- 26 Aralık 2015
- 12.511
- 20.754
- 398
- 35
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #3.941
Evde 11 tane falan test var sanırım emin değilim ahhahahahHavalarda soguduubende 5 test var adet olana kdr yapmaya devam ederim içi rahat etmez
Canim 5 ekim adet olman gereken tarih senin son adetin bi once oldugun adet. Ona gore hesaplaniyoCok teşekkür ederim. Inşallah nasip olsun hepinize, hepimizeBenim de tarih hesaplamada sıkıntım var ya. Son adet tarihim 5 Ekim ve bu tarih mi baz alınıyor hesaplamada yoksa yumurta çatlamasından sonraki herhangi bir günü mü baz almalıyım? Henüz doktoruma soramadım pazartesine kadar bekleyemiyorum. Bilen varsa cevaplasın lütfen.
Evet canim cok oluyordu bende su anda da varKızlar sağ kasığımda batma var ve ayaklarım donuyor belirti olabilir mi hamile hanımlar ayak üşümedik dikkatinizi çekmiş miydi?
Heh şimdi oturdu kafamdaCanim 5 ekim adet olman gereken tarih senin son adetin bi once oldugun adet. Ona gore hesaplaniyo
Ahahaha utanma kız hepimiz yapıyoruz o işiutandım He
15 i daha bekle 10 unda Yap amaEvde 11 tane falan test var sanırım emin değilim ahhahahah
Galiba dayanamam ve ne kadar erken o kadar iyi benim için iğneye başlamam lazım hemen kan pıhtılaşmam var ve çok sabırsızlanıyorumAslında 15 ine kadar hiç yapmasak mı totem yapıp ama nasıl dayanırım hiç bilmiyorum
Ben galiba çarşambayı bekleyemicem ay bilmiyorum çok merak ediyorumBenim bat 14 Ekim dişimi sıkıp çarşambayı görmek istiyorum
Ben de öyle işte olduğu zaman hissedeceğim sanki bakalım göreceğiz artıkYani son 10 gündür hatta yumurtlamadan hemen sonra eşim bu ay olacak vs diyordu ama ben hissetmiyorum diyordum. sanki öyle bir şey olsa net hissederim, içimde bi hormon bi dolaşım bir nabız bir duygu bana bunu hissettirecekti. Ki gram hiç yoktu. O yüzdeeeeen hayalkırıklığı da yok
Yarın büyük gün gidiyoruz vallason aşama dediğim şey için korkmuyorum nasıl içim kıpır kıpır anlatamam Çok araştırmadım protokolleri bilim içinde boğulmak da istemiyorum. Kısmetle kaderle bodoslama dalasım var
Ama bearhug şöyle bir hisse kapıldım kasım ayı grubunda kapışacağızbak gör Evita demişti dersin
Temmuz ayında alırız minnoşları kucağımıza
artık Aslan Burcu mu olurlar yengeç mi bilemem tabi. Sonuçta ben de kahin değilim her şeyi bilemem dimi
Ben de çok merak ediyorum ama erken yapıp negatif görünce de moralim bozuluyorBen galiba çarşambayı bekleyemicem ay bilmiyorum çok merak ediyorum
Bende işte dün yumurtama gördüm pikti bugün çatlamıştı değerlendirdim iki günde kuzum. Benim testi yaptığım markanın sahibi çok çok ilgili Allah razı olsun bana 21 ekim sabahı ilk idrarınla yap kesin sonuç alırsın dedi. Bu da 6 ekim yumurtlama olduğu için benim15. Gün sabahı olmuş oluyor.Ben yumurtlamadan 14 sayiyorum o zman regl olmam gerekiyor ilk hamilelgimde 10. Gun ogrenmistim yumurtlamadan sonra o zaman teste baslayacagim
Aynen insan sanki daha kötü oluyor ya o zaman en erken salı dayanabilirsem çarşamba günü yaparım sende öyle yap birgün önceden haber edelim bir birimize yapacağımız zamanBen de çok merak ediyorum ama erken yapıp negatif görünce de moralim bozuluyor
Benim ateş 36.4 olmuş karın zaten ağrıyı kırmızılar gelsin diyorum adet ateşim olur kendileriBen de çok merak ediyorum ama erken yapıp negatif görünce de moralim bozuluyor
