zaten sorun yok onda. Ovulasyon ile de olmadı. Biraz kafadan salıp öyle denicem hayırlısı artık teşekkür ederim
Test yaptın mı canim ?Kızlarrrrrrr
Kendı durumumu size guncellıyorum
Biliyorsunuz carsmaba doktora gittim ve doktor yumurtlama görmedi
Sonra benden estradiol ve progestron testlerini istedi yumurta var büyümus ama yumurtlama görmedım dedi tabi ben tribe girmiştim
Ovulasyona da devam ettim hep sizlere attım
Sonra sonra ovualsyonunn kotulastıgını fark ettik sizlerle
Test sonuçları çıktı doktorumu aradım söyledim tamam guzel yumurtlama yok onun ıcn yaptırıdm dedi ovulasyon yaptığımı söyledim akıntılarım da başladı dedim tamam yaklaşmış bırlıktelik olsjn dedi
Şimdi bugünün testini 19:35 de yapcam
Ama testlerimin son haline bakınn
Biz bu hafta hiç ılıskıye de girmedik
Dua edin daha da koyu cıksın ben tam yumurtlamanın bugunn olacağını düşünüyorum cunku hem hafif kask agrım var be beyaz akıntım var
Siödi işten eve geldım dünkü test cok koyulaşmış şoktayım
Teste devam edicem
19:35 de yapcam kızlar
Kuzu yaptım test bozuk diye yanlışlıkla 2 tane yaptım bak bakımTest yaptın mı canim ?
Ahh ahh inşallahGüzel olacak inşallah içimde harika hisler vargüzel güzel bakımlarımızı da yaptıracağız, o çok güzel kremleri de süreceğiz, bebişlerimizle dünyayı da dolaşacağız Biz niyetlendik ya ciddi manada tüm olumluluklar önümüze serilecek bak gör
Yarın randevumularımızı aldık eşimle 2 merkezle görüşeceğiz. Bakalım güzel süreçler bizi bekler inşallah
Bu arada trendyolda aksilik kargom gecikti henüz gelmedi totem yaptım o gelince testimi yapıcam ama nedense modlanmam geçti bu ayki pozitif olayına. Tüp bebek serüvenine dalıyorumya ondan olsa gerek.
Sen ne yaptın? Testte bir gelişme var mı?
Allahım bir güzel haber alsam çooooook ama çooook sevineceğim.
Çatlamış canim.Kuzu yaptım test bozuk diye yanlışlıkla 2 tane yaptım bak bakım
İnş canım 21 ekimde bakalım ne olacakEveeeeet hayirli bebislere
Bu topikte utanma yokutandım He
Bu topikte utanma yok
Adet bir hafta geciktikten sonra oldu yumurtlama hani adete yakın yumurtlama olsa da gecikse anlarım bunu duymuştum da burda yinede değerlendirdim canm tez zamanda evlatlarımıza kavusuruz inşallahHayirli kandiller Canim bu ovulasyon testlerinden hiç anlamiyorum o yüzden yardimci olamiycam pek ama adete yakin geç yumurtlamiş olabilirsin tabiki sen her ihtimale karsi degerlendir bu gunleri doktora gorunmeden de ilac kullanma tavsiyem doktora danisirsin anlatirsin durumunu zaten o yönlendirir zaten seni
O hikayelerden biri benim kizlar 2 negatif tüp bebekten sonra 3. Tüp bebeğe başlamak için adetimi bekliyordum ki hamile oldugumu ögrendimAhh ahh inşallahgelsin o günler bir an önce.
Ah ilk ciddi adımlar geliyor desene Allah yolunuzu açsın süreci kolaylaştırsın inşallah canımyine de hiç belli olmaz burada çok öyle hikaye var tüp bebek için doktor randevusuna gidecekken hamile olduğunu öğrenen hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Ben pazartesiye kadar test yapmam sanırımhis olarak bu ay da olmadı hissi var bana olduğu zaman hissedecekmisim gibi geliyor, Kasım ayından umutluyum ama olmazsa da üzülmem. Bu ay olmadıysa bir dahaki ay güzel haberleri veririz umarım
Amin canım benim çok teşekkür ederimGözün aydın maşallah değerin cok iyi. Diger topikten hatırlıyorum seni cnm Rabbim sağ sağlim kucagına almayı nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?