Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum
bata kaç kala öğrendin veya battan sonra mı birde battan önce test yaptın mı hiç
Bata 6 kala erken gebelik testi yaptım silik çıktı guvenemedim bı tanede normal kaset yaptım oda aynı çıktı sonra bata 2 kala ya kadar kaset test yaptım hep silik çıktı 30 Eylül'de mı ne kan verdim 110 çıktı değer öyle kesinleşti işte dünde kan verdim 3344 çıktı kese zor gördük alttan muayene ile

Ayyy tebrik ederim Allah tamamına erdirsin. Ben düşünmüyorum canım şimdilik daha yeni denemeye başladık sayılır zaten ama olmazsa da eşim de ben de en azından şu an için tedavi istemiyoruz. Ama @evita- bu yola girmek üzere inşallah ondan da böyle güzel bir haber alırız
Ben ve eşim takviye kullanıyoruz eşime emodex aldım ben de omepa Q10, folik asit, d3k2 filan kullanıyorum yumurta kalitesini artırmak için buğday çimi suyu içiyorum dört aydır bakalım biz elimizden geleni yapıyoruz inşallah bebisimiz de gelir

Emodex ne işe yarıyor canim ?

hangi takviyeleri kullandin mesela nasiplenelim

Selam kızlar ben iki aydır denedim sadece çok yeniyim yani şimdi ben iki aydır korunmuyorum sonrasında maalesef regl oluyorum şu an reglim. Regl bitince tekrar deneyeceğiz olana kadar tabiki . Ben bir uygulama kullanıyorum regl günlerini giriyorum va kolaylık oluyor. Bakın bu pembeler regl zamanlarım oradaki küçük kalplerde değerlendirme yaptığımız günler. Şimdi size soruyorum doğru mu değerlendirmelerin olduğu günler? Yetersiz mi? Diyorum ki acaba bu reglim bittiği zaman her iki günde bir değerlendirme yapsak daha mı iyi?

Eklentiler

• IMG_20221007_205206.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20221007_205234.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 35
Canim bende bu uygulamayı kullanıyorum.
Ovulasyon testi ile de takip ediyorum yumurtlamayı.
Ama bu uygulamadaki yumurtlama günleriyle uyumlu olmuyir her zaman yumurtlama.
Siz ovulasyon takibi yapmıyorsanız en uygunu 2 güne bir iliski

Canım en az 6 saat uyuman lazım uyanınca ilk iş yataktan kalkmadan ayağını yere koymadan dil altından ölç. Sabah olması şart değil. Bazal metabolizma yani dinlenmiş sabit fonksiyonları olan yorulmamis gibi düşün bir vücut sıcaklığı lazım. Fertility friend uygulamanın adı. Hep aynı saatte olcmen gerekiyor gerçekçi sonuç için
Bu uygulamanın ismi nedir telefona indiriyorsunuz sanırım birde ben işim gereği sabah yatıyorum bu saatlerde kalkıyorum bu saatlerde ölç3em olurmu yoksa hep sabahmı ölçmek lazım

Insallah canim gelir tabiki neden gelmesin

Kızlar selam ben bugün yine doktordaydım haşimato teşhisi konuldu tsh ım 1.2 ye düşmüş çok iyi dedi birde başımıza haşimato çıktı valla çıldırıcam ama doktor bana dedi ki en büyük engel stres stres yaptığında hormonların düzgün çalışmaz ve gebe kalamazsın rahat ol dedi bakalım hala Ümit var salıyır 15 bat stres yapmamak engel değil erken test alıyım mı yoksa erken mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…