- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.429
- 248
- 31
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #3.901
Bata 6 kala erken gebelik testi yaptım silik çıktı guvenemedim bı tanede normal kaset yaptım oda aynı çıktı sonra bata 2 kala ya kadar kaset test yaptım hep silik çıktı 30 Eylül'de mı ne kan verdim 110 çıktı değer öyle kesinleşti işte dünde kan verdim 3344 çıktı kese zor gördük alttan muayene ilebata kaç kala öğrendin veya battan sonra mı birde battan önce test yaptın mı hiç
AyyyO hikayelerden biri benim kizlar 2 negatif tüp bebekten sonra 3. Tüp bebeğe başlamak için adetimi bekliyordum ki hamile oldugumu ögrendimama nacizane tavsiyem tüp bebek surecine girecekseniz de normal deneyecekseniz de vitamin takviyeleri kullanmaniz kizlar yumurta kalitesini arttirnak icin cok gerekli.tüp bebekle illgili merak ettiginiz seyler varsa cevaplayabilirim 2 yildir uzman doktor kivamina geldim
Bende ilk hamileliğimde çıkmamıştı 2-3gün daha olmasına ama hamileydim 3güne belli olur canım hayırlısıVar ama iki üç guncuk
Emodex ne işe yarıyor canim ?Ayyytebrik ederim Allah tamamına erdirsin. Ben düşünmüyorum canım şimdilik daha yeni denemeye başladık sayılır zaten ama olmazsa da eşim de ben de en azından şu an için tedavi istemiyoruz. Ama @evita- bu yola girmek üzere inşallah ondan da böyle güzel bir haber alırız
Ben ve eşim takviye kullanıyoruz eşime emodex aldım ben de omepa Q10, folik asit, d3k2 filan kullanıyorum yumurta kalitesini artırmak için buğday çimi suyu içiyorum dört aydır bakalım biz elimizden geleni yapıyoruz inşallah bebisimiz de gelir
Ayy gerçekten mi ne güzel 21 ekimde test yapacağım bakalım regl gelmezse :) 21 ekim tam regl günümAyy gunlerimiz ayni benimde ayni boyle simdi iyice siliklesmis
Ben yumurtlamadan 14 sayiyorum o zman regl olmam gerekiyor ilk hamilelgimde 10. Gun ogrenmistim yumurtlamadan sonra o zaman teste baslayacagimAyy gerçekten mi ne güzel 21 ekimde test yapacağım bakalım regl gelmezse :) 21 ekim tam regl günüm
İçinde sperm kalitesini sayısını ve hızını artıran vitaminler var canımEmodex ne işe yarıyor canim ?
hangi takviyeleri kullandin mesela nasiplenelimO hikayelerden biri benim kizlar 2 negatif tüp bebekten sonra 3. Tüp bebeğe başlamak için adetimi bekliyordum ki hamile oldugumu ögrendimama nacizane tavsiyem tüp bebek surecine girecekseniz de normal deneyecekseniz de vitamin takviyeleri kullanmaniz kizlar yumurta kalitesini arttirnak icin cok gerekli.tüp bebekle illgili merak ettiginiz seyler varsa cevaplayabilirim 2 yildir uzman doktor kivamina geldim
Aynen canım benim üç güne çıkar ortayaBende ilk hamileliğimde çıkmamıştı 2-3gün daha olmasına ama hamileydim 3güne belli olur canım hayırlısı
Canim bende bu uygulamayı kullanıyorum.Selam kızlar ben iki aydır denedim sadece çok yeniyim yani şimdi ben iki aydır korunmuyorum sonrasında maalesef regl oluyorum şu an reglim. Regl bitince tekrar deneyeceğiz olana kadar tabiki . Ben bir uygulama kullanıyorum regl günlerini giriyorum va kolaylık oluyor. Bakın bu pembeler regl zamanlarım oradaki küçük kalplerde değerlendirme yaptığımız günler. Şimdi size soruyorum doğru mu değerlendirmelerin olduğu günler? Yetersiz mi? Diyorum ki acaba bu reglim bittiği zaman her iki günde bir değerlendirme yapsak daha mı iyi?
Çok teşekkür ederim canımCanim bende bu uygulamayı kullanıyorum.
Ovulasyon testi ile de takip ediyorum yumurtlamayı.
Ama bu uygulamadaki yumurtlama günleriyle uyumlu olmuyir her zaman yumurtlama.
Siz ovulasyon takibi yapmıyorsanız en uygunu 2 güne bir iliski
Bu uygulamanın ismi nedir telefona indiriyorsunuz sanırım birde ben işim gereği sabah yatıyorum bu saatlerde kalkıyorum bu saatlerde ölç3em olurmu yoksa hep sabahmı ölçmek lazım
Insallah canim gelir tabiki neden gelmesinAyyytebrik ederim Allah tamamına erdirsin. Ben düşünmüyorum canım şimdilik daha yeni denemeye başladık sayılır zaten ama olmazsa da eşim de ben de en azından şu an için tedavi istemiyoruz. Ama @evita- bu yola girmek üzere inşallah ondan da böyle güzel bir haber alırız
Ben ve eşim takviye kullanıyoruz eşime emodex aldım ben de omepa Q10, folik asit, d3k2 filan kullanıyorum yumurta kalitesini artırmak için buğday çimi suyu içiyorum dört aydır bakalım biz elimizden geleni yapıyoruz inşallah bebisimiz de gelir
Ben ayaktayım halaAteş olcuculer naptınız yattiniz mi sabah olsun diyefnd_50 Papatyamaviss benim migren yokluyor yine
Canım bende henüz erken adetin geçmesini beklemeliyizkızlar bar 12 ekim dün test yaptım gögüslerim 2 haftadır şiş diye , ama negatif çıktı çıksaydı çıkardı sanırım ben elendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?