- 18 Eylül 2022
- 139
- 202
- 18
- 28
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #3.921
Benimde 15 bat zaman geçmiyor ne zaman yapsam bilmiyorum galiba salı günü yapıcam dayanırsam yoksada pazartesi günüKızlar selam ben bugün yine doktordaydım haşimato teşhisi konuldu tsh ım 1.2 ye düşmüş çok iyi dedi birde başımıza haşimato çıktı valla çıldırıcamama doktor bana dedi ki en büyük engel stres stres yaptığında hormonların düzgün çalışmaz ve gebe kalamazsın rahat ol dedi bakalım hala Ümit var salıyır 15 bat stres yapmamak engel değil erken test alıyım mı yoksa erken mi
Yok bacım nerde yatmak mumkunnnmuuuAteş olcuculer naptınız yattiniz mi sabah olsun diyefnd_50 Papatyamaviss benim migren yokluyor yine
Aslında 15 ine kadar hiç yapmasak mı totem yapıp ama nasıl dayanırım hiç bilmiyorumBenimde 15 bat zaman geçmiyor ne zaman yapsam bilmiyorum galiba salı günü yapıcam dayanırsam yoksada pazartesi günü
Benim bat 14 Ekim dişimi sıkıp çarşambayı görmek istiyorumBenimde 15 bat zaman geçmiyor ne zaman yapsam bilmiyorum galiba salı günü yapıcam dayanırsam yoksada pazartesi günü
Ahh ahh inşallahgelsin o günler bir an önce.
Ah ilk ciddi adımlar geliyor desene Allah yolunuzu açsın süreci kolaylaştırsın inşallah canımyine de hiç belli olmaz burada çok öyle hikaye var tüp bebek için doktor randevusuna gidecekken hamile olduğunu öğrenen hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Ben pazartesiye kadar test yapmam sanırımhis olarak bu ay da olmadı hissi var bana olduğu zaman hissedecekmisim gibi geliyor, Kasım ayından umutluyum ama olmazsa da üzülmem. Bu ay olmadıysa bir dahaki ay güzel haberleri veririz umarım
Yani son 10 gündür hatta yumurtlamadan hemen sonra eşim bu ay olacak vs diyordu ama ben hissetmiyorum diyordum. sanki öyle bir şey olsa net hissederim, içimde bi hormon bi dolaşım bir nabız bir duygu bana bunu hissettirecekti. Ki gram hiç yoktu. O yüzdeeeeen hayalkırıklığı da yokAhh ahh inşallahgelsin o günler bir an önce.
Ah ilk ciddi adımlar geliyor desene Allah yolunuzu açsın süreci kolaylaştırsın inşallah canımyine de hiç belli olmaz burada çok öyle hikaye var tüp bebek için doktor randevusuna gidecekken hamile olduğunu öğrenen hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Ben pazartesiye kadar test yapmam sanırımhis olarak bu ay da olmadı hissi var bana olduğu zaman hissedecekmisim gibi geliyor, Kasım ayından umutluyum ama olmazsa da üzülmem. Bu ay olmadıysa bir dahaki ay güzel haberleri veririz umarım
Merhaba. Benimde sol kasığımda batma ağrı oluyor. Hatta bazen bacağıma bile vuruyo ağrı. Ve ayaklarım çok üşüyor. Bembeyaz akıntım oluyo. Ama test yapıyorum negatif çıktı hep. Hem erkenngebelik testi hemde normal kaset test hepsi negatif. Siz test yaptınızmıKızlar sağ kasığımda batma var ve ayaklarım donuyor belirti olabilir mi hamile hanımlar ayak üşümedik dikkatinizi çekmiş miydi?
