Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sağ kasığımda batma var ve ayaklarım donuyor belirti olabilir mi hamile hanımlar ayak üşümedik dikkatinizi çekmiş miydi?

Benimde 15 bat zaman geçmiyor ne zaman yapsam bilmiyorum galiba salı günü yapıcam dayanırsam yoksada pazartesi günü

Yani son 10 gündür hatta yumurtlamadan hemen sonra eşim bu ay olacak vs diyordu ama ben hissetmiyorum diyordum. sanki öyle bir şey olsa net hissederim, içimde bi hormon bi dolaşım bir nabız bir duygu bana bunu hissettirecekti. Ki gram hiç yoktu. O yüzdeeeeen hayalkırıklığı da yok
Yarın büyük gün gidiyoruz valla son aşama dediğim şey için korkmuyorum nasıl içim kıpır kıpır anlatamam Çok araştırmadım protokolleri bilim içinde boğulmak da istemiyorum. Kısmetle kaderle bodoslama dalasım var
Ama bearhug şöyle bir hisse kapıldım kasım ayı grubunda kapışacağız bak gör Evita demişti dersin
Temmuz ayında alırız minnoşları kucağımıza
artık Aslan Burcu mu olurlar yengeç mi bilemem tabi. Sonuçta ben de kahin değilim her şeyi bilemem dimi

Kızlar sağ kasığımda batma var ve ayaklarım donuyor belirti olabilir mi hamile hanımlar ayak üşümedik dikkatinizi çekmiş miydi?
Merhaba. Benimde sol kasığımda batma ağrı oluyor. Hatta bazen bacağıma bile vuruyo ağrı. Ve ayaklarım çok üşüyor. Bembeyaz akıntım oluyo. Ama test yapıyorum negatif çıktı hep. Hem erkenngebelik testi hemde normal kaset test hepsi negatif. Siz test yaptınızmı

Bat ne zaman? Benim 14 Ekim. Akıntım var ayaklarım ısınmıyor

Yok canım henüz yapmadım erken diye bat 15 i vücut bize yalancı gebelik belirtileri üretiyor sanki

Vallaaa senden çok destek alabilirim şimdiden rezerve ediyorum bir milyon soru gelebilir tüp bebek konusu ile ilgili

Kızlar sat Benim sonradan pozitif olmuştu testim. Yapıp hemen atmayın biraz bekleyin. Benim de sol tarafımda batma oluyor. Beta hcg 51.3 cıktı pazartesi tekrar gidip baktırcam. Ayaklarını sıcak tutmalısın. Inşallah güzel haberler alırsın

Hayırlı olsun canım kucağına sağlıkla alırsın umarım bizim bu batmalarda küççük bebişlerimiz olsun

Bat ne zaman? Benim 14 Ekim. Akıntım var ayaklarım ısınmıyor
Adetim çok çok düzensiz benim. Bugün döngümün 43. günü. Geçen ay 54 gün sürmüştü. Ne zaman olacağıma dair fikir bile yürütemiyorum malesef. kan testi felan yaptırmak istiyorum ama ne zaman yaptrsam hiç bilmiyorum

Hayırlı olsun inşalllah sağlıkla kucağınıza alırsınız birkaç günde bir tekrar ediyorum testi inşallah hayırlısıyla pozitifi görürürz bizde .

Hayırlı olsun canım kucağına sağlıkla alırsın umarım bizim bu batmalarda küççük bebişlerimiz olsun
Cok teşekkür ederim. Inşallah nasip olsun hepinize, hepimize Benim de tarih hesaplamada sıkıntım var ya. Son adet tarihim 5 Ekim ve bu tarih mi baz alınıyor hesaplamada yoksa yumurta çatlamasından sonraki herhangi bir günü mü baz almalıyım? Henüz doktoruma soramadım pazartesine kadar bekleyemiyorum. Bilen varsa cevaplasın lütfen.

Benim doktorum eğer gebe kalırsan ilk adet gününden itibaren hesaplıyoruz demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…