Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayirli kandiller Canim bu ovulasyon testlerinden hiç anlamiyorum o yüzden yardimci olamiycam pek ama adete yakin geç yumurtlamiş olabilirsin tabiki sen her ihtimale karsi degerlendir bu gunleri doktora gorunmeden de ilac kullanma tavsiyem doktora danisirsin anlatirsin durumunu zaten o yönlendirir zaten seni

Aa ne yaptın gördünüz mü peki

Iyi akşamlar kızlar. 10 gündür meme ucu hassasiyetim var. Yarın bat. Bekliyorum. Henüz test yapmadım.

Bunu kullanıyorum canim, ham bal karışımlı, bunla miden bulanmaz.

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-07-20-30-07-132_com.android.chrome.webp
    40 KB · Görüntüleme: 61
Test yaptın mı canim ?

Ahh ahh inşallah gelsin o günler bir an önce.
Ah ilk ciddi adımlar geliyor desene Allah yolunuzu açsın süreci kolaylaştırsın inşallah canım yine de hiç belli olmaz burada çok öyle hikaye var tüp bebek için doktor randevusuna gidecekken hamile olduğunu öğrenen hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Ben pazartesiye kadar test yapmam sanırım his olarak bu ay da olmadı hissi var bana olduğu zaman hissedecekmisim gibi geliyor, Kasım ayından umutluyum ama olmazsa da üzülmem. Bu ay olmadıysa bir dahaki ay güzel haberleri veririz umarım

Adet bir hafta geciktikten sonra oldu yumurtlama hani adete yakın yumurtlama olsa da gecikse anlarım bunu duymuştum da burda yinede değerlendirdim canm tez zamanda evlatlarımıza kavusuruz inşallah

O hikayelerden biri benim kizlar 2 negatif tüp bebekten sonra 3. Tüp bebeğe başlamak için adetimi bekliyordum ki hamile oldugumu ögrendim ama nacizane tavsiyem tüp bebek surecine girecekseniz de normal deneyecekseniz de vitamin takviyeleri kullanmaniz kizlar yumurta kalitesini arttirnak icin cok gerekli.tüp bebekle illgili merak ettiginiz seyler varsa cevaplayabilirim 2 yildir uzman doktor kivamina geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…