Bat ne zaman? Benim 14 Ekim. Akıntım var ayaklarım ısınmıyorMerhaba. Benimde sol kasığımda batma ağrı oluyor. Hatta bazen bacağıma bile vuruyo ağrı. Ve ayaklarım çok üşüyor. Bembeyaz akıntım oluyo. Ama test yapıyorum negatif çıktı hep. Hem erkenngebelik testi hemde normal kaset test hepsi negatif. Siz test yaptınızmı
Yok canım henüz yapmadım erken diye bat 15 i vücut bize yalancı gebelik belirtileri üretiyor sankiMerhaba. Benimde sol kasığımda batma ağrı oluyor. Hatta bazen bacağıma bile vuruyo ağrı. Ve ayaklarım çok üşüyor. Bembeyaz akıntım oluyo. Ama test yapıyorum negatif çıktı hep. Hem erkenngebelik testi hemde normal kaset test hepsi negatif. Siz test yaptınızmı
Vallaaa senden çok destek alabilirim şimdiden rezerve ediyorum bir milyon soru gelebilir tüp bebek konusu ile ilgiliO hikayelerden biri benim kizlar 2 negatif tüp bebekten sonra 3. Tüp bebeğe başlamak için adetimi bekliyordum ki hamile oldugumu ögrendimama nacizane tavsiyem tüp bebek surecine girecekseniz de normal deneyecekseniz de vitamin takviyeleri kullanmaniz kizlar yumurta kalitesini arttirnak icin cok gerekli.tüp bebekle illgili merak ettiginiz seyler varsa cevaplayabilirim 2 yildir uzman doktor kivamina geldim
Benim de ayaklarım buz gibi eşim fark etti Hatta bu ne böyle buz gibi dedi hamile olan birileri bize yardımcı olsa keşke belirti olabilir miBat ne zaman? Benim 14 Ekim. Akıntım var ayaklarım ısınmıyor
Benim sonradan pozitif olmuştu testim. Yapıp hemen atmayın biraz bekleyin. Benim de sol tarafımda batma oluyor. Beta hcg 51.3 cıktı pazartesi tekrar gidip baktırcam. Ayaklarını sıcak tutmalısın. Inşallah güzel haberler alırsınMerhaba. Benimde sol kasığımda batma ağrı oluyor. Hatta bazen bacağıma bile vuruyo ağrı. Ve ayaklarım çok üşüyor. Bembeyaz akıntım oluyo. Ama test yapıyorum negatif çıktı hep. Hem erkenngebelik testi hemde normal kaset test hepsi negatif. Siz test yaptınızmı
Havalarda soguduuBat ne zaman? Benim 14 Ekim. Akıntım var ayaklarım ısınmıyor
Ben onu değilde hamile kaldığım ay çok hasta olmuştum , bağışıklık düşüyormuşBenim de ayaklarım buz gibi eşim fark etti Hatta bu ne böyle buz gibi dedi hamile olan birileri bize yardımcı olsa keşke belirti olabilir mi
Hayırlı olsun canım kucağına sağlıkla alırsın umarım bizim bu batmalarda küççük bebişlerimiz olsunKızlar sat
Benim sonradan pozitif olmuştu testim. Yapıp hemen atmayın biraz bekleyin. Benim de sol tarafımda batma oluyor. Beta hcg 51.3 cıktı pazartesi tekrar gidip baktırcam. Ayaklarını sıcak tutmalısın. Inşallah güzel haberler alırsın
Adetim çok çok düzensiz benim. Bugün döngümün 43. günü. Geçen ay 54 gün sürmüştü. Ne zaman olacağıma dair fikir bile yürütemiyorum malesef. kan testi felan yaptırmak istiyorum ama ne zaman yaptrsam hiç bilmiyorumBat ne zaman? Benim 14 Ekim. Akıntım var ayaklarım ısınmıyor
Aynen olabilir . Bu ay ovülasyon testi kullanmıştım ama bakalım artık nasipYok canım henüz yapmadım erken diye bat 15 i vücut bize yalancı gebelik belirtileri üretiyor sanki
Hayırlı olsun inşalllah sağlıkla kucağınıza alırsınızKızlar sat
Benim sonradan pozitif olmuştu testim. Yapıp hemen atmayın biraz bekleyin. Benim de sol tarafımda batma oluyor. Beta hcg 51.3 cıktı pazartesi tekrar gidip baktırcam. Ayaklarını sıcak tutmalısın. Inşallah güzel haberler alırsın
Cok teşekkür ederim. Inşallah nasip olsun hepinize, hepimizeHayırlı olsun canım kucağına sağlıkla alırsın umarım bizim bu batmalarda küççük bebişlerimiz olsun
Benim doktorum eğer gebe kalırsan ilk adet gününden itibaren hesaplıyoruz demiştiCok teşekkür ederim. Inşallah nasip olsun hepinize, hepimizeBenim de tarih hesaplamada sıkıntım var ya. Son adet tarihim 5 Ekim ve bu tarih mi baz alınıyor hesaplamada yoksa yumurta çatlamasından sonraki herhangi bir günü mü baz almalıyım? Henüz doktoruma soramadım pazartesine kadar bekleyemiyorum. Bilen varsa cevaplasın lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?