Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim 5 ekim adet olman gereken tarih senin son adetin bi once oldugun adet. Ona gore hesaplaniyo

Canim 5 ekim adet olman gereken tarih senin son adetin bi once oldugun adet. Ona gore hesaplaniyo
Heh şimdi oturdu kafamda yani en son 5 Eylülde adet olduğuma göre bu tarih kabul ediliyor. O zaman ben teorik olarak 1 aylık hamile sayılıyorum ancak gerçekte olan ise 20 eylülde çatlatma iğnesi vurulduğum için aslında en fazla 2 haftalık hamile oluyorum değil mi?

Ben de öyle işte olduğu zaman hissedeceğim sanki bakalım göreceğiz artık
Yarın büyük gün mutlaka haber et neler oldu neler diyecekler
Haha bence de kapısacagiz canım keşke her kapışma böyle olsa
Ayy Aslan burcu olur inşallah burç anlamında dört tercihim var biri Yay biri Aslan ikisi olmazsa Terazi ya da Boğa Boğa kaçtı şimdilik diğerlerine de daha çok var o kadar beklemem umarım

Ben yumurtlamadan 14 sayiyorum o zman regl olmam gerekiyor ilk hamilelgimde 10. Gun ogrenmistim yumurtlamadan sonra o zaman teste baslayacagim
Bende işte dün yumurtama gördüm pikti bugün çatlamıştı değerlendirdim iki günde kuzum. Benim testi yaptığım markanın sahibi çok çok ilgili Allah razı olsun bana 21 ekim sabahı ilk idrarınla yap kesin sonuç alırsın dedi. Bu da 6 ekim yumurtlama olduğu için benim15. Gün sabahı olmuş oluyor.

Ben de çok merak ediyorum ama erken yapıp negatif görünce de moralim bozuluyor
Aynen insan sanki daha kötü oluyor ya o zaman en erken salı dayanabilirsem çarşamba günü yaparım sende öyle yap birgün önceden haber edelim bir birimize yapacağımız zaman

Canım merhaba ben uygulamaya güvenmiyorum çünkü ovülasyon testi aldığımda işin uygulamadaki gibi olmadığını gördüm mesela sürekli 28 günde bir adet oluurm ama bazen hayattaki koşuşturma yorgunluk yumurtlamamızı da etkiliyor. Mesela ben geçen ay telefon uygulamasına göre 5 Eylül de yumurtlamam gerekiyorken 9 Eylül de yumurtlama gördüm bu ay adet tarihimin başlangıcından sayarsak 14. Günde yumurtlama gördüm.demem o ki ona güvenme ovülasyon testi al her gün yap adet biriminin ertesi gününden itibaren bazı bayanlar 2. Ye bile yumurtlama yapabiliyormuş

Aynen insan sanki daha kötü oluyor ya o zaman en erken salı dayanabilirsem çarşamba günü yaparım sende öyle yap birgün önceden haber edelim bir birimize yapacağımız zaman
Tamam haberleşelim ama ben perşembeye kadar tutmak istiyorum normalde ama dayanamazsam çarşamba

Bekle bakalım canısı valla ben de 17. Gün yumurtlama gösteriyor uygulama. Bu durumda ben yine 31. Gün adet olurum yani sabah 27
Günüm oluyor bu da demek ki 4 gün içinde olmam lazım ve olacam gibi de hissediyorum. Kocam bey de sağolsun yine saldı spermleri, ziyan ede ede bir hal olduk
Ben ayaktayım hala yarını bekliyorum bakalım nasıl olacak yarın itibarı ile adete 6 gün kalmış olacak

Valla ya dökülüyor sanki heryerlerim
Yok bacım nerde yatmak mumkunnnmuuu benimde bugün felaket ağrıdı şuanda tüm vücut pert
Ben Teraziyim terazi burcu candır
Al benden de o kadar. Akşam ateşim daha yüksek çıkar ben de şimdi baktım 36.6 eğer doğru tahminse sabaha 36.4 falan çıkar birkaç güne de 36.2 adet ateşim hosgelir, gelirse gelsin bizi bununla korkutamaz
Benim ateş 36.4 olmuş karın zaten ağrıyı kırmızılar gelsin diyorum adet ateşim olur kendileri pozitifbiri

Demekki farklılık gösteriyor,Ovulasyon testi kullanmak istemiyorum öyle çok stresli geçmez mi dönem bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…