Canım merhaba ben uygulamaya güvenmiyorum çünkü ovülasyon testi aldığımda işin uygulamadaki gibi olmadığını gördüm mesela sürekli 28 günde bir adet oluurm ama bazen hayattaki koşuşturma yorgunluk yumurtlamamızı da etkiliyor. Mesela ben geçen ay telefon uygulamasına göre 5 Eylül de yumurtlamam gerekiyorken 9 Eylül de yumurtlama gördüm bu ay adet tarihimin başlangıcından sayarsak 14. Günde yumurtlama gördüm.demem o ki ona güvenme ovülasyon testi al her gün yap adet biriminin ertesi gününden itibaren bazı bayanlar 2. Ye bile yumurtlama yapabiliyormuşSelam kızlar ben iki aydır denedim sadece çok yeniyim yani şimdi ben iki aydır korunmuyorum sonrasında maalesef regl oluyorum şu an reglim. Regl bitince tekrar deneyeceğiz olana kadar tabiki . Ben bir uygulama kullanıyorum regl günlerini giriyorum va kolaylık oluyor. Bakın bu pembeler regl zamanlarım oradaki küçük kalplerde değerlendirme yaptığımız günler. Şimdi size soruyorum doğru mu değerlendirmelerin olduğu günler? Yetersiz mi? Diyorum ki acaba bu reglim bittiği zaman her iki günde bir değerlendirme yapsak daha mı iyi?
Şimdi mi ölçtüm camım sabah ölçmek gerekiyor uyuyup uyandıktan sonra diye biliyorumBenim ateş 36.4 olmuş karın zaten ağrıyı kırmızılar gelsin diyorum adet ateşim olur kendileripozitifbiri
Tamam haberleşelim ama ben perşembeye kadar tutmak istiyorum normalde ama dayanamazsam çarşambaAynen insan sanki daha kötü oluyor ya o zaman en erken salı dayanabilirsem çarşamba günü yaparım sende öyle yap birgün önceden haber edelim bir birimize yapacağımız zaman
Evet ama sabahki ateşine gire gün içindeki ateş yüksek oluyor herzaman sabah belli olurŞimdi mi ölçtüm camım sabah ölçmek gerekiyor uyuyup uyandıktan sonra diye biliyorum
Haha tmm canım bakalım ne kadar dayanabilicezTamam haberleşelim ama ben perşembeye kadar tutmak istiyorum normalde ama dayanamazsam çarşamba
Ben ayaktayım halayarını bekliyorum bakalım nasıl olacak yarın itibarı ile adete 6 gün kalmış olacak
Ben Teraziyim terazi burcu candırYok bacım nerde yatmak mumkunnnmuuubenimde bugün felaket ağrıdı şuanda tüm vücut pert
Al benden de o kadar. Akşam ateşim daha yüksek çıkar ben de şimdi baktım 36.6 eğer doğru tahminse sabaha 36.4 falan çıkar birkaç güne de 36.2 adet ateşim hosgelir, gelirse gelsin bizi bununla korkutamazBen de öyle işte olduğu zaman hissedeceğim sanki bakalım göreceğiz artık
Yarın büyük günmutlaka haber et neler oldu neler diyecekler
Haha bence de kapısacagiz canım keşke her kapışma böyle olsa
Ayy Aslan burcu olur inşallahburç anlamında dört tercihim var biri Yay biri Aslan ikisi olmazsa Terazi ya da Boğa Boğa kaçtı şimdilik diğerlerine de daha çok var o kadar beklemem umarım
Benim ateş 36.4 olmuş karın zaten ağrıyı kırmızılar gelsin diyorum adet ateşim olur kendileripozitifbiri
Demekki farklılık gösteriyor,Ovulasyon testi kullanmak istemiyorumCanım merhaba ben uygulamaya güvenmiyorum çünkü ovülasyon testi aldığımda işin uygulamadaki gibi olmadığını gördüm mesela sürekli 28 günde bir adet oluurm ama bazen hayattaki koşuşturma yorgunluk yumurtlamamızı da etkiliyor. Mesela ben geçen ay telefon uygulamasına göre 5 Eylül de yumurtlamam gerekiyorken 9 Eylül de yumurtlama gördüm bu ay adet tarihimin başlangıcından sayarsak 14. Günde yumurtlama gördüm.demem o ki ona güvenme ovülasyon testi al her gün yap adet biriminin ertesi gününden itibaren bazı bayanlar 2. Ye bile yumurtlama yapabiliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?